Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@deculko moja urcite to bude coskoro a postupne sa bude zoznam skracovat .. a ako uz spomenula @mamkabeika - tato skupina je VEELMI PLODNA .. ja som nakukla .. a na 3 mesiac mrcha neprisla 😎
@mamkabeika no moze to byt moja ze mozes byt medzi 3-4tt cize vobec sa neplas vsetko bude ako ma byt a doktora neries este minimalne dva tyzdne jedine ze keby mas dake bolesti alebo krvacas.Lebo myslim si ze este tyzden ti babo neuvidi lebo je malilinke.Gratulujem tehulka a vsetko dobre prajem.
Dobré ránko žienky. To máme krásny deň a ja musím trčať v práci do večera 😀. @rohlicka @mamkabeika teším sa s vami babulky.Vedela som, že bude všetko v poriadku. Držím palečky do ďalšieho tehulkovania 🙂
@jeackynka 20.7 baran
@veonka 23-25.7 vodnár
@brumka 27.7. kozorožec
@sabaka 27-28.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8 -9.8. panna
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
kocky mozete mi povedat, kolko podla Vas trva samotna ovulacia?? je pravda ze 12 hodin?
@lilli251 toto je článok,teda jeho časť z najmama:Žena je plodná najviac 12-krát 12 hodín do roka. To znamená, že k ovulácii (uvoľnenie ženského vajíčka z vaječníka) dochádza raz za mesiac, väčšinou medzi 10. a 14. dňom menštruačného cyklu. Ženské vajíčko je schopné oplodnenia do 12 hodín po ovulácii. Toto obdobie plodnosti sa predlžuje o životnosť spermií v ženskom genitálnom trakte. Predpokladá sa, že spermie sú schopné oplodniť vajíčko 24 až 48 hodín po pohlavnom styku. Niektoré sú schopné prežiť až 72 hodín a viac!
@rohlicka ahoj mojka no to je krasa- moc sa tesim ze ste malinke uz videli a dokonca aj srdiecko- no waw tak skoro sa mu rozbuchalo- to bude silny jedinec 😉 😉 😉 tak prajem hodne zdravicka-nech sa len malinke pekne vyvija a rastie do krasy 😉 ja idem teraz v piatok na kontrolu tak dufam aj mojej fazulke uz bude tak pekne bit 😉 😉
@mamkabeika no vidis tak super-to bude urcite tehu 😉 😉 😉 ja neviem kolko som mala hcg lebo doki mi nebral krv nakolko mi na sone uz videl bublinku a povedal ze krv mi bude brat az niekedy v 10.tt. Ale moja netreba sa lakat a porovnavat - vzdy kazde tehu je individualne - ja som bola na sone 5tt+4 a doki videl len gestacny vak a @rohlicka bola presne vto istom tyzdni aj dni a uz bolo vidno aj srdiecko. Takze z toho vidis ake je to rozmanite a netreba sa vobec znepokojovat 😉
@lilli251 ono pozitivny ovu test je ako taka predzvest ovulacie, ktora pride do niekolkych hodin od pozitivneho testu- uplne presne sa to neda povedat, pretoze ty si povedzme o 18.h robis test je pozitiv ale on uz mohol byt pozitivny aj o 10h rano- chapes?u mna to bolo tak ze ja som si v piatok o 16h robila ovu test- vysiel pozitivny a v sobotu rano okolo 6h mi zacala ovulacia- ja som to citila ako vyraznu tupu bolest v lavom vajecniku- trochu podobne mrche az na to ze ma bolel len ten vajecnik. 😉
@mamkabeika Ahoooj, no vidis, super, tesim sa 🙂 🙂 🙂 Ja neviem kolko som mala HCG.... vobec... takze neporadim 😒
...dobre ranko dievcata, dnes mi je uz lepsie...vcera som mala rozhovor s jednym kamaratom ktoremu sa narodil syn pred dvoma mesiacmi a poradil mi, ze oni so zenou sa boli dat kompletne vysetrit v nejakom centre...mylsim ze sa to vola ferticent....tak som sa rozhodla ze ked to do septembra nevyjde tak tam pojdeme...aspon tymto sa dnes snazim samu seba ukludnovat....nech mam aspon trosku lepsiu naladu...😀
@rohlicka ...gratulujem...tesim sa ze uz si videla malinke....drzim palceky nech vsetko je tak jak ma byt...🙂
@mamkabeika ...a tebe tiez gratulujem...a drzim palceky...🙂
@brumka ...no stresy urcite mam..a dost...robim totiz v bare....a najviac ma tam stresuje to ked uz mam zaverecnu a musim ostat dlhsie lebo niekto pride 2 minuty pred zaverecnou na colu, ktoru potom pije vyse hodiny...a toto je skoro na dennom poriadku ked som v robote....sefko je nenasytny a prevrtal by si koleno aj za 5 centov...mozno prave preto to to tak surim aby som odtial uz mohla vypadnut...

@deculko a ten keksík sme si užívali, aj 2x denne, aj v tehu 🙂 Odvtedy mám pekne vyformovanú postavu od pása nadol 😎 Ale teraz už 14 dní nesmieme, ale tešíme sa, kedy už konečne budeme môcť 😀