Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@simonkato tak to ti môžem povedať presne že sme sa /ne/snažili 18, 20,21,22,23 a 25.7 ale aj 1.8 (my sme také králičky 😅 ) ....ale pomedzi to som mala aj to krvacanie.... to si myslím, že už je dosť dlhá doba aby bolo niečo vidieť na tehu teste, nemyslíte? ..... a ešte som od 27.do 1.9. brala duphika kvôli tomu krvácaniu.....
@drobca07 na ovu este asi cakat, este by to malo byt silnejsie...a na tehu sa mi zda nieco 🙂 ktory si DC?
@zvolsiinylogin joj moja ale ja som dneska 35DC tak na ovu by som čakať asi nemala teraz 😀 ja čakám na mrchu skôr 😀
@drobca07 zaujmave... ja som sice z tych praktickejsich,realistickejsich...radsej neocakavam nic..... je to zaujmave tie testy, ktovie co ten dufik...ci nema nieco na svedomi s tym ovu testom... alebo ci ti nemohol vyvolat dalsiu ovulku... tak sa mozno skuste snazit aj teraz,ak by ti ovulka prisla... fakt len trpezlivost pomoze... no a nech mi niekto teraz povie,ako na to nemysliet, ze ako sa na to da vykaslat,ze...
@drobca07 tak, ze si 35 DC, ovu je krasny, ak bude silniet ovu( tak za dva dni), asi sa preradis do tabulky tehuliek.. 😀
@deculko no presne ako píšeš!!! ako prestať myslieť, keď vkuse musíme niečo sledovať keď sa furt dačo "pokafre" 😠 .... a myslím, že ten duphik to nebol, ale tak veď sa pôjdem v pondelok alebo utorok asi ukázať na gyndu, či už dostanem dovtedy (aj tak musím ísť na odber ms krvi) alebo nie, tak budem možno múdrejšia ......
...a čo sa týka toho snaženia 😉 .... my sa nepozeráme na dátumy a muckujeme sa často aj bez toho 😅
...a praktická a realistická som aj ja....očakávam jedine mrchu...

@brumka bola sa som v IT ,aj tam je pekne ale tento rok sme si povedali, že sa chceme nechať "hýčkať" ...samozrejme, v rámci finančných možností 😉 ....doteraz sme boli vždy tak , že sme si sami varili a nikdy sme ešte neboli letecky ani ja ani on, tak to chceme skúsiť aspoň teraz, veď možno budúci rok už nebudeme môcť ak budeme "v očakávaní" xi xi 😅