icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
24. júl 2012

@werusss len aby si sa nezabudla na ňu pozrieť 😀 😀 😀 😀 😀

werusss
24. júl 2012

@ataner81 ..no vidis to ma nenapadlo...to je dost mozne ze by som zabudla...😀

ataner81
24. júl 2012

@werusss tak ostáva už len pripomienka v mobile aby si pozrela na ruku kde budeš mať ťahák s nákupom 😀 😀

werusss
24. júl 2012

@ataner81 ...tak hej...lenze to by mohlo pokracovat...ze mobil zabudnem doma...atd....no to som proste cela ja....😀...nj...idem uz odtalto lebo priatel uz pinda ze sa viac venujem konikovi jak jemu...😀

ataner81
24. júl 2012

@werusss choď moja choď, priateľa nemôžeš zanedbávať. Prajem krásny večer 🙂

rohlicka
24. júl 2012

Pekny vecer zienky tolko ste tu toho opat popisali ze nestiham citat 🙂 ale zajtra uz idem do roboty .. tak ja si najdem cas docitat 🙂

ja som si uzivala predlzeny vikend .. prisli rodicia na navstevu 🙂

Zatial si tehu uzivam 🙂 kedze okrem bolavych prs a tehu vytoku (bolesti su len zriedkvae) nepocitujem ziadne ine priznaky .. obcas mi pride taka chvilka ze rozdychavam pocit hrcky v hrdle .. ale inac to je len tak 5 min za den 😎 zatial sa nestazujem .. dufam ze sa to takto pohodovo potiahne do konca 🙂 🙂 🙂

ataner81
24. júl 2012

Babulky síce budem hore celú noc ale pre dnešok na koníku končím.Prajem vám krásnu noc a papa zajtra

letuska13
24. júl 2012

ahojte, je niekto pred planovanym IVF?Mozem predat tabletky a injekcie potrebne na IVF,lebo som otehotnela tesne pred mojim planovanym IVF.Predam aj lacnejsie.jedna sa o Menopur 3 balenia,Pregnyl 5000 2 balenia a dalsie...

drobca07
25. júl 2012

@zora256 ahoj, dakujem ti ale nemáš k čomu gratulovať 😀 ....tie moje testy sú ovulačné nie tehu!!!....asi si zle prečítala 😀 ale nevadí, dobre sa to čítalo 🙂 ....raz to určite bude pravda 😉

simonkato
25. júl 2012

Koceny moje dneska idem na tu infektologiu a ja nemam ani ponatia co sa tam robi nemate s tym daktora skusenost neboli ste na takom vysetreni ?

ataner81
25. júl 2012

Dobré ránko žienky. Takže v sobotu 24ka,v nedeľu nočná a juchú je tu dovolenka 😀 😎 😀 😎 . Ako sa mi dnes máte? A čo tri naše babulky @alicek14 @sabaka @brumka, ktoré neočakávajú mrchu?

brumka
25. júl 2012

@ataner81 zial j a ju ocakavam uz mam PMS :(

ataner81
25. júl 2012

@brumka ale brumíček koľko žien tu na MK malo PMS a nakoniec je z toho mimi 😀 Kým ti nepríde mrcha, nehádž flintu do žita 😉

brumka
25. júl 2012

@ataner81 minuly mesiac si zo mna priroda spravila dobry den pamatas? 🙂

ataner81
25. júl 2012

@brumka pamätám moja. Pevne verím, že tento mesiac bude iný. Ak ti má prísť mrcha, tak nech príde v termíne ale samozrejme, že ti prajem aby neprišla 🙂

werusss
25. júl 2012

...dobre ranko dievcata...prajem vam vsetkym krasny den....🙂

brumka
25. júl 2012

@werusss kiez by nebol taky uprsany ako je, inac je dobry, po vcerajsom keksiku je hned vsetko krajsie 🙂

horseshoe
25. júl 2012

Ahojte dievcence 😉 dnes je moj stav relativne fajn- nevolnosti len troska, brucho neboli-hned je svet krajsi 😀 hutam len ze cim to je a jedine comu vdacim za tu zmenu je asi kapustnica vcera o osmej vecer -lebo od vcera vecera sa mi rapidne polepsilo. Zeby som zahajila navrat ku kyslemu? 😀 jedine co ma vyviedlo z miery bolo, ze ako som si tak spokojne chlipkala tu kapustnicu -zrazu ma cosi zamrazi-ejhla kuknem a vedla mna sedi macka- hned ma v hroze napadla toxoplazmoza 😕 😕 a potom mi furt chodilo po rozume ze co ak v tej restike - maju sedenie vonku - sa takto tie macky vyvaluju na tych lavickach a stoloch 😕 uz mi total sibe - mam tehotensku psychozu 😵

