icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
26. júl 2012

@sabaka moja švagriná je fyzioterapeut a tiež ma chce zaučiť-tieto cviky sú vraj dobré aj pre tehule na spevnenie panvového dna
🙂

simonkato
26. júl 2012

Dobre ranko dievcence dosla som od doktorky zase som fajnovo dopichana a vycicana z krvy.Len nech nieco zistia snad ten mesiac utecie ako voda a uz budem vediet mozno kde je chyba.Zajtra este behnem ku gyndosovi lebo potom ma dva tyzdne dovfcu v auguste nech pozrie ty vysledky z nemocky a mozno nasadi preventivne aj duphaston bola by som veru kludnejsia.

werusss
26. júl 2012

@brumka ...ahoj...akrat vas docitavam...a nasla som tvoj prispevok, ze ked si bola tehotna ti zvyklo byt zle v aute...neuveris, ale my s priatelom sme sa na tom smiali....keby som nemala mrchu tak si to tiez myslim....3 dni pred mrchou sme isli s autom a bolo mi strasne divne...potom som mala mrchu...a teraz po mrche par dni sme isli a tiez mi prislo zle...a to mne ani v autobuse zle nebyva...😀

brumka
26. júl 2012

@werusss tak mne v buse zvyklo byt zle ked bol ako sardinkaren prplneny a clovek musel hodinu stat. ale v aute to bolo extrem ale ja som mala silnu aemiu v tehu tak tam bol pes zakopany

werusss
26. júl 2012

@brumka ...ahaaaaaaa...no mna to len tak pobavilo...lebo moj drahy hned ze to urcite som tehotna....tak som mu musela vysvetlit par veci....😀

brumka
26. júl 2012

@werusss tak mna sa minuly tyzden tiez pytal ci niesme lebo cestou ku svokre aj naspat mi oblo strasne zle :( ale citim ze dneska dostanem mrchu

werusss
26. júl 2012

@brumka ...alebo nedostanes....este stale mas nadej...😉...ja uz vyckavam ovu..tak hadam do par dni dorazi...😀

brumka
26. júl 2012

@werusss kiez by ale to by som nemala mat PMS

werusss
26. júl 2012

@brumka ...nikdy nevies ci to nie su priznaky tehu...sak baby to tu aj pisali...ze niekedy PMS...su priznakmi tehu...drzim palceky...nech nedorazi...🙂

brumka
26. júl 2012

@werusss teno mesiac to necham ak lebo minuly mesiac som si myslela zes om tehu ziadne priznaky a mrcha meskala 10-12 dni

rohlicka
26. júl 2012

@brumka aj ja som citila ze dostanem mrchu :D :D :D

werusss
26. júl 2012

@brumka ....a teraz nepride....🙂

alicek14
26. júl 2012

AHOJTE dievcata, tak ide ma porazit, mrcha prisla, rano som si uz aj porevala.. nechapem to, ako nesnazime sa dlho ale prvy krat to vyslo hned a teraz to nechapem, lebo som si ista ze ovulku sme vyuzili stopercentne, no je pravda ze mm mal mesiac predtym nieco s prostatou, tak asi preto vsetko to bude.. ach jaj, piste ma na koneic tabulky a opat sa zacina kolebeh.. cakanie a cakanie.. 😖

sanchez81
26. júl 2012

@alicek14 Nezúfaj, nový mesiac-nová nádej. Znovu bude ovulka a znovu si môžte užívať kexik naplno 😉 Raz sa to určite podarí 😉

brumka
26. júl 2012

@alicek14 alicek, nezuaj, ono sa to podari, aka ironia ze kedysi by sme dali hocico abysme neboli tehua teraz ked cheme to nejde

horseshoe
26. júl 2012

@alicek14 netrap sa. Ja som si tiez kopukrat poplakala- lebo sme sa snazili cez ovu ako divy a nic z toho nebolo. A este som mavala kopu kadejakych falosnych tehu priznakov ktore to sklamanie iba prehlbovali. Asi to treba brat tak lahsie- my vten mesiac co sa nam zadarilo aj sme na zabave boli kde sme sa opili, potom sme aj niekolkokrat v tom mesiaci popijali po veceroch vinko do nalady- taka pohodicka a ta je zrejme dost dolezita. Zelam vam co najskor dve vytuzene // ciarky na testiku 😉 😉

