Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Inak som vám ešte niečo nepovedala, ale prosím nemajte ma rovno za blázna 😀 😀
Niektoré ráno som sa zobudila s takým čudným pocitom a s hrčou v hrdle a potom som si spomenula na to, že čo sa mi prisnilo. Snívalo sa mi, že moja prababka, ktorú som mala inak veľmi rada, ale už zomrela pred veľa rokmi, zase žila a bola u nás (ona naozaj v našom terajšom byte bývala predtým) a držala ma za ruku, lebo som veľmi plakala. A hovorila mi, že teraz sa vôbec nemám nad dieťatkom zamýšľať a nemám sa trápiť, lebo teraz nemôžme mať, ale čoskoro sa budeme môcť snažiť a nabudúce to už bude všetko v poriadku 😨
Neviem ako ste na tom vy, že na čo veríte a čo nie...ja nie som veriaca, ale toto mi pripadalo buď ako odkaz z druhého sveta, alebo mi už šibe a toľko na to všetko myslím, že ma to už máta aj vo sne... 😅
@franica . Ja tiež nie som veriaca ale verím na sny, znamenia a pocity. Majú svoje miesto v našom živote a ten tvoj ťa určite ukľudnil. Milovala si svoju prababku a tá prišla zase za tebou aby zmiernila tvoju bolesť po tom, čo sa ti stalo a dodala ti vieru v úspešnú budúcnosť. Buď rada, že sa ti to stalo a že si to aj pamätáš. Dodalo ti to novú silu a energiu do nasledujúcich týždňov 🙂
@ataner81 no bolo by to super, keby to tak bolo 🙂 Vidím, že máme aj vieru v rovnaké veci...tak verme teda tomu, že sept. bude tvoj mesiac a november môj a spoločnými silami ovplyvníme vyššie sily 😉
Inak je na celom zvláštne to, že v ten deň sme sa mm rozprávali o takýchto veciach, on nechápal, čo ma tak trápi, že veď len musíme počkať a bude dieťa potom (závidím mužom takéto priamočiare videnie). Tak som mu povedala, že ja nemám pocit, že sme niečo zmeškali, alebo prepásli...ide o to, že ja si kľudne počkám a budeme mať mimi o pár mesiacov. Ja sa len bojím, že sa to zopakuje a preto nechcem dlho čakať a o to dlhšie sa báť. Že keby mi niekto zaručil, že to vyjde zas a bude to tentoraz v poriadku, tak by som bola oveľa kľudnejšia...a na to sa mi prisnilo toto- preto sa mi to nezdá byť ako náhoda 🙂
@franica určite to nebola náhoda ale odkaz z hora aby si sa ukľudnila a zmierila. Nič také sa ti už nezopakuje a tie dva mesiace, ktoré si spomínala budú tie naše 😉 Inak v septembri mám narodky a v novembri meniny, takže tieto mesiace milujem 😉 🙂 Za chvíľu sme tehulky juchúúúúúú 😀 😀 😀 😀
@franica niekedy sú úplne očividné veci pre nás totálne neviditeľné 🙂 Nechcelo sa mi vymýšľať nick, tak som tam buchla meno odzadu 😉 . Pre ten nápad s metrom som sa aj ja veľmi nadchla a aj ho zrealizujem. Je tam 150 dielov, čo je 5mesiacov a to už tehule určite budeme 🙂 . najlepší program na odreagovanie je dovolenka ale u mňa to už nehrozí 😀 😎
Na hodinku, dve sa odpájam lebo idem do nočnej. Majte sa zatiaľ papa
Tak už som tu zase. Detičky ma vystískali, vyobjímali....bolo to veľmi milé a dojemné 🙂 Sú to také úprimné dušičky, normálne mi zdvihli náladu
Ahojte dievcence moje@ataner81 @franica teraz som si vas docitala a ste ma tak dobre naladili taka dobra energia z vas srsi.Ja som dneska ako obhorok boli sme na rybacke kupkat sa opalovat varili kotlikovi gulasik grilovali no super dnik.Zajtra mi ide uz drahy do prace tak aspon trosku sme si dofcu uzili.´Mrcha nikde ani chyru ani slichu ale podbrusko stale boli bud je to zapal alebo tehu no uvidim ten pondelok riesim dokiho.Dneska je to tu ake puste asi kazda dako vyuziva pekne pocasie a nase tehulky su unavene.A snazilky sa mozno o sto sest snazia 😀 .ja idem drahemu rozkazat nech ma pekne asi smotanov alebo dakym chladivim gelom ponatiera lebo som ako rak.pekny vecer a tebe renatka prijemnu nocnu 🙂
@simonkato ahoj simonka(snáď som sa trafila do mena a tvoj nck nie je iba výmysel 😉 )Konečne mám po nočnej a opäť 3dni voľna. Som dosť unavená, takže idem rovno do postele. Naše decká si urobili na izbe posedenie pri cigaretke, tak som to musela riešiť a spraviť im uprostred noci prehliadku izieb a osobných vecí. Klegyňa bude"nadšená"keď zbadá vyhádzané šatstvo uprostred každej izby 😀 Doobeda sa ešte ozvem lebo poobede mám stretnutie s kamoškou, takže MK nehrozí. 😉 Inak aj ja vždy po dni na slnku vyzerám ako rak. Drahý je hotová čokoládka a ja mám takú divnú broskyňovú farbu 😒 ale nevadí, aspoň že nevyzerám ako vedúca vápenky 😀
Dobré ránko babulky. Tak ako som predpokladala, na ceste z roboty som sa tak prebrala, že na spánok ani nepomyslím. Už mám popratané, nakúpené, pomazánka je hotová a pomaly dokončujem fajný obedík 🙂.
