icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
23. aug 2012

@hanya1 no v grafoch sa nevyznám a ani som si BT nikdy nemerala. Ja som mala dostat včera a dnes ráno som mala dve rúžové kvapky a keď som došla do roboty tak sa to spustilo ale tiež ma nebolí brucho ani nič. A keď som mala menzes predtým, tak ma bolel celý človek. Ja na tvojom mieste a vlasntne aj na mojom 😉 budem čakať do pondelka. Uvidím ako bude to krvácanie pokračovať a zbehnem lekárovi. Ak to rýchlo prejde tak spravím ešte test. Ja mám stále divného tušáka.

ellis21
23. aug 2012

@horseshoe no veď práve, už som sa tak na to upla, že som si ani nevšimla ako som sa opustila a začala som priberať. Včera mi manžel povedal, že sa nejak zväčšujem a tak ma to na sr..o 😖 že dnes začínam zas behať. Beriem spa a idem. 😀 Inak poo pôrodoch som tak schudla pekne všetko dolu.

hanya1
23. aug 2012

@horseshoe tak ja mavam cyklus 28 dnovy aj ked posledne mesiace to tak hapruje 2 dni hore dole a min mesiac mi kvoli stresu som sa vydavala meskala az 10 dni a tehotna som nebola.ale co ti tu budem vysvetlovat pozri sa na ten graf
http://www.fertilityfriend.com/home/3e82da a je to vazne len par kvapiek a prestalo to ani brucho ma neboli tak teraz naozaj neviem pozri a napis baby si myslia ze som ovulku mala neskor ty co si myslis?

hanya1
23. aug 2012

@ellis21 no vsak to ze aj ja al podla mna to mrcha nebude 😉

horseshoe
23. aug 2012

@lumiva ahojky. podla toho, co pises si pravdepodobne tehu 😉 ja som mala tie iste priznaky uz na 3.DPO. Bolesti a tahanie v podbrusku - bolo mi to dost divne. A presne ked som si posedela alebo na chvilu lahla, tak to preslo. Potom to na par dni tie bolesti ustali a asi tyzden pred ocakavanou mrchou sa vratili a stupnovalo sa to az do dna kedy mala prist mrcha. Ja som este citila aj take akoby palenie v podbrusku - akoby mi tam horel ohen 😕 A bolel ma strasne lavy vajecnik. No a vidim, ze tehu testik vysiel tiez slubne. Tak si na seba davaj pozor, vela oddychuj - kolko sa len da - ked prides z robo, tak si lahni, vyloz nohy. A ten zensky caj urcite uz nepi. A vitaminy uzivaj len kyselinu listovu, Femibion alebo vyslovene pre tehotne.Kupuj a jedz ananas - ten tvrdy stred - to je na dobre uhniezdenie a proti krvacaniu. 😉 Drzim palceky 😉

horseshoe
23. aug 2012

@ellis21 moja, ja som sa na to snazilkovanie tiez velmi upla a jedine co mi pomahalo sa odreagovat bol vtedy sport. A manzel nech si take rypkanie necha a radsej nech sa prida v tom behani k tebe alebo nech ta vezme na bicykel - to aj jemu prospeje k tvorbe zdravych spermii 😉

horseshoe
23. aug 2012

@hanya1 aha, no tak dva dni hore dole je normalka. a tiez tych 10dni raz za rok ked ti takto zhapruje je v pohode - mne sa to stavalo ked som bola chora alebo tiez ten stres.
K tomu grafu by som povedala, ze ovu bola u teba na 16.-17.den. A tie kvapky krvy - ja vazne neviem, co to je, ale ja ako sme sa zacali snazit, tak som mala kadejake zvlastne priznaky kazdy mesiac - raz mi dokonca bolo tak zle, ako keby som bola tehotna - normalne na vracanie a tehu som nebola. Niekedy si to telo robi z nas dobry den. Ale samozrejme u teba to moze znamenat aj tehu - treba este pockat - daj tomu 2tyzdne - ked ti bude 2 tyzdne meskat mrcha a test stale negativny, tak chod k dokimu 😉

