Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Dievčatká moja dnes si tu väčšinou píšem sama so sebou tak to vzdávam a odchádzam na pivečko 😀 Majte sa krásne a pekný zvyšok víkendu papa
@ataner81 moja ty si mi zase chut na pivko urobila dla by som si dobre citronkove u nas ho niekde maju uz aj capovane .Ja som mala poobednu siestu a uz je tolko hodin som ale memedik.
@jeackynka moja v tomto ti ja neviem poradit mne ho chmulovia nasadili neskoro az po dvoch tyzdnoch co som lezala v nemocke cize nam uz nepomohol ale radsej ho ber ked pises ze krvacanie prestava je to dobre znamenie mozno sa este maternica cistila niektore zeny krvacaju aj do 5teho mesiaca .A citis sa ako ?
@simonkato dakujem,citim sa tak vselijak,nic ma nebolli,prsia mam stale akesi nafuknute,ale to moze byt aj s toho dufiku,ani kava mi neberie este stale,tak neviem vo stvrtok mam ist na sono,tam sa dozviem vysledok,aj ked davam tomu malu sancu po tom krvacani,viem ze niektore baby maju menzes aj pocas tehu,aj moja kolegyna mala do tretieho mesiaca,no ale neviem zda sa mi to take divne.
@ataner81som rada, že si späť a takáto aktívna 🙂 Len tie víkendy sú fakt slabé, uvidíš,že zajtra sa tu rozpúta peklo 😀 😀 A inak som ti chcela povedať, že nerob si veľké plány na nočné tehotenské služby v práci, lebo tehuľky majú pekne spať doma a mať na poriadku režim. Neboj, ani náš zákonník práce ťa nenechá ponocovať v požehnanom stave 😉
@jeackynka je mi ľúto, že máš takúto zlú predtuchu, ale nevzdávaj to, do štvrtka si uži oddychovanie. Kľudne to mohla fazuľka ustáť- ak sa uchytí a všetko je tak ako má byť, tak podľa mňa ju nejaká krv len tak nevyplaví...a ak áno, tak to tak asi malo byť...dávam ti za pravdu v tom, že ten duphaston je predsa len liek a umelé hormóny-. určite pomôže, keď treba, tak ked ti ho doky dal, kľudne ho ber, ved je to len krátko a vo štvrtok uvidíš. Veľmi držím palce, určite nás potom informuj!
@jeackynka na kravacanie sa uziva ze vraj 3x dufik a 2x ascorutin( ten sa da volne kupit v lekarni), ja som uzivala tuto kombinaciu jeden den a pomohlo to..
@ataner81 ahojki, ti pracujes s detmi?
Dievcence moje mna tak hrozne zacali boliet prsia az si myslim ze som tehotna ci si to zase nahovaram takto ma prsia boleli len ked bol v brusku cervik.Robila som si aj test a asi bol pokazeny lebo zostal len cely ruzovi dalsi doma nemam.Zajtra asi zavolam na gyndu ze mrcha stale nikde a uvidim co povie.
ahojte babuľky moje, tak aký ste mali weekend? ja = celé zle.... 😢 dozvedela som sa pár vecí, ktoré ma dosť "dorazili" a ešte k tomu sa stalo niečo čo ma neskutočne vytočilo, sklamalo....celú sobotu som pekne 😢 😢 😢 ....och, hovorím si, prečo ja ...čo som komu v živote spravila.....
....nech už konečne vypadnem odtiaľto nachvíľu a nikoho nevidím....teraz týždeň pred dovolenkou sme sa fajne pohádali s priateľom... 😠
@drobca07 jaaaj drobca07 chúďatko ☹ ..neviem čo ťa tak veľmi mohlo vytočiť, ale nenechaj si zobrať dobrú náladu. Dobre sa vyzúr, pohádaj, vykrič a potom kašli na to...ja verím, že tvoju túžbu a vaše plány s priateľom ohľadom bábätka to nezmenilo a čo môže byť dôležitejšie? 😉 A ako často chodíte na dovolenku? Raz za rok? Nemôžeš predsa dopustiť, aby ti to niekto alebo niečo pokazilo...tak veľmi sa tešíš, že si to musíš užiť. A keď už nič iné, dovolenky sú najlepšie na udobrovanie aj plodenie 😝 , takže otras sa, choď ďalej a užívaj si (asi sa mi to ľahko hovorí, ked nie som v tvojej koži, ale chcem ti dobre- ty to dokážeš! 😉 )
@franica @hanya1 dakujem, že ma takto podporujete a dvíhate náladu.....ale to čo sa stalo sa týka môjho priateľa a mňa to dosť zobralo, že som normálne aj začala uvažovať, že ešte asi nie je na dieťa ten správny čas po tomto víkende....