Halo, halo dievčatká. Už je ráno, vstávame a šup šup na modrého koníka 😀 😀 😀 😀 nech tu nie som sama 😉
@ataner81 dobre ranko ja sa este vyvalujem v posteli citim ze nieco na mna lezie ale moj chlap to nebude.Hrdielko ma boli zacinam soplit.Mrcha stale nikde asi zajtra znovu ocikam papierik a ked bude bielucky volam na gyndu ze si je to normalne nemat tak dlho mrchu po kyrete.Tak si mala s detickami rusnu noc ale tak cigareta nieje az taka strasna keby mali daku siestu pri flaske alkoholu bolo by to asi o dost horsie.Cudujem sa ti ze sa ti nechce haji ja som po nocnej zaliezla a prespala pol dna.odychni si este za tie 3dniky musim byt aj unavena este po dovolenke.A co dobre varis neprides i ku nam nieco ukuchtit dala by som si daky dobry vyvar.A ano som Simona nick neklame.Inak aj upratat by sa nam zislo ked mas tolko energie.xi
Juchúúúúú, nie som tu sama 😀 . @simonkatu no mojka ciga je relatívne v pohode ak sa jedná o 16tku a fajčí vonku ale nie ak ide o 10-12 ročné deti, ktoré ti fajčia v izbe a k zapalovaču-zápalkám majú prístup aj maličké detičky. Robila som cviklový šalát s kyslou uhorkou a kuracie prsia obalené v mandliach. Je to mňamka a navyše diétna 😉 Milujem varenie, takže kľudne ti niečo navarím a aj napečiem 😉 🙂 Neviem prečo som po nočnej ako zajačik Duracell. Neviem spať a energie mám na rozdávanie 🙂 A navyše ľutujem premrhať tak krásny deň spaním 😀
@ahoj hanya1. Ty si tu nová? Nejako som ťa predtým neregistrovala ale rozhodne sa teším, že si k nám zavítala 😉
Caute baby 🙂 Ako travite vikendik ? Ja mam zrovna chvilku free, deti spia, manzel tiez 😀, ake ticho 😅
@ataner81 fiha, teda Ty mas energie takto po nocnej buntosit 😅 to mi pripomenulo, ako som ja tehotna zaspala v praci 😀 😀 prvy trimester som bola hrozne unavena, vkuse by som spala, uz po obede sa mi oci zatvarali, a tak raz ked uz vsetci zduchli a ja som ostala v kancli sama, tak som si normalne pospala, a este som si pre istotu nastavila budik, aby som nahodou neprespala odchod domov a "nenadcasovala" 😀 😀 ale pssst, lebo ma po materskej uz nezoberu nazad ak sa to dozvedia 😀 😀
Jaaaj, a tesim sa na popoludnie, ked sa to tu vsetko pobudi, ideme na Devin, maju tam super langose, tak sa tesim 😀 😀
@ataner81 to ma ani len nenapadlo ze 10-12 rocne deti budu fajcit myslela som ze uz to boli daky vyrastkovia no sila kam tento svet speje.Chudatka ale od malicka maju tazky zivot a este si ho aj sami kazia.Zaujimalo by ma kde take dieta tu cigaretu zozenie.Mnam vyborny obedik my sme nakonic obedovali u nasich hraskovu polievku na kyselo a zemiaciky varene rezne z kuracich prs a salatik rajcinka uhorka paprika cibulka mnamka mamka nas takto rozmaznava kazdy vikend aspon ja nemusim varit.
ahojte babulky,vidim ze si pekne relaxujete,ved aj ja,len stále neviem na com som akosi,aj ked moja predtucha hovorí,ze fazulku ta hrozná mrcha vyplavila ☹,aspon to je moja domnienka,lebo som krvácala ako pri mrche,dva dni dost a vcera len tak trochu,takze podla mna to bol asi mikropotrat a toto bola normálne mrcha ☹no ved nevadí,ideme dalej,uz som sa stým zmierila,podla mna horsie by bolo o babinko príst ovela neskor
@simonkato asi vie o com hovorím,len teraz neviem ci mám nadalej uzivat toho dufika,nemam nejaký dobrý pocit s tých hormonov,ja som nikdy nemala ziadne problemy ani s mrchou,vzdy chodila ako svajciarske hodinky 😀 tak nerada by som si nejako cyklus rozhádzala,nejak som sa tu o nom docítala ze blokuje aj ovulku,tak neviem,ale zase ked ho teraz vysadím tak budem asi zase krvácat,no uvidím co mi povie doky vo stvrtok.peknú nedelu vsetkym snazilkám a tehulkám 😵

@franica júj takže rodinná dovolenka. To má svoje čaro. Ja o nej rozmýšľam keď budeme mať bábo. Pribalíme sebou na dovču moju mamku ako osobnú pestúnku 😀 😀 😀 😀
Aj keby tie naše brušká boli miniatúrne, hlavne že v nich budú miminká 😉 A neviem či som jasnovidka ale rozhodne mám dobrý pocit z toho septembra. Už len preto, že sa veci pohli a doktori s nami niečo robia. Veľmi dúfam, že toho 19.9. keď mám ísť na usg na gyndu aby zistili či je všetko v poriadku, mi tam okrem toho dajú aj fotku mimi 🙂