Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe co mas vlastne za alergiu,pisala si,ze ta vsetko svrbi... si sice taka znala vedomodsti z netu,ze pochybujem,ze by si nieco take nenasla...mna len napadlo,ze vlastne niektore tehu zienky maju take svrbenia az v tehu a to je nedostatok niecoho,len uz si to presne nepamatam...
caute baby, tak aj my sa snažíme a snažíme a stále nič a nič. Nepoznáte nejaké "babské" recepty alebo nejake vitamíny ktore vám trosku dopomohli k bábetku?
@deculko su to klasicke alergicke prejavy-cervene flaky po celom tele a vemi to svrbi. Potom sa zase stratia. No ak mas alergiu tak asi vies ze to nie je jednoduche nad tym vyhrat - resp. bez liekov to v 90% nejde. Ja viem ze svrbenie koze v tehu je prejav zlej funkcie pecene a zlcnika- musim si dat spravit testy u gyndosa. Vyvolavaju to tehu hormony a kedze ja do seba pcham aj umely progesteron - nevylucujem ze je to aj tym.uvidime...
@horseshoe ja som tiez alergicka ale doktorka to pomenovlaa alergiu na chald, testy mi nic neukazali ale kedysi som mala alergiu an cesnak, ale ten suseny to bola koprivka vzdy pol roka som sa tomu vyhybala aleria sama ustupila. teraz ako sa snazime otehotniet neberiem aerius tak smrkam, staci ked nemam ponozky
@horseshoe uz si stihla aj napisat xixi 🙂 a si ty teda znalaa... vsetko vies🙂)) presne ze som rozmyslala,ze z coho ze sa tie tehulky skrabali,ked som to pred rokmi citatala a ty si to hned vedela🙂 no aj ja mam veruze alergiu,najhorsiu teraz v lete, kycham a smrkam,rano aj polku balenia tesco papierovych vreckoviek... klasika... okrem ekzemu hej...ten mam tiez... kazdy volaco ma...
Tak babulky špinenie síce prestalo ale mám obrovský herpes na ústach. Super, aké šťastie ma ešte postretne?Podotýkam, že aj ten mám prvý krát 😠
@brumka moj muz ma zase alergiu na teplo. Uz je tolko tych alergii ze zachvilu budeme alergicky kazdy na kazdeho 😀 ja mam najhorsie to, ze neviem prist na to co mi ju spusta- vsetky testy mam nulove. A teraz mam flaky aj ked sa vody napijem - mimochodom mi strasne smrdi a nechuti voda z vodovodu konkretne u nas v dome. Nieco v nej je- to je nabeton 😵
@brumka tych alergii ma asi fakt uz spusta ludi,mozno uz kazdy a ked niekto nie,tak moze byt stastni... moj maly ma kazdy rok v marci take piskanie na pluckach pri dychani,berieme na to dychatko... ale teraz tento rok akoby mu uz bolo lepsie,berieme to dychatko este preventivne,aj ked uz nie kazdy den... okrem toho Zyrtec... az koznych prejavov presne brumka.. tuto zimu sa mu objavila taka drsna pokozka na rukach aj nohach aj kolo pusy,presne ze mast kortikoidova zabrala na 5 dni a hned to prislo znova,len kolo pusy sme mu ju davali... tak som sa na to vykaslala a potom sme len premastovali,ale nemalo to zly priebeh,samo to odislo... uvidime,ci sa to dajako bude vyvijat dalsiu sezonu,vraj ked je alergicka sezona u niekoho v lete,tak sa v zime v kludovom obdobi objavi atopicky ekzem... vraj je to zo stravy.. ale zatial sme na nic neprisli,hoci sme paru veci uz vylucovali... o tych alergiach by sa asi mohla pisat samostatna tema... ja mam napr.potravinovu alergiu okrem medu a zeleru aj na ananas.... takze by som ho ani po ovulke nemohla jest....
@deculko mi sme nastastie ekzem u malej zazehnali ale aj tak davam pozor ci saneysype, beriem ju stale ako atopicku a dufam ze astma u nej nevypukne.. kortikoidom sme sa nastastie vyhly, zmena jedlanicka a ichtiol nam pomohol doteraz ,mastim v kyseline mliecnej
@ataner81 kup si v lekarni canabis, taka mala ampulka na herpes je to vyniikajuce
Tak na dnes končím. Majte sa krásne ženušky a zajtra píšeme 😉
@sabaka zachodova misa mi moc nevonia takze objimam umyvadlo 😀 co uz, ked ho milujes, nieje co riesit 😀
mam vynimocne dobru naladicku, aj ked mam za sebou 35 hodinovy maraton medzi postelou a umyvadlom......ale dnes doki povedal ze je vsetko OK, bobulka ma 7,2 cm tak sa vytesujem.....obrala ma sice o 10 kil, ale asi chce mat mamu modelku, tak co s nou 😀

@lilli251gartulujem 🙂))) dalsia uspesna 🙂