Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka tak esteze ja som sa pocas tehu dokiho na tutu mutu nepytala 😅 my sme totiz keksikovali cele tehu ( zo zaciatku sice menej, kedze ma trochu trapili nevolnosti ), az do konca, dokonca este vecer ped porodom, a obe deti sa narodili v termine, prvy tyzden pred, a druhy dva dni pred terminom, takze si myslim, ze ak nie je ziadny iny problem, tak keksik neuskodi 😉 ale lekara treba pocuvat ( a preto sa ani pri dalsom tehu pre istotu pytat nebudem 😀 😀 )
@rohlicka no my z dovodu miernej mykozy, ktoru mi zistili, tak pre istotu radsej nie 😉 neviem, ci tebe uz robil kultivaciu ze ci uz vies na com si - ta kultivacia sa robi v 10.tt. No a mykozu mi bude liecit az po ukoncenom 3.mesiaci, takze dovtedy ak nechcem aby sa mi to rozvinulo na nejaky zapal a komplikacie s tym spojene - radsej sa treba zdrziavat 😉
@werusss urcite to nevzdavaj, chlapi to inak chapu....pre nich to cakanie na babatko zdaleka nie je take narocne ako pre nas, jemu je v podstate jedno, ci otehotnies tento mesiac alebo o tri alebo o pat, ved to nehori, no nie ? Mozno preto nechape, preco by mal sexovat len kvoli tomu, ze mas plodne dni...ono mozno naozaj ked si ho nebudes vsimat, tak mu to zacne chybat a potom bude musiet vyvinut iniciativu aj on...teda mohol by 😉 😅
@werusss no teda, tak tvoj chlap ma cas a energiu na cvicenie a trening a vyroba dietata sa mu nechce 😠 😠 😠 hnusak jeden 😠 sa ti necudujem, ze mas nervy. vies co ja odporucam sa v takomto pripade na to vykaslat - naco ho budes furt do toho tlacit? Nebud vobec iniciativna do keksovania a uvidis ako sa bude chovat - ci mu to dojde...A ked sa rodina bude pytat ze kedy uz konecne budes tehotna, tak im povedz ze nech sa spytaju tvojho draheho 😠 😠 😠
@rohlicka aha. no mne uz robil v 10tt aj vsetky krvne vysetrenia na tie infekcne ochorenia a krvny obraz. Ale ja tiez nemam abslolutne ziadne priznaky mykozy - ziadne svrbenie, ani vytoky proste nic a vidis predsa je tam zacinajuca sa mykoza a tu treba podchytit. 😉 Tehotne su na to dvakrat viac nachylne. Ja som s mykozami tiez mala furt patalie a vidis neobislo ma to ani v tehu. Ale netreba sa stresovat - doki vravel, ze je to uplne bezne 😉
@werusss Ahoj, skus ho trochu drazdit - sexi pradlo v bezny den... "omylom" hod sem-tam sexi pozy... akoze si zabudni osusku, ked pojdes do sprchy a tak... My s tym nemame problemy, len ked jemu sa nechce a mne hej, toto zabera 😀 Ale hlavne netlac na neho. Aj ja som niekedy robila tyzden a tyzden, stacilo poslat sexi mms a hned bol pri mne ako na koni alebo ma cakal doma s roztvorenou narucou (no to aj bez toho 😀 😀 😀). Drzim palce 😉
@waltea
@horseshoe ...no dievcata asi tak...nebudem robit nic pre to a budem sa tvarit ze som to vzdala nech vidi ze ake to je...a inak este plus on sa ma stale spyta ze no co?..dosla mrcha?...alebo sme tehotny?...takze toto ma este vaicej vytaca...no tak skusim tento mesiac vobec nic neriesit...aj tak 20 teho idem na preventivku ku gynekologovi..tak uvidime co este ten povie...🙂...dufam ze to zabere to odmlcanie sa..lebo ma inak porazi uz....a potom na to nemysli....
