icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
18. júl 2012

@sanchez81 och vdakabohu ze som ta nasla 🙂 aj ty si bezpriznakova? 🙂 aj ja beriem dufik.

horseshoe
18. júl 2012

@leonetka co uz narobim draha - uz to musim len prežret 😉 😉 😉 stale moze byt aj horsie - nemocnica a tak- takze vlastne sa mam skvelo 😀 no jasne dokimu sa vyzalujem a kedze tam idem na 7.30h rano, tak neviem ci aj nerozplacem alebo rovno nepoblijem, lebo rano mi byva najhorsie 😖

ze 3 ogorky 😀 😀 😀 mne svokra zavarila 30 flasiek ogoriek - to budem mat ja tak na mesiac 😀 😀 😀 Ale ja som aj predtym lubila ogorky a vsetko kysle, takze u mna ziadna novinka. 😉 Inak mojka, ja ked som zistila, ze som tehu, tak tiez ten prvy tyzden mi nic nebolo - ziadne priznaky - ze obzerstvo alebo divne chute - skor som mala take male nechutensto a iba ma brucho pobolievalo. No ale od 5tt+4 som zacala na popud dokiho brat Duphaston a odvtedy sa mi robia nevolnosti a tie sa len stupnuju - tak neviem ci to ma suvis alebo nie...

A tie prsia si nevsimaj - mna tiez raz bolia viac, inokedy menej a teda nemam pocit, ze by som ich mala nejake ovela vacsie - vsak co chcem s mojimi chabymi dvojkami 😀
Ja zase s tym smadom ani nie - tak normalne ako aj predtym pijem...

kapokapo
18. júl 2012

@horseshoe ahoooj, stale ti je tak zle ? Inac aj ja beriem duphaston, kedze som mala ten MA v novembri. Od vcera mi je menej zle, jem nasilu, kazdu hodinu nieco, vaecsinou suche piskoty, suche chlebiky, jogurty... jedlo mi velmi nechuti, som si spravila rezance s tvarohom a nic som nezjedla, teraz ani do hrnca nepozriem, vyhodim vsetko ....nechuti mi, ale uz druhy den co jem nasilu mi nie je tak zle... tak sa skus aj ty napchat... 😒 budeme sa stopkat ako husky 😀

leonetka
18. júl 2012

@horseshoe pamatam sa, ved my sme na tom terminovo rovnako. aj sme sa rovnako citili na zaciatku, len ked sme zacali brat ten dufik, tak na kazdu zaposobil inak. 😒 mne tiez prsia skoro vobec nenarastli, mam ich ako pred MS len slabulinko vacsie. aj muzicek musel na mna dlho skulit kym mi potvrdil ze sa trochu zvacsili 😀 u mna "obzerstvo" pretrvava, akurat ze mam taku blbu chut v ustach a preto asi furt pijem. myslim, ze to neni zaha (nikdy som to nemala tak neviem), prave naopak ta chut akoby do sladkasta bola a saham teraz po citrone alebo dacom kyslejsom automaticky. no ale chlemtam furt ako tava. v robote padne minimalne jedna 1,5l flaska. a to som ja predtym zvykla skor nepit, ved aj v nemocke som uz raz skoncila na dehydrataciu.

leonetka
18. júl 2012

@horseshoe vidis, ked vas teraz aj s @kapokapo citam, mne asi nestihne byt zle lebo furt nieco futrujem 😀 ale ako neni to v pravom slova zmysle obzerstvo ale stale nieco chrumem, lebo citim akoby som mala prazdny zaludok. a tiez nie vzdy mam na vsetko chut ale zacnem to jest a uz to dojem 😀

horseshoe
18. júl 2012

@kapokapo skusim moja 😉 😉 😉 mozno to stopanie pomoze 😉 😉 😉 aj ked nechut mam riadnu, ale pre dobru vec sa clovek musi premoct 😉 mojej segre tiez tak byvalo zle a tiez vravela, ze sa treba po troche stopat - ze aj v noci si mam dat ku posteli nejake keksy alebo co, keby ma chytila nevolnost...no ja sa uz 2hodky chystam, ze si daco uvarim, ale len ked otvorim chladnicku a zacitim pach tych potravin, tak sa mi zdvihne zaludok 😒 asi varenie u mna nepojde, tak zacnem so suchotinami - keksy, chlebicky a tak...

