icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
4. aug 2012

@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@mabika ? panna
@ataner81 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby

@julinka88 a @mabika doplnte nam datum,kedy uz vasa mrska vlastne nepride....

veonka
4. aug 2012

@horseshoe ahoj, tak mastička kúpená a vzala som si rovno aj čapíky, myslím, že do konca tehu si s tým ešte užijem, lebo ja som s tým mala na vš problémy- stres a tak... a dosť sa bojím ako to bude pri pôrode, keďže tie tlaky... no ale radšej na to myslím pozitívne, že to bude pekný zážitok 😅 😵 😀
Tak super, že už ti nebýva tak zle, už sa to ustáluje... no v noci to naozaj nie je čo závidieť 😅 ... Ja som mala žravé dni zo začiatku, ale teraz mi nič akosi nejde na chuť. Tak super, že tie bolesti v podbrušku ti ustávajú. Ked ma to bolí tak myslím na to, že či je to ok a ked ma to neboli tak si vravím či je to dobre, že mi nič nie je 😀 😅 no čistý blázonko zo mňa je 🙄 😀
Tak ja by som určite chcela aby mimíska videl aj mm, keďže zvonku zatiaľ moc nie je vidieť 😀
A v ktorom tt si bola u dokyho aj s mužom? Ja idem teraz to by mal byť koniec 6tt a začiatok 7tt (inak som z tých týždňov úúúúúúplne jasná, vôbec neviem si to vyrátať a potom ešte to 6tt+2 či čo, no tak to tiež vôbec neviem ako som na tom 😅 ) tak neviem či to nie je skoro na to aby išiel mm, ale neviem kedy potom zasa pojdem, asi v 10tt či ako, tak možno až potom ho zavolať so sebou, ak teda bude chcieť 😀
Inak mm je zlatý, volá ma sem tam mamička, ja ho volám tatinko a hovorí na mňa v množnom čísle 😀 ... Teší sa, no 😀 je to milé. Už sme včera aj mená preberali, ale neviem či sa niekedy dohodneme, lebo čo sa páči jednému sa vôbec nepáči druhému 🙄

veonka
4. aug 2012

@zora256 inak áno, magnézium si dávam, také šumivé iba zatiaľ, ale určite sa opýtam dokyho, ďakujem za radu 🙂 . Hádam to časom ustane. Inak ak by som vedela, že je všetko v poriadku tak by mi nerobilo problém bolesti vydržať, to je ako v poho, veď čo by sme pre detičky nevydržali 😵 , ide iba o to, že je to moje prvé tehu a neviem či je to o.k, ako to má byť a čo a ako.. tak sa toho trošku bojím. 😕 Ale verím, že bude dobre.
A čo ty, pozerám, že hľadáš prácičku? Malý pojde asi do skôlky, však? No veď hádam sa ti pošťastí s prácou nájsť niečo fajn, teraz je to ťažké, aj mm - 31.7. mu skončila zmluva na dobu určitú a nepredlžili mu, takže tiež hľadá... bábatko na ceste... ale ja stále vravím, že to zvládneme a mimískovi nič chýbať nebude, hlavne aby mal tatíka a maminku, lásku a človek sa uskromní. Ale je to ťažké dnes naozaj. Tak dúfame že niečo seriózne nájde. Tak držím palce aj tebe 😉

veonka
4. aug 2012

@sanchez81
@horseshoe inak dievčence ešte by som sa vás chcela opýtať, neviem či ste to tu už tehulky rozoberali v tejto témičke, lebo to tu nestíham všetko sledovať 😅 tak som sa chcela opýtať, že či normálne mávate sexík. Lebo my sme odkedy viem že som tehu iba 2x a to som bola taká že či áno či nie, či sa niečo nestane 😕 no... taká vyplašená 😔 Ja neviem, dokyho som sa na to nepýtala a on mi nič nehovoril sám od seba a ... že ako ... mám pocit že mm to tak viac berie teraz 😀 lebo mám dudy jak sudy 😀 😅 ale ja moc chuť nemám, a keby sa aj nejaká našla, tak ten strach tam je 😖
Vy to ako riešite ak sa môžem opýtať?

veonka
4. aug 2012

@zvolsiinylogin tak prajem veľa šťastíčka pri snažení 😉 tfuj, tfuj,tfuj, nech sa vám čoskoro zadarí 😵
A koľko máš rôčkov?