@silva317 ..ahoj...no tak to ti toho tvojho zacnem zavidiet...mojim take veci ani nepohnu....ked je unaveny tak spi...alebo sa tvari ze ma nevidi...ver mi ...uz som vyskusala vsetko...teraz skusim nic nerobit....budem sa flakat a chodit neskoro domov a ked on bude sciet tak mu poviem ze som unavena...sice neviem ci to dodrzim, ale pokusim sa...😀
@werusss No, aby ste sa neodsudzili od seba 😒 A nezavid, ten moj, ked sa rozpravame o babetku (teda ak ja rozpravam), tak povie dve-tri slova, aby som bola spokojna, jednoducho sa mu o tom nechce kecat, mna to vytaca, lebo ja sa chcem o tom bavit, no uz som zvykla. Snazime sa len teraz druhy cyklus, no od februara je o dietati rec, no az minuly mesiac sme sa na to dali naostro.
Teraz robim dlhy-kratky tyzden, ako tak sa to da, no len tento tyzden by mala byt ovulka a vikend robim, tak to bude len take rychlovkove, ziadna romantika...
@silva317 ...no ale aspon ta rychlovka bude....🙂...no uvidime ako dopadneme my...lebo akurat som kukala ze aj mne vychadza ovulka na week ked budem v robote....skusim si snim este dnes sadnut a porozpravat sa a uvidime...a ked uz ani to nepomoze budem mu muset pohrozit ze pojdem za postarom....😀 😀 😀 😀
Babulky moje konikove,keby ste vedeli ako mne je zle,ja som na 100% percent tehu,to viem aj bez testu,takto mi bolo len dva krat za zivot,ked som bola tehotna,hned som si na tie priznaky spomenula,len nechapem preco takto skoro,je mi na odpadnutie,stale musim lezat,no a dnes do mna vosli len dve piskoty,aj to len nasilu mam co robit aby neskoncili v zachode 😀 hlavu mi ide roztrhnut,k dokimu sa mi zda ist skoro,ked este to ani test rano nezachytil,len neviem ako ja budem fungovat 😒 jedina moja trasa je postel a zachod co stale chodim cikat.AV tehotenstve sa asi ani paralen nesmie ze?lebo mi asi hlava pukne zachvilu. ☹
@simonkato keď som tak čítala tú tvoju mini zoo - teda ranč, to ste neboli náhodou v Bojnej??? to je jediné miesto o ktorom viem, že majú levy a nie je to zoo a je tam veľmi pekne 😉 chodievam tam na motorkárske zrazy 😉 🙂 .... len si pekne oddýchni pred budúco-týždňovým testíkovaním 😉 🙂
@waltea
@drobca07
ahojte, tak mi sa o planovani babetka rozpravame a, a dost casto, ale ja nechcem mat s nuim iba vztah babetko, ale tak normalne, ze nech pride,len tak...ved nie je vsetko o snazeni...myslela som, ci mu uvarite nieco specialne, zapalite sviecky, alebo ako ho vlastne oboznamiujete? my spolu zatial nebyvame..
@jeackynka tak to je parada!!! teda nie to, ze Ti je takto zle, ale ze si tehu !!! 😅 😅 a ak Ta ta hlava boli ozaj na nevydrzanie, paralen mozes, aspon mne doki tak povedal, ze paralen je v tehotenstve neskodny, jednorazovo urcite neublizi a ak aj treba, kludne mozes aj tri dni, ale vzdy s rozostupom cca 8 hodin...po viac ako 3 dnoch treba potom uz ist za lekarom, ak to neprechadza...a navyse, teraz este v takto vcasnom tehotenstve je krvny obeh babatka uplne izolovany od Tvojho, prepajaju sa az o par tyzdnov neskor, takze este teraz mozes v podstate vsetko, k babatku sa najblizsich par dni nic nedostane 😉 ale jasne, ak to nie je nutne, tak sa radsej liekom vyhnut 🙂
@drobca07 dakujem pekne,teraz som sa trosku pozviechala,tusim mi robi lepsie ked sa trosku poprechadzam,ako ked len lezim,nastastie mam dovolenku cely tyzden,inak neviem ked to takto dalej pojde ako ja budem pracovat 😒 a samozrejme kazdej jednej snazilke to prajem tento pocit,ked si fazulka robi s tebou co chce, 😀
