icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

waltea
12. aug 2012

Ahojte kocky 😉 Dlhsie vas citam a musim povedat, ze sta fakt super skupina, tolko pozitivnej energie, co si tu rozdavate, to je naozaj skvele 😅 Takze by som sa rada k vam pridala, ak ma vezmete 🙂
My sa sice nesnazime od marca, v podstate sa este nesnazime vobec 😀 , ale je pravda, ze teraz na dovolenke sme tomu nechali volny priebeh, a tajne som dufala, ze to vyjde, no ale nevyslo...takze tak pomalicky by sme sa chceli zacat snazit, aj ked to nechcem nazyvat snazenim, kedze nemeriam teplotu, ani ovu testy nerobim, a hlavne nechcem ziaden sex len preto, ze mam plodne dni 😀 😀 skratka tutu mutu bez ohladu na to, ci mam alebo nemam plodne dni, takze by som to nazvala take "light" snazenie, a snad to jedneho dna ( alebo noci 😀) klapne 😀
A samozrejme, uz vsetkym byvalym snazilkam a aktualnym tehulkam gratulujem a prajem zdrave deticky, a snazilky nech si coskoro najdu na testiku dve krasne ciarocky 😉

jeackynka
12. aug 2012

Mimochodom babulky,nemyslite ze na tehotenske nevolnosti,4 dni pred ms je akosi skoro?? Lebo uz mi z toho sibe,lezim tu ako lazar v posteli,tocaky hlavy mam,no des,teraz normalne rozmyslam co to bude za chorobu ach jaj.

deculko
12. aug 2012

@simonkato u vestici som este nebola... a ani na to neverim... ako rada by som vedela,keby mi povedala,ze napr. v maji budem mat babo he... ale neverila by som tomu,ze sa jej to potvrdi... ,moj muz u vestici bol zo srandy,ked ho tam tahala byvala,ze nejde sama... bol asi pred 10 rokmi a povedala mu,ze sa nikdy neozeni.... no a teraz...je to predsa na jeho rozhodnuti,nie.. nasiel si sice mna,uz rozvedenu,do vydaja sa mi uz nechce...hoc romantika by urobila svoje.. ale okolie a kam smeruje svet nas predsa tiez presvedcuje,ze je manzelstvo zbytocne a pravne su tam take nedomyslene veci ako ked teraz muzova mama riesi dilemu,ze jej manzel zadlzil uz takmer cely ich byt,v ktorom byvaju a ona ako manzelka tiez znasa jeho dlhy,tak to je taka blbost ze az... to len tak na okraj...

deculko
12. aug 2012

deculko mi inak nechce spat... a ja som teda smutna... ale som rada,ze som smutna dnes,ked tu mam muzika,lebo zajtra uz budem sama s deculkom a to by byvalo horsie... a fakt neviem,co by som bez mojho pokladiku robila, zcvokla by som sa... alebo by som sa vybrala na cestu zivotom tak,ze by som sa venovala detom... uz som aj nejaky cas chodila ako dobrolnicka k deculkam,ktore si hladali novy domov... volala sa to zdruzenie Navrat.... ......

deculko
12. aug 2012

@jeackynka su to teda skoro tie priznaky.. ale vieme my? ja som bola prave kvoli mojim priznakom taka zvedava a namotana,ze som si povedala,ze z toho namotania mi ani mrska nepride... a tak som radsej testla... nech mi ta mrska pride..... lebo mala som take priznaky,ktore som ine mesiace necitila vobec... a predsa nic... tak teraz budem vymyslat,ze ako na to nemysliet...asi si budem vsugerovavat,ze nechcem este deculo.... ako ked sme studovali...

zvolsiinylogin
12. aug 2012

@deculko a? testla si sa? ako to vyzera?

deculko
12. aug 2012

@zvolsiinylogin ano testla som dnes rano z ranneho mocu a nic, biela beloba... mrska ma prist dnes,popripade este zajtra.... co narobime...
a deculko mi nechce stale spat... neviem ako na nho...sa asi rozhodol,ze dnes spat nebude...mozno aspon skorej vecer zalahne...