☹
@franica a čo sa týka tej dovolenky, má to byť naša prvá vôbec mimo SR, doteraz sme nejako nestíhali, takže sme zvykli len tak niekde vypadnúť na víkend a tak, preto som sa tak tešila práve na túto ale vidíš, človek mieni a osud mení..... 😢
@linddi dakujem, ale to sa ešte uvidí.....
@drobca07 no ty vieš, čo sa zomlelo a hlavne čo cítiš...ale podľa mňa radšej nechaj veci trochu "vychladnúť". Určite si ešte rozhodená, naštvaná, vyytočená...vtedy netreba robiť ďalekosiahle rozhodnutia. Nechaj tomu čas a uvidíš...ak tvoj priateľ spravil niečo zlé, možno mu to samému dojde, uvedomí sa, ospravedlní...proste sa to vyyrieši. Pár dní a bude lepšie a potom dovča...ver mi, že to bude paráda 😉 Podľa mňa sa ja priateľ musí rovnako tešiť ak je to vaša prvá takáto a tiež nebude chcieť, aby ste si ju nechali ujsť 😉
@franica ...keby to bolo také ľahké... keby v tom nebolo zapletených viac osôb, ktoré ešte išli proti mne....že nemám riešiť minulosť, ale bohužiaľ tá minulosť sa stará do prítomnosti a ja som nakoniec ešte tá "zlá".... môj si to uvedomuje aj sa mi ospravedlnil (aj keď v samej podstate tiež za to nemohol).....ale mňa to ranilo až príliš...stále mám slzy v očiach keď si na to spomeniem....a ešte pri tom všetkom boli aj jeho rodičia, ktorí sa mi snažili vysvetľovať, že to tak nie je ....ale oni nevedia celú "pravdu" takže mi zostalo sa len zdvihnúť a odísť, sadla som do auta, sadla si k rybníku a asi 5 hodín nonstop plakala, myslela som, že mi pukne srdce, kúpila som si na benzínke cigarety a fajčila jednu od druhej (čo som nefajčila už 5 rokov)., nedvíhala som telefony, v noci som prišla domov ale spánok stále neprichádzal, stále som iba plakala ...... ☹
@drobca07 ach moja, tak mi ťa je ľúto..napriek všetkému si myslím, že si spravila najmúdrejšie ako si mohla...že si sa spakovala a odišla. Keď ti idú vysvetľovať a vlastne ani nie sú v obraze, tak to je najlepšie...poplakať si a tak...ale aspoň ten priateľ sa ti ospravedlnil, vidíš, že drží s tebou a asi si veci uvedomuje a to je veľmi dôležité, hlavne ak v tom bola aj jeho rodina zapletená...no vzťahy sú proste zložité. Podľa mňa kašli na všetkých, ved kto ide proti tebe si nezaslúži tvoju pozornosť a všímaj si len to, ako sa zachová priateľ- to jediné rozhoduje...ale je to len môj názor, ťažko takto radiť 😒
@drobca07 mojko nesmut kazdy ma daku minulost musis zit pritomnostou a netrapit sa tym co bolo.A ostatny nech sa staraju oseba a nie do vas.Skus sa s drahym o danej veci normalne porozpravat a navzdy uzavrite danu temu ked ta tak ranila neotacaj sa spat mysli na buducnost aku krasnu si ju mozete urobit.Mozno to tych ludi tesi ze si koli tomu nahnevana mozno vas chcu rozdelit a to ty hadam nedopustis!Drz sa moja posielam silne objatie povedz si tak ze vzdy moze byt aj horsie.
No mne gyndos neberie telefon asi maju stale dofcu testik snehucko biely a mna tak bolia prsia az to neni normalne mojmu telu dobre prepina.Na druhy tyzden uz budu vysledky z infektologie a snad tam bude uz aj moj doktor tyzden este dako musim vydrzat bez mrchy a pak nech uz pichne vyvolavacku teda ak nepride milost pani sama a myslim si ze keby som tehu ze do konca tyzdna by mi test uz nieco ukazal.
