Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sabaka ako vidím mojka, tak sme tu najdlhšie snažiace sa snažilky ☹. Mne je rovnako blbo 1DC. Mám chuť sa na to všetko vysrať takú depku vždy chytím. Našťastie ma to vždy prejde. To nič moja. Posmúť si a zase bude dobre. Raz sa nám to musí podariť 😉
Tak muž bol u urológa a na prvý pohľad a pohmat je všetko v poriadku. Obaja ideme 17.8. na ďalšie vyšetrenia.
7:30 polovička vyšetrenie hormonálneho profilu, SPA(neviem čo to je), kreatinínu a neviem čoho ešte a o 8:00 má drahý spermiogram a ja vyšetrenie krvy na protilátky proti spermiám a neviem čo ešte. 1.8. idem ku gyndoške a neviem na aké vyšetrenia ma pošle ona 😖 .
@leonetka no tak som rada ze nie som sama co ma psychozu 😀 😀 😀 no to mas blbe s tymi mackami u vasich ale ber to tak ze mozno uz za tie roky mas aj imunitu-ved uvidime potom pri odberoch krvi 😉 inak moji svokrovci sice nemaju macky ale zato maju velkeho psa ktory je aj za 10 maciek lebo jeho najvacsou lahodkou je pozierat vykaly inych psov prip. ludske. A este miluje valat sa v roznych zdochlinach-minule sa im tak vyvalala v zdochnutom jezovi ze ju nemohli ani z toho smradu umyt-fuuuuj 😖 A moj muz sa s tym psom vzdy tak tlantori ze ho vyoblizuje az za usami 😠 ho vzdy nahanam nech sa riadne umyje.
Inak k tomu batatu-ved to by si ich moja musela zjest aspon 2kg aby si sa predavkovala a ty si zjedla 1! Klidek, kliiidek 😎 dokonca bataty su omnoho zdravsie ako nase zemaky - nemaju vobec tolko alergenov- ja som si zas robila pecene nase zemiaky a taku alergiu som z nich chytila ze des a hruza. Este ti tvoja fazulka bola vdacna ze si jej dala batat 😉 Moje telo je teraz ako radar a to co ma vela chemie tak na to hned reaguje. 😉
@ataner81 uffff mojka, tak teda máte toho dosť pred sebou....držím palčeky nech všetky vyšetrenia dopadnú dobre , verím , že to tak bude 🙂 .....a najdlhšia som tu asi ja - s prestávkami v nevedomosti- 7rokov....takže túžba už taká silná, že mi môže každý rozprávať ako na "TO" nemám myslieť...... 😢
....a kým pôjdete na tie vyšetrenie to je ešte taká dlhá doba, že dovtedy budeš mať aj // 😉 veľmi ti to želám 🙂 a aj ostatným kočkám - snažilkám, lebo viem ako sa všetky cítime, ale stále verím, že RAZ( kľudne potom aj viackrát) to príde 😉 🙂
@ataner81 joj mojka drzim palce aby vsetky tie vysetrenia obom dobre dopadli resp. aby sa nasla pricina preco sa nedari 😉 to je velmi dobre ze ste sa na to dali- ja neschvalujem cakat rok a potom to riesit - ved ozaj ten cas bezi a aj samotna pripadna liecba cosi trva. Tak nech sa pricina rychlo najde 😉
@ataner81 začali sme už v decembri , potom sme ale mali 2mes. nútenú pauzu (kvôli práci) ale od marca ideme "naplno" ....keď to tak rátam pomaly to už bude aj pol rok.....sakra , ale to letí....ani sa to nezdá.... ale verím, že to príde 😉 ...tento mesiac síce nie, (tie bolesti popri tom krvácaní ma už idú umoriť) , ešte na konci augusta dáme dovolenku a snáď to príde, lebo ak nie tak kolobeh vyšetrení si bude musieť môj mm odklusať a mne je to tak ľúto, že dosť sa trápime my ženy, nieto ešte ak chlapom nejakú maličkosť zistia tak sú z toho taký na nervy, že neviem ako by sme to zvládli....ale on je zdravý, mladý chlap, športuje, zdravo sa stravuje tak dúfam, že bude OK, ináč to už asi nezvládnem ja..... 😒
juj babky teraz vas docitavam, dneska je to ako riadnyroman. mna dneska este viac boli podbrusko asi to vyzera ze dnes alebo zajtra pride mrcha takze tiez budem v tom opat svami sabaka a ataner
babky vy ktora mate ovu testy, kolko ich byva v baleni a kolko je ich kusov?
@horseshoe no ja viem ze batat je mega zdravy az na ten velky obsah vitaminu A. precitala som si potom zopar clankov (ako inak ze 😀 ) no a odporuca sa tehotnym len jeden malinkaty batat tyzdenne! ja som zjedla mega velky batat ale tak dobre, snad sa nic nestalo. vraj ten vitamin A v zelenine je vlastne betakaroten a ten sa meni na retinol a je to miernejsie ako v zivocisnych produktoch ci vitaminovych doplnkoch.
