Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ach jaj babenky moje ja mam taku hnusnu depku je mi stale do revu mna ten vcerajsok polozil na kolena co na kolena som total down ☹ este mi dnes vola kamoska co sme boli spolu aj v nemocke ze dojdi ma kuk do roboty robi v krcme je tehu krvacala nepochopim ako moze byt taka nezodpovedna o jedno mimi uz prisla ☹ ...nech uz je august ma drahy dofcu a ideme niekam aspon na tyzden.Alebo nech najdem daku pracu lebo ma doma picne 😒
@simonkato len hlavu hore moja.Niektorí ľudia si hold nevážia taký vzácny dar akoje mimi v brušku. Len sa pozri na našich spoluobčanov so zvýšenou pigmentáciou. Chlastá to,hulí to, žerú potkany, lekár žiadny a rodia ako jablone 😠
My si na mimíska musíme počkať ale o to viac ho budeme milovať a vážiť si to, že ho máme.Verím, že nám to obom,vlastne všetkým snažilkám čoskoro víde. Veľmi ti to prajem mojka a silno držím palčeky 🙂
U nás sa konečne pohli ľady, drahý ide zajtra na vyšetrenie k urológovi.Je to také bežné vyšetrenie, prostata infekcie atď.Uvidíme,či robí aj spermiogram. Ak nie, objednám ho k niekomu inému. A ja idem 1.8. deň pred dovčov ku gyndoške. Tak som sa upokojila keď som nás poobjednávala.Verím, že to bude všetko dobré a príde sa na to kde je problém a čoskoro sa budeme vytešovať s // 🙂 .
@ataner81 moja zlata ty sa tu netrap ovulkou na take veci sa neupinaj kazda zena je ina niektora otehotnie len cez mrchu ina pre mrchou dalsia hned po nej.Cize sa ty len nijako nezatazuj takymito prkotinami sexikujte kolko vam chuti kde vam chuti uvidis daj na moje slova z dovfi prides uz tehulka 😀 iny vzduch prostredie to robi divi.My idem len pod stan tento rok ale nevadi uz cakam na polku augusta draheho dovolenku a snad konecne vypustim vsetok ten dordel z hlavy lebo budem zo mna cvok teraz sa tak prave citim.
@simonkato ja stanovačku milujem. Mám na ňu tie najkrajšie spomienky. S drahým nechodíme síce stanovať ale za mého mládí som chodila každé leto pod stan 😀 . A jasné, že sa nebudem ovulkou zaťažovať. Sexík bude vtedy, keď bude chuť 😀 len si budeme musieť dávať pozor lebo pokuty sú dosť veľké 😀 😀 😀 😀
Robila som si ovu test, mam II rovnako vyrazne, ale oproti vcerajsku su svetlejsie. Co to znamena? Lebo mam este aj grepy ale uz mam nachystany aj ananas. 🙂 poradte vsevedkovia. Ď.
@ataner81 ja to moc nemusim komare nepohodlne spanie raz moc teplo druhy krat moc zima a ked prsi no ale co pre draheho neurobim a ked sme dobra partia tak je super.Ja radsej spim v aute alebo v sieti vzdy sa vynajdem xi.Tento rok by sme mali ist na Nitrianske Rudno a tam je krasne.Snad vide pocasie.Musite si najst take vase zakutia ved vy sa urcite vynajdete 😉
@simonka komáre neznášam aj ja a počas celej stanovačky hundrem a nadávam ako chorá vrana ale aj tak na ňu nedám dopustiť. Kiten máme prelezený, takže zákutia už vymakané máme 😉 . Júj už sa neviem dočkať. Teraz ale myslím na zajtrajšie vyšetrenie drahého.Som z neho trošku nervózna a rovnako aj z toho môjho 😕
Babulky treští mi hlava už od rána a je mi riadne blbo 😝 . Žalúdok mám ako na vode a navyše ako keby som v ňom mala kameň. Neviem, čorobiť. Ružové tabletky nechcem brať. Tabletky sú pre mňa tou poslednou alternatívou a to mi musí byť na umretie.Nedáte nejaké babské recepty? Mám ale obmedzené možnosti, som v nočnej
Dobry vecer babulky,pred chvilou som prisla z roboty,uplne mrtva,makala som 12ku a teraz ze sexikuj,ked sa nevladzem ani pohnut,nastastie nemam plodne dni,takze len si pocitam co ste popisali a pojdem pekne spinkat a rano nanovo makat
@ataner81 zatial ma napadaju len take recepty na kratkodobu ulavu... studeny obklad na celo a oci... mne to pomaha... a pod tecucu studenu vodu si daj zapastia... zily... hm co este... vela pi... mozno si cez den menej pila a bolo uz horuco... a inak paralen sa vraj v tehu moze,niekdi som to citala... v niektorom trimestri sa moze aj ibu... ale prever si to na nete... netusim co ine moze pomoct proti bolesti hlavy,lebo dnes sa uz skoro uz len po tabletkach siaha...
@ataner81 mozes si hovorit,ze co ked si mozno tehu🙂 alebo ze sa citis ako ked budes raz tehu... mas take cvicenie,pripravu... my uz ideme hajat... snad sa ti na nete nejaky babsky recept podari najst... mne na bolest hlavy dakedy pomoze cokolada...to ked ma boli z toho,ze mam malo cukru... ze som dlhsie nejedla.... cukrovku nemam,ale taketo stavy mavam... a kava... hoc ten zaludok,to ti asi nedovoli...

@drobca07 Ahoj!
Tíško gratulujem k tehu a držkám palčeky aby bolo všetko ok 😉