rohlicka
4. aug 2012

@veonka ahoj moja citam akurat o tvojich ne-tehu priznakoch - ze ti ani nebyva zle - som na tom podobne ... nejaky ten tyzden dozadu mi zacalo byt "zle" tam sposobom ze ako keby iba hrcka v hrdle a musela som to rozdychat, nieco zajest, napit sa aby som zahnala neprijemny pocit .. ale NIC INE .. obcasne pobolievanie podbruska - co je bezne kedze maternica sa zvacsuje .. ale vzdy clovek ma bludne myslienky co MUSI ZAHNAT A MYSLIET POZITIVNE 🙂 drzim palceky .. a uvidis vsetko bude ok a dr. ti to stvrtok potvrdi - ja idem utorok vecer na kontrolu .. tak ti dam vediet co mi on na to povie 😉

deculko
4. aug 2012

@veonka ak nemas nejake problemy,tak kludnes sexikovat mozte,a to ze na to nemas chut je uplne normalne... mozno ta chut potom pride,uvidis, ja som na zaciatku chut tiez nemala,ale potom sa to zmenilo... ono su to tie hormony a tiez mysel... tak ked ta nic neboli, tak kludne do toho... doktor by ti to zakazal,ak by nieco nebolo ok...

deculko
4. aug 2012

@rohlicka @veonka drzte sa tehulky,ako aj vsetky ostatne🙂 a myslite pozitivne,vsetko je ako ma,priroda si to zariaduje sama🙂)) verte tomu a pozitivne myslienie pride k tomu samo🙂

veonka
4. aug 2012

@rohlicka no presne len taká hrča v krku, že ani dopredu ani dozadu 😀 . A ty si v ktorom tt?
No, presne tak, také bludne myšlienky cjodia človeku po rozume, tak ich odháňam, a odháňam...
Tak držím palčeky k dokymu aby bolo všeko ako má byť 😵 a potom daj určite vedieť čo nové, čo ste videli a tak, budem rada. A už si bola na uzv či ideš 1x?

lumiva
4. aug 2012

Dajte si ananas. Taky je sladucky, fajnovy.

rohlicka
4. aug 2012

@veonka tak dnes som zacala 9tt 🙂 v 6tt som bola 1x a taktiez bolo aj sono - videli sme drobceka 2,1mm s bijucim srdieckom 🙂 PEVNE VERIM ze sa fazulka drzi ako kliest a pekne rastie. Urcite sa ozvem ako dopadla dalsia kontrola .. uz sa neviem dockat 😵

werusss
4. aug 2012

@lumiva ..ahoj...ja som si aj dala...:-P...si mi normalne chut spravila...🙂

zora256
4. aug 2012

@horseshoe Ahoj!Kieby sa už pritrafilo,nuž sná´d o mesiac ako mi v kartách vyšlo🙂Keďže dnes ms došla.Veľmi verím,že sa podarí budúci mesiac,ke´dže by som nedbala keby deti šli spolu naraz do škôlky a tak by sa ľahšie zapojili medzi druhé deti v škôlke a potom by zaradom šli aj do školy,hoc z 2rokmi odstupu,lae predca lepšie ako viac rokov,spolu by im bolo dobre by chodili spolu zo školy a tak by sa ani jeden nebál byť doma bez nás,ak by sme boli vpráci by aj k starým rodičom spolu zašli,keďže bývajú o ulicu ´dalej🙂Ale tak o všetkom rozhodnú tam hore,oni vedia čo nám treba najviac.Tak vám prajem krásny zvyšok výkendu🙂

zora256
4. aug 2012

@rohlicka Jééj,ako ten čas letí🙂Teším sa svami🙂

zora256
4. aug 2012

@veonka Ahoj!
Nie nehľadám ešte prácu,malý má len rok,len sme si písali o tom,že horseshoe chodila ešte na vysokú v mojom veku aby sa vedela lepšie zamestnať,a ja nie,keďže rodičia mi nemali na štúdium,a skôr som chcela mať aj bábo,než v 30-tich rokoch,a čo už možno že druhé bude len v 30tich:-/ Boh vie na kedy nám zošlú bábätko,aj na malého sme si počkali až 4roky takmer:-/nuž ale nedali by sme za nič na svete 😵 .A viem čo prežívaš čo sa týka tých bolestí a prvé tehu,aj jas om bola tak stým a veľa som aj ležala z podloženými nohami,len aby drobček neodišiel zo strachu,a aj v nemocke som bola pred vianocami:-/ale tak vydržíš neboj a prajem tvojmu mužovi aby čímskôr našiel dobrú prácu,kde bude môcť roky pracovať z dobrými ľuďmi 😉

zora256
4. aug 2012

@deculko Ahoj!
Tak dnes ms prišla.A nasledujúca by ne(mala prísť 1.9.2012 nuž tá by mala byť už aj posledná🙂podľa mojej intuície v kartách 😉 moc verím,že to zas vyjde ako pri malom🙂Len dúfam,že sa nesklamem☹

deculko
5. aug 2012

@zora256 aaale... skoda... aj s tymi mrskami... ono je dobre,ze chodia,lebo bez mrsiek by sme decula nemali ale uz by na nejaky cas nemuseli chodit...... ok... ide sa na tabulku...a uz dalsie mrsky prosim nechodte..ale z dovodu tehu....

