Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe presne nad tym som premyslala ze z kazdej vyplaty musim odkladat na "porodne" - nepisane pravidlo ze peniazky sa davau do obalky .. rozdiel oproti SR ze tu sa davaju 2 ludom
- "porodnej babe" ktora ta odrodi
- lekarovy ktory prihliada na cely priebeh porodu a na konci zasiva , pripadne ak nastanu komplikacie je k dispozicii ..
teraz vam skutocne zavidim slovenske zdravotnictvo .. 🙂 a budte zanho vdacne 😀 😀 😀
@veonka ja musim ist vybavit tehu knizku k specializovanej zdravotnej sestre ktora bude celyp riebeh tehu sledovat - ako cukor v krvi, moc, a nauka na prichod babatka a pod. este sa k nej len chystam neviem co vsetko tam bude .. a ona mi vypise .. ale asi az na buduci tyzden pojdem za nou 🙂
@veonka moj manzel chcel hned vidiet a bol tam so mnou uz dvakrat a keby mohol z robo tak ide vzdy- sa taaak tesil - on vidi na sone viac ako ja, lebo ja ako tam tak lezim, tak ta obrazovka nie je ku mne az tak natocena a gyndos vysvetluje a ukazuje vzdy hlavne jemu 😠 a ja sa potom dviham, ze aj ja chceeem vidiet a gyndos ze - vy lezte. 😠 No a potom ked uz mi to natoci, tak babo zrovna vtedy prestane hybat rucickami a moj manzel to vsetko vidi lepsie z kazdeho uhla. 😀
no mne je zase zle aj dnes - vynimocne mi byva dobre a to si doslova uzivam - ako vcera - citila som sa taka bezstarostna - "neznesitelna lehkost byti" 😀 Manzel mi prvykrat co som tehotna povedal, ze ako dobre vyzeram 😀 A dnes sa zase prihorsuje 😖 No brusko cojaviem - vidno to hlavne vecer - ten pupok tak vystupuje dopredu trosku, ale to si vsimne tak maximalne manzel, ktory dokonale pozna kazdy centimeter mojho tela 😀 a rano po prebudeni mam brucho ploche ako doska - to ani manzel neveri, ze tam cosi je 😀 Ale co sa mi zmenilo tak su to prsia - su fakt vacsie a manzel to tiez potvrdil - ho teraz fascinuju a potom ma furt pokusa 😠 A mne sa teraz keksovat vonkocom nechce.
@horseshoe tak to je super, že chodí s tebou. Ako... dúfam, že aj mm niekedy pôjde, keď už bude bábo vidieť tak lepšie, v tom 10tt dajme tomu. Aj keď neviem ako to bude brať, myslím, ten vnútorný uzv, či to nejak nebude nepríjemné... musím sa dokyho opýtať zajtra, že či si môžem priviesť mm so sebou 😕
No čo sa týka tých prs, presne ako keby si o nás hovorila, tie jediné sa fakt zmenili 🙂 hlavne rozmerovo 😀 čo dokonale fascinuje aj môjho mm a tiež by ma stále pokúšal a ja vôbec nemám chuť, a keby už aj nejaká bola, tak trochu sa bojím...
No veď uvidíme, ako to pôjde ďalej, zatiaľ nemám žiadne problémy, tehu nevolnosti nemám, brucho mám ploché, iba niekedy navečer som tiež taká akoby nafúknutá, že vyzerám ako v 5tom mesiaci 😀 😀 😀 😀
A som dosť precitlivená, taká plačlivá 😀
No, hádam vykukne brušinko, na to sa teším veľmi. 😵 Lebo teraz si nemám čo hladkať a ja by som hladkala a hladkala 😀
obedo/vecera navarena🙂
a pobodne som v porodnici rozdavala sestrickam dezerty a cokolady... aby boli milsie...ale moje zistenie z toho bolo take,ze ta,ktora bola mila od srdca,by bola mila aj bez dezertu..... a porodnik...ten,ktoreho som si vybrala,ziadne peniazky dopredu nechcel.... flasku zobral... ale inak nic... ze az po... a po? to mu uz nie je predsa jedno? vsak on tam ma tolko pacientiek,ze si to predsa ani pamatat nemoze.... nastastie som ziadne problemy nemala... klop klop,nech je tomu tak aj nabuduce🙂
@veonka ale coby mu to malo byt neprijemne ten vnutorny uzv 😀 chce ist k porodu - tam sa este napozera kadejakych nastrojov okrem ineho 😀 prosim ta aj tak bude cely uveliceny z toho co uvidi na obrazovke sona, ze nejaku sondu v tvojej buchte nebude registrovat 😀 A potom neviem ci od konca 3.mesiaca sa robi uz utz po brusku - takze keby si ho tam dovtedy nedotiahla, potom by mu uz nemalo vadit nic 😉
