icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 no hlavne ze uz konecne dozrel ten cas a uz k dokine ides - to je podstata. Vsak uvidis. Hlavne nech ta cestou nepremoze tuzba sa nechat ofukovat tym spominanym plodnym vetrikom na Luniku 😀 😉

ataner81
1. aug 2012

@horseshoe keby to fungovalo, buď si istá, že tam pôjdem 😀

lilli251
1. aug 2012
ataner81
1. aug 2012

@lilli251 ja sa v tom absolútne nevyznám. Ako si vedela, že máš ovulku?A čo znamenajú tie + a E, C?

lilli251
1. aug 2012

@ataner81 robila som si testiky ovu, ukazalo sa mi na 18ty den pozitivny test, ovulka vraj je 12-48 hodin po pozitivnom teste...takze aj ff mi vyznacilo nasledovny den...dnes som 14ty den po ovu a ukazalo mi prvykrat predvcerom ale slabunko uplne...

ataner81
1. aug 2012

@lilli251 a čo tie pluska a písmená E,C?

lilli251
1. aug 2012

@ataner81 pluska minuska su pozitivny alebo negativny ovulacny alebo tehu test...a E je natahovaci priesvitny vytok a C je kremovy 🙂

lilli251
1. aug 2012

@ataner81 je to fakt jednoduche..ja som tiez najskor ze to co je aky chaos, ale fakt v pohode je to 🙂

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 http://www.fertilityfriend.com/layouts/ttc/help...
Moja tuna si pozri pod tym grafom su vsetky vysvetlivky co ktory symbol znamena - len treba vediet anglicky
E-egg fluid - vajcovity hlien alias cervikalny vytok
C-cream - kremovy vytok
Vsetko je na tej stranke dopodrobna vysvetlene len treba hladat 😉

rohlicka
1. aug 2012

@lilli251 co ti ukazalo slabunko? ".dnes som 14ty den po ovu a ukazalo mi prvykrat predvcerom ale slabunko uplne..." - narazam na tu vetu 🙂 tehu test slabunko ? ci ? .. 😎

lilli251
1. aug 2012

@rohlicka no vsak ze som tehotnaaaaa

rohlicka
1. aug 2012

@lilli251 moja prepaaaac 😀 ja sa dnes citim ako mechom udreta 😀 je mi blbo a musim sa este sustredit v praci ..
jasneee ved som ti gratulovala .. - zmiatla si ma tym grafom ze si snazilka .. 😅 prepac 😀 uz som v realite 😀

lilli251
1. aug 2012

@rohlicka jj, idem si to zmenit 🙂

horseshoe
1. aug 2012

@rohlicka hehe ides moja 😀 ale na chvilu to zmiatlo po pravde i mna 😅
@lilli251 ty jedna mala zavadzacka - ale uz aj prestan s tym grafom tuna sibrinkovat - si tehula a hotovo 😀 😉

lilli251
1. aug 2012

@horseshoe ja uz nic, kocka chcela vediet kedy sa mi ukazalo a kedy bola ovu, tak sa mi to nechcelo rozpisovat uz som jej to iba preposlala 🙂

ataner81
1. aug 2012

@horseshoe júj ďakujem. Už som to pochopila. Je to tam super vysvetlené

ataner81
1. aug 2012

Babulky idem sa chystať ku gyndoške. O hodinu vyrážam a ešte si musím dať sprchu a čo to doma porobiť. O také 3hodiny sa vám znovu ozvem ako som dopadla. majte sa mi zatiaľ krásne papa

rohlicka
1. aug 2012

@horseshoe no veru dnes si pripadam ako taky debilko .. hlava sa mi toci, nechut do jedla - pfuuu dnes prisiel na mna tazky den 😖
@lilli251 nj takto nas osalit 😀

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 to som rada 😀

horseshoe
1. aug 2012

@rohlicka ver ze nie si sama - ja sa do celade debilkovitych zaradujem uz od zaciatku tehu a najhorsie ze sa to stupnuje 😀 😉

lilli251
1. aug 2012

@rohlicka co vas salim?

rohlicka
1. aug 2012

@lilli251 s grafom - a potom ako ťuťo sa ta vypytujem hluposti 😀

simonkato
1. aug 2012

Dobre ranko divcence ja som sa este len zobudila do pol 4tej som si tykala so zachodovou misou ozaj som aj tie vianocne pupacky vygrckala.Ale uz mi je aspon o nieco lepsie.Uz ma boli len brusko jaj ha aj z hnustnou vyrozou.....
@ataner81 mojko myslim na teba drzim prsteky aby vsetko dobre dopadlo.

sabaka
1. aug 2012

@ataner81 zelam dobre spravy od dr. a nasledne nadhernu dovolenku plnu nesputanych radovanok a dobreho pocasia 🙂
uzi si to!

drobca07
1. aug 2012

kočky a nevieme čo je s @lianka11 , @julinka88 a @motorka32 ??? ozvite sa kočky čo je s vami a popridávajte nám krásne testíky s // ....alebo nebodaj ešte "očakávate" mrchu??? hmmm??? dúfam, že nie!!!! 😉

drobca07
1. aug 2012

@simonkato júj moja, to je mi ľúto....a si si istá, že je to viroza?...tak len oddychuj pekne a nejaký slabučký vývar papaj 😒

lianka11
1. aug 2012

no ahojte žienky tak bohužial mrcha znova prišla:((( a tak som verila ,no nič snažilkujeme ďalej

zora256
1. aug 2012

@lilli251 Super:-ňDržkám moc palčeky,aby bolo všetko ok🙂

zora256
1. aug 2012

@ataner81 Ahoj!
Moc držkám palčeky aby si dnes len dobré správičky počula od doktroky,a potom nám sem napíš ak budeš mať čas pred odcestovaním na dovolenku 😉

julinka88
1. aug 2012

Ahojte babulky prepáčte že som skor nenapísala ☹ mrcha samozrejme prišla 🙄 hmmm tak čo narobíme už na to nemyslím v piatok ideme na dovolenku 😀