Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Tak babulky,v prvom rade vam chcem podakovat za to ako na mna myslite a drzite mi palce,ale to si tu navzajom drzime vsetky,sme tu ozaj ako taka rodinka,to moje krvacanie je take...no popravde,podla mojho nazoru,toto moja fazulka nemoze ustat,ale tak tazko povedat,zle mi he stale,teda rano ani tak nebolo,teraz okolo obeda je to horsie,tak pokym mam ake take priznaky tak si myslim ze fazulka tam je aj BT som mala rano 37,2,lenze teraz neviem ci aj s toho dufika to nemoze byt,.neviem nikdy som ho nebrala,takze neviem ake zmeny v tele sposobuje,predsa len je to hormon,...tak a stale musime na nieco cakat,najskor na dve// potom cakat,ci bude vsetko v poriadku,ci dopadne dobre porod,ci bude babatko zdrave.....atd,nekonecne cakanie a stale akesi napatie,ale taky je uz zivot... 😉
@hanya1prepáč, že sa pripájam. Ja tiež čakám 23.8 mrchu a dúfam, že nepríde, tak budem dúvať aj za teba 😀 A máš aj nejaké iné pocity ako inokedy?
ake prepac?to je len dobre ze sa pripajas cim viacej nas je tym je to len lepsie 😉 a co sa tyka pocitov tak uz len kvoli tomu si hovorim ze to nie je mozne ze nie som urcite budem 😀
@hanya1 ahoj,mojim prvym priznakom bolo ze sa mi strasne tocila hlava a zdvihalo mi zaludok ked som si chcela uvarit kavu,ani ju vlastne odvtedy nepijem,zacalo to este 5 dni pred ocakavanou mrchou,dalsi priznak,bol caste mocenie,kazdu pol hodinku,az sa ma moj priatel pytal,ze naco stale chodim na zachod 🙂 ...na prsiach mi vystupili take zilky,no aj vytok som mala taky husty ale zaroven aj natahovaci,ako ovulacny,ale to neznamena ze vsetky maju taketo priznaky poznam,aj take kocky,ze ani nevedeli ze su tehotne,nic im nebolo .... 😀
@hanya1 no tak dik za prijatie 🙂 veď ja som práve preto mimo, pretože pri oboch detoch mi nič nebolo a teraz asi týždeň ma bolia prsia, hlavne bradavky, pobolieva ma brucho ako pred ms ale tak ináč, neviem to vysvetliť aj ho mám nafúknuté, nemávala som taký PMS tak neviem ale vovnútri to akosi cítim, že to báno tam je, len sa bojím aby som nedostala mrchu. No test som si robila včera a bol negat, tak neviem či nebolo skoro. Ty si už robila test? Nato že mám dve deti by som mohla byť už aj ostrielanejšia v pocitoch. 😀 😀 😀 😀
@hanya1 ja som tiez nemala odpor ku kave - ja som ju "vysadila" po zisteni || 🙂 ja som okrem toho vytoku nemala ziadne ine priznaky - okrem tych beznych ako pred mrchou - bolestive prsia a podbrusko .. ale drzim palceky. my zeny mame zvlastny cit pre niektore veci -- ja som to tiez tusila a tusenie sa mi potvrdilo tmavymi || nasledujuci den po vynechani ms.. 😎 😎 😎
no to áno, ide to na nervy, hlavne keď to veľmi chceš ale snáď to bude ok a o týždeň si napíšeme, že mrcha neprišla. Ja som nemala odpor k žiadnemu jedlu ani cigarety mi nevadili a teraz je to tiež ok akurát by som stále jedla chleba, čo som predtým nemusela vôbec. A kávu som aj pri prvých detoch pila. Síce slabú ale ráno musela byť lebo by som sa neprebrala 😵 Doktor hovoril, že jedna slabá neuškodí. Akurát keď som kojila tak som ju obmedzila, lebo to ide do mlieka a deti nechceli spať. Viac to účinkovalo na nich ako namňa. 😵
Baby a ja som zas ziadne priznaky nemala okrem predkramovych bolesti podbruska a vobec som intuitivne nemyslela ze som tehu. A mesiac predtym som zas mala vsetky priznaky dokonca mi bolo aj velmi zle od zaludka a mrcha aj tak dosla. Niekedy je to aj hra hormonov - hlavne ked sa dlhsie clovek snazi a nevychadza to. No ale vzdy som si myslela ze ked raz budem vtom ze to budem citit nejakym siestym zmyslom - a houby to tak bolo 😀 Tak ako som si myslela ze budem intuiciou tusit ci cakam dievca alebo chlapca - a zasa houby -nemam ani tucha 😀
@horseshoe aj môj chcel prvú babu. Bude ju strašne rozmaznávať a všetko jej kupovať a potom keď príde chlapec, tak na dievča bude prísnejší a bude sa mojkať s chlapcom. 😀 Chlapi neviedia čo chcú 😀 😀 . Teraz má dcéra 10 a syn 5 a syn je tatinkov cecek. Mňa ani nepozdraví keď prídem s práce chichi. No sú to chlapi 😀 😀

@hanya1 noo tak to ma este testovanie cas 😉 to je este tyzden k dobru 😉 testuj az po meskani 😉 drzim palceky, nech to vyjde 😉 teraz kukam ty byvas na Cypre? Parada maly cypercanik to bude 😀 😉