Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte babulky - citam ze sa tu vselico prihodilo .. tesim sa ze @atenaer81 opat zavitala medzi nas .. 🙂
@jeackynka - u teba stale nic nie je stratene - este sa neluc s fazulkou - musis verit ze je to maly bojovnik 🙂
@simonkato veru ty si nasa zahada - skus este jeden testik o par dni ..
@drobca07 mrzi ma ze si smutko - verim ze coskoro sa vsetko vyjasni a ako uz baby pisali - vyjde slniecko 😎
ja som mala tazky vikend .. v piatok cesta na SR autom tazko zvladana 😀 asi po 2 hodkach som predsa len nerozdychala svoje zmiesane pocity a prva grcka bola na svete 😀 😀 😀 tak som sa jej tesila 🙂 ze aj to muselo raz prist 😀 no a dnes rano som neodhadla svoje pocity a nenaranajkovala som sa hned po vstani tak prisla druha taka len vodova 😀 😀 😀 ale dufam ze aj posledna 😵 😵 😵 a bude uz len dobre .. aj ked mam zaludok na vode ahrcku v hrdle verim ze sa to ustali
@rohlicka avoj. A to co sa tvoja fazulienka rozhodla grckovat v 11.tt? 😀 coby mamine malo byt lepsie lebo v dialke sa uz crta vidina 4.mesiaca tak je to presne opacne 😵 no snad bude lepsie. Inac ja dnes tiez blbo- nespala som od 3hod. - nevolno, vlci hlad ma kvaril tak reku zo dve jablcka si dam a skoro skoncili na pracovnej doske v kuchyni ked som zahadzovala ohryzky ma naplo az mi slzy vyhrkli 😖 no a nevolnosti pokracuju doteraz -plus mam nizky tlak a vzdy ked sa postavim mam tmu pred ocami.
Najlepsie ze moj gyndos sa ma pri kazdej navsteve vypytuje ako sa mam a ci uz mi je lepsie- on totizto povazuje nevolnosti alebo bolesti podbruska za patologicke prejavy tehu 😵 som zvedava ako sa bude tvarit ked aj po 3.mes. ma bude takto nadrapovat...
@horseshoe ved to aj mna to prekvapilo, lebo podarilo sa to uhrat zakazdym ked som sa najedla- tentokrat dlha cesta - zakruty , rychla jazda ... fuuu to mi teda nepomohlo nic v tomto pripade 😀
moja mamka mala zase cca od 1mesiaca do konca nonstop nevolnosti - akurat 7. mesiac sa jej prilepsilo .. cize treba len silno dufam ze skutocne v 4. mesiaci problemy a nevolnosti pominu ..
nerada by som grckat v svadobnych satach 😀 ani si to neviem predstavit 😀
Babulky otazka od veci- nemate nejaky zaruceny recept na bolestive otlaky na nohach? Kupila som si nove topane a mala som ich obute vsehovsudy asi 20min. cestou do restiky a spat a za tu chvilu sa mi stihlo spravit asi 5otlakov 😠 z toho z dvoch sa mi aj hned zvliekla ta vrchna koza a ostalo zive masko ☹ a boli to uplne strasneee -ani sprchovat sa pomaly nemozem bo ked pustim na to vodu idem z koze vyletiet 😖 cert mi bol tie topane dlzen 😠
@horseshoe no vizeram sice ako cca v 5 mesiaci 😀 ale to je stale moje brusko - moja postava sa rozhodla stotoznit s mojou tuzbou a ja v podstate nie som bacula do bokov ale do bruska - takze uz X ludi ma pustalo sadnut v dopravnom prostriedku a gratulovalo k tehotenstvu aj napriek tomu ze som este ani nebola 😀 takze priatel sa smial ze ja som si to gulate brusko vytuzila 😀 ale vahovo som zostala zatial stale narovnako a aj ked lezim tak ani naznak po nieco viditelnejsom 😠 ale coskoro sa dockam .. a na tebe je uz trosicku vidno ? predsa mas postavicku na to ze skor sa na tebe vyrisuje brusko 😵
@rohlicka hehe som sa dobre zasmiala na tom ako ta pustali sadnut v buse a gratulovali 😀 tak to brusko si si fakt vysnivala 😉 na mne zatial nic neni vidno - maximalne vecer sa mi brusko vyduje ale tot vse. Uz aj z rodiny pocuvam komenty typu ze teda tehotna nevyzeram a pod. 😠 tak ked sa hned zagulatis je zle - to su hned reci ze vyzeras ako zoch- ani tak, ani tak...Najlepsie ze ked som sportovo oblecena tak napr. listok na vlak mi davaju polovicny 😵 a tety za okienkom ma oslovuju moja 😀 😵
