icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
9. aug 2012

@brumka bola sa som v IT ,aj tam je pekne ale tento rok sme si povedali, že sa chceme nechať "hýčkať" ...samozrejme, v rámci finančných možností 😉 ....doteraz sme boli vždy tak , že sme si sami varili a nikdy sme ešte neboli letecky ani ja ani on, tak to chceme skúsiť aspoň teraz, veď možno budúci rok už nebudeme môcť ak budeme "v očakávaní" xi xi 😅

rohlicka
9. aug 2012

@drobca07 s tymi chlapmi to poznam .. bud mavnu rukou alebo na poslednu chvilu 😀 😀 😀 ale nezavidim ti tie nervaky na pred dovčou ... 😠

mimochodom co je s tym ocikavanim ? 😎 😎 😎 cakam tu ako sovička 😀 kedy pribudne spravička 😀

simonkato
9. aug 2012

@drobca07 halooo haloooo stale nic ?Ved mi uz sme hrozne netrpezlive!!!

drobca07
9. aug 2012

no veď som vám to hovorila že nič, hore ovu test a pod ním tehu ...... ovu naživo oveľa silnejší.... ? !? !? tak čo má toto zase znamenať???

rohlicka
9. aug 2012

@simonkato nieco nam taji 🙂 ale dobre nas natahuje .. slubila a teraz sme jak gumky v gatkach napate 😀

drobca07
9. aug 2012

@simonkato @brumka @rohlicka atd ....no čakám na vaše vyjadrenie 😀

brumka
9. aug 2012

@rohlicka ved vravim detektivka to bude 🙂
@drobca07 jasne rozmaznavanie tak mi sme uz ako s dietatom boli cize potreby jej boli na prvom mieste 🙂
pozeram na spodny test ale jasi asi vsugeruvavam ducha, tak neviem. tysi mi zahada, vadcia ako ja sm eskajucou 12 dnovou, co len z teba bude dievca

simonkato
9. aug 2012

@drobca07 mojko je to zahada no skus este urobit testik za dva tri dni tehu ci sa tam neobjavi ciarocka ja som v zivote nemala taky silny ovu test ani ked som ovu mla.

rohlicka
9. aug 2012

@drobca07 kazdopadne ten ovu test je zahadny - a tehu biely kedze hcg stupa pomalicky 😎 ja by som to vsadila zajtra rano na odber krvi .. teda najneskor utorok ako ta lekar volal (verim ze mrcha uz nepride a nase tusenia sa potvrdia)

simonkato
9. aug 2012

@drobca07 mojko keby ste sa snazili naposledy alebo ako to spravne napisat az by si nahodou ostale tehu kedy si myslis ze by to tak bolo ?

drobca07
9. aug 2012

@simonkato a naživo je ešte silnejší !!! to fakt!!! som z toho už riadny "debil" 😅
....a @brumka ty už asi vidíš "duchov" všade 😀 ...ja tam nič nevidím iba krásny biely zbytočne ocikaný pásik 😀
....ale fakt som zmätená z toho ovu testu.....

simonkato
9. aug 2012

@drobca07 no mojko hrozne som zvedava ako sa to s tebou skonci ale ja myslim ze o takych 8 mesiacov na porodnici 😝 😀

drobca07
9. aug 2012

@simonkato tak to ti môžem povedať presne že sme sa /ne/snažili 18, 20,21,22,23 a 25.7 ale aj 1.8 (my sme také králičky 😅 ) ....ale pomedzi to som mala aj to krvacanie.... to si myslím, že už je dosť dlhá doba aby bolo niečo vidieť na tehu teste, nemyslíte? ..... a ešte som od 27.do 1.9. brala duphika kvôli tomu krvácaniu.....

