icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
23. júl 2012

@horseshoe dufam ale pochybujem, od januara ideme sukromnu skolku riesit

zora256
23. júl 2012

@ataner81 Je nás ešte dosť,,kiežby už sme boli len polovica a polovica tehuliek vtento krásny teplý letný mesiac 😉

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe to aby si už teraz rezervovala miesto pre tvoje mimi 😀 😀 😀
@zora256 kiežby si mala pravdu, veľmi po tom túžim 🙂

zora256
23. júl 2012

@ataner81 Držkám veľmi palčeky a skús sa odreagovať vypnúť pri nejakej dobrej knižke,alebo nejakú fajn večeru romantickú si spraviť s drahým🙂Moc vám prajem aby sa vám zadarilo hoc už tento mesiac 😉

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 no asi tak - uz aby som rezervovala skolku teraz a rovno pre 3 deti - ved co ak sa mi hned potom narodia dvojicky 😀 😀 😀

ataner81
23. júl 2012

@zora256 o týždeň a pol letíme na dovolenku, takže som už mysľou tam.Chceme si to riadne užiť a možno potom...... 😀
@horseshoe to je katastrofa s tými škôlkami. Naozaj aby si človek rezervoval miesto pre bábo keď je ešte len tehotný. Alebo si založ vlastnú škôlku-jedného člena už máš v brušku 😀

werusss
23. júl 2012

@zora256 ...hehe...pri sexiku nemam cas na to myslet....:-P....

brumka
23. júl 2012

@ataner81
@ataner81 keby to bolo ako v zahranici moznost rezervacie, ale zial neda sa :(

ataner81
23. júl 2012

@brumka veď toto. A kedy najskôr môžeš nahlásiť dieťa do škôlky?Škoda, že nie si z KE, s bambulkou by som ti pomohla 😉

brumka
23. júl 2012

@ataner81 mozem poslat dalsiu prihlasku az v marci a to bude mat uz 3 roky a nastup by bol v septembri, dakujem ataner, ved dako poriesime, ved druhe mimi urcite bude 🙂

ataner81
23. júl 2012

@brumka jasné, že porieš. Veď sa to možno o pár dní vyrieši pozitívnym testíkom 😉

ataner81
23. júl 2012

Už len 3 a pol hodiny a padám domov 🙂 Dnes sa mi to akosi strašne vlečie 😒

deculko
23. júl 2012

ahojte🙂 citam vas,len tolko nepisem... zdielam s vami vase pocity... aj radosti samozrejme🙂....

ale dievcata,zas na mna ide slaba chvilka...akurat teraz.. asi sa mi menia hormony... som 10.DC abo 9.dc presne neratam... ale take somariny sa mi hlavou premietaju,ze co mam robit,aby sme toho mesiaca tie plodne dni,ktore akurat pridu,vyuzili...aby sa nase vajicko so spermijkou spojili? blbnem uz🙂 😒 take myslienky mam,ako,ze co si mam odrienknut,aby sa mi tento sen splnil... co mam spravit,aby sa nam to teraz zadarilo.... ze asi sa mi nejake obdobie uz teraz darilo a sny sa mi plnili,lebo ano,je to pravda,nejake dolezite zivotne sny sa mi ozaj plnili,a teraz mam pauzu... plnia sa sny inym,to je v poriadku... ... ale no proste take somariny mi chodia hlavou... nedavno bol muzicek na obed doma aj s kolegom,a kolega vykecaval,kolko vela prace ich caka,do vecera zas,zase vikendovky,tak moj muz bude zase uz len prespavat na nohach...:( a to mi v sobotu este vravel,ze aha...ma menej robit... aby sme vladali 🙂 tento tyzden kazdy den sexikovat... a teraz ma to urobilo smutnou,ked vraveli,ze kolko roboty mat budu... :( viem,ze mi poviete,nemysliet tolko na to,ale sami vieme,ze sa to niekedy neda...to je jedna z tych smutnych chvilok,ktore pridu a odidu... mozno zato,ze som pri bloku dnes stretla jednu mamicku,co pred paru dnami som ju este s bruskom videla... vidite dievcata,aj ked jedno deculko mam,tak myslienky a hormony mam rovnake ako vy,ktore este deculko nemate... viem,ze vase tuzby po deculku su silnejsie.... take zivotne dolezitejsie...
a ako nemysliet na to...? pri prvom deculku,pri jeho plodeni,som ten mesiac na to tak strasne myslela,aj pri samom sexiku som po babatku volala,v myslienkach samo,nech pride,ze som bola presvedcena,ze sa iste skoro nezadari,lebo ked sa na to mysli,tak to nepride,a prislo a skoro... ale inak neviem,ako na to nemysliet... to sa podla mna neda.... ach tie hormony .. a materinske city... su silne... esteze viem,ze prezivate to iste... jak dobre,ze vasu skupinu mam🙂

deculko
23. júl 2012

inak varim obedik pre muza na zajtra pokym deculko spi... takze sa nenudim a predsa tie myslienky mam...

