icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
29. júl 2012

@ataner81 mojko ale vies o tom ze ked maju spermie priaznive podmienky prezivaju aj 5dni ale dobre dobre uz som tichucko a ked tak budeme sa tesit o to viacej 😉
Mas pravdu a kde je napisane ze po dvoch troch rokoch to bude lepsie ked sa ma nieco stat tak sa stane a hotovo.Ved hadam az by som ostala tehu tak ma doktor neukamenuje nebudem prva a ani posledna!Ale uz by som mala rada po prvej mrche a vedela ako mi telo zase funguje lebo teraz ani len netusim kedy bola ci bola ovu vajecniky citim skoro tyzden a raz ma to pri keksiku aj bolelo dost ale ci vtedy bola ovu netusim.Nevadi aspon nebudem vyhadzovat peniaze na testy a ked mrcha nepride do tych 6 tyzdnou az potom budem testovat xi 😉

ataner81
29. júl 2012

@werusss nech ťa teší fakt, že nie si sama kto je v práci. ja tu budem do rána do 6tej ale našťastie je to moja posledná služba a nastupujem do práce až 18.8. 🙂 🙂 🙂 A ďakujem za prianie. Túto dovču si užijem za vás všetky 😀 😀 😀 😀 😀
@simonkato tak tak, buď pekne tichúčko 😉
Presne tak, každý človek vie najlepšie ako sa cíti a aj keď ti lekár chce pomôcť, telo si aj tak urtobí svoje. Nie si po ťažkej operácii vnútorných orgánov, ktoré sa potrebujú zahojiť. Ak jematernica pripravená, tak mimi príme, ak nie, tak nie. Rob to na čo sa cítiš a vytri zrak všetkým, ktorí ti radia čakať s krásnumi hrubými // 🙂 🙂 🙂 Veľmi ti držím palečky a budem na teba myslieť na dovolenke a tajne dúfať, že ma privítaš s pozitívnym testíkom 🙂

werusss
29. júl 2012

@ataner81 ...no veru aspon tu do rana nemusim trcat....od stvrtej som tu mala dvoch zakaznikov...takze som sa ani nenarobila...a za 3 hodky koncim...teda ak nedojde nejaky otravny zakaznik co nebude chcet odist....😀

ataner81
29. júl 2012

@werusss to ty robíš v bare alebo si ťa mýlim s inou kočkou?
@simonkato pred chvíľou som bola na WC a zase to špinenie na papieri 😠. Dnes už druhý krát

werusss
29. júl 2012

@ataner81 ...no veru to som ja...😉)

ataner81
29. júl 2012

@werusss dosť divné, že len dvaja prišli lebo je horúco, takže pivko by malo tiecť potokom

werusss
29. júl 2012

...ozaj...ktora to tu spominala ten ananas po ovulke?....kolko toho ananasu denne treba zjest?....inak neuveritelne dostala som ho aj u nas sice bol posledny...ale bol...😀

werusss
29. júl 2012

@ataner81 ..no tak hej...ale my nemame terasu...takze ludia sa hrnu na terasu a potom ked ich odtial poslu prec tak padne zasadna otazka.."CO JE ESTE OTVORENE"...a samozrejme kedze u nas skoro vsetky bary a restiky zatvaraju o 22 hej tak sa mi sem potom dotrepu ludia a ocakavaju ze tu s nim budem do rana...niezeby som nemala rada ked su tu ludia...len je to lepsie ked su tu cely den a nie na zaverecnu...🙂

ataner81
29. júl 2012

@werusss to veľmi dobre poznám. Najviac som milovala 😠 , keď sa mi ľudia dotrepali 10minút pred záverečnou.

werusss
29. júl 2012

@ataner81 ..tak vies asi o com pisem....neznasam to...ale co uz...dufam ze cim skorej budem uz tehu a potom vypadnem odtialto....aj ked vcera sme mali debatu s priatelom a ten mi povedal nech uz dam vypoved teraz, ze on sa o mna postara...lenze ja by som nechcela to tak riesit ze nech on ma zivi..takze nic ine mi neostava len to tu este vydrzat....no a ked uz vazne do pol roka sa nic neudeje tak idem prec..hlavne niekam na take miesto kde budem na isto vediet ze kedy idem z roboty domov...

ataner81
29. júl 2012

@werusss najhoršie na tom je, že máš končiť o 22hod, dotrepe sati tam jeden zákazník na pivo a keď je majiteľ chamtivec, tak ti prikáž tam trčať aj 3hodiny navyše. Ja som takýmto zákazníkom to pivo načapovala ale oznámila som im,že je posledné a viac nedostanú. Iné bolo ak prišla skupina ľudí a chlast tiekol prúdom. To vieš, k úbohému platu čašníčky vždy dobre padlo slušné prepitné 😀

simonkato
29. júl 2012

@ataner81 moja vazne toto som mavala aj ja takze neviem neviem.Ale som tichucko ale ved 1.8.ides na tu gyndu tak im tam o tom povedz moja.