brumka
9. aug 2012

@drobca07 no vidis, kazdej doprajem 🙂 fuha tolko krat a ja ked zahlasim gynekologovi ze sme sa snazili 2x tyzdenen povedal ze treba 10dni v kuse kazdy den, haha

drobca07
9. aug 2012

@rohlicka keby si tak chcela mať pravdu....ale ani minulý mesiac ti tá predpoved nevyšla na mňa 😀 ešte musíš trénovať trošku 😀

simonkato
9. aug 2012

@drobca07 no mojko uvidime uvidime co ty vies kamoske test neukazoval dva tyzdne ze je tehu a tehu veru bola.Som asi viac zvedava ako ty ako dopadnes v utorok u doktora.Ale vobec sa mi to nezda a daky vnutorny pocit mi hovori ze ty tehulka budes.

rohlicka
9. aug 2012

@drobca07 ale musis uznat ze po skonceni ms by to fakt musela byt z pekla stastie aby si bola tehu .. ale toto ti drzim prsty .. ze budes spokojna s vysledkom 😎

rohlicka
9. aug 2012

@simonkato jj aj ja to tak podobne citim .. ze nieco na tom vsetkom bude .. ale miminko je najpravdepodobnejsie 😵 😵 😵

drobca07
9. aug 2012

@rohlicka ja si vôbec nemyslím, že som tehu 😀 .... to len mrcha naťahuje 😠
@simonkato to nebude môj prípad 😀
....a hlavne, že všetky máme vždy pocity na tie druhé ,že sú tehu, len na seba nie 😀
....ale som vám našla trošku "zábavku" na popoludnie , že ? 😀

drobca07
9. aug 2012

@brumka neviem prečo, ale furt keď si idem dať poobede môjho obľúbeného čokoládového brumíka tak myslím na teba 😀 😀 😀

brumka
9. aug 2012

@drobca07 no neviem preco 😵 😵 😵

zora256
9. aug 2012

@simonkato Ahoj!
Presne ani mne neukazovali testy že som tehu pri malom a až takmer mesiac mi meškal keď som znovu urobila test a bol pozitívny😀,len dúfam,že pri druhom to tak nebude,že ukáže hneď po vynechaní 😝

zora256
9. aug 2012

@drobca07 Koľko Ti mešká ms?

zvolsiinylogin
9. aug 2012

@drobca07 na ovu este asi cakat, este by to malo byt silnejsie...a na tehu sa mi zda nieco 🙂 ktory si DC?

drobca07
9. aug 2012

@zora256 no to ťažko povedať presne ale cca 6 dní

drobca07
9. aug 2012

@zvolsiinylogin joj moja ale ja som dneska 35DC tak na ovu by som čakať asi nemala teraz 😀 ja čakám na mrchu skôr 😀

deculko
9. aug 2012

@drobca07 no ten pas...to su muzi..... oni nas niekedy ani nepocuvaju co hovorime,...filtruju tie nase slova... tiez by ma slo rozhodit

deculko
9. aug 2012

@drobca07 zaujmave... ja som sice z tych praktickejsich,realistickejsich...radsej neocakavam nic..... je to zaujmave tie testy, ktovie co ten dufik...ci nema nieco na svedomi s tym ovu testom... alebo ci ti nemohol vyvolat dalsiu ovulku... tak sa mozno skuste snazit aj teraz,ak by ti ovulka prisla... fakt len trpezlivost pomoze... no a nech mi niekto teraz povie,ako na to nemysliet, ze ako sa na to da vykaslat,ze...

zvolsiinylogin
9. aug 2012

@drobca07 tak, ze si 35 DC, ovu je krasny, ak bude silniet ovu( tak za dva dni), asi sa preradis do tabulky tehuliek.. 😀

drobca07
9. aug 2012

@deculko no presne ako píšeš!!! ako prestať myslieť, keď vkuse musíme niečo sledovať keď sa furt dačo "pokafre" 😠 .... a myslím, že ten duphik to nebol, ale tak veď sa pôjdem v pondelok alebo utorok asi ukázať na gyndu, či už dostanem dovtedy (aj tak musím ísť na odber ms krvi) alebo nie, tak budem možno múdrejšia ......
...a čo sa týka toho snaženia 😉 .... my sa nepozeráme na dátumy a muckujeme sa často aj bez toho 😅
...a praktická a realistická som aj ja....očakávam jedine mrchu...