deculko
23. aug 2012

@lumiva to je krasa,ze si tam uz videla // nech tam aj zostanu, budeme sa tesit,ze tu budeme mat dalsiu tehulku,aj ked kusocek zavidime,ale v dobrom a hlavne sa tesime,ze dalsia z nas zo zoznamu coskoro vypadne🙂)))))))))))))))))))) a my chceme dalsie za tebou nasledovat🙂)))))))))))) drzim palce🙂))

ellis21
23. aug 2012

@horseshoe 😀 on by sa aj pridal ale niekto musí strážiť deti, nemôpžme byť obaja krásny 😀 aj keď ja som aj tak 😀 no a inak je už 3 mesiac na PN lebo má na pravej strane všetky rebrá dolámané. Mal v robote úraz. Tak aj to snažilkovanie je celé o mne 😀 😀 😀 😀 On chudák len leží a moc sa nemôže hýbať a sem tam aj zastoná ale nie od rozkoše ale od bolesti 😀 😀 😀 😀 😀

deculko
23. aug 2012

@simonkato hm,tak pevne nervy prajem a ked ta tam chyti plac,tak sa vyplac,koniec koncov ti plac pomoze dalsiu bolest dat prec,lebo tebe sa niekedy moze zdat,ze uz si ok,ale kazdy dalsi plac ti k tomu pomoze sa od toho uvolnit.... dnes som na nieco v suvislosti s tebou myslela...a v suvislosti s tym,ze nikdy nikto neviem,ci aj ked zadarene babanko ako // ci bude zdrave... myslela som na to preto,lebo v nedelu maju prist zase na navstevu bratovi chlapci a ten starsi 7 rocny je autista... a bratovej manzelke zistili v 30.tt,ze nieco asi nie je v poriadku...uz ju potom vlacili po nemocniciach...a ake narocne to obdobie muselo byt... vediet,ze lekarom sa nieco nezda... no je to vsetko tak strasneee.... tie pocity beznadeje...co dalej... ci bude zdrave abo nebude... nam to vlastne brat s manzelkou povedali az ked mal maly rok a pol,ze sa lekarom nieco nezdalo...ze ako sa tesili,ze malo babo obe ruky a nohy ked sa narodil... a potom sa ale neustale sledovalo,ze ci je ok..... lebo uz sa bali... a ono sa aj nieco ukazovalo.... a vyustilo to do autizmu :((( co sa da robit,len sa zmierit...pokial sa to vobec da...lebo to stale obcas dost boli..... a rodicov to musi boliet ako....taky je zivot...

zora256
23. aug 2012

@lumiva Ahoj!
Tíško gratulujem a držkám palčeky aby bolo všetko ok🙂Koľký deň Ti mešká ms?A to pichanie a ťahanie som mala pri malom tiež to sa Ti zväčuje maternica a uhniezďuje drobček 😉 ,vykladaj si nohy kedy sa Ti len dá,a odychuj🙂

deculko
23. aug 2012

@horseshoe ja som na ananas alergicka...zaludocne krce.... pred paru dnami som zjedla palacinky,kde bol ananas...ten som nezjedla ale stavu z neho som tam zacitila... taka fajna chut och...lebo niekedy mi ananas nerobil problemy... a ked ma po hodine zacalo boliet brucho tak aspon viem,ze stale ho nemozem... ☹ skoda,lebo mi fakt chutil...

