Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
pekny večer babulky 🙂 kontrola u dr. USPESNA - 8+4tt 🙂 + dalsie 2 fotecky zo sono 😵 fazulka naša malička už má 23,4mm 😎 srdiečko krasne bilo .. aj sme ho počuli .. uuuuuzasne .. dalsiu kontrolu mam az o mesiac - 4.9. (cize v 13tt) lebo vraj je zbytocne mat skor ked vsetko je v poriadku 🙂 🙂 🙂 🙂
@leonetka ja si myslím, že je to normálne. A keby sa niečo z toho dalo vybrať si, tak by som si veľmi presne vedela vybrať všetko, ešte aj veľkosť predných zubov 😀 😀 😀 Ale skúsenosti (obzvlášť tie naše) trochu menia vec. Ale myslím, že keď sa nám znovu podarí otehu, tak budeme snívať a kombinovať- veď o tom je očakávanie, nie?
To by už bolo aké, že som tehu, ale mne je všetko jedno?! 😉
@leonetka aj ja veľmi..myslela som si, že najhoršie je čakať každý mesiac, že ČI?! a sledovať testy, no toto je ešte horšie. Ja odjakživa nenávidím čakanie :-/ Ale teším sa na najbližšie (okrem toho, že budem mať bobky od strachu), veľmi by som to už celé chcela prežívať. Pri tomto to bolo tak krátko, že som toho veľa nestihla a už po bolo po všetkom.
Ja verím, že to bude čo najskôr. Akurát jak mi dnes došla mrcha som hodila chvíľku filozofie a vyšlo mi z toho toto: mám čakať 6 mes. a to nebudem, budem čakať 3. ALE- cyklus mám dlhší, takže ak počkám min, tie 3 cykly, tak to už budú aj 4 mesiace preč, ovulka asi v strede (hoci bohvie)- to už sme pri 4 a pol a to je už velice zdravý kompromis aj s malým letným bábätkom (vo veľmi ideálnom prípade). No a potom že na to nemyslím 😀 😀
@franica este mi dovol pogratulovat k tvojej MS, GRATULUJEM 🙂 tak mne ju slubil doktor o mesiac. co samozrejme nemusi platit, mozu byt nejake tyzdne hore dole. nebrani mi to uz ale v spekulovani. takze, to som uz hned listovala v kalendari: 3 mesiace pauza, to mame november. juj, to by bol tak idealny mesiac, takeho maleho levika mat. 🙂 no ale schladili ma tym polrokom. aj ked svokor povedal 5-6 mesiacov, takze automaticky ratam 5 mesiacov 🙂 co je ten januar. pred nim je december, lenze ten vdaka vianociam preleti + ked budeme na niekolko dni u svokrovcov (pri mojom stasti to budu urcite plodne dni), tak si aj tak ani neskrtneme. a keby aj, tak po prve, nemusi sa zadarit hned a po druhe, tie 4 mesiace by teoreticky uz mohli stacit na regeneraciu. no nie? no ale ked december nebudeme riesit aspon dufam ze dostanem vela darcekov a docasne sa budem vytesovat z toho. 🙂 inak od nedele ma pobolievaju vajecniky. ze by sa dostavali do formy? 😵
@mamkabeika gratulujeeem 😀 krasna fazulka 😉 a prajem hodne vela zdravicka vam obom 😉
@horseshoe Aj my s drobčekom vám prajeme veľa, veľa zdravíčka, nech vám rýchlo prejdú tie nevoľnosti 🙂
@franica My s drobčekom ti prajeme, nech už čoskoro aj vy s mužíkom držíte v náručí vaše vysnívané babuliatko 🙂
@mamkabeika dakujeme krasne 😉 😉
@horseshoe hehe, no ked som sa bavila so sestrickami u doktora a zistili kolko mam, tak tiez rychlo posunuli hranicu, ze ved do 40tky je to uuuplne v pohode 😀
doteraz som fakt moj vek neriesila ale teraz ked chceme to babo, tak sa dost intenzivne nad nim zamyslam a pytam sa samej seba ze co sme do toho nesli skor. 😒 uz mi celkom stahuje ritku, ci my stihneme aspon jedneho potomka splodit.
@leonetka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no takto to nejako funguje aj v mojej hlave. Matematické vzorce môžu ísť do frasa pri týchto variáciách a kombináciách. Tak sa teda tak predbežne dohodnime, že my začneme niekedy v polke októbra a vy sa pridáte hneď v novembri (to len tak predbežne...že ideálne- to aby bolo ľahšie čakať) a potom uvidíme, ale plán máme. Hlavne, nech to ide rýchlo 😉 A keď svokor vraví 5 mes., tak verím, že aj on dáva tak s rezervou, čiže to je ako keby "MAX 5" 😀 😀
@leonetka vidíš, máme spoločnú filozofiu 😀
Inak...stále máš určite aj ty zlé spomienky a aj čerstvé, ale každým dňom je to lepšie, človeku sa vracia optimizmus a nálada do ďalšieho pokusu...aj ty si sa ešte pred pár dňami dosť opatrne vyjadrovala, že zatiaľ nechceš snažilkovať a vidíš...už skracujeme ako sa len dá, dokonca vieme ako lekári vlastne mysleli to, čo povedali 🙂 Teším sa, že sa nám hoja telá a duše a budeme rýchlo rýchlo dobiehať terajšie pestovateľky fazuliek 🙂
@franica odhalila si ma. 🙂 ano, snazim sa sustredit na to co bude, nie na to co uz bolo. i ked aj mna zasiahne obcas splinik a natisnu sa mi slzy do oci, to sa ani nijako okontrolovat neda. takze skracovat skracujem - ale nie pod 3 mesiace - tie budem potrebovat na psychicke a fyzicke doliecenie. plus chceme dokoncit kompletne bytik, mozno zvrtnut este dovolenku (a svadobnu cestu, kt. sme vlastne nestihli mat) a to tak akurat ubehne.