werusss
29. júl 2012

@ataner81 ...teraz si to presne vystihla...ja s takymi ludmi co piju problem nemam len s takymi co vazne ze pivo alebo dokonca jednu colu....a kedze moj sef je chamtivy tak to vzdy tak dopadne....😀

ataner81
29. júl 2012

@simonkato poviem a som zvedavá čo ona na to. Maximálne mi zoberie stery, z ktorých výsledky sa dozviem až po návrate
@werusss ja som mala šéfku, ktorá tam so mnou a tým zákazníkom trčala tie 2hodiny. Nemohla som ani popratať lebo sa to nepatrí pred zákazníkom(musela som prísť o hodinu skôr do práce-samozrejme, že tá hodina nebola platená 😠 ). Ale najlepšie na tom bolo, že keď zákazník konečne vypadol a ja som si zapísala, že som odrobila +2hodiny navyše, tak mi tá krava povedala:no moja ale takýmto tempom by som prerobila. Tvoja pláca za 2hodiny je oveľa viac ako bola tržba z 1piva, takže ti ich nepreplatím. Asi vieš prečo tam už nerobím 😉

ataner81
29. júl 2012

@werusss aj ty máš v práci 30°C? Potím sa akom somár v kufri. Mám v sebe už 5liter vody ale stále som neskutočne smädná a to nehovorím o návšteve WC každých 10minút. Nech už je zimaaaaaaa

kapokapo
29. júl 2012

@horseshoe ahoj, ja este nemam ziadne info, co sa tyka sona, meraniaa podobne, ja som 12tt a idem az prveho na sono a merania a tak.... tak potom dam vediet.... 😉

simonkato
29. júl 2012

@ataner81 no uvidis moja mozno urobi sono a tam nieco najde ehm nevyjadrujem sa ze co lebo to moze byt hoci co ale ja si myslim ze to bude to a to 😀

ataner81
29. júl 2012

@simonkato ale kdeže. Nemôže tam nič byť aj keby čisto teoreticky.........bola by som v 6dni 😀

simonkato
29. júl 2012

@ataner81 cize v 3tt a to znamena ze maternica by bola zvadsena a tehu test by ti uz ukazal ze si tehu teda aspon mne tak ukzoval najskor slabulinky dusik ktory silnel.Ale ved uvidime ja si pockam a verim ze ked prides s dofci budes nam oznamovat same dobre spravy 😉 A uz som ticho ale aj ked toko vody pijes a tolko curas aj to je daky priznak ale zase je aj teplo mno... 😅

ataner81
29. júl 2012

@simonkato mojka ale tehotenstvo nemôžeš rátať(aj keď lekári to tak počítajú 😒 )od prvého dňa poslednej ms keď ovula bola 16DC(čiže teoreticky je toto deň možného oplodnenia).Na vyšetrenie idem 22DC a to je 6dní od možného oplodnenia 😉

simonkato
29. júl 2012

@ataner81 ale ved uvidime a nebudem ta tu dalej namotavat.No ale k tomu dnu kedy si ostala tehu musis tak ci tak pripocitat dva tyzdne mojko.

deculko
29. júl 2012

@simonkato teda nam tu @ataner81 natahujes, chudina atener🙂 uz si cisto namotana,ze sa budes este viac sledovat🙂 kaslite baby na to🙂)) a mne sa zda,ze sme dnes a mozno aj minule este..vyuzili ovulky a aj tak nic,to je priroda a my to neovplyvnime,skoda,ze nevieme od toho nase mysle odputat a mysliet na nieco ine🙂
a simonka presne tak.. budes spokojnna az ked budes mat babo svoje,to mozu hovorit len ti,ktori to nezazili... presne vtedy som na to prestala mysliet aj ja...
tak peknu dovcu ataner a papa
🙂 dobruu

simonkato
29. júl 2012

@deculko ale ja to myslim len v dobrom co sa@ataner81 tyka ale uz som pekne tichucko.Ved uvidime co nam oznami ked pride z dofci ja jej to hrozne prajem a kazdej jednej z nas co by sme dali detickam aj posledne.
Veru moja mas pravdu nech ma sudia ludia co si to zazili ze pre mna je cakat aj mesiac dlho a nie rok vydrzali sme 11mesiacov a pak sme sa intenzivne snazili a aj tak to nedopadlo dobre.Takze priroda si s nami urobi aj tak co chce.