Inac Duphika upodozrievam, ze mi to zhorsuje 😠 Kolkokrat do dna ho beries? Ja trikrat. Doki mi ho dal preto, ze som mavala trochu nepravidelne cykly a vtedy je to zlte teliesko slabsie a to zapricinuje 1/3 vsetkych potratov. Inac alternativa je Utrogestan - ten sa vklada do buchty - ze nezatazuje az tak traviaci system. Mozno teda Dupika zmenim...

Takze idem sa pchat...

brumka
18. júl 2012

@horseshoe mne chladnicka smrdela si 2 tyzdne potom to preslo ale zle mi bolo cele tehotnestvoa stale na spanie, skus si dat spravit ten obraz

horseshoe
18. júl 2012

@brumka aspon ze si mala pri tom vsetkom chut keksovat - lebo ja uz ani to 😠 😠 😠 ten obraz si dam spravit urcito 😉

horseshoe
18. júl 2012

@leonetka no moja ako ta tak citam, tak usudzujem, ze sa asi neviem poriadne nahutat a preto mi je zle 😀 😀 😀 😉

brumka
18. júl 2012

@horseshoe chut bola hlavne ked som sa dobre prespala vies od 9vecer som spala do 9 rana a poobede este 3hodinky siesta, tak vyspata som bola, len to jedenie bolo nanic, ked mi bolo dobre som sa nalacila ako prasa ,y vyuzila som chvilu ked mi bolo fajn a potom to bolo, kila stupali

mamkabeika
18. júl 2012

Ahojte 🙂
Tak dnes som bola znova na krv a HCG z pondelka na dnes stúplo na 290 jednotiek, to je skoro trojnásobok, hurááááá 🙂 Tak sa tešíme, za 10 dní mám ísť na kontrolu, že by už niečo mali vidieť 🙂

mamkabeika
18. júl 2012

@rohlicka Teším sa s tebou, to je krásne, že ste už videli srdiečko 🙂 Gratulujem a nech sa malinké držká maminky 🙂

mamkabeika
18. júl 2012

@horseshoe joj ☹ to som nevedela, že ti tak býva zle 😒 Myslím na teba, nech ti to rýchlo prejde 😖 Neskúšala si tie zázvorové lízatká? 🙂

brumka
18. júl 2012

@mamkabeika gratulujem, no vidis a predsa sa slavna doky pomylila 🙂

rohlicka
18. júl 2012

@mamkabeika tesim sa s tebou - predsa len zaciatok tehu kedy bolo tazko zistit .. skoda ze hend tak lekar odfukne ze neni tehu . dufam ze budu uz len dobre spravicky a o 10 dni uvidis svoju fazulku 🙂

horseshoe
18. júl 2012

@mamkabeika no moja, zle veru ☹ o tych lizatkach som nepocula - daju sa niekde kupit?dakujem, snad mi to prejde, zatial sa to zial iba stupnuje kazdym dnom... ☹

horseshoe
18. júl 2012

@mamkabeika no parada, juj, tak to sa straaasne tesim - no vidis, babenko sa coskoro ukaze 😉 😉 😉

leonetka
18. júl 2012

@horseshoe ja som o tych lizatkach tiez niekde citala, ale este som to nevidela. na nevolnosti by mal pomoct zazvor. len s nim treba opatrne v zaciatkoch tehu, asi len v malych mnozstvach (lebo ak ho jes casto, vraj moze sposobit potrat). doma mam taku knihu skusim mrknut ci tam nebudu nejake tipy na odstranenie nevolnosti a napisem (ale az zajtra, dnes vecer nebudem mat notas 😒 )
inak dnes som uz tu 1,5 litrovku dala a otvorila si dalsiu. minul sa mi citron, tragedia, teraz sa ani na robotu nemozem sustredit, pred ocami mam zlte, vonave, kysle citrony, jaaaaj....

