icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
1. aug 2012

@tatarida to si riadne pochudla jasom mala v 2m +8kg a tak zle mi bolo...
inac babky kupila som si vcera alchemilku..je neskoro si ju dat ked som v 5DC?

horseshoe
1. aug 2012

@franica Tak utekaj k tej vode a vysln sa aj za mna 😀 😉 zo mna je toto leto nevolnostami skrusena bleda tvar 😀 pekny dnicek aj tebe moja (juj ci ti teraz zavidim 😵 😵 😵 )

horseshoe
1. aug 2012

@brumka nie na alchemilku nikdy nie je neskoro 😉

brumka
1. aug 2012

@horseshoe super tak dopijem kavu a hor sa do alchemilky a ona sa ak som dobre sledovala len do ovulky ze?

horseshoe
1. aug 2012

@brumka jj len do ovu 😉

brumka
1. aug 2012

@horseshoe tak to pojdem skusit, minuly mesiac sa mi zdalo ze som mala ovu tusim 11-12DC podla hlienu a bolesti podbrusku... davkovanie je asi ako klasicky caj 1-3 pohare denne ze?

drobca07
1. aug 2012

☹ ahjaj ...mrcha sa asi nezadržateľne blíži....síce žiadne bolesti ale práve som sa takmer z ničoho rozplakala 😢 a moja nálada je na bode mrazu.... a som zvedavá kedy vôbec dostanem, dneska beriem posledné 2tbl. duphika.... normálne by som mala dostať cca 3-5-teho tak uvidím... najradšej by som niekam vypadla na vzduch, riadne sa vyplakala a prefúkala hlavu.... 😒

drobca07
1. aug 2012

@horseshoe ty si taký odborník, myslíš, že je vhodné keby som teraz začala piť alchemilku? alebo mám počkať na výsledky vyšetrení aj z ms krvi? neskresľovalo by to nejako výsledky potom? ....dneska mám posledný duphík dobrať, počkať na ms a na 2alebo 3tí deň ms ísť na odber.... či sa radšej opýtam dr keď tam budem?

horseshoe
1. aug 2012

@brumka vies co ja som nepila cistu alchemilku ale caj Gynastan - on ju tiez obsahuje ale aj ine byliny. A pila som ho 1-2krat denne. 😉

horseshoe
1. aug 2012

@drobca07 moja PMS dobre poznam- aj mne sa chcelo kolkokrat plakat od nervov a aj som si poplakala a potom bolo lepsie 😉 nechaj psychike ulavit a kludne si poplac 😉
no podla mna bylinka ti nemoze skreslovat krvny obraz. Tam ti co idu zistovat z tej krvy? Hormonalny profil? Zas taky odbornik na toto nie som - nemam vystudovanu medicinu 😀 - riadim sa iba sedliackym rozumom 😉 Pozri kludne zdvihni telefon a opytaj sa na to dokiho hned teraz a dilema je vyriesena 😉

nika147
1. aug 2012

@deculko si zlatá, dakujem 🙂)))

drobca07
1. aug 2012

@horseshoe ...za také veci sa mi nechce dr otravovať... 😀 beriem femibion, do toho teraz duphika a ešte tie tablety KLION čo mi predpísal, si myslím, že asi je to nateraz dosť a počkám čo povie keď tam pôjdem, či mi predpíše duphika aj dalej ...predsa sú to bylinky a môže to niečo ovplyvniť si myslím....ale dakujem, si zlatá 🙂

sabaka
1. aug 2012

@franica dobre ranko. veru, to cakanie je unavne ale presne ako pise horevyssie nasa zlata horseshoe - uz mas cely jul za sebou a august aj september prejdu ako voda a hop, uz budes mat 3 mesiace za sebou. tie 3-4 mesiace by som asi pre istotu pockala - predsa len to bola operacia. a potom hor sa na skusanie 🙂

franica
1. aug 2012

@sabaka ved ano, ano, tie 3 počkám určite, nad tým som ani chvíľku nerozmýšľala, akurát to nechcem naťahovať ak to nie je nevyhnutné. Samozrejme, že ešte počkám, musím dať telu čas, ale zas odtiaľ-potiaľ 😀 Do jesene mi to prejde, ved je krásne a ešte ideme na dovču a tak, takže o to sa nebojím, no do nového roka by ma piclo 🙂 Uvidí sa... telo+čas+príroda to vybavia sami..nejakého dokiho vlastne ani nepotrebujem 😝 Budem sa liečiť pocitmi a radami z MK 😀 😀 😀

