Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@mamkabeika tesim sa s tebou .. uzasna spravicka .. 🙂 kedy mas dalsiu kontrolu ? 😎
@mamkabeika krasne spravicky,drzte sa pekne,len tak dalej🙂))))))
@jeackynka pri prvom deculu to u nas neplatilo...myslela som na deculko kazdy den a pri kazdom sexiku a deculko sa nam zadarilo hned na prvy mesiac... teraz si na to druhe musime pockat... tak zatial cakame 4. mesiac... tento mesiac sa mi tak ci tak zda,ze uz to neberiem tak upato,ako tie prve mesiace...ale tak ci tak cakam na mrskove obdobie,ze ci.... 🙂
@rohlicka 4.9. mam prvu poradnu, mam prist nalacno a priniest moc a na UZV uz by sme mali vidiet babiku 🙂
@deculko Jasne, podobne to bolo aj u nas, dve deti boli na šupu, tretie sme ani neplanovali, to som oprala muzove slipy. Ked si chcem merat BT, varit caj, odstavovat grapefruit...tak musim mysliet na to, ze chcem babenko. Dneska sme kupili vitaminky aj pre papíka, ze aj on chce. Selen+zinok+ACE. Pozerala som aj na tu Macu, ale co som citala, tak je to skor na chut na sex a potenciu. S tym nie je u nas problem. Ci mam to kupit? Ake mate skusenosti?
@mamkabeika gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀
@deculko este neviem presne kedy mrskujem, berem dufaston , a ten sa ma po ovulke, a za 6 dni po dobrati by to malo prist...zalezi, kedy bude ovulka..
ahojte babulky, tak ako sa dneska máme? 🙂 ...ja stále čakám.... dnes 33DC, po mrche ani stopy ....chce ma asi naťahovať tento mesiac ...a to dobre vie, že ešte musím ísť na testy k dr!!! ...ani červené víno nezaberá.... čo ešte dobré poznáte na vyvolanie ms??
@drobca07 na kolky den DC si dostala to krvacanie? o tolko dni dostanes mrsku... u mna to bolo takto presne ako hodinky....
a dievky... ja mam mykozu fuj... od soboty sa samoliecim canestenom,uz som si myslela,ze fajn,ale houbeles,idem do lekarne dnes...a ked o dva dni nic aj s niecim novym,co mi poradia v lekarni,tak idem na gyndu...tam sa mi ale nechce... v takej horucave... dnes som sa rozhodla,ze na gyndu nejdem,vcera som skoro cestou domov z kupka v autobuse skoro odpadla,tak dnes chodim len po tieni... na gyndu by som musela ist tak,ze maleho odnesiem k babke...to je 50 min.cesta,z toho 30 min. v buse a potom nazad na gyndu pol hodinu peso od nasich...a spoj ziaden... tak som dnes ani nerozmyslala,ze taku cestu v tom teple absolvujem...
ale tu mame pusto,ked tu ataner nemame....ze
@deculko krvácanie som začala mať od 18 DC do 24DC...to mi chceš povedať, že teraz dostanem až o 18 dni od očakávanej mrchy??? veď ma porazí dovtedy 😖
...a s tou mykozou to je fakt nepríjemné :( ...hlavne sa snaž nosiť bavlnenú bielizeň teraz, žiadne tangá a tak a čo najviac aj doma ak sa ti dá, behaj bez nohavičiek a oplachuj sa iba letnou vodou žiadne mydlá ani tie čo sú určené "pre ženy"... proste nič!!!
....a stou našou @ataner81 to máš pravdu 😀 ...ale tej je teraz dobre tak ju nechajme trošičku pooddychovať nech sa jej nečká .... ale aj @horseshoe naša je nejako "tíško" ...to je náš online odborník 😉
ahojte tesim sa, ze sa tehulkam na kontrolach dari 🙂 ja tiez prichadzam s dobrou spravou (v ramci moznosti). vcera som bola na utz kontrole a vyzera, ze je vsetko v poriadku, maternicka sa dava dokopy. horsia sprava je, ze aj mne povedal, ze snazilkovat mame az o pol roka a presne to iste mi povedal aj druhy gynekolog, s kt. to paralelne konzultujem. takze to vyzera, ze do konca roka si neskrtneme 😒 vraj statisticky cim skor sa po kyretazi otehotnie, tym je vacsie riziko, ze sa to zopakuje 😒 na moje prekvapenie ma ale poslal na hematologicke i geneticke vysetrenie, reku nech sa nejako za ten cas prebavime (srandista). nakoniec aj dobre, ak by sa nieco naslo, tak sa to uz moze hned riesit. rokov nemam nazvys.
tak vy uz aj vsetky porodite kym sa mi rozbehneme 🙂 cez vianoce sa pekne este nadrulam vareneho vina a od januara sa ide na to aj u nas. ajaaaj, neviem ako to dovtedy vydrziiiim.
