Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 ahoj, som sa zacitala do vasej temy. Ja som mala tento mesiac po ovulke tiez 2 dni presne take iste priznaky ako ty. Tiez ma bolelo podbrusko ale akonahle prestalo to spinenie, tak presiel aj ten tlak. Ja tiez nepredpokladam, ze by to mohlo byt nieco vazne. budem sledovat, co Ti povie doky..
@typa ahoj. To tvoje špinenie bolo silné?Lebo ja som ho mala iba 1-2x za deň a len pri utiaraní po malej potrebe. A tak ako ty, mala som bolesti a tlaky v poddbrušku. Dnes cítim tak isto bolesti ale mám týždeň pred mrchou, takže to bude PMS. Zajtra idem k doktorke, tak hneď budem informovať čo a ako
@lilli251 gratulujem!!!!!! uz aj ta davam sem medzi tehule, cize 11 kuskov je uz tehu a 16 este caka. Nezabudla som na nikoho? Velmi sem nemam cas chodit...
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@leonetka - snaž 3m, termin: 3/2013, had
@mamkabeika - snaž 4m
@veonka
@lilli251
@ataner81 tak ja som nikdy spinenie nemala, preto ma to prekvapilo. Tiez to bolo slabe, ale ja som vzdy,ked som bola na wc,mala níeco na papieri. Ja som sa len preto zlakla, ze co sa deje, lebo to naozaj bolo prvy krat. Ale je mozne, ze sa mi este trochu blaznia hormony, lebo teraz to bude len 3 mesiac, co neberiem antikoncepciu.
Ahojte dievcence moja no cesto na buchty uz kysne dufam ze aj nakysne nerada robim kysnute cesto a ze cukrarka ble 5rokov v skole mi stacilo 😀 a mozno preto som jak maly slon nevadi raz hadam schudnem ale otazne ze kedy 😅 ...Dneska mi je uz lepsie aj ked ten vajecnik stale citim.
Babenky viem ze niektore ste tu tiez zazili kyret kedy ste dostali mrchu ? Viem kazda zena je ina ale aj tak aspon priblizne nerada by som ju mala na stanovacke 😒
@deculko no veru ja sa na to tiez vy.. ja som si nikty nerobila ovu testy, tak snad ani nebudem musiet.. nesmiem na to mysliet, ale ako hovoris neda sa to.. no uvidime co prinesie cas.. chcela som vyuzit dnp tak asi sa to nepodari, a fakt uz aj tuzim po druhom babenku.. no ved mozno sa to este zadari 🙂 drzme si palce
@horseshoe no moja pekne pekne 🙂 pozeram ze sa to podarilo mooooooc gratulujeeeeem 🙂 ja no ja ako na nic hm. bola som v blave brala som drahe injekcie a aj tak nenarastli foliky.opat ma stopli ☹ tak sme si s mm povedali ze konec. do konca roka koncime ideme len tak na baze byliniek.ale ziadne lieky ziadn injekcie nic. nemam sily to uz riesit.idem zajtra do prace a zacinam zit normalny zivot ako som zila kym som snazilkovala.prestala som merat nerobim ovu testy.mrcha mi meska opat ale tak co uz pojdem na vyvolavacku zas. pojdem asi tej bylinkarke co @lilli251 a uvidime mozno sa konecne prvej osobe podari dosiahnut to ze mi mrcha pride sama a hned ostanem tehu 🙂 uvidime . aj si domka na PN? asi ani ked mas take vselijake tazkosti co? ale som sa rozpisala 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Babuľky dala som sa rovno na koniec zoznamu lebo nemá význam ostávať tam, kde som bola. Mrchaňa príde. 😒 @alicek14 údaje doplnené, tabuľka je kompletná 😉
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@ataner81 6.9. panna
@mistisa joooj moja to ma mrzi ☹ ach a ani v Car vam nepomohli 😒 hlavne ze penizky zhrabli to je jasne 😠 pekny biznis to je len co je pravda. Dobre robis ze si sa rozhodla dat si pauzu a skusat bez liekov. Akurat som sem vlozila clanocek - taky pribeh ako jednemu paru po 10tich rokoch pomohli az bylinky.