rohlicka
18. júl 2012

@horseshoe kuk si čerstvy zazvor (dumbier) - bud si uvar vyvar alebo si ho osup a chrum cerstvy 😉

sabaka
18. júl 2012

@simonkato @franica ako sa mate dievcata? dari sa vam zahnat smutok? a po zdravotnej stranke - kedy sa mozete zacat znova snazit? som akurat na vas myslela.

rohlicka
18. júl 2012

@horseshoe *kup (nie kuk) si zazvor 🙂

kapokapo
18. júl 2012

@horseshoe ahoj, ja beriem 2x denne, rano a vecer kazdych 12 hodin, pri prvom tehu som zacala krvacat, dali mi tiez duphaston ale uz bolo neskoro....tak teraz podctivo tlacim do seba az do konca trimestra prveho.... Stopkaj sa nasilu, fakt to pomoze....:D

sabaka
18. júl 2012

@leonetka
@horseshoe vraj je dobre dat si hned po zobudeni piskoty - este pred tym ako vstanete z postele. tak sup piskoty k postielke a vyskusat 🙂

brumka
18. júl 2012

ok babky tak opustam vas na par dni ale sledovat budem, no prispievat sa nebude dat. tak snad dayk testik bude 🙂 papa a drzte sa

leonetka
18. júl 2012

@sabaka ahojki, ako sa mas? uz mas nejake vysledky vysetreni?

sabaka
18. júl 2012

@leonetka nie ale pevne verim ze budu v poriadku 🙂 ine nepripustam! o dva tyzdne som objednana na kontrolne stery ale doktorko mi uz odobril snazenie, tak uz sme skusali 🙂

zora256
18. júl 2012

@mamkabeika Tíško gratulujem a prajem všetko dobré,aby si mala bezproblémové tehu🙂
@werusss Ahoj!
A ako dlho si v tom bare?A pracovnú zmluvu?Lebo ja keď som pracoval pred tehu a mesiac tehu kým som nezistila,že som tehu,tak keď ma dal lekár na rizikové tak mi dali hneď behom 20dní výpoveď,že ajtak mi bude sociálka platiť,tak načo by som aj od nich dostávala,ja len preto Ti to píšem,ke´d máš takého držgroša šéfa,aby Ti nedajbože nespravil toto,čo mne,spravili,myslela som,že žasnem,ale ja som bola len na skúšobnej dobe 2 mesiace:-/.

horseshoe
18. júl 2012

babulky dakujem vsetkym za rady, ste velmi zlate. budem sa snazit vyskusat vase rady. akurat som sa nasilu natlacila chlebom a je mi z toho este viac spatne - k pocitu na blivajz sa pridala aj tazoba a bolest zaludka. ☹ na dnes vas opustam, lebo citim, ze si potrebujem pospat, resp. to nejako v klude pretravit...vsetkym pekny dnik 😉

zora256
18. júl 2012

@kapokapo Ahoj!Ja som Duphaston pri malom brala až do 16tt.Ale tak možno pre istotu,kým som vracala,neviem možno každý lekár ináč vie.

zora256
18. júl 2012

@horseshoe Ahoj!
tak to mi je ľúto,že Ti je tak zle,prajem skoré prejdenie ťažkostí zo žalúdkomskús surovú mrkvu tá redukuje kyselinu žalúdkovú,ktorá vyvoláva vracanie,mne veľmi pomáhala počas tehu🙂