@leonetka ale je dobre, že ti aspoň porobí vyšetrenia, budeš vedieť....a čo sa týka toho po 6miesiacoch, myslím si osobne, že každý organizmus je iný a skôr sa stretávam s prípadmi, kedy babuľky otehotneli skôr a nemali žiadny problém!!! ...a nemusíš sa báť 😉 vytúžené bábenko určite príde k nám všetkým snažilkám skôr či neskôr ....teraz si užívaj zvyšok leta , daj si aj vínko aj pivko a uvidíš ako rýchlo ti to ubehne 🙂
@drobca07 jej, no mile od teba. 😉 no musite nas s @ataner81 zastupit - treba sa posnazit v keckani 😀 😉
s fazulkou sa mame celkom fajn i ked vcera to bolo krute - prvykrat som grckala - nesadol jej obedik 😒 a to som si myslela, ze ako mi nevolnosti pekne odchadzaju a vidis...takze sa mam ako na hojdacke - raz lepsie - raz horsie. A vcera aj pred vcerom bol neskutocny hic vonku, takze to mi vobec nerobilo dobre - normalne som odpadavala a brucho ma bolelo ako besne 😖 Ale pocasicko sa ma schladzovat, takze snad bude lepsie... 😉
A ty ako moja? Mrska ta obchadza, zatial? 🙂
@deculko mykóza je hnusoba, skús si kúpiť mycomax, ak si si istá, že nie si tehu 😀 Ja som mala podozrenie na mykózu, začalo sa to výtokom sem-tam svrbením. Kúpila som si mycomax a doteraz tvrdím, že ma asi osvietilo, keď som ho neužila, lebo som zistila, že som tehu. 😀 Čiže mykóza ti môže naznačiť, že sa s tvojim telom niečo deje a nemusí to byť zrovna kvasinková infekcia, ale zmena PH prostredia v buchte 😀 Je to len jedna kapsula. 😉
@horseshoe
@sanchez81
@drobca07 ahojte babky, mne na mykozy dost pomahali probiotika tabletky, brala som skoro cele tehu a daco po porode, aj svagrinna mi to odporucila lekarnicka, aj zapchy sa dali zniest, len ako mi dali konske davky zeleza to uz bola ina kava
@leonetka ty sa hlavne zotav a nesil to netlac na pilu
@drobca07 no neboj, ak ma prist, tak pride urcite uz coskoro 😉 tie posuvania ms aj mna hrozne stvali - tehu test biely ako sneh a mrcha nikde 😠 😠 vrrrrrrrr 😠
ste sa tu bavili o mykozach - aj @sanchez81 ...ako som si povsimla...no mne tiez zabrali probiotika Dophillus cervene balenie specialne na mykozy - musia sa drzat v chladnicke. Treba ich ale zhruba po 3mesiacoch prestriedat s inymi probiotikami, lebo stracaju ucinok resp. ich na mesiac-dva vysadit 😉 Potom mi este pomohlo nepouzivanie ziadnych zenskych gelov pri sprchovani - proste len cista voda, dalej nosenie len 100% bavlneneho pradla, nenosit tesne rifle, nohavice, leginy a pod. - to ma obrovsky podiel na mykozach - ta koza potrebuje dychat, pouzivat klasicke vlozky - nie typu Allways, kde je ta vrchna vrstva taka gumova - to sa vydatne podiela na rozvoji bakterii a zaparenin, no a podla moznosti nenosit intimky - to zase z dovodu ze koza musi dychat. Dost tazke to dodrzat, ja viem, ale fakt to pomaha. 😉
Ahojte dievcence moje ja akurat vstavam v noci nemozem vobec spavat a cez den by som sa veru prespala aj na iny svet.Drahy sa na mne smeje ze som jak medvedik ma teraz dovolenku ale tyzden bude makat na byte robi okna chudacik natiera rami staru farbu zoskriabava a nanovo vygytuje vybrusi natrie cize z neho vlastne nic nemam a pomoct nechce potom budem mat co robit dlasky zmyt vysavat no cele to tam vyglancovat teraz to nema este zmysel.Ked sa bavite o tych mykozach aj ja mam dake podozrenie no co kupala som sa v bazene a uz to tu je ale zatial nic strasne len taky biely vytok dufam ze zmyzne natieram tiez canestenom
@drobca07neboj mrcha uz nepride alebo ked pride bude na dlhu dobu snad posledna.No ja tiez poznam vinko teply kupel a ine ma nenapada na privolanie mrchy.

Ahojte dievčence 🙂 Dnes som bola na UZV a ten dnes ukázal, že som v 7. týždni, 6tt+ 5 a termín teraz zatiaľ vyšiel na 27. marca 🙂
Pridám neskôr aj fotečku z UZV, gestačný vačok má do 4 cm, rozmery plodu: 7,3 mm a srdiečko búcha ako o preteky 😵 Už aj manžel videl drobčeka 🙂