ataner81
1. aug 2012

Ahojte babulky moje zlatučké. tak už som pobalená a teraz sa budem modliť, aby obe tašky mali do 15kg inak platíme 😖 @tatarida ahoj mamička. No to je nádherná fotečka. Mimi bude krásne po maminke 😀. A hneď by som s tebou tých 10kg menila. Ty by si si spokojne tehulkovala a ja by som za teba vrackala a chudla 😉Ale neboj nič. Kým je mimi v poriadku, tak to chudnutie nerieš. A možno je to tak dobre, aspoň po pôrode nebudeš mať problém s návratom na pôvodnú váhu 🙂. Držím palečky nech sa vám obom darí a nech ti tie nevoľnosti už čoskoro prejdú 🙂
@franica ahoj mojka. Nebudem ti hovoriť, že viem ako sa cítiš lebo som také niečo nikdy nezažila ale určite na teba myslím, držím ti palce a prajem skoré uzdravenie a tehulkovanie. Tvoje telo a mysel najlepšie vie kedy je ten správny čas a žiaden človek, dokonca ani lekár ti nemôže hovoriť čo a ako. Možno je zo zdravotného hľadiska a z regenerácie vnútorných orgánov najlepšie počkať pol roka ale myseľ je 80%nášho zdravia. A ak túžiš po miminku, tak do toho proste choď. Sklúšaj to. Ak je tvoje telo pripravené, mimi sa ujme.A ak nie, aspoň bude myseľ kľudná, že pre to niečo robíš.
Júj a ďakujem za prianie krásnej dovolenky. 😎 Ideme do Bulharska-Kiten. Už sa neviem dočkať, som ako cigán pred podporou 😀. Drahý ide zo mňa ošalieť. A z dovolenky sa určite traja nevrátime. Prvý týždeň dostanem mrchu, potom bude len pár dní po nej a posledné dni nebudeme sexíkovať lebo po návrate ide muž na spermiogram. Jedine, že spermijka vydrží vo mne 2týždne hihi.
Babulky o 3hodiny idem na gyndu a začínam byť nejaká nervózna 😖Neviem prečo sa toho bojím, veď je hádam všetko v poriadku

horseshoe
1. aug 2012

@drobca07 jake veci - to su podstatne veci a doki je povinny ich zodpovedat vo vsetkej vaznosti 😀 😉

ataner81
1. aug 2012

Ženušky mali ste aj vy pred mrchou biely výtok?Ja ho mám strašne veľa. Čo sa to do frasa so mnou deje 😠 Najprv špinenie, potom herpes(mimochodom, polovička mi zabudla kúpiť mastičku, čo mi radila @brumka ale do rána mi zmizol)a teraz ten výtok 😠 😠 😠 Vŕŕŕ 😠 😠 😠

brumka
1. aug 2012

@ataner81 ja mam od vcera herpes :( jaj askoda ze to je uz celozivotna zalezitost. ja teraz nemam doma ten canabis

drobca07
1. aug 2012

@ataner81 ...no presne ma moja tento mesiac kopíruješ...najprv krvacanie, potom výtok - ale bol chvalabohu iba jeden deň, potom som hned začala s duphikom a prešlo ma to.....ale pre istotu by si si predtým ako ideš na vyšetrenie spraviť testík...nikdy nevieš....mne to kázala sestrička už keď som sa objednávala a vedela som že nemôžem byť tehu ked som toľko krvácala ale aj ona hovorila, že pre istotu....samozrejme chceme hned info 🙂
...a na ten herpes si prikladaj kocku ľadu, kým ti nezačne trpnuť pera, toto rob pár x hod. intervaloch a mne potom vždy zmizne, lebo ho zmrazíš

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 drzim palecky 😉 klidek neboj sa a napis pak 😉

sanchez81
1. aug 2012

@ataner81 možno je to len cestovná horúčka 😉

drobca07
1. aug 2012

@brumka ako som teraz písala aj @ataner81 tak na herpes prikladať kocky ľadu až do mierneho strpnutia a uvidíš, že pomôže 🙂

sanchez81
1. aug 2012

@ataner81 veru, veru a pre istotu ten test 🙂 musíme ťa trošku ponaťahovať, nemôžeš si len tak odísť a nás tu nechať napospas osudu 😀 A nechcem vidieť, že tehu nemôžeš byť! Marš testovať a zveriť sa s výsledkami!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

brumka
1. aug 2012

@ataner81 test test test, ved staci aj 1 bicikovec 🙂))))))))))))))))

@drobca07 skusim ale uz mi mizne, ja mam net este citronovy olej

rohlicka
1. aug 2012

@ataner81 - chceme TEST .. chceme TEST 🙂 aj tak by sa ta na to pytala aj lekarka aspon budes pripravena na otazku 🙂

ataner81
1. aug 2012

@drobca07 po herpese ani chýru. Nič na pere nemám. Testík nemám a aj tak je zbytočné niečo testovať lebo som 22DC a ovula bola (teda pozitívny testík)16DC. Zbytočne ocikané peniaze 😀 😀 😀 @horseshoe má asi pravdu a je to cestovná horúčka. Začínam byť riadne nervózna. Nikdy som u nej nebola a bojím sa, že bude mať taký prístup ako tá moja predošlá 😠

sanchez81
1. aug 2012

@ataner81 tak ju zas vymeníš 😉

ataner81
1. aug 2012

@brumka to by musel byť zázrak, keby spermijka vydržala vo mne 4-5dní. to by som sa ale nasmiala. Drahý nevie plávať, tak si to kompenzuje vytrvalostnými plavcami-spermijkami? 😀 😀 😀 😀

drobca07
1. aug 2012

@ataner81 testík nie je zbytočný, aj ked sa tebe zdá, že áno, ani ja som tehu nemohla byť ale lekár si to pre istotu aj tak vyžadoval aj keď to pre mňa boli ako si napísala "zbytočne ocikané peniaze" ....a správna lekárka-lekár by sa ťa na to mali opýtať ako prvé , čo ak by ti museli nasadiť nejaké lieky a ty by si bola tehu a nevedela o tom???? teraz to neber osobne ale tak to funguje v praxi tak šup "zbytočne ocikať" 😀

ataner81
1. aug 2012

@sanchez81 výmena nie je problém, no po každej výmene dokyho musíš čakať 2mesiace na prvé vyšetrenie, lebo zdravotná poisťovňa ti ho nepreplatí. A uznaj sama, že 2mesiace je dosť dlhá doba.