jj, aj ja mam kadejake nalady 😵 dokonca ak sa pred spanim nahodou pohadam s muzom, tak potom nemozem aj 4hodiny z toho zaspat - taka som teraz citliva. Zlaty predmenstruacny syndrom - to som sa vzdy stazovala, ze ako so mnou hormony mavaju a teraz je to daleko horsie 😠
jo a na brusinko sa aj ja tesim - sme sa s muzom stavili ze ci ho predbehnem v objeme bachorceka 😀 lebo moj muz si pri mne vypestoval statny brusny mozol 😀 a ja som pri nom vzdy bola ako take tintitko, tak uvidime ci sa karty obratia 🙂 akurat ze potom ma asi nebude moct ani objat - lebo 2 velke brucha sa budu vzajomne odtlacat, nie? 😀 😀
@horseshoe
@rohlicka babenky som sa zasmiala co pisete o tych sonach dnes som bola kuk kamosku co je tiez tehu a daco podobne mi opisovala ze bola na sono a drahy s nou a na miesto na monitor kukal stale tam ze co jej to tam a s cim robi 😀 .Moj so mnou bol raz na sono ale to uz ked mi robili normalne a bol s toho cloviecika nasej princeznej uneseny.
Ahojte babulky píšem vám z chorvátska je tu velmi pekne absolútne nemyslím na nejaké snaženie a to je dobre ked prídeme máme dalšiu snažilkovskú etapu hned.....tak teraz oddychujem 😀 všetkým držkám palčeky 😎
Tak presne o tyzden mam (ne)dostat ms a podla toho ze ma bolia prsniky uz tak aj dostanem 😔 inak ked sa to tak vezme polovicu cyklu mam nejake priznaky,v case ovulky ma skoro tyzden boli brucho ako pred mrchou,potom zase tyzden pred ms uz citim mrchovske priznaky,no nie je dobre chlapom,cely mesiac maju rovnaky,ziadne hormony nimi nelomcuju 😀
to ja mam 6 dni do mrsky,alebo 5... a bola som v obchode a vratila som sa domov s tolkymi sladkostami,ze mam na tyzden dost.. . uz to na mna ide... k tomu este tie sproste nalady.... chodim jak namesacna.... no hruza...
Tak uvidime aku taktiku zase zvolim aby to vyslo nabuduce,uz ani ta BT ma nebavi merat,tento mesiac mi tam vcase ovulky skackala hore dole,tak ani presne neviem kedy bola,iba co ma to mylilo 😒
A pozeram ze motorka 32 na nas akosi pozabudla,nevieme ci nie je tehu 😀
to som sa teraz tak nasmiala na vašej téme Muži a sono 😀 😀 Tak som sa nahlas rehotala, že mm sa ma už spýtal, že na čom, že som mu to porozprávala a on na to "veď jasné...musíme kontrolovať, čo nám strkajú do manželiek" 😀 😀 😀
@rohlicka - inak ja sa vôbec nečudujem, čo si písala o maďarskom zdravotníctve a poplatkoch...podľa toho, čo pozerám v správach, tak sa čudujem, že ešte funguje štát, nieto zdravotníctvo. Škoda, lebo ja to mám tak blízko, viem po maďarsky, odjakživa som chcela žiť a pracovať v Budapešti, no presne tá situácia ma odrádza- nenormálne odvody a potom nič za to vlastne nedostaneš. Ale vy s fazuľkou zvládnete aj tak...pri nich nie je nič pridrahé 🙂
@horseshoe jaaaj ja som muslela ze uz si vo vyssom tehu prepac nekukla som sa dobre na tyzden :-P .. no ved to ze kazda rada sa ceni a zide no dnes rano mi dosla mrcha o 4 dni skor ako mala a bolestiva az strach :'( :-\

@mamkabeika
@horseshoe dobre dievčence, tak si ho budem pýtať, dúfam, že to aj on má aby to mohol vytlačiť. 2eurá za fotku, no... ale tak pamiatka je to pekná a mm teraz ísť nemôže, lebo je u rodičov, aj som ho volala ale hovoril mi, že aj tak je to malé 🙄 že to až neskôr... tak čo som mu mala na to povedať... keď nie je zvedavý...
Najlepšie na tom je, že mne ani zle nie je, tak sa ma včera pýtal, či som vôbec tehotná 😀
A vám už rastie bruško?