Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Pekny vecer zienky tolko ste tu toho opat popisali ze nestiham citat 🙂 ale zajtra uz idem do roboty .. tak ja si najdem cas docitat 🙂
ja som si uzivala predlzeny vikend .. prisli rodicia na navstevu 🙂
Zatial si tehu uzivam 🙂 kedze okrem bolavych prs a tehu vytoku (bolesti su len zriedkvae) nepocitujem ziadne ine priznaky .. obcas mi pride taka chvilka ze rozdychavam pocit hrcky v hrdle .. ale inac to je len tak 5 min za den 😎 zatial sa nestazujem .. dufam ze sa to takto pohodovo potiahne do konca 🙂 🙂 🙂
Babulky síce budem hore celú noc ale pre dnešok na koníku končím.Prajem vám krásnu noc a papa zajtra
ahojte, je niekto pred planovanym IVF?Mozem predat tabletky a injekcie potrebne na IVF,lebo som otehotnela tesne pred mojim planovanym IVF.Predam aj lacnejsie.jedna sa o Menopur 3 balenia,Pregnyl 5000 2 balenia a dalsie...
Koceny moje dneska idem na tu infektologiu a ja nemam ani ponatia co sa tam robi nemate s tym daktora skusenost neboli ste na takom vysetreni ?
...dobre ranko dievcata...prajem vam vsetkym krasny den....🙂
Ahojte dievcence 😉 dnes je moj stav relativne fajn- nevolnosti len troska, brucho neboli-hned je svet krajsi 😀 hutam len ze cim to je a jedine comu vdacim za tu zmenu je asi kapustnica vcera o osmej vecer -lebo od vcera vecera sa mi rapidne polepsilo. Zeby som zahajila navrat ku kyslemu? 😀 jedine co ma vyviedlo z miery bolo, ze ako som si tak spokojne chlipkala tu kapustnicu -zrazu ma cosi zamrazi-ejhla kuknem a vedla mna sedi macka- hned ma v hroze napadla toxoplazmoza 😕 😕 a potom mi furt chodilo po rozume ze co ak v tej restike - maju sedenie vonku - sa takto tie macky vyvaluju na tych lavickach a stoloch 😕 uz mi total sibe - mam tehotensku psychozu 😵
@horseshoe neboj sa toxoplazmozy ta sa prenasa hlavne vykalmi a macky su v tomto velmi cistotne, ja som mackomil. inac nechcem strasit ale tu mozes dostat aj od psa alebo z masa. tesim sa ze ti je dobre llen tak dalej nehc sa ti pekne polepsi abysisis vychudnavala fazulku v brusku
@horseshoe ja mačky nemám rada ale to je o inom. Nemusíš sa toho báť. V každom zvierati je nejaká pliaga ale človek sa s nimi stretával celý život, takže nejakú tu imunitu má. Ty mačku doma nemáš a krátky kontakt s ňou ti neublíži. Bože, dúfam, že ja taká šiši nebudem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (ber to prosím zo srandy, je pochopiteľné, že sa bojíš a chce to najlepšie pre mimi)
@ataner81 @brumka dakujem kocky 😉 no ja som teraz total na hlavu-to si nevsimajte 😀 😀 este sa mi aj celu noc snivalo o tom ako jem surove maso 😀 uplny des 😵 ja mam strasne rada vsetky zvierata az na par vynimiek a tymi su aj macky 😠
A teraz v tehu sa moj odpor k nim iba znasobil. Pridu mi zakerne, prefikane a utocne.aj ked chudatka asi take vobec nie su ale nemozem si pomoct- uz len ten ich upreny pohlad mi nahana hrozu. 😨 Co uz no, dufam ze ma ta tehu psychoza nebude prenasledovat celych 9mes. lebo muz zo mna osedivie 😀
No dievcence uz som domka o nic mudrejsia pani doktorka sa ma vypytovala na choroby v rodine na pracu ake choroby som mala a brala kopec krvy idem este aj zajtra na krv lebo poistovna nepreplaca tolko odberov za den a keby som si dala vsetko naraz tak 21€ doplacam a k tomu som bola presne na hodinu objednana plus 7€ a to uz sa mi zdalo prislis aj tak som doma bez prace a nemam co robit tak sa radsej zajtra rano prejdem.Hm len na vysledky sa nacakam budu az 27.8......
Ach zase depkujem takto pred rokom bol moj najhorsi den v zivote dozvedela som sa ze moje dievcatko nebude zdrave a nemalo by z tohto zivota nic musela som urobit svoje najtazsie rozhodnutie v zivote do dnes neviem ci bolo spravne vzdy ma bude hlodat svedomie aj ked viem ze pre nu to bolo to najlepsie mozno trpela uz aj v brusku ☹

@werusss len aby si sa nezabudla na ňu pozrieť 😀 😀 😀 😀 😀