Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@linddi ale neboj ono vraj je dolezite to nacasovanie - je to dost alchymia sa trafit ked si vezmes ze vajo je oplodnitelne iba nejakych 12hodin - co ked je to u teba prave cez den a vecer ked mate tutu mutu uz je po funuse. A inak aj keby sa nieco naslo u tvojho muzika, takmu nich sa to o dost lahsie a rychlejsie lieci - vitaminmi. Skus mu kupit selezin ACE a kotvicnik 😉
@ataner81 ahoj,vitaj po dovolenke spat🙂
@jeackynku mame tehotnu,ale ledva co to zistila,tak aj zacala krvacat,nasadili jej dufika a teraz tyzden cakame vsetky spolu s nou a drzime jej palce. Jeackynke testy ukazovali belobu ale bolo jej tak na grc,ze vedela ze je tehu,lenze ked zacala krvacat,sla k dokymu,ten tehu na sone potvrdil a dal dufika..... to take zhrnutie,hlavne jej drzme palce...
a ostatne sa len snazime dalej ... a samozrejme tehulky tehulkuju.... 🙂))
@horseshoe halo, halo pripájam sa do skupiny Musím sa okamžite najesť, inak odpadnem 😀 Toto poznáááááááám!!! Minule som išla so švagrinou z obchodu a taký vlčí hlad ma prepadol. Tak som si pekne-krásne vytiahla z nákupnej tašky litrové Acidko (mala som naň naprekonateľnú chuť 😵 ) a žemličku a cestou domov som žula a pila......no ani priznať sa ku mne nechcela, vyzerala som úboho ako bezďák, čo sa vŕta v košoch. Viete si ma predstaviť: taška na pleci v jednej ruke žemľa, v druhej liter Acidka a kráčam si po chodníku oproti ostatným ľuďom.....no čo narobíš, hlad je krutý 😀 😀 😀
tu je aktualna tabulka pre ataner... odovzdavam ti ju🙂 zase som na konci:( baby zacinam byt z toho smutna zase...ten optimizmus mi vydrzal az dva dni.... ze nevadi....ale zatial trvam stale na tom,ze testovat ovu tentokrat nebudem,vsak ani doma ovu testy nemam a ani nekupujem...zatial...
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@jeackynka 16.8. baran ...drzime palce...
@simonkato 18.8.ryby
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby ...nevie datum mrsky,lebo berie abo brala dufika...
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
dievcata,aby som tu svoju melancholiu upresnila,zacinam byt smutna ani nie len z toho,ze som stale snazilka,ale celkovo z toho,ze sa mi moje plany tym netehulkovanim rozplyvaju... lebo nechce sa mi ist do prace... od novembra... a DNP mi nevijde... zbytocne prasulky,aj ked som to od zaciatku brala ako rizk je zisk,ale tak by nam to existencne pomohlo,aby sme si vobec mohli dalsiu moju matersku dovolit,lebo doma som uz 3 roky....a do prace....sa mi to zda byt dlho pracovat 8 hodin a popritom vsetko stihat... vsak to sa clovek ledva stiha venovat svojmu deculku,ja som ten typ mamy,ktorej materska vobec nevadi,na praci mi chybaju iba kolegyne ako kamosky... ta papierovacska robota mi nevonia... ale menit robotu si nemozem dovolit,lebo tu na vychode som rada,ze vobec nieco mam,ak sa vobec podo mnou nezatrasie stolicka,ked po materskej nastupim,lebo aj to sa moze stat... a maly bude musiest ist k babke,kedze nie sme odplienkovany.... tot moja melancholia... zmena zitovneho chodu poslednych rokov... asi je to prirodzene,ze sa mi do tej zmeny vela nechce.... ale musim rozmyslat,ako na tom najst nieco pozitivneho,aby som na to nemyslela,ze je to nieco zle,lebo potom sa mi do prace nebude chciet este viac... musim to brat ako nevyhnutnost....do prace sa musi... :( skoda,ze moja praca nie je pre mna konickom.... ale mna nenaplna praca,ale deticky... mozno raz zmenim svoju profesiu,aj tak sa mi zda,ze som sa v nej minula....
Ahojte dievcence vcerajsia navsteva Zoo v Zline uzasna krasny dnik to veru bol moc moc moc sa nam pacilo.Az na tu cestu hrozne mi bolo v aute a to nikdy nemavam myslela som ze sa kazdu chvilku pozvraciam a to iste ked sme sli do pavilonu slonov medzi dverami ma zvtrtlo.Robila som si dneska rano testik stale bielucky ale mrcha nikde tvar zacinam mat vyhadzanu ako pubertiak tak snad ma uz nebude tolko natajovat zajtra bude uz ž tyzdnov od kyretu ☹
@ataner81 moja vitaj domka budem na vas s muzikom mysliet aby vysledky dopadli co najlepsie a ak by nahodou nieco bolo zle nech vam to rychlo pomozu odstranit.Chybala si tu veru niekedy tu bolo tak pusto.A veru sa ti ani jedna necudujeme ze sa ti nechcelo vratit komu by sa chcelo ist s raja naspat domov.