jeackynka
12. aug 2012

@deculko tak este nic nie je stratene,pokym mrsku nemas,citala som tu za testy ti nemusia potvrdit tehu na zaciatku,az ked ti bude meskkat aspon den,ale aj to je individualne,niektorej ukaze uz aj pred ocakavanou ms a nektorej aj dva tyzdne po meskajucej ms,takze naozaj kazda zena je ina.Ja som sa rozhodla ze testnem v utorok najskor,az ma mrcha nepredbehne 😔

simonkato
12. aug 2012

@drobca07 krasavica moja co je s tebou ked sa neozivas uz ti dorazila ta hnustna mrcha?Musim na teba stale mysliet ozvi sa kocka. 😵

franica
12. aug 2012

Peknú nedeľu baby- vidím, že cez víkend lietate kde-tade, lebo cez týždeň ledva stíham dočítavať a teraz nikde nikoho 🙂
@waltea buď tu vítaná, je tu ozaj fajn skupinka, radosť pripojiť sa net 🙂 Dúfam, že sa zadarí aj vám rýchlo a už tretie?? No krása!
@drobca07 čítala som si ako si zabávala skupinku svojimi testami, to bola paráda, je tu s vami sranda 😀 Len aby si vedela, aj ja som napätá a v očakávaní, čo sa z tejto záhady vykľuje...bodaj by to najželanejšie 😉 . Každopádne daj vedieť aké sú s tebou zmeny alebo nech už je utorok a konečne nám povieš, čo na to doki

franica
12. aug 2012

Ja som dnes taká rozradostená, pretože som na nete našla jednu online poradňu gynekologickú, tak som popísala svoj príbeh a jedna pani doktorka mi odpísala, že kto mal to čo ja, tak sa to môže zopakovať, ale aj nemusí (to sme už vedeli), ale pozor už príde to hlavné.....že kým neskúsime, nebudeme vedieť....a vraj stačí počkať 3 mesiace!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
Plus som hovorila so svojou mamou, ktorá hovorila s mojím lekárom (oni sú kamaráti z detstva) a on jej povedal, že netreba nič vzdávať, že po 3-4 mesiacoch môžme skúšať znova....teším sa už aj tomu- ako málo človeku stačí, no nie?? 😉 😉 A to som si včera večer spravila pomaly kompletný itinerár na našu vysnívanú cestu...no to bude dilema. Hlavne, nech sa už nejakým smerom hýbeme!

werusss
12. aug 2012

...no dievcata...tak ja hlasim 1 DC....takze nasledujuca mrcha...ktora by uz vazne nemusela dojst je 8.9....uz ma to nebavi stale mrchovat...😀..dufam ze tato je posledna....😀...

hanya1
12. aug 2012

@werusss ti budem drzat vsetky palceky aby uz bola naozaj posledna 😉

deculko
12. aug 2012

@werusss ale verus,to ma mrzi... vazne by uz dalsia dojst nemusela,aj ty sa snazis od marca? lebo ja az od aprila...a tiez uz mam toho dost... mne sice este mrska nedosla,ale iste pride,ja tomu testu dnesnemu negativnemu verim... mne sa teraz mrska rozbehne... tak ta supnem na koniec zoznamu ale ver mi,ze nerada,radsej by som ta davala zo zoznamu uplne prec...

zvolsiinylogin
12. aug 2012

@deculko to urcite, vecer ti pojde skorsie spat..ja taktiez nic, oproti tomu , co som uz tu videla...iba taky slabulilinky, skoro biele( alebo si domyslam, ze tam nieco je)...skusim zajtra z ranneho... 😎

deculko
12. aug 2012

@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@deculko 13. - 14.8. rak
@jeackynka 16.8. baran
@simonkato 18.8.ryby
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@ataner81 6.9. panna
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby
@werusss 8.9. váhy

deculko
12. aug 2012

my sa doma trapime s hnackou... :((( maleho trapi kakacka kazdu chvilu... mojko zlate,sa uz nauci pritom aj kakat do nocnika,lebo tak casto teraz na nom sedi... od obeda to maleho chytilo naplno,asi aj preto nespal...uvidime ako bude cez noc...papa