ataner81
29. júl 2012

@deculko ďakujem mojka. Ja sa na nič nechcem namotávať. Vôbec si nepripúšťam inú možnosť ako že príde mrcha. Čakám ju 6-7.8. Akurát by som prijala keby nebola taká silná a bolestivá 😉
@simonkato uvidíme moja uvidíme.Mrška príde a v tabuľke je dátum tentoraz neočakávanej mrchy 5-6.9.(ak budú čomu pevne verím, mužove výsledky v poriadku)

nika147
29. júl 2012

@horseshoe ďakujem, že si si našla pre mňa čas....nie, to som sa objednala na preventívnu a som mu povedala, že s mm sa snažíme o druhé bábo, no zatiaľ bez úspechu a ešte, že mám nepravidelný cyklus od pôrodu...pred pôrodom som ho mala ako hodinky...povedal mi, že keď dostanem cyklus napr 1.8 tak mám prísť 10.8 na vyšetrenie....ale som nahnevana na seba, že som nebola schopná sa ho nič opýtať...mne to nedošlo, čo mi povedal, až jak som nad tým rozmýšľala celý víkend....ale čo, pred prvým tehotenstvom som mala produktívne vaječníky a teraz sa rozhodli rezignovať či ako????ale ked do toho 1.8 sa mrcha nedostaví, tak mu zavolám a určite sa ho opýtam mnoho otázok.....

horseshoe
29. júl 2012

@kapokapo pockat tebe este nerobili sono? Ty byvas v Anglicku alebo inde v zahranici? Nic v zlom len som prekvapena. Ja idem v piatok na svoje 3.sono - viem ze ja som zase pripad ze mi robi viac sono, ale je to moj znamy tak sa stara. Ani caste sono nie je zdrave ale ma viac vyhod ako nevyhod. Kazdopadne ti drzim palceky- nech vysetrenie dobre dopadne 😉

horseshoe
29. júl 2012

@nika147 za malo moja, ved ked daco viem, tak ti napisem 😉 Pri nepravidelnych cykloch mozes ovulaciu tazko ocakavat tak zavcasu ako ta on objednal.napr. Ja mam tiez nepravidelne cykly a ovu som mala az na 18.den. By som mu navrhla sledovat ta dlhsi usek - cojaviem od 12.dna do 20.dna cyklu - nech pozera ci rastu foliky a ci narastie aj dominantny z ktoreho sa uvolnuje vajko. Zatial si mozes robit ovu testy a merat BT aby si sama zistila ci tu ovu teda mas a kedy. A urcite sa nezabudni na vsetko pytat. Daj mi vediet potom ako si dopadla u dokiho 😉 a neboj takmer vsetko sa da dnes uz riesit -mame modernu medicinu 😉 ale aj tak verim ze u teba nebude ten problem s vajickami a keby aj ano tak sa totomda urcite riesit 😉

sabaka
29. júl 2012

@kapokapo no do pytle, hatatitle - moja najblizsia dovolenka asi az v januari! 😀
tentokrat to bude s priebehom tehu ok, celkom iste - a inak, krasne cisielko tt ti svieti pod nickname! 🙂
je to na zamyslenie, kolko bab si uz preslo MA - aj z nasej skupinky... citala som rakusku studiu, ktora potvrdzuje ze vyskyt MA je frekventovanejsi v dnesnej dobe v porovnani s minulostou. jednak to a jednak je aj problem s plodnostou - ci uz zle spermie u muzov alebo problemy ineho razu u zien - najma narusene funkcie stitnej zlazy. ak bude trend pokracovat dalej, ktovie ako to bude s plodnostou o nejakych 150 rokov

kapokapo
30. júl 2012

@horseshoe ahoj, robili mi uz 2x, ale 1x mi len potvrdil ze je to na spravnom mieste a 2x ze bije srdiecko.... NIc viac mi nepovedal, ziadne merania, nic... len ze je to ok a hotovo...tak som zvedav co bude v stredu teraz, dufam ze sa aspon nieco dozviem....

kapokapo
30. júl 2012

@sabaka ahoooj, no.... tak musis este jednu dovolenku dat v lete 🙂 a s tym MA je to strasne, ja som sa dost popriznavala zenam a bola som prekvapena, kolko z nich to tiez zazilo, len vacsina o tom nehovori.... ja som mala MA v novembri, ten mesiac hovorili lekari ze sa vrece roztrhlo s potratmi a MA, ze uz normalne maju pocit, ze je to vo vzduchu 😒 co si my zeny musime prezit vsetko... strasne som sa bala ci otehotniem znova, nastastie sa podarilo, clovek sa potom tesi a hned aj boji ze co bude dalej... kto nema negativnu skusenost tak to tehotenstvo berie sportovo.... ja zial nie som ten pripad, na kazde sono sa bojim..... 😒