icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
1. aug 2012

@lianka11 a @julinka88 to je mi ľúto, že prišla :( .....ja už tiež očakávam veľmi skoro PMS so mnou zametá dneska statočne....práve som vyletela aj na môjho drahého a zase plačem ako hlúpa..... 😢 ....tie hormóny sú otrasné.... nenávidím sa teraz..... ☹

simonkato
1. aug 2012

@drobca07 no myslim si ze nic ine to byt nemoze uz mi je chvala bohu lepsie.A uz rozmyslam koho zajtra vytiahnem na kupko ved som jak riaditel vapenky cize naozaj sa citim uz lepsie.Mozno som ozaj s chuti pojedla tie buchty.

lianka11
1. aug 2012

@drobca07 tak tak tie hormony su fakt hrozne,aj somnou vedia narobiť neplechu,naši drahi sa asi budu musieť snažiť pochopiť nas keď mame naše dni🙂))

horseshoe
1. aug 2012

@simonkato lebo si sa s nami o tie buchticky nepodelila 😀 😀 😀 tak ti sadli na zaludok 😀 😀 😀

ale nie, dufam ti to rychlucko prejde 😉

kapokapo
1. aug 2012

Ahojte baby, takze dnesna kontrola dopadla supeeer, babo ma 5 cm, kruti sa, vrti 🙂 az som sa doma rozplakala od radosti...Vsetky tie nevolnosti stoja zato, aj moja vcerajsia vecerna grcka priamo v obyvacke 😀 drzim vam palce, nech sa vsetky mozte tesit tak, ako ja dnes, juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀

ataner81
1. aug 2012

Tak ženušky už som späť. Doktorka sa zdá celkom milá. Na to špinenie len mávla rokou, vraj sa to niekedy stáva a keď to bolo slabé a už to prestalo, tak to nič nie je. Porozprávala so mnou, povypytovala sa, čo je pre mňa niečo nové oproti tej starej. 😉 Nevyšetrila ma nakoľko som mala posledné vyšetrenie vo februári len sme sa dohodli na ďalšom postupe. V septembri idem na hormonálny profil 3-13-21DC+vyšetrenie na chlamýdie a iné veci, objednala ma 19.9. na ultrazvuk(vraj nejaký dôkladnejší aký som mávala na preventvkach 😕 )a dala mi žiadanku na vyšetrenie sterility páru, protilátky proti spermijám aďalšie veci. Je toho strašne veľa ale som rada, že sa konečne niečo deje 🙂

ataner81
1. aug 2012

@kapokapo júj ďalšia krásna fotečka. Je radosť s vami byť tu na tomto fóre 🙂

horseshoe
1. aug 2012

@kapokapo ze jeeeeeeeeeeej 😀 😀 😀 male 5 centimetrove cervicatko 😀 😀 😀 a jasne, ze to za to stoji - ved je to novy zivot - zazrak a my musime priniest obety 😉 😉 😉 tak len tak dalej maly cervicek - hodne zdravicka ti prajem. 😉
Ja idem ku gyndosovi v piatok aj s muzikom - tak dufam ze sa nam naskytne tiez taka krasna podivana a malicke je ok 😉

tatiana77
1. aug 2012

@ataner81 ja uz som dostala...dalsi termin mam 27.08.2012

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 no a tak si sa bala 😉 no co k tomu dodat este - vysetrenia mas zabestelovane na september, tak uz mozes byt aspon trosku kludna - lady sa pohli a konecne budete vediet na com ste 😉

ataner81
1. aug 2012

@drobca07 ale no moja. Hormóny sú normálna vec a muži určite chápu, keď s nami mávajú. A povedzme si úprimne, že sa aj oni niekedy správajú ako keby mali PMS 😀 😀 😀 Zatiaľ nič nie je stratené kým mrchaňa nedorazí.Hlavu hore a nažhav test 😀 😀 😀 😀

ataner81
1. aug 2012

@tatiana77 ale no baby, to sa ani jedna z vás so mnou nerozlúči s pozitívnym tehu testom? 😉