horseshoe
23. aug 2012

@ellis21 no tak to ja zase nemozem vediet z tvojho skromneho profilu ako stare deti mas 😀 😉 Joj tak muzika mas takehoto maroda, no tak to mu je dobre pri tom snazilkovani - on si uziva a baba na nom maka 😀 ci si aj to stonanie od bolesti nevymysla 😀 joooj, chlapi su podsivky hrozne. 😀

horseshoe
23. aug 2012

@deculko no ananas je mnamka, skoda ze ho nemozes 😒 no tak si kup v tabletkach - vola sa to bromelain - to je ta latka ktoru obsahuje ananas a ktora pomaha uhniezdeniu 😉

ellis21
23. aug 2012

@horseshoe ja mám 31, dcéra má 10 a syn 5 rokov. No ja som tiež na pochybách s tými bolesťami, lebo inak robí všetko normálne aj syna naučil bicyklovať, 😀 😀 😀 No čo už. Ale keby som bola na jeho mieste tak sa ma radšej ani nedotkne že aby mi neublížil. 😀 😀 To aj keď som čakala syna tak sa choval jak keby som bola s cukru nechcel ani s.....ť 😠 😠

horseshoe
23. aug 2012

@ellis21 no tak dcerka uz moze dat pozor na synka a vy s muzom si mozte ist zabehat 😉
No s tym tvojim muzikom to bude tak ako som pisala - podsivka je to isto iste 😀 😀 😀

horseshoe
23. aug 2012

babule koncim pre dnesok. mam vela robotky. tak sa majte krasne zatial.papa 😉

ellis21
23. aug 2012

@horseshoe 😀 😀 😀
@horseshoe aj ty sa maj a dávaj pozor na mimčo 😵

hanya1
23. aug 2012

@horseshoe ok inak to spinenie mi prestalo 🙂 a to nebola ani ze krv 😉

rohlicka
23. aug 2012

@lumiva gratulacia - verime ze sa miminko pekne bude drzat - pre potesenie a povzbudenie hod foto testiku - pripadne urob kontrolny dalsi 🙂 🙂 🙂 ktory tyzden by si teoreticky mala byt ? 🙂

lumiva
23. aug 2012

@zora256 Nemeska, to ja som taka zvedavica zvedava netrpezliva. Aj pri poslednom tehu pred 11 rokmi som si urobila test 5 dni pred terminom mrchy a bol pozitivny.

lumiva
23. aug 2012

@rohlicka Teoreticky by som mala byt 18 dni, prakticky 10 dni. Strasne, strasne malinke a cerstvucke. Ale ako som uz pisala, pri poslednom tehu som to mala takto isto. Vtedy som utekala k doktorovi, pichol mi vyvolavacku, ale po mrche ani chyru ani slychu.

kapokapo
23. aug 2012

@zora256 ahooooj, ahojte baby, ja sa mam super, vobec nic nestiham, vecer chodim z prace domov polomrtva, takze nestiham ani konika 😒 ale mylslim na vas na vsetky a straaaaaaaaaaaaaaaasne drzim palce 😀

rohlicka
23. aug 2012

@lumiva takže ako už kočky radili 🙂 klidek - nožky na stôl - čim menej sa namáhať, našpihovať - len oddych a oddych -- a kupiť aspon kyselinu listovu - a počkat si do dňa neočakavanej mrchy a rýýýchlo tu potom hodiť aj pre nas testik - drzime palceky a hlas sa nam - ako sa dari 🙂

rohlicka
23. aug 2012

@kapokapo a kedy by si chcela ist na PN ? 🙂 ci ako dlho budes vladat ? budes nadalej chodit do prace ?

