icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
30. júl 2012

@ataner81 Ahoj!
Tak niektorým chlapom aj 5dní a aj viac prežijú spermie,tak je možné,že sa zadarilo,moc držkám palčeky 😉 Ale tak ako píšeš nie je dobré sa dopredu tešiť,vydrž do dátumu ms a uvidíš,že ako,je to u teba🙂

simonkato
30. júl 2012

Babenky moje ja mam pocit ze mi asi pravy vajecnik vyskoci z brucha ovulka to neni robila som si testik a ani naznak druhej ciarky.Bud to bude bliziaca mrchala alebo ja neviem co len dufam ze nie daky zapal.Zase som sama domka drahy je na nocnej ja cumim na Sultana davala som si pletovu masku a snazim sa trosku ukludnit ten vajecnik je taky neprijemny ze az az dneska ma to aj pri keksiku bolelo tak zvlastne.

deculko
30. júl 2012

@simonkato hm tak moznoze aj ovulka,test nemusi vyjst spravne...
a tie buchty by sme si dali aj my vsetci🙂))

simonkato
30. júl 2012

@deculko nech je to co chce len nech to prestane boliet....zajtra idem robit uz sa teraz zalizujem a to som chcela schudnut a dietovat ha ha ha no a da sa to 😝

rohlicka
30. júl 2012

@simonkato nooo tak to nas budes mat v rade vsetky cakaju na buchty . ja sa hlasim na nutelove 😀

simonkato
30. júl 2012

@rohlicka no moja to aby som ich urobila ako v zavodnej kuchyni ked sa tolke na ne hlasite 😀 som ja ale potvora a chutky som vam narobila ale ja som v tom tiez nevine ja som sa dneska iba u kamosky prizivila 😵 a zajtra budem musiet pre draheho ale tak aj ja si pochutim a ked nieco zostane tak vam rozposlem cez ups heh 😝

sabaka
30. júl 2012

@horseshoe urcite bude vsetko ok! aj u @rohlicka a u @kapokapo takisto. mam taky citak 🙂
@kapokapo MA bolo zaciatkom februara a realne sa snazime tak od maja, pred tym sme si davali pozor. o dietatko celkovo sa vsak usilujeme uz take 3 roky. u mna aj u mm je teraz vsetko v poriadku, v septembri chcem este raz po roku dat spravit horm.profil ci sa nic nezmenilo k horsiemu. dufam, ze rok 2012 bude este uspesny aj pre nas...

lilli251
31. júl 2012

@ataner81 ahojcek...tak asi sa to podarilo, dnes som mala slabucku kolajnicku druhuuuuuuuuuu, juchuuuuuuuu 🙂

drobca07
31. júl 2012

@lilli251 jéééj 😉 tak potíšku gratula 🙂 ....hlavne nám sem hoď fotečku nech sa pri nej môžme všetky vytešovať 🙂 🙂 🙂 ...a ak sa môžem opýtať, ako dlho si bola snažilka a čo všetko si pre to robila? 😉 😉 😉 ....vieš, my čo sme ešte stále snažilky potrebujeme tipy!!! 😉 🙂 😀

kapokapo
31. júl 2012

@sabaka ahooj, tak ti drzim palce, ono vraj ked uz je zena raz tehotna, tak to potom nema byt problem, nam sa zadarilo tak, ze 3 mesiace po MA pauza a potom na treti mesiac snazenia.... tak verim ze sa vam zaradi tiez co najskor.... Ja som vsetko naplanovala samozrejme, nic som nenechala na nahodu 🙂 ovu mi vzdy vychadzala az 18sty den cyklu, ale uz cca od 12steho sme sa snazili.... a potom asi do 20 dna cyklu a potom nic, kedze polovicka chodi na sluzobky, a len cez plodne dni chodil domov 😀 😀 😀 tak si vies predstavit tie stresy 😀 😀 😀 ja som to na nahodu nechat nemohla 😀

kapokapo
31. júl 2012

@lilli251 juchuchuuuuuuuu, gratulujem 😀 😀 😀 😀

kapokapo
31. júl 2012

@lilli251 Chceme foto testu a podrobnosti :D

lilli251
31. júl 2012

@drobca07
no beriem asi mesiac mamavit a dlhodobo uzivam tri omega...to skor kvoli sebe, mam pocit, ze byvam menej unavena...🙂 no a snazili sme sa druhy mesiac intenzivne....no a co najviac pomohlo, teda ktovie vie, ale styri dni pred vitaznou ovu som bola u bylinkarky a dala mi rozne kvapky a caje....tak neviem ci to zabralo tak rychlo, lebo povedala ze to je na tri tyzdne a potom by to malo vyjst, pokial je moj partner v poriadku 🙂 hihihi.... takze babicka bylinarka moozno zauradovala...platila som 23 eur a byva v dubnici nad vahom 🙂

