Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka
@deculko Ahojte čítam len koniec,tak aj ja keď som šla ku gyndošovi hned prvý krát že mám tehu testy pozitívne už som bola takpovediac v 6tt keďže som bola 5tt a 4dni,hneď ma dal na Pn kvôli rizikovému tehu,keďže sa nám dlho nedarilo otehotnieť ale potom mi začali nevoľnosti a ani cestovať som bez nauzei nevedela,takže aj dobre že som bola hneď na Pn-ke.Takže ak vám lekár odporučí byť na Pn-ke neodmietajte🙂
mam 5 abo 6 dni do mrsky... tie dni mi idu taaaaaak dlhooo pomaly..... a priznaky? tych si viem tolko povymyslat 😀 😀 😀 zakazdym,ked ma daco niekde pichne,tak si pomyslim co ked? takze... po ovulke ma sice pobollievali aj krize,aj podbrusko,dost intenzivne tak ako po ine mesiace nie... ale to mohlo byt hocico ine tiez... ze citim dajake tlaky v podbrusku? mozno si to len namyslam,asi to budu creva... akoby kusok nafuknute... neriesim... vlastne ziadne priznaky nepriznaky neriesim a kaslem na nich,len mi ten cas ide tento tyzden pomaly... a ta mykoza,no klopy klop,som si vcera uz canesten nedavala a zatial sa nic nezhorsilo,praveze,akoby uz dnes nic...tak by ma aj potesilo,ak by to takto rychlo preslo... joooj nech tie dni idu......
mala by som ist varit obedo/veceru...ale sa mi nechce.... ☹ a co vam poviem,na zasmiatie🙂 celkom sa mi vcera pacilo "zaskodnicenie" ... byvame v panelaku a pod oknami lavicky a somari mladi spiti tam sedia a hulakaju... uz nas chyta,ze pojdeme tie lavicky vyrubat... aj som ich uz par krat popolievat vodou chcela... ale v tej horucave by im to len pomohlo,osviezilo... hockedy tam su aj do jednej v noci... a bez otvoreneho okna sa spat neda......aaale...vcera uz tak horuco nebolo🙂 😀 😀 😀 😀 tak som im supla dole zo 3 sacky plne vody ...som sa sulala od smiechu na balkone schovana....samozrejme potichu.... ale nadavali... a do pol hodiny si dali odchod... len nech este pridu.... budem ich bombardovat sackami s vodou...aspon si zlepsim musku... 🙂))
@leonetka no jo ale flusanec a voda je rozdiel 😀 okrem toho ti vyrostkovia robia len hluk, bordel a vytrznosti 😠 - takze ja tu vodu schvalujem 😀 a tiez ako inak im das najavo, ze si maju dat spod okien odpich? 😠 policiu na nich nemozes zavolat, ked na nich zakricis tak ti len odpapuluju, no co ine...skor sa @deculko moze mierne obavat, ze jej to budu chciet vratit, ale dufam ze nie 😠
@horseshoe no ja som len tym prikladom chcela povedat ze bacha na to co hadzete, ci sliny, ci vodu, aby nezistili kde byvate a nevratili vam to. ako ja deculkinu reakciu schvalujem, cool, len aby ich nenapadla nejaka blbost v ramci odplaty. a policiu za rusenie nocneho kludu mozes zavolat. sice je to ako ist s brokovnicou na muchu, ale ked nepomozu vyhrazky... 😒
ked ja som to vcera uz nevydrzala a ovlazila som ich🙂) byvame na 6.z 8/mich.... vedla je este dalsi byt... no mozu si ma najst,ale vsak toto bola odplata...som to riskla... uz som toho mala pokrk... tiez som myslela na to,ze na nich zavolam policiu,ale ma to volaky efekt? mozno nabuduce a to nabuduce bude na 100%,ze tu este pridu...
@horseshoe no bohuzial je to tak. za bieleho dna ta mozu napadnut, okradnut a ludia nic. a nedavno davali jak v cechach jednu babu prepadol a chcel znasilni jeden chalan v parku za bieleho dna, nastastie sa jej podarilo ubranit no a to najhorsie, ze plno ludi bolo okolo nej a nikto jej nepomohol!
len tak okrajovo, mam za misku kuriatok - hub. co s nimi? napadla ma len polievka a prazenica. nejake tipy? trebars na tu polievku? 🙂
@mamkabeika kráááásna fazulka na tej fotečke. 😵 😵 😵 takže všetko je oki? Ja sa zajtra práve chystám na druhú kontrolu kde by už malo byť niečo vidieť 😵 budem akurát ak to dobre rátam 😖 myslím asi tak ako ty 6tt+4 a chcela by som sa ťa opýtať, ten obrázok ti doky dá automaticky, alebo ho o to musím požiadať? Lebo chcela by som na pamiatku, nech mám ďalšie týždne do ďalšej kontroly okukávať 😵 😵 😵 😵 a aj mm aby uveril že som tehu 😀 , keďže ani nevolnosti nemám ani bruško nemám 😀
možno aj @horseshoe vie ako to s tými obrázkami z uzv chodí.
Ďakujem kočky 😉
@veonka Ahoj 🙂 Mne ho dala doki automaticky, ale ty si radšej pýtaj 🙂 A áno, sme narovnako 🙂
@veonka jasne ze viem 😀 😉 obrazok si musis pytat - on ten obraz na sone zmrazi - mne vzdy hlada taku peknu polohu aby malo a potom to zmrazi a vytlaci 😉 obvykle sa za fotky plati - ja platim prosim pekne 2Eura za fotku. Pekny biznis aj s tymto, ze? 😀
a ak mozes, zavolaj si aj muza nech sa pozrie na babo - zacne ta uplne inak brat 😉
@horseshoe tak trosku hej .. zastavuje mi to dych pri kazdej platbe u lekara -- ale co mam robit .. ak budem chciet o mesiac nejake kompletne vysetrenia ktore mozu odhalit vady, ktore sa daju v takom vcasnom stadiu nejako riesit tak si zaplatim okrem tych 33 € plus dalsich cca 80€ no a teraz babo rad -- chces pre fazulku len to najlepsie .. ale aj zaplatis si palku za to .. 😒
@horseshoe kedze byvame v centre a lekara som chcela poblizku a tatiez ho mam odporuceneho -- tak to je mala ordinacia ale nie sukromna kliniku - tu je viac menej len tak nenapadne ordinacie v tych domovych radovych bytovkach..
mozno by sa inac pohybovali ceny na nejakej poliklinike .. ale zase dalsia znama co nedavno porodila v madarsku v inom obvode byva a ceny mala velmi podobne .. zevraj je to celkovo take drahe .. 😖

@deculko ja mam info ze mozem az od ukonceneho 3-ho mesiaca ☹ musim si to overit ale dnes je skutocne hrozny den - samy neprijemny clovek vola .. 😠 neviem byt takto vpohode