Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@helka29 a o tej PN.ke... je to vlastne jedno a to iste... rizikove tehu je vlastne PN-nka od gynekologa... materska je tiez zase nieco ine... rizikova PN nie je materska... matersku mozes cerpat najskor tusim 6 az 8 tyzdnov pred ocakavanym dnom porodu... tak to bolo pred 3 rokmi...tak si to treba preverit,ci sa nieco nezmenilo... ale podla toho vies,ze ak si otehu len teraz...ci stihnes ist na matersku este toho roku...
@rohlicka ahoj, nedala mi tehu knizku, lebo to som nebola u svojej, ta ma dovolenku, len som sa mala ist dat skontrolovat k tejto ci je vsetko v poriadku. neviem, ci by mi ju uz dala teraz keby som u svojej, ja sa k nej dostanem az v septembri, skoro o 2 mesiace, takze ja ju dostanem asi dost neskor ako normalne
@zora256 @helka29 dakujem, v 9.tt
Ahojte dievčence chcem sa opýtať našich tehuliek ktoré zvyknú byť náchylné na mykozu či ju mali ked otehotneli 🙄 . lebo mne sa niečo nezdá... už dlhšie sa mi krútieva hlava a ...mám taký biely výtok, ani ma nejak nesvrbí, ale je to čudné... že by bocian doniesol zásielku konečne aj nám? 😵
Nno tak hlasim 1DC pekne ma mozete presunut na koniec tabulky s datumom 16.8,inak cyklus mam taky pravidelny ako svajciarske hodinky,presne 27 dni,aspon nieco 😎 ozaj ta grepova stava to sa ma pit uz teraz od 1 Dc??
😖 Dnes mi začali tehotenské nevoľnosti 😒 Nie je to nejako skoro?
@basikes Ahoj!
Veru to už budeš v 2 trimestri,keď len v septembri dostaneš tehu knižku,ja som dostala 8tt,ale tak zvykli dávať po 1 trimestri niekde,pre istotu,ale niekde až v 9tt,ale to nevadí,ajtak tam pozdejšie zapisujú miery drobca a výsledky krvi
@werusss Ahoj!
Dobre robíš,verím,Ti ja by som deň nevydržala pri opilcoch a ešte ich vulgárny slovník,by som nezniesla ani min.Dobre urobíš ak otehotnieš že by si sa dala na Pn-ku 😉 Držím moc palčeky aby sa zadarilo už tento cyklus🙂
@veonka Ahoj!
V tehu je to normálne že je bielkavý výtok a je ho hodne 😉 ,tak držkám palčeky 😵 ,aby ste mali na testíku krásne //.
Dobré ránko dievčatká moje. Včera som tu len na chvíľku nakukla, no nestíhala som písať. Som po nočnej a pred nočnou(letný frmol a čerpanie dovoleniek)ale vôbec sa mi nechce spať. Zajtra budem spať ako Šípková Ruženka 😀. Ráno som si nakúpila grepíky a poctivo ich pijem. Som zvedavá na hlien. Teraz som len 10DC a ovulka býva okolo 16DC, takže mám ešte čas. Inak už som prepla na dovolenkový režim. Včera mi decká dobreže neskákali po hlave a ja som sa len priblblo 😝 usmievala lebo som sa už videla na pláži s mentolkou v ruke 😎 😀. Veľmi sa teším, no mám aj strach po tom útoku v Burgase. 😒 A aby sme nevišli z cviku, je tu aktualizácia tabuľky 😉Júj, už sa blíži testovací týždeň. Prvé štyri babulky pripravte sa a nažhavte tehu testy, bude sa ocikávať 😀 😀 😀
@veonka 23-25.7 vodnár
@brumka 27.7. kozorožec
@sabaka 27-28.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8 -9.8. panna
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
ahojte babulky, som tu len na skok aby som vam zreferovala hot news 😀 dnes rano som bola u dokiho na kontrole - uz bolo vidno 1cm fazulku s rucickami,nozickami,pupocnou snurou a mihotajucim srdieckom 😀 som stastna 😀 aj manzel sa bol kuknut - cely dojaty. co sa tyka tych mojich nevolnosti-vymenil mi duphaston za utrogestan a na nevolnosti mi dal cipky do zadnice 😀 tie zazvorove kapsule mi neodporuca ani nic zazvorove ani bylinkove caje- lebo ked som aj alergik nemuselo by mi to zapasovat.mam jest male davky jedla a casto a cucat po troskach vodu.uz mi je inak kusok lepsie. 😉

@basikes blahozelam a v akom si tyzdni?