icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

helka29
19. júl 2012

@basikes blahozelam a v akom si tyzdni?

deculko
19. júl 2012

@helka29 tak pod rebrami priamo,na pravej strane je zlcnik napriklad.... kto ma problem so zlcnikom tak sa mu takto moze ozyvat... inak moze to pobolievat aj zo stresu... alebo aj z chrbtice... priciny mozu byt iste rozne,tak uvidis,ako sa to bude vyvijat...

deculko
19. júl 2012

@helka29 a o tej PN.ke... je to vlastne jedno a to iste... rizikove tehu je vlastne PN-nka od gynekologa... materska je tiez zase nieco ine... rizikova PN nie je materska... matersku mozes cerpat najskor tusim 6 az 8 tyzdnov pred ocakavanym dnom porodu... tak to bolo pred 3 rokmi...tak si to treba preverit,ci sa nieco nezmenilo... ale podla toho vies,ze ak si otehu len teraz...ci stihnes ist na matersku este toho roku...

zora256
19. júl 2012

@basikes Ahoj!
Blahoželám k tehu🙂
@rohlicka Ahoj!
Všetko dobré prajem aby bolo vkrásna fazuľka o 3 týždne na poradni🙂

rohlicka
19. júl 2012

@zora256 dakujem moja 🙂 verim ze bude fazulka pekne rast 🙂

PS: vsetko najlepšie prajem synčekovi (pokial som spravne pochopila tak by mal mat dnes 1. rôčik) - hlavne vela zdravička 🙂

basikes
19. júl 2012

@rohlicka ahoj, nedala mi tehu knizku, lebo to som nebola u svojej, ta ma dovolenku, len som sa mala ist dat skontrolovat k tejto ci je vsetko v poriadku. neviem, ci by mi ju uz dala teraz keby som u svojej, ja sa k nej dostanem az v septembri, skoro o 2 mesiace, takze ja ju dostanem asi dost neskor ako normalne
@zora256 @helka29 dakujem, v 9.tt

lumiva
19. júl 2012

@helka29 ahoj, dobre si to napisala @deculko, rizikove je normalna marodka, materske sa vyplaca pol roka, zacina sa vyplacat najskor 8 tyzdnov pred porodom. Musim sa aj ja opytat, ako je to s tym dobrovolnym poistenim. Uz som rok odtial prec, vobec neviem co sa to pomenilo. Zistim a napisem.

veonka
19. júl 2012

Ahojte dievčence chcem sa opýtať našich tehuliek ktoré zvyknú byť náchylné na mykozu či ju mali ked otehotneli 🙄 . lebo mne sa niečo nezdá... už dlhšie sa mi krútieva hlava a ...mám taký biely výtok, ani ma nejak nesvrbí, ale je to čudné... že by bocian doniesol zásielku konečne aj nám? 😵

werusss
19. júl 2012

@zora256 ..ahoj...no aj tak keby sa zadarilo potom sa uz sem nechcem vratit....uz ma to nebavi stale obskakovat opitych ludi...🙂

werusss
19. júl 2012

@lumiva no ja tu robim 8 rokov...takze by som mala mat zaplatene....🙂

lumiva
19. júl 2012

@werusss niekto tu spominal tu skusobnu dobu, tak preto som to tak napisala. To je v poho, ak 8 rokov.

werusss
19. júl 2012

@lumiva ...no to bola zora256...ja uz som tu celu vecnost a uz je cas vypadnut...len by som radsej vypadla tym ze pojdem na pn a potom matersku...no ale uvidime...hadam vypoved nedostanem...🙂

kapokapo
19. júl 2012

@helka29 ahoj, tak palenie zahy, to je aj pichanie, nie len palenie, taky bodavy pocit, ako keby ti nieco ostalov hrudi, krku, hrtane, proste niekde v traviacej trubici 😀

kapokapo
19. júl 2012

@basikes ahoj, juchuchuuuuu, tesim sa ze ste ok 😀

kapokapo
19. júl 2012

@veonka ahoj, ja som nachylna, zatial som sa jej uspesne vyhla, som v 10 tt a len raz som mala nabeh jeden den ale preslo ma..... biely vytok je priznakom tehu, je to uplne bezne, ak je teda biely.... si teda tehotna? robila si si test?

jeackynka
19. júl 2012

Nno tak hlasim 1DC pekne ma mozete presunut na koniec tabulky s datumom 16.8,inak cyklus mam taky pravidelny ako svajciarske hodinky,presne 27 dni,aspon nieco 😎 ozaj ta grepova stava to sa ma pit uz teraz od 1 Dc??

lumiva
19. júl 2012

@jeackynka Ahoj, ja ju pijem od prveho dna. Asj ano. Co holky???