horseshoe
26. júl 2012

@brumka presne 😀 pred par rokmi som brala otehotnenie ako mor 😀 najhorsi scenar a skrt cez moj zivot a teraz by som za to male aj zivot polozila 😵 to jsou ti paradoxy 😵

alicek14
26. júl 2012

dakujem za podporu.. no dnes je to horor pre mna.. nalada pod psa.. tak ale co uz.. ideme na predlzeny vikend do tatier, tak snad tam vypneme spolu a zabavime sa.. majte sa zatial pekne.. opat sa ozvem

zora256
26. júl 2012

@brumka
@werusss Ahojte baby!
Tak som čítala to cestovanie a otom,že vám bolo zle.Nuž ja som si tocelé aj prežila pri malom,to autobusom som musela mať sáčok so sebou,lebo ako som šla k alergologičke som nevedela,že mi bude tak zle,nuž šoférovi som sa v....a do smetiaka☹ a čisltila som sa v nemocnici,od zvyškov☹ a potom vždy so sáčkom som cestovala a v aute mi museli zastavovať,ach jaj a od vtedy ak idem niekam ani sa najesť neviem poriadne od stresu:-/mne bývalo v autobuse zle aj predtým,ale to zo psychiky,sme do práce cestovávali pokazenými autobusmi proste hockedy sa dymelo vňom a na zastávke jeden zabudli vypnúť a zhorel nuž a ja som práve stade vten deň prechádzala keď vyhorel autobus a od vtedy mi býva zle v uzavretom autobuse keď nie je okno otvorené nikde☹.

zora256
26. júl 2012

@alicek14 Ahoj!
Sexík si užívaj a nesleduj tak ovulu,podarí sa keď budeš uvolnená a bez stresu,a nie len vtedy si treba dať sexík,keď je ovulka ale hockedy keď máte chuť,držkám moc palčeky 😉

deculko
26. júl 2012

dievcata coze,to dneska tu nie ste? aka som prekvapena,ze len jedna strana je tu nova...

@alicek14 skoda... fakt co sa da robit... aj ja akurat cakam ovulku a asi by som sa na to mala vy.... tiez sa nam prve podarilo na prvy sup a teraz tri mesiace nic...toto je stvrty pokus.. zatial som neprisla na to,ako sa na to vykaslat...

dnes mam 13.DC a na ovu teste tak ako vcera zatial stale slaba druha ciarka... doma uz dalsi ovu test nemam,tak neviem... ist si dalsi kupit? alebo ... zeby to bolo znamenie,ze sa mi minuli tie testy a mam sa na to vykaslat? vsak presne,ze aj ked si testnem,ze ano,uz ovu mam a aj tak to nevyjde... tak je to predsa na "houby" .... sproste myslienky... idem volaco uzitocne robit,kym maly spi a nebudem mysliet na somariny....

jeackynka
26. júl 2012

@horseshoe aj ja som si myslela,teda pevne som tomu verila ze uz nechcem deti,dokonca boli take chvile,ze som si dokonca hovorila paneboze dufam ze uz nebudem nikdy tehotna,prve dieta som mala v 18tke a o10 mesiacov na to druhe,k tomu vsetkemu ta starsia dcera do dvoch rokov neprespala ani jednu noc,cele noci mrncala,dokonca revala,takze o odpocinku nemoze byt ani rec,bola som uz s toho totalne vycerpana,taj som bola rada ze su uz odrastene ako tak,no a teraz novy partner a tuzba po mimi sa ozvala 🙂tak popravde iniciatorom vsetkeho je priatel,jeho tuzba po dietati,ked nema vlastne a nie je nic krajsie ako mat spolocne dieta,no a pointa toho vsetkeho je ze nikdy nehovor NIKDY 😀 😀

mamkabeika
26. júl 2012

Ahojte dievčatá 🙂

Takže som dnes bola u Dr., som v 5. týždni - 4tt+5 a malinké bolo také malilinké, že sme videli len malú bodku 🙂 Ale o 10 dní mám prísť na potvrdenie akcie srdiečka 🙂 Teším sa a verím, že bude všetko OK 🙂