brumka
23. júl 2012

@deculko mi hovor, mne mal spi, pijem kavu a popritom si robim cewe knihu z nasej svadby spred 3r ked som bola uz 2m tehu , takze aj slzicky radosti a smutku u mna idu, a zajtra idem robit knihu drobcekovi od narodenia po rok

lilli251
23. júl 2012

@deculko netrap sa deculko nase, ja mavam take myslienky a to sa snazime este len druhy mesiac....ja sa zase sama seba pytam ked sme presne trafili na ovulku, preco to nevyslo a preco by to teda malo vyjst za dva mesiace, styri, atd..:( ale neboj, to pride, matka priroda sa s nami zahrava, ale nastane cas aj pre nas..🙂 hlavu hore 🙂

ataner81
23. júl 2012

@deculko presne a tým myslím absolútne presne viem ako sa cítiš. Môj muž posledné mesiace strašne fyzicky maká 10-12hodín denne, piatky, sviatky víkendy non-stop 7dní v kuse. Je rád, že vôbec trafí domov,nieto ešte podávať výkony v posteli. Tento mesiac po tých tabletkách sa to trošku zlepšilo ale bohvie čo bude o pár dní cez ovulku(som 13DC, ovulka 15-16-17-18DC) 😒 . Tie pocity si vystihla úplne presne. Ja som mala takú depku pred pár dňami a určite ma ešte nejaká čaká do mrchy, počas nej a po nej. Tie dni sú najhoršie a je to už taká dlhá doba čo sa námnedarí ☹ 😢 ☹ 😢 ☹ 😢

deculko
23. júl 2012

dievcata a to aj vy sa tak citite pocas celeho mesiaca,ze tie hormony na vas stale vplyvaju,na naladu? ja sa napr. kazdu tretinu cyklu citim inak... nemusim si vlastne ani ovu test robit,lebo viem,ze teraz este ovulku nemam...este som povahovo naladovo mierna... nevyrazna... splyvam s davom tak by som to nazvala... tazko to pomenovat...ked mam ovulku a dni okolo,to sa citim najlepsie,to som rozhodna,vyrazna,perfeknte naladena,nic ma netrapi,plna elanu,sexepilu tiez...nebudem hladat jak sa to pise teraz🙂)) manzela by som len prenasledovala🙂)) ani si nemusim spravit ovu test a viem,ze mam tie najlepsie dni🙂)) a pred mrskou... som jakeby priesvitna... som nerozhodna... to fakt... uz akoby telo citilo,ze uz je po... som nevyrazna zase,niekedy mam az pocit,ze som len tak do poctu... len existujem.. nulovy vydaj energie... a robim napr. take kiksy ako ze pri pokladni zaplatim a tovar zabudnem vziat,mi to pripominaju... a v dvoch malych obchodoch za sebou.. jakeby som blbla sa citim,fakt sa mi to stava... .. proste take stavy nalad mam pocas mesiaca... aj vy nieco podobne mavate🙂?

simonkato
23. júl 2012

Babenky moje ja som taka smutna sklamana rozculena hrozne ma to dostalo bola som si po vysledky preco sme o malicke vlastne prisli a keby mi to neoznamovala lekarka co vtedy mala akurat dovolenku tak sa nezdrzim komentara.O malicke sme prisli lebo sa mi tvorilo malo zlteho telieska keby mi ty kkt pardon za vyjadrenie nechcem nikoho pohorsovat dali hned na zaciatku ako som lezala v nemocke duphastol nemuselo sa nic stat.A mila pani doktorka no viete ked budete druhy krat tehu a budete o tom vediet utekajte hned ku gynekologovi aby vam dal vitami na podporu tehotenstva.Mala som chut jej povedat ze ci reku tam mam hned utekat ked to drahy da do mna.Neviem akoze kedy skor som mala ist :( je mi hrozne mam chut plakat kricat rozbijat veci hrozne tak hrozne to boli ☹

deculko
23. júl 2012

@simonkato ani neviem,ake slova ti mam teraz na povzbudenie povedat,lebo je to presne tak ako pises,do kelu s tym nasim zdravotnictvom,vsetko si clovek dohliadat musi sam... to aby bol sam sebe lekarom...