drobca07
13. aug 2012

No ahojte babuľky moje koníkové 🙂 ako ste víkendovali?....ja som sa nejako nestíhala dostať na net ale vidím, že ani vy veľmi 😉 ledva dve strany popísané 😀
@simonkato @brumka @horseshoe...... @simonkato, pekné moja, že na mňa myslíš 😉 aj ja na vás neboj sa....a čo je so mnou nové!?.....v sobotu som si robila další ovu testík, boli tiež // ale už slabšie a začalo mi slabé špinenie ak sa dá nazvať jeden svetlo-ružový fliačik na intimke špinením....včera to isté....(už som si nerobila ani ovu test, reku konečne je tu mrcha)....a dneska to pokračuje.... je to trošku silnejšie ale stále to nie je mrcha (u mňa sa hned prvý deň spustí taká, že sa nevládzem postaviť)....pevne verím, že sa konečne spustí nech už viem na čom som konečne, nech sa to nenaťahuje.... v každom prípade zajtra idem k dr. ráno a som veľmi zvedavá na čo príde..... a vy máte čo nové babuľky moje

deculko
13. aug 2012

ahoj @drobca07 ja iba to nove,co som pisala... test zo soboty rana biely, vcera dost smutny den,ale som rada,ze som si ho odzila s muzom spolu a dnes mi je uz veselo ako tak... deculko moje vcera hnackovalo,dnes je to zatial klop klop lepsie, a moja mrska este nikde, dnes 31.dc ale tento den este v pohode moze dost a meskanie to nie je... viac u mna nic noveho🙂 teda ale ty a ta tvoja mrska...ta natahuje... este ze ides zajtra k dokymu...

horseshoe
13. aug 2012

@drobca07 Bre ranko a aj vsetkym babulkam 😉 fiha tak citam,ze nastalo u teba slabe spinenie ci take daco...No tusim sa tvoj pripad este viac zamotava 😀 Som velmi zvedava, aky bude mat tento napinavy pribeh koniec...Doki snad to snad zajtra rozluskne 😉 Drzim palceky 😉

U mna vysledky krvy vysli velmi dobre toxoplazmoza, HIV, zltacka, rubeola - vsetko negativne. Zelezo a cely krvny obraz v poriadku. Akurat kultivacia vysla s nejakym nalezom, ale nic hrozne - nejaka slaba mykoza, ale to sa aj tak lieci az po 3.mesiaci. Ja v tej buchte furt cosi mam ci som tehu alebo nie. 😵

horseshoe
13. aug 2012

@franica ahoj moja 😉 no super moja, ze mas take dobre spravicky ohladom snazenia 😉 tesim sa s tebou 😉 Az taka radost ide z tvojho komentika a vedz, ze toto dovod na radost je 😉 No vidis, tak uz necele 2mesiace a mozte na to vhupsnut 😀 A ja verim tomu, ze sa to nezopakuje - ani na to nemysli - mysli len na to, ako vsetko pojde hladko a tvoja jedina starost bude kupovanie tehu oblecenia kvoli rastucemu brusku 😉

A kamze sa to chystate na cestu, hm? Tipujem ze to bude nake exoticno, vsakze? 😀 😉

horseshoe
13. aug 2012

@waltea Ahoj 😉 No jasne, ze ta tu vitame 😉 Len nam nahlas svoje udaje - datum predpokladanej mrchy+znamenie zverokruhu a budes aj na zozname snaziliek 😉 Drzim palceky - nech sa coskoro zadari 😉 😉 😉

horseshoe
13. aug 2012

@werusss drzim palce a pevne verim, ze toto je tvoja posledna mrchajzna 😉 😉 😉

franica
13. aug 2012

@horseshoe no veru som značne povzbudená, tie nejaké 2 mesiace už nejako prežijem a potom aspoň budem môcť odušu testovať ako @deculko, @simonkato, @drobca07 a všetky snažilky a budem trochu smutná, keď budú biele, ale zase sa budem tešiť vždy na ďalší...môžem si znova začať všeličo namýšľať, sledovať sa.....proste budem môcť zasa byť psycho!! 😀 😀 😀 😀 😀
A na to, že sa to zopakuje fakt ani nedokážem ani pomyslieť, takže myslím (dúfam), že ma to moc mátať nebude, hoci ak sa dopracujeme k dvom čiarkam už vidím, že sa pri tom sone budem potiť ako somár v kufri...no ale to budem riešiť fakt až potom.