@franica hmmm... ved ja viem, že to prejde, ale viem, že len tak na to nezabudnem....ešte predtým ako sa to všetko stalo, sme sa s priateľom rozprávali kvôli spermiogramu, stále mi len tvrdil, že on je určite v poriadku a nakoniec vyšiel z pravdou von, že so svojou bývalou čakal dieťa ale ona si to dala nakoniec zobrať.....to bola pre mňa "prvá rana" ale to som teda prežrela aj keď ťažko.... je to preda minulosť a dohodli sme sa, že ju riešiť nebudeme.... ale pár hodín na to sa stalo to, čo sa stalo.....a už som bola s "nervami v koncoch".... no proste som určite prišla o pár rokov života z nervov a čudujem sa , že som ešte neošedivela.... ☹
...Ďakujem babuľky moje koníkové, že ma tak podporujete, ste veľmi zlaté..... momentálne som ale v takom rozpoložení, že ani sama neviem čo a ako idem riešiť, musím si to všetko nechať prejsť hlavou tak vás tu asi na chvíľu opustím aby som si dala život znovu "dokopy" , ale budem vás určite sledovať čo nové, aké // sa tu budú ukazovať, držím vám strašne palčeky a myslím silno na vás 😉
@drobca07 ahoj moja. 😉 a ty tu prepanajana co od rana riesis nejake tazke veci? Som si precitala ale pises v hadankach takze som z toho jelen. Ale z vlastnej skusenosti viem ze kasa sa nikdy neje taka horuca ako sa navari 😉 hlavne to preber s drahym, vyjasnite si vsetko a uzavrite to. A fungujte dalej ako predtym. Nema vyznam v sebe veci riesit a mat potom tyzdne tichu domacnost 😉 Takze ja som za uplne vydiskutovanie, odpustenie a uzmierenie.
Ja s manzelom sme toho za tie roky uz hodne preskakali a najhorsie na hadkach a roznych problemoch bolo ze sme sa urazili a odmlcali a nerozpravali. Trvalo roky kym sme sa naucili hadky zvladat tak ze si vsetko vydiskutujeme, povieme si aj neprijemne veci, ale potom si hned podame ruky a ideme dalej bez nerozpravania a pod. V zivote ked pridu deti budu este kadejake horucejsie chvile..
Tak sa drzkaj moja a hlavne nevymyslaj hluposti o tom ako sa odtialto odplizis a vykasles sa na snazilkovanie 😠 😀 ziadne takoveee 😀 😉
@drobca07 ach, je mi luto, ze si sa dozvedela neprijemne spravy. co sa tyka tej minulosti, sokne to, zaboli to, ale v konecnom dosledku, uz ju nezmenis. je to uz len neprijemna informacia, kt. vysla na povrch. neviem co sa dalej stalo a ako to ovplyvnuje sucasnost, kedykolvek vsak budes mat potrebu sa vyrozpravat, pokecat, sme tu pre teba. ak nie, tak prajem vela vela sil na spravne rozhodnutie. hlavne aby si ty bola stastna.
@drobca07 Joj moja, je mi luto, ze si taka nestastna...verim, ze Ta to zobralo, je to tazke...a dufam, ze sa na mna nenahnevas, ale vies co sa vzdy vynori v mysli mne, ked sa mi zda, aky mam obrovsky problem ? Spomeniem si na kamaratku, ktorej zomrel syncek 😢 , a v tej chvili mam pocit, ze sa trapim zbytocne, lebo co je ten moj problem v porovnani s tym jej ? 😔 😔
Ja viem, cloveku sa vzdy zda najhorsie to, co sa deje prave jemu, ale pritom naozaj netusime, ze niekto by tie nase problemy hned menil za svoje...
Drz sa moja, nech Ti coskoro vyjde slniecko 😉
@jeackynka ahojky. Tak citam ze dufik zabral a krvacanie postupne prestava - to je dobre znamenie 😉 urcite ho teraz neprestan brat 😉 a ze brzdi ovulu to ty teraz neries - ved ho beries na udrzanie tehu a nie na upravu cyklu- to su dve rozne pouzitia tohto lieku a netreba si to zamienat 😉 drzim silno palceky nech sa babenko vo stvrtok ukaze na sone - verim ze bude vsetko ok 😉

@jeackynka joj mojka to ma veľmi mrzí ale aj tak by som ešte neklesala na duchu. Nič nemáš isté kým ti to doky nepotvrdí. Držím palce aby sa tvoja predtucha nepotvrdila 😉