lilli251
31. júl 2012

@kapokapo dakujem moc, drzkaj sa aj Ty 🙂

drobca07
31. júl 2012

@lilli251 waw, tak to bola super "rýchlovka" :D ....ale je to super, že si sa nemusela trápiť tak dlho ako niektoré z nás.... hlavne nech ste už aj ty s fazuľkou zdravučké a nech je všetko čo má byť OK 🙂 silno držím palčeky...... a takú bylinkárku by som potrebovala aj ja....len tá tvoja je odo mňa "iba 300km" 😀 ....dáku bližšie by som potrebovala 😀

lilli251
31. júl 2012

takze tu je moj vitazny graf a fotecka:
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e

horseshoe
31. júl 2012

@lilli251 ahoj 😉 velka gratulacia 😀 dalsia mamina na obzore v nasej skupinke 😀 tesiiiim 😀 prajem radostne tehulkovanie 😉 😉 😉

horseshoe
31. júl 2012

@lilli251 podla foto je to jasne tehu-niet pochyb 😉 😉

drobca07
31. júl 2012

@lilli251 konečne po dlhej dobe pozitívny testík, to je také krásne 🙂 🙂 🙂 ....a kukám v tabuľke snažiliek, že ešte si mrchu iba očakávala ale už si nevydržala 😀 ...... krásne bezproblémové tehuľkovanie ti želám z celého srdiečka 🙂

lilli251
31. júl 2012

@drobca07 dakujem velmi pekne...hej nevydrzala...robila som si vcera a bol tam iba taky naznacik a jedna kocka co som spoznala tuna ma presviedcala ze ona je na duchov odbornik ze som...tak som kupila dalsi robila vecer, dnes rano....a vyzera ze ona Ti mala pravdu, juchuuuuuuu.....

kapokapo
31. júl 2012

ahjte baby, inac lianka11 je na rade v zozname, mame nejaky update od nej?

ataner81
31. júl 2012

Ahojte dievčatá moje. Človek otvorí oči(zapne počítač)a hneď mu tu oči idú vykľať dve koľajnice 😀 😀 😀 😀
@lilli251 BLAHOŽELÁM moja, to je super, konečne dobrá správa. Júúúúj teším sa 🙂 🙂 🙂 🙂 .
Normálne rozmýšľam, že si tie bylinky od teba odkúpim a aj nech už mám // 🙂

ataner81
31. júl 2012

@simonkato mojka pri mne by si s buchtami ušetrila. Ja ich neľúbim a s makom už vôbec nie 😉 😀

horseshoe
31. júl 2012

@lilli251 cheche ze odbornik na duchov 😀 😀 😀 hod sem na nu kontakt - nech aj tuna uplatnuje svoje schopnosti - je tu kopa snaziliek co to oceni 😉

lilli251
31. júl 2012

@ataner81 no mne toho vela neostalo kedze sa to ma brat tri tyzdne a v sobotu bolo dva co som to brala...🙂 ale sup sup bylinkarke, odial si?mala by si to daleko? ja som tam isla, lebo jednej kamoske pomohla a hned otehotnela a rok sa snazili

lilli251
31. júl 2012

@horseshoe no vsak @mistisa nasa.... 🙂 odbornicka na slovo vzata .....🙂

horseshoe
31. júl 2012

@lilli251 jaaaj no jasneeee mistisa - stary veteran konikovsky 😀 😀 pozname 😉

horseshoe
31. júl 2012

@lilli251 inac o tych bylinkach som ja pocula same chvaly - zaujimavy je aj tento pribeh o tom ako sa dvaja snazili 10 rokov a az byliny im pomohli 😉
http://www.neplodnost.org/pribeh.html

ataner81
31. júl 2012

Babulky posledné veľmi jemnulinké špinenie som mala včera ráno a od vtedy nič. Juchúúúúú teším sa. Určite to bolo niečo nepodstatné ako cievka, ktorá mi praskla. Zajtra mi to snáď doky potvrdí. Akurát sa bolesti podbruška stupňujú ale čo už, mrcha sa blíži 😒

horseshoe
31. júl 2012

@ataner81 no tak snad je vsetko v naprostem poradku 😉 uz len doki nech sa vyjadri a mozes si bezhranicne uzivat dovcu 😉