Prsia sa mi ale zvacsili velmi - asi tak o cislo- a su teraz take pevne ze muz ich stale obdivuje a to mi odjakziva tvrdil ze on na velke prsia nie je - houby 😀 no a ja si myslim ze brusko sa mi vyduje niekedy v 4.-5. tom mesiaci ako sestre -ona je podobny typ postavou 😉
@horseshoe teraz si ma ty pobavila 😀 s tym manzelom "odjakziva tvrdil ze on na velke prsia nie je - houby" 😀 😀 😀
ved to kazdy muz ma rad takep oizitivne zmeny na svojej zenuske 😵 😵 😵
ja som zase potom opat teba mne vzdy tipovali ze som starsia - vzdy to potesilo 🙂
ohladom bruska aj ja si myslim ze to az tak niekedy v 4 mesiaci sa zacne pomalicky ukazovat .. - v mojom pripade az niejaky ten 5-6 😀 ja uz v podstate svoje brusko mam - ved zo srandy sa potom pofotim 😀 na porovnanie
dalsia pikoska co ma pobavila od priatela 🙂 ma pre mna nove nazvy:
- ochranny obal pre fazulku
- puzdierko 😀 😀 😀 tak ma to pobavilo co tych chlapov nenapadne 😀
ahojte🙂)) docitavam vas🙂 drzte sa dievcata... jeackynka aj drobca... aj ostatne... cas plynie niekedy rychlo...
ja som sa rozhodla,ze ten moj cas uz nebudem plasit do dalsej ovulky a dalsej nemrsky,lebo vlastne mam pred sebou posledne dva mesiace materskej,tak nech si ju este uzijem.. akurat sme boli dnes s malym v skolke odniest papier,ze nastupujeme az v novembri,no som zvedava ako s plienkami... cez vikend sa nam uz aj darilo,aj dnes rano... tak je to pre mna priorita c.1,aby sa na nocnik naucil a aby nemusel ist k mojej mame...lebo este som sa s mamou nerozpravala,od kedy sme mali vymenu nazorou ohladom strazenia ich psa... ze ho nechcu dat spat k nam,ale my sa mame stahovat ku psovi? no iste... a este som stale urazena na tu jej vetu,ze by som ani nemala mat dve deti,ze sa o nich nedokazem postarat... .. no len zajtra ma mama narodky... tak sa jej dnes asi ozvem... a zistim,ci je urazena ona...lebo ja kusok teda hej....
takze tak sa mam ja...🙂 deculko unavene spi,idem volaco doma porobit🙂
@horseshoe
@rohlicka dakujem dievcata tehulky kinderka🙂)) fakt ste zlate tu na MK🙂
a aj ja vyzeram stale na mladsie🙂 este doteraz sa mi stava,ze mi presne chceli predat zlavneny listok na bus,a to sa uz divim,lebo predsa cas ide a ide a stale mi tak niekedy tipuju... velmi dobre poznam,ked mi nechceli predat pivo🙂 alebo aj moj muzik,ked sme sa spoznali,tak si zo srandy na druhom rande rad prezrel moj obcanak a asi az vtedy uveril... lebo mal casto stastie,ze sa zalubil do baby zaby a ked spoznal mna,tak ho len napadlo,ze jejda. keby mala aspon takych 22... a to som mala 28🙂 to mi potom neskor hovoril🙂 a pockaj @horseshoe ked na teba zacnu zazerat,ze aka mlada a uz s bruchom... aj to sa mi stavalo hlavne v MHD...
@drobca07 joj, moja, ziadna kasa sa neje za horuca....a laska nehadana, nie je milovana....ved uvidis, ako sa to dalej bude vyvijat, ja by som tak reagovala, keby islo o rozchod, ale jedna hadka...ked budete musiet byt este minimalne 40 rokov spolu...nevesaj hlavu, udobrite sa a budes na to spominat raz s usmevom
Ahojte dievcence moje akurat vas docitavam mne je tak blbo asi som fasa prechladnuta hrdlo tak boli a neviem ci uz neprichadza aj pani mrcha lebo ked som bola na wc bol tam uz taky naznak ruzovi vytok no nech radsej uz pride a nenatahuje ma tolko.
ahojte kocky, hlasim 1 dc. no comment uz vazne! 😠
@sabaka 😠 ponadavat si treba.
uz tabulkovat bude asi @ataner81 ze....