takze sme predbezne dohodnute 😀
@leonetka nie, nie..pod tri dokonca ani ja nejdem. Takže platí naša dohoda o snažilkovaní, už teraz sa teším 🙂
Jasné, že sú ešte stále aj slzavé údolia..tomu sa nedá zabrániť, nevie to nemrzieť, keď to bolo akoby na dosah. Ale ako hovoríš, treba sa pozerať vpred a budeme sa tešiť rovnako. Zatiaľ si budeme robiť samé dobré programy- ako vy prerábku, my ideme na dovolenku, začala som zháňať novú robotu, nasávam červené na krámy a tak 😀 ...a verím, že už len párkát otvorím oči a bude október a už mám aj jednu istú spojenkyňu 😉
@deculko ahoooj 😉 .. jasne ked sa nieco nove docitam ci dopocujem ta zavesim recept na mk :-P .. no hej snazime sa tak ze zakoncuje on na mne hehe :-P .. a nevykladam nohy casto na to ani nie je cas iba vecer lezim tak ze dlhsie no aj tak to neni polhodka .. no sak toto ze sa neda nemysliet na to ja dufam ze sa zadarilo na dovolenke a mame s tamad darcek ale to sa dozviem az po vikende takze az potom budem mudrejsia ale alchemilku uz mam kupenu do zasoby 😀 😀
@sabaka no ved to ze svoje telo som poznala kym som nezacala pit alchemilku dovtedy som mala cyklus 26 dni uplne presne a teraz mam tak 28-30 dnovy ale podstatne slabsiu a menej bolestivu mrchu asi to je dobre no zvyknem si namyslat ked mrcha nedojde na 26.den ze ci nesom tehu a potom mrcha pride o par dni neskor a tam dostava psychika zabrat asi nebudem mysliet na babo az po 30.dni cyklu zacnem 😀
@horseshoe tak to aj beriem ze kazda sme ina a kazdej moze zabrat nieco ine ja som len rada ak mi radia baby ktorym to vyslo a su ochotne sa podelit o rady ako ty a dakujem vyskusam kus klud po sexe polezat aj ked si budem musiet najst cinnost aby som sa nenudila :-P ... ale este by bolo keby v nedelu nedosla mrcha a iz som nemusela skusat nic pomocne :-P ... bestak dakujem za rady a prijemne tehulkovanie a uz vies co to bude ci nechces vediet ?! 😉
Dobré ránko babulky 🙂 ako sa dnes máme? ...ja 34DC a hurááá - mám prvý príznak mrsky máličko ma začalo bruško pobolievať, tak momentálne aj tak trošku dúfam, že sa to zhorší a mrcha dorazí čo najskôr....
@mamkabeika gratulujem ku krásnej fotečke, už fazuľka krásne rastie 🙂 vlastne to už nie je ani fazuľka, skôr taký malý banánik 😀
@horseshoe @leonetka....keď už ste tu rozoberali vek, podľa mňa to , že sme niektoré staršie nie je nič výnimočné aj keď sa tak necítime....celkovo sa mi zdá, že sa hranica posúva vyššie, aj keď ja by som prijala bábo aj v 21 -22 rokoch, bola som naň pripravená, ale čo narobíme keď nám to život takto zariadil.... dúfam, že sa mi aspoň do 30-tky podarí otehu...aj keď som márne dúfala, že by som mohla rodiť okolo mojich narodenín, strašne som chcela aprílové bábatko ☹ ....ale tak keď som teraz zistila, že to nie je až také jednoduché, budem rada keď vôbec budem mať tú česť aby som otehotnela a v zdraví a šťastí vynosila a porodila našu vytúženú bábiku 😢
...len nech už tá mrcha mrchatá dorazí..... 😠
@dominika1516 tak kazda rada je dobra ked sa snazis a nevychadza to- mne to tiez poradili baby na koniku takze vlastne tie rady len posuvam dalej 😉 ale u teba sa mozno aj zadarilo - vsak vyckaj casu do nedele a uvidis 😉
Ano chcem vediet pohlavie ale to je este velmi skoro ved babo ma teraz nejake 3cm- to sa neda 😉

@horseshoe no a pockaj, ked budes mat brusko. to ti hned urcia pohlavie podla toho ci je spicate, okruhle, a pod. ked bola moja mama tehotna so mnou, tak jej takto predpovedali ze to bude 100 percentne chlapec. moj otec sa niesol ako pav, mama bola modre stuhy kupit,.... nuz a narodila som sa ja 🙂 a oco bol sklamany ☹ smutny pribeh.