@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@linddi 5.8. baran
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@lianka11 30.8. vodnar
@mabika ? panna
@zora256 1.9. baran
@ataner81 6.9. panna

ktovie,co je s @motorka32 ...nejako sa nam neozyva... bud jej stale meska,alebo ze by na nasu skupinku zabudla? 🙂)) dost davno tu nebola...

linddi
5. aug 2012

Ahojte, zmena v tabuľke 😀 MS mi včera došla ako hodinky, tááákže nasledujúca: 31.8.2012 😠
Peknú nedeľu!

sabaka
5. aug 2012

@linddi do kelu aj s takymi hodinkami - nech uz sa raz konecne pokazia! navrhujem hned buduci mesiac 🙂 😝

sanchez81
5. aug 2012

@veonka Ahoj, všeobecne platí, že pokiaľ nemáš problémy, tak sa sexíkovať môže. Mne ale dr. predpísala Duphaston, skonštatovala, že mám mäkší krčok maternice a vyslovene sexík zakázala. Chuť by aj bola, ale keď nemôžme, tak vydržíme 😉 Pre istotu sa ale spýtaj u tvojho gyndoša 😉

simonkato
5. aug 2012

Ahojte nebojte sa neutopila som sa len so mnou note book strajkuje chudak asi uz dosluhuje 7rokov je uz dost a neviem co s nim drahy porobil.Tak snad kupime novy alebo dame este tento dako do poriadku teda ak sa bude dat.Ako sa mi bude dat tak sa vam budem ozivat davajte na seba pozor tehulky a snazilky pekne snazilkujte.

franica
5. aug 2012

@linddi no čo už s tou mrchou..keď už si tento mesiac tehu neostala, tak aspoň prišla presne a nenaťahuje ťa a nerobí plané nádeje. A čo ty vieš, tá 31.-ho už nemusí doraziť nikdy 😉

@simonkato ty sa len pekne ozývaj, lebo zajtra testuješ, ak si dobre pamätám a ja sa dobre pamätám!! 😀

simonkato
5. aug 2012

@franica nooo budem sa snazit akoze aka parada aspon konik mi funguje na fb sa mi neda nic heh ale chceme ho dat kuk znamemu lebo mi tu vyhadzuje ze windows neplatny a neviem ake hluposti a tak seka ten internet ako nikdy.Viem ze by som mala zajtra testikovat ale uz sa citim normalne asi to bola len crevna chripka tak by to boli zbytocne ocikane peniaze .A testik vlastne doma ani nemam v tescu som nezohnala a keby idem do mesta tak az v utorok by som ocikavala.Ale ked bude daka zmena urcite sa ozvem.A mrcha ma este dva tyzdne cas do kym pride.Lebo vcera to boli 4tyzdne po kyrete.

deculko
5. aug 2012

@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@lianka11 30.8. vodnar
@mabika ? panna
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@ataner81 6.9. panna

simonkato
5. aug 2012

@deculko inak teoreticky mozes dat aj mna do tabulky na 18.8. znamenie rybky dievcence az potom asi budem testikovat ked nepride lebo naozaj uz mi nic nieje asi to boli nervy plus daka chripka.Ale ked budete moc naliehat tak ja testik koli vam ocikam 😅

franica
5. aug 2012

@simonkato no dobre teda, tak asi radšej netestuj, asi úradovali bacily. Zbytočne teda nevyhadzuj prachy na testy, až keď bude zase nejaké podozrenie a keď si zmierená s tým, že teraz asi ešte nie (čo je inak fakt skoro), tak aspoň neuvidíš biely test..aj tak to nie je pekná podívaná, my si počkáme na ten dvojprúžkový 🙂

deculko
5. aug 2012

@simonkato vies co,dame si ta do tabulky🙂)) sem s tabulkou🙂)

@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@simonkato 18.8.ryby
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@lianka11 30.8. vodnar
@mabika ? panna
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@ataner81 6.9. panna

jeackynka
6. aug 2012

dobré ránko babulky,tak ja tento týžden dovolenkujem,budem trošku odpočívať,dávno som nevidela nejaké pozitívne testíky,ozaj motorka32 a drobca07 by už mali vedieť na čom sú 😀 naťahujú nás,sem s testíkmi s dvomi kolajničkami 🙂 😝

bubinko83
6. aug 2012

Baby sorry idem sa sem poradit 🙂 ako dlho trva cervikalny hlien pri plodnych dnoch?Včera som mala vaječny bielok ale mm na nočnej .

jeackynka
6. aug 2012

@bubinko83 ahoj ten hlien aby si to chápala nemusí byť že teraz presne v túto minutu si plodná môže to byť v rozpätí aj dvoch troch dní,inak mne sa to nejak ani nezhoduje lebo si meriam bazalnu teplotu a najskôr je hlien až potom sa zvyšuje teplota,ten hlien je preto plodný lebo v ňom vydržia spermie aj dva dni,kým sa dočkajú spojenia s tvojim vajíčkom.