brumka
25. júl 2012

@horseshoe neboj sa toxoplazmozy ta sa prenasa hlavne vykalmi a macky su v tomto velmi cistotne, ja som mackomil. inac nechcem strasit ale tu mozes dostat aj od psa alebo z masa. tesim sa ze ti je dobre llen tak dalej nehc sa ti pekne polepsi abysisis vychudnavala fazulku v brusku

ataner81
25. júl 2012

@brumka keksík je všeliek 😀 , tiež ho aplikujem na kadejaké neduhy rôzneho druhu a pôvodu 😀

werusss
25. júl 2012

@brumka ...no neviem..ja mam tiez radsej krasne slnecne rana, ale dnes mi to nejako neprekaza ze prsi.... 😉 ...a to ani keksik nebol...:D

ataner81
25. júl 2012

@horseshoe ja mačky nemám rada ale to je o inom. Nemusíš sa toho báť. V každom zvierati je nejaká pliaga ale človek sa s nimi stretával celý život, takže nejakú tu imunitu má. Ty mačku doma nemáš a krátky kontakt s ňou ti neublíži. Bože, dúfam, že ja taká šiši nebudem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (ber to prosím zo srandy, je pochopiteľné, že sa bojíš a chce to najlepšie pre mimi)

ataner81
25. júl 2012

@werusss milujem také počasie. Juchú žiadne horúčavy, len teplý letný dáždik 😀 😀 😀

ataner81
25. júl 2012

@werusss a v KE už neprší 🙂

horseshoe
25. júl 2012

@ataner81 @brumka dakujem kocky 😉 no ja som teraz total na hlavu-to si nevsimajte 😀 😀 este sa mi aj celu noc snivalo o tom ako jem surove maso 😀 uplny des 😵 ja mam strasne rada vsetky zvierata az na par vynimiek a tymi su aj macky 😠
A teraz v tehu sa moj odpor k nim iba znasobil. Pridu mi zakerne, prefikane a utocne.aj ked chudatka asi take vobec nie su ale nemozem si pomoct- uz len ten ich upreny pohlad mi nahana hrozu. 😨 Co uz no, dufam ze ma ta tehu psychoza nebude prenasledovat celych 9mes. lebo muz zo mna osedivie 😀

werusss
25. júl 2012

@ataner81 ...aj tu raz prsi ...raz neprsi...vtedy lubim taketo pocasie ked nikam nemusim ist..😀

brumka
25. júl 2012

@horseshoe to su len povery, macky su praveze vdacnejsie nez psy, vedia rozosmiat a nikdy nezradia, ako mi znamy vravi ze su falose ale niesu su vdacne, ja nemam rada psy lebo pes ide slepo za clovekom aj za takym co ho bije, ako vravim psi nemam rada mackymilujem

brumka
25. júl 2012

@werusss @ataner81 u nas leje

simonkato
25. júl 2012

No dievcence uz som domka o nic mudrejsia pani doktorka sa ma vypytovala na choroby v rodine na pracu ake choroby som mala a brala kopec krvy idem este aj zajtra na krv lebo poistovna nepreplaca tolko odberov za den a keby som si dala vsetko naraz tak 21€ doplacam a k tomu som bola presne na hodinu objednana plus 7€ a to uz sa mi zdalo prislis aj tak som doma bez prace a nemam co robit tak sa radsej zajtra rano prejdem.Hm len na vysledky sa nacakam budu az 27.8......
Ach zase depkujem takto pred rokom bol moj najhorsi den v zivote dozvedela som sa ze moje dievcatko nebude zdrave a nemalo by z tohto zivota nic musela som urobit svoje najtazsie rozhodnutie v zivote do dnes neviem ci bolo spravne vzdy ma bude hlodat svedomie aj ked viem ze pre nu to bolo to najlepsie mozno trpela uz aj v brusku ☹

ataner81
25. júl 2012

@brumka ešte že je každý človek iný a má rád niečo iné. Ty mačky ja psy atď a tak to má byť 🙂
@werusss mne to nevadí. ja zase neznášam horúčavy, to nevystrčím von ani nos pred západom slnka 🙂