Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babenky moje ja mam pocit ze mi asi pravy vajecnik vyskoci z brucha ovulka to neni robila som si testik a ani naznak druhej ciarky.Bud to bude bliziaca mrchala alebo ja neviem co len dufam ze nie daky zapal.Zase som sama domka drahy je na nocnej ja cumim na Sultana davala som si pletovu masku a snazim sa trosku ukludnit ten vajecnik je taky neprijemny ze az az dneska ma to aj pri keksiku bolelo tak zvlastne.
@rohlicka no moja to aby som ich urobila ako v zavodnej kuchyni ked sa tolke na ne hlasite 😀 som ja ale potvora a chutky som vam narobila ale ja som v tom tiez nevine ja som sa dneska iba u kamosky prizivila 😵 a zajtra budem musiet pre draheho ale tak aj ja si pochutim a ked nieco zostane tak vam rozposlem cez ups heh 😝
@horseshoe urcite bude vsetko ok! aj u @rohlicka a u @kapokapo takisto. mam taky citak 🙂
@kapokapo MA bolo zaciatkom februara a realne sa snazime tak od maja, pred tym sme si davali pozor. o dietatko celkovo sa vsak usilujeme uz take 3 roky. u mna aj u mm je teraz vsetko v poriadku, v septembri chcem este raz po roku dat spravit horm.profil ci sa nic nezmenilo k horsiemu. dufam, ze rok 2012 bude este uspesny aj pre nas...
@sabaka ahooj, tak ti drzim palce, ono vraj ked uz je zena raz tehotna, tak to potom nema byt problem, nam sa zadarilo tak, ze 3 mesiace po MA pauza a potom na treti mesiac snazenia.... tak verim ze sa vam zaradi tiez co najskor.... Ja som vsetko naplanovala samozrejme, nic som nenechala na nahodu 🙂 ovu mi vzdy vychadzala az 18sty den cyklu, ale uz cca od 12steho sme sa snazili.... a potom asi do 20 dna cyklu a potom nic, kedze polovicka chodi na sluzobky, a len cez plodne dni chodil domov 😀 😀 😀 tak si vies predstavit tie stresy 😀 😀 😀 ja som to na nahodu nechat nemohla 😀
@drobca07
no beriem asi mesiac mamavit a dlhodobo uzivam tri omega...to skor kvoli sebe, mam pocit, ze byvam menej unavena...🙂 no a snazili sme sa druhy mesiac intenzivne....no a co najviac pomohlo, teda ktovie vie, ale styri dni pred vitaznou ovu som bola u bylinkarky a dala mi rozne kvapky a caje....tak neviem ci to zabralo tak rychlo, lebo povedala ze to je na tri tyzdne a potom by to malo vyjst, pokial je moj partner v poriadku 🙂 hihihi.... takze babicka bylinarka moozno zauradovala...platila som 23 eur a byva v dubnici nad vahom 🙂
@lilli251 waw, tak to bola super "rýchlovka" :D ....ale je to super, že si sa nemusela trápiť tak dlho ako niektoré z nás.... hlavne nech ste už aj ty s fazuľkou zdravučké a nech je všetko čo má byť OK 🙂 silno držím palčeky...... a takú bylinkárku by som potrebovala aj ja....len tá tvoja je odo mňa "iba 300km" 😀 ....dáku bližšie by som potrebovala 😀
takze tu je moj vitazny graf a fotecka:
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e
@drobca07 dakujem velmi pekne...hej nevydrzala...robila som si vcera a bol tam iba taky naznacik a jedna kocka co som spoznala tuna ma presviedcala ze ona je na duchov odbornik ze som...tak som kupila dalsi robila vecer, dnes rano....a vyzera ze ona Ti mala pravdu, juchuuuuuuu.....
ahjte baby, inac lianka11 je na rade v zozname, mame nejaky update od nej?
@lilli251 inac o tych bylinkach som ja pocula same chvaly - zaujimavy je aj tento pribeh o tom ako sa dvaja snazili 10 rokov a az byliny im pomohli 😉
http://www.neplodnost.org/pribeh.html
Babulky posledné veľmi jemnulinké špinenie som mala včera ráno a od vtedy nič. Juchúúúúú teším sa. Určite to bolo niečo nepodstatné ako cievka, ktorá mi praskla. Zajtra mi to snáď doky potvrdí. Akurát sa bolesti podbruška stupňujú ale čo už, mrcha sa blíži 😒

@ataner81 Ahoj!
Tak niektorým chlapom aj 5dní a aj viac prežijú spermie,tak je možné,že sa zadarilo,moc držkám palčeky 😉 Ale tak ako píšeš nie je dobré sa dopredu tešiť,vydrž do dátumu ms a uvidíš,že ako,je to u teba🙂