http://www.neplodnost.org/pribeh.html
Urcite skus aj ty takuto alternativnu liecbu bylinkami. Drzim ti moc palceky, mozno telo ked si oddychne od tych vsetkych hormonov a liekov tak sa same zreparuje 😉 ja verim ze aj vam to nakoniec vyjde a beriem si z teba co sa trpezlivosti a optimizmu tyka priklad 😉 ved vy uz niekolko rokov o babo bojujete, vsak? Juj, bodaj by sa vam bez tych liekov zadarilo a vsetkym doktorom vytres kocura 😀 😉
Jj, som domka ale robim - mame vlastnu firmu s muzom a teraz robim aspon take tie nutne veci ktore sa musia - dnes mam zrovna kopu roboty na PC. Ale zvacsa polihavam bo ma bolieva zaludok a aj ta alergia ma nici. Ale vydrzim vsetko- len nech ufonik je spokojny 😵
Tak teda drzkaj sa moja a nestracaj nadej ako si ju nestracala doteraz - verim ze babenko mate pisane v kartach osudu, len este nenadisiel spravny cas 😉 a zastav sa tu obcas na kus reci, ouki?
@horseshoe no presne tak ved len 5 injekcii 60 eur a mala som 8 ☹ takze len to pekna palka . na to ze nepomohli.citala som clanocek vidis obycajne byliny a ake zazraky robia. fakt je to receptura starych mam a ma nieco do seba.no micka veru 4 roky a stale nic. no uvidime 🙂 skusim tu bylinkarku co lillka a snad pomoze 🙂 🙂 dakujem moja moc moc snad sa zadari uz coskoro 🙂 no ja veru mozem optimizmus rozdavat i ked troska mi uz ustupoval ale zacali sme si prerabat obyvacku a teraz sa moc tesim ked uz bude 🙂 tak sa mi opat doplna 🙂 veru a vsetkych obvolam hned ze som tehu chachacha 😀 😀 no jasne micik nakuknem a pozistujem 🙂 ako chodim sem to je uz zvyk asi niekedy menej niekedy viac.podla toho ako sa citim 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dakujem moja este raz 🙂 no micik dufam ze ti to coskoro prejde vsetko.a to mas na co alergiu? joj prajem ti micka nech ti vsetko ustupi a nech mas pekne bezproblemove tehulstvo 🙂 🙂
@lilli251 no jasné, hlava moja deravá 😀 😀 😀
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@ataner81 6.9. panna
@mistisa dakujem krasne moja 😉 dufam malicke bude posluchat a potiahneme to spolocne az do sameho ende 😉 😉 ja neviem na co mam alergiu - to sa nikdy nezistilo- iba jedneho dna som dostala anafylakticky sok (zjedla som bagetu infikovanu nejakou bakteriou) a skoncila som na pohotovosti s injekciami 😖 a od toho dna som mavala alergie. Nikdy mi neprisli na ziadny bacil v tele, vsetky imuno testy ciste, dokonca som bola aj na hadici do zaludka a vsetko ok.
na alergiu beriem velke nic - trenujem svoju pevnu volu neskrabat sa 😀 lieky do konca prveho trimestra sa neodporucaju - a aj potom je to vsetko na vlastne riziko 😠 - no tak uznaj ja som sa vzdala aj kavy a teraz budem do seba pchat lieky na alergiu? To teda nie. A mozno mi to aj same ustupi - ja som bola doslova vylieceny alergik - uz som ani lieky nepotrebovala ani ziadne prejavy som nemala. Az ked som otehu - tak prudka reakcia na vsetko 😒Mne sa z alergii podarilo dostat pouzivanim organickej kozmetiky. Ale teraz reagujem na vsetko - telo jak zblbnute. Ja dost verim alternativnej liecbe aj v rodine mame pripad kedy sa stravou vyliecila nevyliecitelna choroba.
Verim ze aj tebe pomoze moja 😉 inak tie ceny su fakt pekna palka 😠 hnus ze sa na takejto chulostivej veci tak zaraba 😠
Tak este raz drzim palce a bylinkam zdar! 😉 a nezabudni sa ozvaaaat 😉
No buchticky hotove a uz aj skoro zjedene kam to mam divcence rozposlat robila som s jahodkovim lekvarom masielko a kakavko nutela sa nekonala nemali v nasich mini potravinach a dalej do obchodu sa mi nechcelo.Ale aj tak zozali uspech drahy sa este teraz zalizuje.Vonku je tak krasne sla by som sa kupkat len nieje s kym drahy je este rozospaty po nocnej a na 6tu sa chysta na dalsiu.Snad zajtra az bude pekne vytiahnem daku kamku.
@lilli251 Gratulujem novej tehulienke 🙂 a držím palčeky 🙂

@horseshoe pevne dúfam. Ja idem za doktorkou hlavne preto aby sme sa dohodli na nejakom postupe čo sa týka vyšetrení. Ale to až po dovči. Júúúúúj už len dnes a zajtra a letíme 😀 😀 😀 😀