@ellis21 a @hanya1 ak chcete ist do nasej tabulky,tak nam napiste,kedy by uz mrska nemusela dojst.... cize datum ocakavanej/neocakavanej mrsky a znamenie zverokruhu sa nam tam priplietlo....
posledna aktualna tabulka je tato..... dam tam uz sabaku.... to ak by sa ti renatka nasa tabulkova,tazko hladala aktualna tabulka,uz to ale prenechavam plne na teba🙂))
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@jeackynka 16.8. baran ...drzime palce...
@simonkato 18.8.ryby
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 28.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby ...nevie datum mrsky,lebo berie abo brala dufika...
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@sabaka ?.9 panna
este nam @sabaka daj datum mrsky,ktora nech uz ale naisto nepride....
@deculko diky - hej, dnes som si uz vydatne zanadavala!! datum nasledujucej mrchy, ktoru uz ale definitivne NECAKAM, lebo ved september je moj mesiac je 15.09.
@ataner81 ahoj partacka, ako bolo na dovce? nestihala som teraz sledovat temu, aj som sa - priznavam - narocky trosku zasivala ze aspon na to plodenie nebudem az tak mysliet - ale houby to pomohlo.. 😎 v septembri to rozprudime!!!
a ozaj - ty si tusim pisala, ze si objednavala vitex jahnaci. uz ho aj beries? a ak ano, ako davkujes?
@lumiva moja uz som sa minuly tyzden nalievala vineckom kazdy den po dvoch deci ze mi uz ani nechuti a to boz nie samej aj ked ribizlacik tam este mam tak ked bude najhorsie a protiva sa nerozbehne zajtra uz aj nalievam.Este stale je to len rozovi vytok a nie poriadna mrcha.Ale ona sa spusti lebo uz ma hrozne boli brusko a tie prsia ani nehovorim nieco nove co som pri mrche nemavala.
@sabaka moja sme na tom rovnako takze september musi byt nas lebo ked nie rezignujem hladam daku pracu a babo odkaladam na dobu neurcitu lebo takto je zo mna len cvok asi to tak ma byt nebudeme davat pozor tlacit zbytocne na pilu a ked sa zadari budem stastna takto sa len trapim.
@rohlicka a @horseshoe - teda vy ste tu zdvihli náladu, ten tehuľkovský hormón je nejaký hormón šťastia, ešteže som nič nejedla a pila pri tom ako som vás čítala, inak by som si oprskala celý monitor 😀 😀 😀
@deculko si jasným príkladom toho, že keď prestaneš cielene riešiť problémy, tak sa vyriešia pomaly samé 🙂 Len tak ďalej a budú aj dve // 😉
@sabaka ja viem, že by miesto mrchy potešili viac pásikavé testy, ale veď vieš, že toto ešte nebol tvoj čas. dohodla si sa so svojím telom, že to bude september, tak to nemôžeš meniť, lebo ho len zmiatneš. Ako si napísala, od teraz to treba roztočiť a už to aj bude....vidím to tak, že sa vrátim s dovolenky a na vtedy tu už budeš predkladať testy komisii 😀
Dnes som aj ja mm predostrela bojový plán, že čo a ako bude od druhej polovice októbra, tak nech si tak rozloží sily a plány, že potom nastúpi NO MERCY 😀 😀 Zatiaľ vyzeral odhodlane, tak dúfam, že mu to vydrží 😝
@jeackynka no to som pocula o tom chranenom babatku a nevadilo by mi ani nahodou keby mi bolo zle 24hodin denne ak by to znamenalo ze male bude zdravucke .. este stale som netestovala cakam do dalsej mrchy je mi zle prevazne rano sem tam po obede a vecer proste sa mi tazsie dycha toci hlava prevracia zaludok a cikam castejsie jak chlapi s prostatou ale moze to byt aj niecim uplne inym tak nechcem si davat nadej zeby to bolo babatko no snazime sa pol roka a nic takze asi tam nie je nieco v poriadku a to mam pestru stravu pohyb nepijem ani kvapku alkoholu tak ako aj priatel ani jeden z nas nefajci a proste celkovo zijeme zdravo a snazime sa bez myslienky ze robime babo takze netusim kde je problem ale na tyzden ideme s priatelom za urologom tak uvidime co a jak no dufam ze budeme obaja maximalne plodny ...

@werusss ahoj, ako sa ti dari. Partner uz dostal rozum? 😀 😀 Ale nie, je to lepsie? Verim, ze ano.
Ja mam po pracovnom vikende, chvilku oddychujem 🙂