jeackynka
19. júl 2012

@lumiva tak zajtra pojdem kupit grepy,merala som si aj bazalnu teplotu,ovulacia bola podla teplot,tak aj to je ako ma byt,uz natrafit na ten spravny den.

mamkabeika
19. júl 2012

😖 Dnes mi začali tehotenské nevoľnosti 😒 Nie je to nejako skoro?

sanchez81
19. júl 2012

@veonka biely výtok je sprievodným javom tehu 🙂 a ja sa veru trápim aj s mykózou 😠

zora256
19. júl 2012

@basikes Ahoj!
Veru to už budeš v 2 trimestri,keď len v septembri dostaneš tehu knižku,ja som dostala 8tt,ale tak zvykli dávať po 1 trimestri niekde,pre istotu,ale niekde až v 9tt,ale to nevadí,ajtak tam pozdejšie zapisujú miery drobca a výsledky krvi
@werusss Ahoj!
Dobre robíš,verím,Ti ja by som deň nevydržala pri opilcoch a ešte ich vulgárny slovník,by som nezniesla ani min.Dobre urobíš ak otehotnieš že by si sa dala na Pn-ku 😉 Držím moc palčeky aby sa zadarilo už tento cyklus🙂
@veonka Ahoj!
V tehu je to normálne že je bielkavý výtok a je ho hodne 😉 ,tak držkám palčeky 😵 ,aby ste mali na testíku krásne //.

ataner81
20. júl 2012

Dobré ránko dievčatká moje. Včera som tu len na chvíľku nakukla, no nestíhala som písať. Som po nočnej a pred nočnou(letný frmol a čerpanie dovoleniek)ale vôbec sa mi nechce spať. Zajtra budem spať ako Šípková Ruženka 😀. Ráno som si nakúpila grepíky a poctivo ich pijem. Som zvedavá na hlien. Teraz som len 10DC a ovulka býva okolo 16DC, takže mám ešte čas. Inak už som prepla na dovolenkový režim. Včera mi decká dobreže neskákali po hlave a ja som sa len priblblo 😝 usmievala lebo som sa už videla na pláži s mentolkou v ruke 😎 😀. Veľmi sa teším, no mám aj strach po tom útoku v Burgase. 😒 A aby sme nevišli z cviku, je tu aktualizácia tabuľky 😉Júj, už sa blíži testovací týždeň. Prvé štyri babulky pripravte sa a nažhavte tehu testy, bude sa ocikávať 😀 😀 😀
@veonka 23-25.7 vodnár
@brumka 27.7. kozorožec
@sabaka 27-28.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8 -9.8. panna
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran

julinka88
20. júl 2012

@horseshoe júj tak to je blbé no dnes mám 1. tabletku tak uvidím ale ďakujem za radu

julinka88
20. júl 2012

@sanchez81 jééééj tak to je super ...tak uvidím ako to bude fungovať na mne ja to beriem na to že som pred ms mavala taký hnedý výtok aj po ms...inak nech ste zdravý

sabaka
20. júl 2012

@basikes ahoj, ahoj - citam fantasticke spravy zo vcera - bude to bojovnik ( alebo
bojojovnicka 🙂) gratulujem!
niekedy ozaj ti doktori zbytocne plasia, juj 🙂

ataner81
20. júl 2012

@sabaka ahoj moja. Ako sa máš?Pripravený testík na ocikanie? 😀

rohlicka
20. júl 2012

@veonka ja som mala vytok cca uz 5 dni pred ocakavanou ms ale taky zriedkavy (nieco medzi ovulacnym a medzi mykozovym) - svrbenie nebolo - mozno 1-2x co som si uz myslela ze mykoza sa rozbieha .. a nakoniec bol uspesny testik den po meskani 🙂

leonetka
20. júl 2012

@jeackynka @lumiva grepovu stavu staci zacat pit cca 5 dni pred ovulkou 😉

horseshoe
20. júl 2012

ahojte babulky, som tu len na skok aby som vam zreferovala hot news 😀 dnes rano som bola u dokiho na kontrole - uz bolo vidno 1cm fazulku s rucickami,nozickami,pupocnou snurou a mihotajucim srdieckom 😀 som stastna 😀 aj manzel sa bol kuknut - cely dojaty. co sa tyka tych mojich nevolnosti-vymenil mi duphaston za utrogestan a na nevolnosti mi dal cipky do zadnice 😀 tie zazvorove kapsule mi neodporuca ani nic zazvorove ani bylinkove caje- lebo ked som aj alergik nemuselo by mi to zapasovat.mam jest male davky jedla a casto a cucat po troskach vodu.uz mi je inak kusok lepsie. 😉

ataner81
20. júl 2012

@horseshoe júj moja, tak to je úžasná správička, že si videla bábenko. Musí to byť neopísateľný zážitok. Prajem ti to z celého srdiečka. Kiežby som sa aj ja toho okamihu čoskoro dočkala 😢