no moji svokrovci maju zas mega velkeho labradora. ma asi 3 roky ale IQ na 3 mesiace - take decko stale - lebo len co prideme tak sa ta hora masa a chlpov s rozbehom na nas vyruti a kym nie sme celi dooblizovani tak ani neodide. ked sa postavi na zadne, tak si kukame do oci. takze co ti budem vraviet. k nim ideme o 2 tyzdne a asi si kupim pancier. 😀 no a to ani nehovorim ze vsetko je tam od bielych chlpov. holt, ostava dufat, ze mame dobru imunitu 🙂
dievcata,ja mam dneska 12.dc a testovala som ovu,mam tam druhu slabu ciarku,to testnem aj zajtra... mala by stmavnut... a ovu moze prist do kedy? musim pozriet,do kedy mam testovat... dnes nam to s muzikom rano nevislo,nechcem ho chudaka prenasledovat,ked robi od vidim do nevidim aj v sobotu,ale zas by som rada ten pravy den vystihla... ja som zatial prasknutie folikulu nezacitila... nejaku bolest abo nieco... ako dlho to trva,ta bolest,kocky,ktore ju citite? viem,ze horseshoe urcite... chcela by som tento mesiac zistit,ci to nepocitim aj ja...
@brumka záleží aj od značky akú si kúpiš, ja som mala dva druhy, v jednom bolo 8ks tyčinkových testov a v druhom balení 5ks prúžkových, majú ich aj v DM drogerii - tam majú pepino (5ks) ....alebo potom pýtaj v lekárni alebo kukni po nete, je ich veľa druhov aj ceny sú rôzne....alebo je tu ešte možnosť mikroskopového testeru DONNA, stojí asi 20-25€, nanášajú sa naň sliny a ten vydrží 2roky od prvého použitia. stačí takto? 🙂 😉
@drobca07 ked mas este aj tie bolesti... tak nech je uz je ten piatok... ja by som asi uz aj naklusala k inemu dokymu,ked mas aj bolesti...:( drzim palce...kiez by sme take riesit nemuseli.. co som minuly mesiac mala to krvacanie,tak som si jeden den urobila ovu test a tiez som mala dve ciarky silne,viac som si ich uz nerobila.. bolesti som ale nemala... a nevravela som ti to uz nahodou? uz sama neviem,co tu komu pisem🙂
@brumka tých testov tam môžeš mať 1,2, 5, ja mám teraz 20kusové ale sú aj 50kusové
@deculko ovulka by mala byť medzi 12-16dňom pre tabulkové ženy. ja ju mám od 15-18DC a to mám 28dňový cyklus. Môže sa ale stať, že sa ti ovulka kľudne posunie aj na neskôr.Testuj kým ti čiarka bude tmavnúť. Akonáhle zosvetlie, tak prestaň. Alebo pre pokoj duše, sprav ešte jeden test a potom to už nemá význam.
@drobca07 si predstav, že môj muž hádže všetku vinu na seba. ubezpečuje ma, že ja žiaden problém nemám a ak nejaký je, tak u neho. Skutočný gentleman a nemiluj ho 🙂 Verím však, že problém nie je nikde a je to len stres či skúška trpezlivosti.
@deculko písala si to ale to nevadí 😀 opakovanie matka múdrosti.....tie bolesti mám ako pri ms a bolia ma dosť vaječníky- ako keby šli vypadnúť z tela von, preto sa veľmi bojím......dnes krvacanie ustúpilo na slabučké špinenie - aj to ráno (musím poklopať)......ešte zajtra a už nech je piatok, už čítam všetko možné o krvacani v strede cyklu od silnej ovu po rakovinu krčka, myomov a neviem čoho ešte tak ma začína chytať panika..... 😢
@deculko ja ked tak len pruzky lebo som si zdvy pri tehu testoch myslela ze tycinkove stacia, ved pri prvej som mal hned pozitivny a uz vidim ze teraz nebudem kupovat tie drahe, ze naco, tento vkend sme si s muzom mysleli ze som tehotna ale citim ze do zajtra ju dostanem. pri prvom tehu mi bolo v aute vzdy zle a teraz tento vikend mi pri oboch jazdach bolo strasne zle
@sabaka som nespokojna, lebo nemam k nemu nejako doveru....3krat mi tam zyva...uz sa mi to stalo...potom mi zabudne do karty daco napisat.....a omaca mi prsia a povie na co chcem ist na sono prsnikov, vsak tam nic nemam...a mam narok raz do 2 rokov ist...vsak mam 34 rokov....naposledy som bola, ked som mala 29......a nechcem ani jeho meno povedat, lebo ked ho v telke vidim, tak mi je zle......no manzelovi povedz, ze bude znasilnovany a hotovo.....a budete mat medove tyzdne....neboj raz sa to musi podarit....dnes mi kamoska hovorila o svojej kamoske, ze sa snazili 5 rokov, vsetci v poriadku a uz sa rozhodli ist na umele oplodnenie.....boli v Turecku a potom isla na vysetrenie kvoli umelemu a povedali jej, ze co chce, vsak je tehotna.....aj take su pribehy..... 🙂

@zora256 práveže ja si myslím, že ovu už bola cez víkend som mala obe čiarky silnejšie ako testovacie, potom v pondelok trošičku slabšiu ale včera zase silnejšiu, preto to celkom nechápem..... a ovu testy mám už 7 deň stále // niekedy je jedna / trošku slabšia ale niekedy jasne tmavšia a do toho ešte mierne krvacam stale.....(ak si prečítaš trošku dozadu tak to je vlastne môj problem, viac ma hnevá to krvacanie ako tie testy....) ...ale v piatok idem už konečne k dr. tak snád niečo "vykoumáme"..... 😉