A vy sa ako držkáte? 🙂

deculko
26. júl 2012

no.. dnes je tu ale pusto.. .. coze uz ataner odisla na dovcu? mne sa este nezda,ze hej...
.... bola som v DM drogerii a kedze ovu test 5 ks stal 7 eciek a nieco,tak som nekupila... to je uz fakt biznis... a to boli tie testy iba pruzkove... takze skoncila som pre tento raz testovanim ovulky a uvidime...mozno az dalsie mesiace,ak sa nezadari...

lumiva
26. júl 2012

@deculko Ja son testovala tri dni, 2x pozitiv a vcera uz negativ. No ja som kupila 5 ks balenie za 15eur. Take tie plastove s okienkom.

deculko
26. júl 2012

@lumiva ja som si tiez kupila minule tie plastove s okienkom,bolo ich tam 5 ks,stali 9 eur... ale uz som minula paru kusov minule mesiace... na teraz mi zostali len dva... hm..teraz som mala chvilu,ze sa mi to zdalo byt vela... stacilo jedenkrat to kupit..vsak uvidime... mna ked chyti ina chvilka,tak si to zas kupim...

simonkato
26. júl 2012

@deculko skus si kupit tu cez modreho konika ja som si tu kupila po 0,50centov za jeden kus ale uz ma to omrzelo nikdy som nemala tu ciarocku tmavsiu.Asi som to len zle testovala.

deculko
26. júl 2012

@simonkato no mozno skusim,ked to tento mesiac nevyjde... uvidime,ale tiez som na to myslela,ze som si to ani nemusela testnut spravne,napr. som si nemerala tie dve hodiny obmedzenia pitia...v tej horucave...a mozno som nepila iba jednu hodinu,a to uz ovplyvnit mohlo...
vies,ze som na teba vcera dost myslela? a bude to dobre,vies🙂 ja tomu verim,ze sa vam to deculko podari mat🙂 a teraz sa vyplac kolko potrebujes,vykric sa a rozpravaj nam to tu stale dookola,nam to vadit nebude,vzdy ta vypocujeme,lebo vsak myslienky mame stale tie iste rovnake cely den a cele dni... vsak nam sa tocia kolo deculka a tebe tiez.. tiez tu kecame stale o tom istom🙂 a vam sa urcite zadari,to mi ver🙂)) a ver aj sebe🙂 a o 3 roky si uz len sem tam spomenies na bolesti duse a o 6 rokov ... uz takmer zabudnes,uz budes stale stastna🙂 takze ver🙂)))))))

simonkato
26. júl 2012

@deculko je mi hrozne ale snazim sa zamestnat dneska som vytiahla korcule a bola trosku vyvetrat hlavu v parku a pak u kamosky na kavu.Veru mi to aj prospelo lebo takto pred rokom som sa dozvedela ze nasa malicka nieje zdrava tak to boli stale mi trha srdce a mam pocit ze je to horsie ☹ ..

No sak toto ja tym testom moc neverim strasne to skresluje si myslim skor asi to meranie bazalnej teploty je lepsie ale mne sa nechce koli tomu vstavat.A clovek sa na to moc fixuje takymito vecami.Raz sa nam tie drobatka podaria a hotovo bude dobre musi !!!

simonkato
26. júl 2012

@franica moja zlata a ty sa mi mas ako ?Nas tu tajne smirujes co 😉 ale vobec mi to akoze nevadi nie aby si sa urazila .Co mas nove vy by ste mali cakat tri mesiace aspon aby ste sa mohli snazit mne to tak odporucili v nemocnici ale moj gynekolog mi nehovoril nic.zase netlacime na pilu sem tam si nedame pozor ked boh da motyka vystreli 😉 Raz sa nam nase milovane deticky vratia a uz bude len dobre.