A nieee, necestujeme do žiadnej exotiky, tú sme si na tento rok už vyčerpali, takže si dáme odskok len tu do Talianska, ale keďže ho straaaašne milujeme (pred rokom sme sa tam ešte chceli úplne seriózne sťahovať 😀 ) tak sa na to tešíme...exotika počká do januára (ak len nebudem tehu, samozrejme 😝 )

horseshoe
13. aug 2012

@franica juuuj, to si viem predstavit, ze sa uz nevies dockat na to snazilkovanie a tie psychozne stavy - som tehu, nie som tehu? 😀 A zopakovat sa to urcite nezopakuje - ja som o takom pripade v okoli ani nepocula - takze klidek 😎 Skor tipujem, ze sa vam velmi skoro zadari, lebo vam to vyslo ten prvykrat tiez tak rychlo, sice koniec nebol dobry, ale uz to ze to tak rychlo vyslo znaci, ze mate velku sancu na uspech 😉 😉 😉

joooj a Italia - tu aj ja milujem- sla by som do takeho Toskanska...aaach, som sa zasnivala 😀 Tak nech vam teda dovolenocka vyjde podla predstav a hlavne nech si dobre oddychnete a uzijete 😉 😉 😉

franica
13. aug 2012

@horseshoe nooo jednou z mála negatívnych stránok čítania koníka je, že sa dozvieš, že sa to jednej žene môže stať aj 2 a dokonca aj 3x za sebou (a to reálne), ale mnohým aj nie a ja sa budem snažiť zaradiť medzi tie 🙂
A zadarilo sa nám fakt rýchlo, no zase teraz musíme počítať s menšou šancou po tej operácii, ale optimizmus ma zatiaľ pevne drží, takže to dáme 😉
A dovolenka dúfam, že bude fajn- veď nemá prečo nebyť, ale ešte musíme vydržať, ideme až o 2 týždne, ale neľutujem, lebo ak bude aj tu krásne leto, tak mi je aj tu dobre a chcem si ešte ho užiť aj doma, lebo keď sa vrátime, tak už určite bude jeseň. Takže ešte tu chvíľku budem s vami...a o pár dní by sa mala vrátiť aj naša @ataner81, že? Teeeda, bude mať čo dobiehať 🙂

@leonetka ako sa máš moja? Nepíšeš, že ako sa hojíš, zotavuješ, zvládla si návrat do práce?? Dúfam, že je všetko ok s tebou 😉

horseshoe
13. aug 2012

@franica no mojka to si ani necitaj tie diskusie na koniku, lebo ta to len zbytocne vystresujes 😉 mne aj gyndos aj sestricka prizvukuju, ze internet ani nemam citat - ze tolko im pride vystresovanych bab s roznymi dianognozami, ze oni len otvaraju oci. Hlavne bud psychicky v pohode - ako pises nech ta optimizmus neopusta a bude vsetko ok 😉

Aaano a @ataner81 by tu uz mala byt coby dup 😀 no ta kym to vsetko poprecituje, to aby si zobrala este 1 tyzden dovolenky na to 😀 😀 😉

dominika1516
13. aug 2012

@deculko jasne rada budem v tabulke takze moj termin maximalne neocakavanej mrchy je 3.9. ... dakujem za povzbudenie a dufam ze uz sa zadari lebo ak nie tak uz priatel vcera navrhol ist spolu k lekarovi takze uvidime ..

deculko
13. aug 2012

doplname dominuku... a este som ti @dominika1516 zabudla povedat,ze aj tvoje znamenie nam prezrad 🙂 nejako sa nam dostalo to znamenie do tabulky... ,seba este nechavam,kedze mrska moze prist este dnes... aj si myslim,ze uz kazdu chvilu dojde,uz ju citim... a aj naladu mam pod havka... tak tabulka>

@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@deculko 13.8. rak
@jeackynka 16.8. baran
@simonkato 18.8.ryby
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. znamenie?
@ataner81 6.9. panna 😝
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby
@werusss 8.9. váhy

drobca07
13. aug 2012

@deculko @simonkato @brumka @horseshoe a ostatné babuľky ..... tak po úžastnom "kŕči" ktorý ma zložil na kolená mrcha konečne dorazila v plnom nasadení 🙂 taká som konečne šťastná ako blcha 😀 ....takže ma v tabuľke presuňte naspodok ale príchod očakávanej je ????? ak by som rátala , že nejakých 30 dní budem čakať tak skúsme dať na 11.9. oki? ....v každom prípade zajtra musím ísť k dokymu, nech mi pekne ešte porobí všetky vyšetrenia čo má, nech viem, že je všetko OK a už sa teším na snažilkovanie 😉 ..... a hlavne na dovolenkuuuuuuuu 😎 😀