Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sanchez81 tak to verím , že sa mm bojí, ale určite aj ty ...my sme spolu ešte neboli na dovolenke, iba také víkendy alebo také výletíky, takže vlastne to bude naša prvá dovolenka mimo SR, všetkých a všetkého - len my dvaja 🙂 preto sa na to tak teším 🙂 ....a jasne, keby som náhodou bola tehu ani my by sme nikam nešli, to by som sa bála aj ja.... len ak raz aj budem tehu tak to budem musieť nejako skúsiť držať v tajnosti aj pred drahým lebo ten to vykváka už aj celému svetu 😀 a bude skákať a každému sa chváliť. on je taký šiši, že nevie udržať "tajomstvo" ....tak som zvedavá ako to s nami nakoniec dopadne....
..a keby si videla ten kopec peňazí čo nám hodia v igelitke!!! na stôl tak by si asi aj "ošedivela" 😀 😀 😀 len za naše oddelenie vyplácame asi cca 350 ľudí!!! 😀 😀 😀 ....ale mňa to neláka, je to také množstvo peňazí, že mi je z toho zle keď to vidím 😅 😀
inak baby, ohladom tych bocianov, ked som v juni otehotnela, videla som ich neurekom. 🙂 boli sme zrovna cez vikend v ledniciach a tam ich hniezdi spusta na stromoch. tak aspon takto v mysli ich odtial presuvam ku kazdej snazilke. 🙂
Tak, vcera ked som videla tych bocianov, tak som mala ovulku. Tak dufajme, ze na tom nieco bude. My dnes v AT nepracujeme, mame sviatok, tak aspon doma nieco popracem. Pekny den babenky. 😉
Ahojte ženušky prajem pekny dnik .. dočitala som vsetko - co som nestihala .. a kazdopadne @jeackynka tvoja situacia je zaujimava .. podla tabulky az zajtra ne-ocakavas .. ale tie nevolnosti su dobrym znamenim .. presne tak vela zenusiek zistilo az neskor tehu aj napriek meskaniu - dufam ze fazulka ta nebude dlho natahovat a zajtra sa ti pekne ukaze na testiku - sledujeme ta - tak nas hned informuj 😎 😎 😎
vidím, že tu rozoberáte bocianov. No neviem na nás asi nefungujú, keďže máme na nich krásny výhľad rovno zo spálne (majú presne oproti na stĺpe hniezdo), denne nad nami lietajú a krúžia a nič 😠 Tak čo Vám budem hovoriť...
@leonetka Veľmi milé,že myslíš aj na nás nsžilky,č o sa týka tých bocianov,nuž kiežby tadeto leteli,ale tuná nelietajú,len nad lúkami a pri potokoch,jazerách,a tu nič len domy pri domoch,z malým sa nám tak pošťastilo,keď som sa do práce pohrúžila,nuž teraz doma na rodičovskej sa snažím pohrúžiť do výchova malého,nuž ale keď zaspí,alebo je muž pri nás,tak mi nedá nemyslieť na ďalšie bábo:-/A aj preto akosi som pomenej tuná,a nestíham čítať všetko čo sa tu napíše...Ale tak verím,že sa nám zadarí čoskoro každej snažilke 😉
@sanchez81 Ahoj!AJ tu na Sk je veľa krásnych miest zoo a zámky a všetko možné,múzeá,krásne miesta a aj pútnické je tu čo obdivovať,prajem pekné tehulkovanie🙂
@drobca07 Prajem Ti aby sa vám zadarilo pri tom mori na dovolenke 😉 Niekomu praje teplo k oplodneniu,niekomu chlad a inému len veľa práce ako mne pri malom😀 a preto dúfam,že druhé sa zadarí aj bez tej práce,keďže som na rodičovskej,to by som si potom zas počkala roky☹Neboj zadarí sa vám ani sa nenazdáš,len si užívajte spolu dovolenku,my sme nikde na dovolenke neboli,len na jednodňových výletoch s rodičmi a súrodencami spolu,takže sme si nič také neužili,lebo sme opravovali dom,hoc ešte nie je dopravovaný,keďže pri pôžičke a malom sme radi,že máme na to najhlavnejšie a sme i tak šťastný,a teším sa na čas,keď podrastú deti a pôjdeme snimi na výlety po slovensku a maďarsku🙂
Ahojte dievcence tak zajtra rano smer Zlin moc sa tesim do Zoo a Zamku a urcite bude este kopec zastavok po ceste.Ideme so znamimi a ich 6rocnym synkom aspon nam bude veselsie.Prave som docitala knizku co bola v Emme celkom dobra len sa mi nepacil koniec a bola dost tenka take dvojhodkove citanie.Aspon som sa odreagovala.Dneska som si kupila este testiky do zasoby a v nedelu budem ocikavat ak nepride mrchajzna.Ale ako vobec sa na nu necitim.Vypila som uz kopec cerveneho vinka ale tak nie ze moc po troske kazdy vecer a nist.Nechcem to moc potom riesit doktorom lebo ten mi kazal ze ked do tych 6tyzdnov nepride aby som sa ukazala.Inak ked sa bavite o tych bocianoch pri oboch tehu som ich videla a teraz ho vsade vykukam ze nech sa ukaze.Pri malickej kruzil nad nami a pri druhom sa prechadzal vedla cesty...@drobca07 juj zavidim ti dovolenocku pekne si ju uzite a verim ze sa z nej vratite traja 🙂.Na Babicu sa chystate aj na ukoncenie sezony?Ja milujem motorky mam na ne slabost ale moj drahy na to nieje ten skor stvorkolky a to nelaka mna 😒