brumka
23. júl 2012

@simonkato to mi je luto ja by som im asi ordinaciu rozbila a o prve si preco prisla si nepamatam? ved uz ked sa ti v minulosti daco stalo tak lekarom malo docvaknut ze nieco nieje v poriadku a ked si lezala v nemocnici tak s prepacenim lekari si asi sunky valali

brumka
23. júl 2012

lekarari vsetko odflaknu a ked si clovek je nuteny sam stanovit diagnozu tak sa este fukaju ze co mi chceme ze nemame diplom ako oni, do riti ked takto nadavam ale uz ked maju tu licenciu nech robia vsetko poriadne, ani cent by som im nepirdala na plate

horseshoe
23. júl 2012

@deculko no moja a ja sa tak citim teraz vtehu- hormony si so mnou robia co chcu- raz som v povznesenej nalade, inokedy som nervozna jak pes bez priciny a manzel je fackovaci panak - chudak ☹ . V sobotu som plakala ze to tehu nezvladnem. Presne to je so mnou ako pocas normalneho cyklu. Popritom sa este bojim a mam stres ci bude babo ok.
A roztrzita som uz od narodenia- vzdy som bola typ zamysleneho dietata, co si furt nieco predstavovalo a bolo mimo realitu- to mi ostalo dodnes. Specialne pri tych nakupoch ma predavacky velmi lahko okminia - lebo som duchom zas niekde inde a uz sa mi aj stalo ze som prisla domov s tym plastovym kosikom z obchodu 😀 😀

ataner81
23. júl 2012

@simonkato mor na tie svine 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Normálne mám nervy za teba 😠 😠 😠 😠 😠 Je mi to strašne ľúto. Zase pochybenie lekára a nikto stým nič nemôže urobiť. 😠

deculko
23. júl 2012

uz mam maleho hore,tak uz nemam cas pisat,ale je to hrozne simonka
@simonkato to ze by si si nasla neviem ako draheho sukromneho doktora,co by ti striehol na vsetko? boze moj,prepacte za vyrazy,ale to v tych nasich nemocniciach ked im nedas nieco,tak nic nezmoses,zeby clovek kazdej sestricke kupoval dezerty...

ataner81
23. júl 2012

@deculko ja sa tak cítim v prvý deň mrchy. Úplne prázdna, nešťastná a zúfalá. Aj aj počas ovulky mám rovnaké pocity ako ty

deculko
23. júl 2012

@simonkato nemame slov na to,co sa stalo... sme s tebou tak rozculene ako ty sama,hrozneee... nebudem tu nadavat,ale adrenalin sa mi dvihol... silne nervy simonka a do dalsieho tehu,verime,ze otehulkujes,tak to dame hlavy dokopy a budeme ti snad aj doktorom...

horseshoe
23. júl 2012

@simonkato no debilne nase zdravotnictvo a cest vynimkam co nato povedat. 😠 😠 😠 to je na porazenie. Mne doki nasadil duphaston este v 5tt+4 - prvykrat co som sa u neho zjavila a na kontrolu chodim kazdy druhy tyzden. Ono ti to mal uz tvoj gyndos nasadit toboz ked si uz raz o babo prisla. Ta nedostatocna funkcia zlteho telieska sposobuje az 1/3 potratov. Okrem toho ked si mala take dlhe cykly - to bolo jasne ze mas malo progesteronu. Ach jaj no nic uz nespravis moja ale radim zmenit aj gyndosa - viem ze si ho uz menila ale asi furt to nie je ono. Strasne ti drzim palceky- tentoraz to uz vyjde - daj si predpisat duphaston popredu- aby akonahle zistis //ciarky na teste- tak si to nasad.

ataner81
23. júl 2012

Baby mám pocit, že tento mesiac bude anavulačný ☹ Mám 13DC a môj test je snehobiely ☹ . Vždy počas celého cyklu som mala na teste 2čiarky aj keď tú prvú len slabulinkú ale bola tam a príchodom ovulky sa čiara zosilňovala. Už 12DC bola pekne výrazná a teraz absolútne nič. ☹ Viem, že ešte musím počkať ale dosť ma to zobralo.Toto sa mi ešte nikdy nestalo 😖

brumka
23. júl 2012

dobre babky tak na dnes koncim, ideme do obchodu a ked pride tatus ifdeme na plavaraen po dlhsej dobe zatialsa majte a drzte sa