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 moj sa nikdy tak nesprava ako keby mal PMS 😀 😀 😀 ale fakt 😀 to len ja furt vymyslam s mojimi super naladami a ani v tehu ma tieto stavy neopustili - rozmyslam, ci to je vobec PMS alebo skor spolocna crta vsetkych zien? 😀 😀 😀 Kazdopadne su to hormoniky, co narobime... 😵

ataner81
1. aug 2012

Babulky doplňte údaje 😉.
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 ?.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@ataner81 6.9. panna

ataner81
1. aug 2012

@horseshoe výnimka potvrdzuje pravidlo.Moja polovička na mňa už pár dní len tak z ničoho nič vyletí a o 5sekúnd sa škerí akoby nič. Keby to nebolo fyzicky nemožné, tak poviem, že je tehotný 😀 😀

ataner81
1. aug 2012

Babuľky pre dnešok končím. Zajtra sa s vami ešte rozlúčim a 2týždne o mne nebudete počuť 😀 . Ešte mi držte palce, lebo zajtra si muž ide po výsledky z vyšetrenia krvy. Dúfam, že budú v poriadku. Majte sa krásne papa

rohlicka
1. aug 2012

@ataner81 pekny zvysok dna .. a ak budes stihat informuj nas .. ak nie tak UZI SI DOVCU 🙂 a nestrat sa nam tam 😀

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 aj ja sa pripajam - ak by som ta tu zajtra nestihla - zelam vam nadhernu vydarenu dovolenecku 😉 😉 😉 a vratte sa traja 😀 😉

werusss
1. aug 2012

@sanchez81 ..no to by som aj spravila keby som dociahla tam ked si myslim ze ta plesen je....mame tu znieny strop tak si myslim ze nad tym...🙂

werusss
1. aug 2012

@lilli251 ..gratulujem ku kolajnickaaaaaam...a prajem nech je vsetko tak jak ma byt...🙂

sanchez81
1. aug 2012

@werusss aha, tak to by sa vám musel asi rozpadnúť... 😖

werusss
1. aug 2012

@sanchez81 asi tak nejako...no co uz...uz len zajtra a zase mam tyzden volna ...konecne...🙂

werusss
1. aug 2012

@ataner81 ...ahoj..no som rada ze si spokojna s doktorkou...🙂 a este raz ti prajem prijemnu dovolenku....🙂

lubka013
1. aug 2012

@tinushka13 Včera sme sa konečne dozvedeli, že to bude princeznááá =))))

lianka11
1. aug 2012

@ataner81 30.8

tatarida
1. aug 2012

@horseshoe akoj, no zavidim nevracanie....ja som mala povodne 69 kil co bolo teda pri mojej vyske 164cm dost! ale po dnesnom vazeni uz len 56,5 kg.... tak mam pocit, ze by uz aj stacilo....tiez by som uz bola v nemocnici keby som mi mama nepichala infuzie doma 🙂 bez nich som ako mucha....cista katastrofa, nevladzem ani na wc prejst tak sa mi toci hlava....ale uz to snad nejak vydrzime 🙂

lilli251
1. aug 2012

@werusss dakujem ti 🙂

horseshoe
1. aug 2012

@tatarida joj moja, to je des tie infuzky ale neboj vy to zvladnete 😉 hlavne ze nemusis byt v plesnivej nemocke 😉 ale uz by ti to aj malo prejst tie nevolnosti - teda byva to max. do 16tt potom to je uz nejaky iny problem- pecen a pod. Moja svokra tiez grckala furt az do 16tt - ani nevien kolko schudla ale viem ze potom nabrala 30kg 😀 hovori, ze to musela dobehnut
😀 zelam ti nech ti to co najskor prejde lebo je to urcito velmi neprijemne - mne staci ze mi byva zle ale oproti tebe sa mam kralovsky. Tak sa drzkaj moja - neboj bude lepsejsie 😉

tatarida
1. aug 2012

@horseshoe no ved prave preto mi teraz znova robil pecenove testy..keby tam nieco bolo... ale ja dufam ze nie bo navstevu gastrenterologa ci jak sa ten typek vola by som asi nezvladla (teda hlavne to vasetrenie) 🙂

kapokapo
1. aug 2012

@tatarida ahooj moja, dolezite je ze babo je ok....boooozinku ja priberam zasa, budem ako skrina 😀 ja som dost vysoka a o vahe radsej pomlcim, na kocni mi vydaju zakalaci list 😀