@deculko 😀 no myslim tak ze nie len vecer sexikovat ale striedat to aj s rannym tutu mutu 😉 ono vravi sa hej ze spermie preziju aj 3dni v tele zeny ale podla mna tym sa moze v dnesnej dobe popysit maloktory chlap ze ma take zdatne spermie. A nase vajka tiez urcite nie su knizkove ze su oplodnitelne az 12h - podla mna je to tak mozno polovica. Preto sa aj mnohym nedari - to co sa pise v knizkach uz na dnesnu dobu prestava platit a to je dovod preco sa aj mladym ludom nedari otehotniet aj ked zdravotne su ok. Inak vraj par ma v 1mesiaci sancu otehotniet len 20%- to sa pise v knizkach -realne na dnesnu dobu je to mozno 10%.
Inak ja som mala tiez v tomto problem ze sa nam uz nechcelo bo sme boli unaveni hlavne teda moj muz. Len ja som mala vtedy stastie ze mi vysla ovula na sobotu -tak sme makali ako besni 😀 😉
@sanchez81 hehe 😀 aaaale jaky bezdak moja 😀 normalne si sa nabastila a co 😉 niekto huce bezne na ulici parok v rozku a ty si si dala zemlu s acidkom -este je to aj zdravsie ako ten parok - mozes byt na seba pysna 😀 😉 okrem toho tehulky maju povolene vsetko - sme zvlastny specialny druh 😀 😉 mnam ale si mi tiez narobila chute s tym acidkom - dneska cestou z obchodu bude zo mna tiez bezdak 😀 😀 😉
ahojte zienky tak ja dneska takto "http://www.fertilityfriend.com/home/3e82da/ som robila aj testik dneska ale bol uplne snehobiely zatial neviem ako som na tom,ale moje druhe ja my na 90 percent vravi ze sa podarilo.co si o tom myslite?
@horseshoe ty kokso pri tebe je primár s 30 ročnou praxou tehotenská analfabet! 😀 Tak už budem vedieť, i keď z týchto rôznych kalendárov som občas jeleň 🙂
@ataner81 buď vítaná späť v našich kruhoch! Aj ty si nám chýbala, tak sa tešíme, že od zajtra sa naplno zapojíš a všetko nám porozprávaš. Pri vyšetreniach držím palce, bude to všetko ok, uvidíš 😉
@deculko nezúfaj moja, všetko bude dobré. Asi ťa nepoteším, ale podľa toho, čo si popísala sa mi zdá, že si strašne upnutá na to snažlkovanie (ako každá snažilka) a stále na to myslíš a možno práve preto to zatiaľ nevyšlo, že to chceš tak silou mocou. Aby si ma nepochopila zle- ja by som robila úplne, ale úplne to isté...chápem aj tvoje rozumové a existenčné dôvody, že proste ste to mali krásne naplánované a načasované. Vidíš, zase raz sa potvrdilo, že človek mieni a tí hore to menia (iba u @horseshoe to je svokra 😀 ) ...pozerajúc na to zvonka s najväčšou dávkou optimizmu ti vravím, že skús tú robotu nebrať tak tragicky. Napísala si, že tam máš kamošky, tak sa začni na ne tešiť, že si pokecáte a trochu ti práca odkloní myšlienky, aj to, že budeš musieť malého dopraviť a odpraviť od babky a popri tom všetkom si nestihneš uvedomiť, že ti mrcha vynechala 😉 😉 A nakoniec sa v tej práci ohreješ tak 2-3 mesiace a budeš mať späť svoj pôvodný plán. Amen 🙂
@franica dobre si to tomu @deculko napisala 😉 takze deculko nase tak ako pise franica - treba brat zivot tak ako plynie - mozno ti ta pracicka len prospeje aj ked plne chapem tvoj odpor k nej 😉 zmenou zivotneho stylu prides na ine myslienky a ani nevies - mozno prave tento stimul potrebujes na otehulkovanie 😉
Ahoj, no ja som pri prvý dvoch tetoch strašne chcela otehotnieť a podarilo sa to až keď som to vzdala ne neriešila to. Potom som nechcela byť tehotná a na prvý šup sa to podarilo. Teraz by som chcela tiež a zatiaľ neviem, lebo čakám na mrchu tak dúfam, že nepríde ale asi to tiež nechám tak a podarí sa. Držím palce 😵
@hanya1 Ahoj, no ja som pri prvý dvoch tetoch strašne chcela otehotnieť a podarilo sa to až keď som to vzdala ne neriešila to. Potom som nechcela byť tehotná a na prvý šup sa to podarilo. Teraz by som chcela tiež a zatiaľ neviem, lebo čakám na mrchu tak dúfam, že nepríde ale asi to tiež nechám tak a podarí sa. Držím palce

ahojte dievčence, tak včera som bola u dr., bilancia je asi takáto: vaječníky, maternica sú O.K., sliznica 3 mm, vajíčko je dozreté na 22mm, čiže som v pohode. Pre istotu mi pichol dvojitú dávku pregnylu 🙄 - čo nie som moc spokojná, ale čo už... , povedala som mu, že sa mi pár krát stalo, že som mala ducha a potom prišli jahody, tak mi predpísal dufíka . Uvidím, ako to na mňa zaberie. Užívali ste to niektorá a pomohol Vám?
A ešte, poprosila som ho, či by mohol ísť mm na sperm. , tak povedal, že keď to dostanem, tak mu máme doniesť vzorku, aby sme si to teraz šetrili a nechali pre seba, keďže mám ovulku 😀
.