Joj zase ten pracovný týždeň- píšete ako šialené, nestíham čítať 😝
Inak sa mi to tu páči, normálne už nežijem len svoj život, ale aj ten váš 🙂 Okrem toho, že sa spolu snažíme, súcitím s nevoľnosťami, idem sa vydávať (zas) s @rohlicka, idem do zoo so @simonkato, mám mykozu s @horseshoe, balím kufre do Tuniska s @drobca 07 😀 😀 😀 Je to super
...vidím, že dosť rozoberáte aj mužíkov- budem si musieť túto skupinu nejako kódovať, aby sa mi sem drahý nedostal, aby neprekukol naše finty 😀 Stále je v strese,. že koľko tu rozoberáme svojich chlapov, minule povedal, že veď my sa tu u o bábätkách ani nebavíme, že to je len spiknutie proti manželom 😀 😀 😀
Za novú psychologickú poradkyňu menujem @waltea teba- fakt si tu také dobré veci popísala a tak pekne, všetko dobré rady, podľa mňa a ešte si aj preveliká pozitivistka a to je v skupine snažiliek nepostrádateľné 🙂 Peťkovi držíme palce na zákroku, ja verím, že to bude ok 🙂
Babenky, teraz cestou autom do prace mi frajer hovori: "Pozri!" A na poli babenky sa spaciroval cely krdel bocianov, asi desat ich tam bolo, boli uplne blizko. Kazdej z vas posielam od nich pozdrav🙂))) Dufam, ze nezabudli, co je ich pracovna napln. 😉
@waltea juj dakujem za rady,vies ja som bola naposledy tehotna pred 16 timi rokmi takze moc si to uz nepamatam,teraz mi je trosku lepsie tak snad vydrzim bez liekov,inak je to take ze dve hodky mi je celkom fajn a potom bum zrazu ma to chyti,az musim chodit na prechadzky okolo zachoda,preistotu 😎
@zvolsiinylogin hm, Ty myslis, ze ako mu nenapadne naznacit, ze chces tutu mutu ? Neviem ako fungujete ako par, ako casto sa stretavate, ale snad by malo stacit sa po prijemnom spolocne stravenom veceri k sebe pritulit...a potom to uz ide samo...ci ? 😅 asi u kazdeho paru je to ine, ale my pokial sme nemali deti, tak stacilo sa na seba pozriet, ci pritulit, a hned bolo jasne, co bude nasledovat 😀 teraz uz je to trochu komplikovanejsie, niekedy naozaj sa musime dohodnut, ze ked deti zaspia, tak si dame "rande", aby sme nezaspali spolu s nimi, ale takisto to ide tak samo, prirodzene....ak ste mozno obaja este vzajomne hanblivi v tejto oblasti, tak najvyssi cas prekrocit zabrany a ked uz planujete to spolocne babo, otvorene sa porozpravat a povedat mu, co chces 😉
@jeackynka juuuuj no vyzerá to s tebou veľmi nádejne, fakt by si mohla zachrániť česť a slávu tejto skupiny po nie moc plodnom období...už aby sa tie čiaročky rozbehli. Ja si tiež myslím, že september to istí, minimálne ty (a možno aj skôr), @deculko, @drobca07, @sabaka a @ataner81 to dáte...či bol tu ešte niekto taký fixovaný na sept.? 🙂

@waltea ...no lenze bohuzial ja som taka povaha ze raz mu poviem a ked nie tak uz drzim hubu a on stale nic...robim na takom mieste kde mame smeny..takze tyzden som v robote a tyzden doma...a kedze mne prave vychadza stale ovullka na ten tyzden ako som v robote, tak jemu sa nechce cakat kym dojdem z roboty..lebo to je az v noci....☹..ale povedala som si ze tento mesiac sa neozvem...a ani to mu nepoviem kedy mam ovulku...no uvidime ci to zabere...
@horseshoe ...no ved hej sak sme si o tom vtedy aj pisali...vtedy sa aj moj mily pochlapil...no zase sa to vratilo tam kde sme boli....robota, cvicenie, treningi atd. su dolezitejsie ako sa zobudit v noci ked dojdem domov z roboty...ach jaj...ja uz neviem...vazne mam sto chuti to vzdat...☹