@leonetka jasné,že ťa to prejde a fakt je to lepšie každým týždňom- ani nie žeby mizol smútok z predošlého, ale pozerám sa dopredu a tým pádom sa blížim k snažilkovaniu 🙂 A to pomáha, tá nádej. A 1.11. je super dátum na začatie-- asi aj ja tak nejak na tom budem, lebo mne síce padnú 3 mes. v októbri, no chcem počkať aspoň 3 cykly a to pri mojich 35 a viac dňoch vyjde pomaly až na ten november tiež- tak vidíš, možno fakt pôjdeme na to spoločne 😉
a na bociany môžem len povedať, že oni naozaj fungujú!!!! Ešte keď som pracovala v Maroku, tak tam ich bolo straaašne veľa, pomaly na každej streche nejaká rodina a miestni si aj robia srandu, že zato majú tam ľudia 5-6 detí, lebo im tam sedia bociany nad hlavou 🙂
A keď som raz išla do roboty začiatkom jari, tak jeden sa prechádzal na poli ako som vchádzala do roboty a cestou domov mi zas jeden letel nad autom asi kilometer a veľmi nízko (cestu som ani nesledovala, len toho bociana 😀 ) a keď som prišla domov, hneď som mm vravela, že tento mesiac určite budeme mať bábo a dva týždne na to // 🙂 🙂
@linddi podľa mňa vaše bociany trpia syndrómom "pod lampou je tma"- treba sa im pripomenúť, zober im za košík mŕtvych žiab alebo inú pochúťku a hneď ti zhodia batôžtek 😉
🙂 len kuk robim dnes🙂 mojmu chlapcekovi je uz lepsie... uz by len papal🙂 aj nam pochudol,ale nevadi,lebo mal z coho🙂))
drzte sa dievcence🙂 a uz som nedockava,ktore dalsie z nas otehulkuju,nech sa nam to uz rozbehne,dufam,ze ten september bude krasne plodny 🙂))
ahojte baby moje, tehulky, snazilky, vobec nestiham konikovat, tak vas vsetky silno objimam a drzim palce 🙂
@franica to,ze to beries takto pozitivne,je uplne super. Kamaratke potom,ako im zomrelo babo hned po porode,krachol cely vztah. Nedokazali sa s priatelom uz vobec rozpravat. Preto je krasne ako sa sj Tvoj drahy o Teba stara.
My tiez dufame,ze ak sa nejake babo podari,tak to bude vsetko v poriadku. A drzim vam s muzickom palce,nech ste skoro v poriadku a budete moct skoro zacat pracovat na nejakom krasnom uzlicku stastia 🙂
@typa ďakujem za priania....no zatiaľ som pozitívna, v lete mi to nerobí až taký problém, len sa obávam ako bude jeseň/zima- tieto obdobia sú pre mňa stále ťažké, hrozne to neznášam a nechcem aby celé toto doľahlo na mňa potom, preto by bolo ideálne vtedy už snažilkovať a ešte lepšie tehuľkovať - ach ako rýchlo ja dokážem predbiehať furt 😎 😎 😎 😎
a áno,, je dôležitý postoj muža, bez toho by to bolo omnoho horšie. A nie všetci sa k tomu vedia správne postaviť, možno za to nemôžu, že sú proste takí, ale viacero vzťahov padlo na tom, že len v dobrom, lebo v zlom to nejak nevydržalo.
Neboj, všetko bude u vás v pohode, treba tomu veriť 🙂
fuuu citim ze nieco na mna lezie. Cez den sa mi nepozdavalo smrkanie ale teraz vecer uz fakt dolaha.. Nemate nejaky domaci recept (bez liekov) aby som sa pozbierala? 😠 Dakujem za kazdu cennu radu - zacinam cajickovanim Roibosu 🙂
@rohlicka no... cesnak ... nemusis ho rozhryzat ale staci pokrajat na kusky a pojest ako tabletky,ze zapit vodou... zaludok si s tym poradi a v ustach nebudes mat pachut.... to ak ides do roboty a ze ti cesnak vadi...,no a vitam C si mozes davat... s cajikmi opatrne,prever si,ci ten roibos mozes ako tehu.... mne cesnak zvykne zabrat... , potom citron... viac ma teraz nenapada...

@drobca07 Jednu výhodu to má-môžte ísť na dovču 😉 MM sa tak bojí po prvom potrate, že mi ešte aj hovorí, čo by som mala a čo nemala jesť, oblieka ma ako cibuľu, keď ideme von a najradšej by ma zavrel do zlatej klietky až do pôrodu 😀 Viem, že aj teraz by sme mohli ísť na dovču, ale keby sa niečo stalo, kde by sme utekali? Chceli sme ísť do Chorvátska, no ale radšej sa toho vzdáme. Tak si výletíkujeme aspoň po Sk. S tehu netreba rátať, ja som to úplne vypustila a v duchu som už plávala v mori...a bum, už je po mori 😀
Inak ťa obdivujem, ja keby som mala robiť s peniazmi, tak spravím podniku také manko, že ma zavrú na doživotie. Na toto ja vôbec nemám vlohy 😀 A pošlem ti celý vtáčí regiment, tu u nás vidím tehuliek dosť, tak teraz nech sa presunú k vám 😉