simonkato
23. aug 2012

@deculko chvala bohu som to tam zvladla nikoho takeho som nestretla len mojho gyndosa ako siel do sluzby a az zostal zhrozeny ked ma zbadal ze co zase robim v nemocnici taky bol mily reku pan doktor nic som tu len na navsteve normalne som videla ako mu odlahlo a ze v pondelok ma caka s vysledkami z infektologie a nieco poriesime.Dneska som mala taky rozhovor z drahym ze po mrche budeme keksikovat kazdy druhy den a ked sa mrnous nepodari nechame to tak nasadim antiku na upravenie cyklu po novom roku najdem pracu a na druhy rok cez leto by sme sa zacali znovu niekde na dofci snazit.Tak som normalne aj taka kludnejsia aj vyrovnana ked sme sa tak pekne o tom porozpravali.Vies co ked som sa ja dozvedela ze nasa malicka bude vazne chora zrutil sa mi svet nikdy som nemyslela ze nam sa nieco take stane mala som ukazkove tehu v 20tt som kludne robila na zahrade nic mi nebolo len od zaciatku zle krvne vysetrenia ale to sa stava pre istotu genetika tam odporucene amnio najhorsie 3tyzdnove cakanie na vysledky ked zavolali sami od seba po 2 vedela som ze je zle museli sme este na odbery krvy obaja a my sme boli zdravy a nasa krv sa znasala dobre ani jeden sme nemali to co nase malicke.Cize rozhodnutie bolo na nas ale lekarka na genetike mi odporucila prerusenie ze to tak bude hlavne lepsie pre malu ani ona ani my by sme z jej zivota nic nemali nevedela by som si predstavit sa pozerat na to ubohe male bezbrane telicko ktore by trpelo a ja by som mu nevedela pomoct.Myslim ze som urobila to najlepsie co som pre nu mohla aj ked si to budem vzdy vycitat ale viem ze to bolo spravne rozhodnutie vela ludi ma zan odsudi ale ja som to tak citila.Citila som uz pohyby mala krasne kopala ale priatel ako dal ruku na brusko prestala a tak to bolo vzdy pozeral ako mi brusko nadkakuje a ked sa chytil nic myslim ze aj tam bolo dake znamenie.Princeznicka uz mohla mat 9mesiacikov mohlo to byt najkrajsie leto v mojom zivote :( ale mozno takto o rok bude 🙂

werusss
23. aug 2012

...ahojte, ja si chodim po rehabilitacii, elektroliecbe a masazi koli tej mojej saaanke.....ani som nevedela ze co vsetko s tym (teda sankou) suvisi....od zajtra uz zase zacinam moj dlhocizny tyzden v robote...ale uz som bola tento tyzden cvicit a je mi ovela ovela lepsie...sa tam uplne vyburim ze nemam ani sancu pomyslet na stres...dufam ze aj buduci tyzden mi to pomoze v robote...🙂...
@silva317 ...no veru snazime sa len pol roka a uz nas posiela doky na tie vysetrenia...velmi sa tomu tesim lebo odkedy sa to moj drahy dozvedel tak sa snazi o sto-dvesto....hehe...😀

lumiva
23. aug 2012

@hanya1 Ja si myslim, ze ovulku si mala na 13DC, tak ako je to vyznacene. Ten pokles teploty na 16-17DC znamena uhniezdovanie. Ja som na 99% presvedcena, ze si tehotna.

deculko
23. aug 2012

@simonkato uvidis,tvoj gyndos sa uz o teba postara,ked ta takto zazrel a tak zareagoval🙂)) a budete mat krasne babatko uvidite a urcite si spravila dobre,ani ja o tom nepochybujem... neviem,do ktoreho tyzdna tehu sa da rozhodnut,ci si dietatko rodicia nechaju,ak sa objavia nejake vysetrenia negativne.... ako u mojej svagrinky... ona bola v 30tt,ked jej na nieco prisli a kym jej to aj iny lekar v nemocke potvrdil,tak ktovie,v ktorom tehu tyzdni bola.... az tolko nam o tom nerozpravali... ze ci sa vobec rozhodovali.... oni to ale nemali z tych vysledkov take jednoznacne sa mi zda... lekari tusim nevedeli presne povedat,co to moze byt,nevedeli ani vylucit,ci to nie je len zdanie... len sa im nieco nezdalo .... tak je to tak ako to je....

simonkato
23. aug 2012

@deculko u nas je povolene do 24tt ked je dietatko chore ale su aj prpady ked sa da aj neskor ked je ohrozeny zivot matky a podobne az tak do podrobna som sa o to zase nezaujimala.My sme sa s drahym bavili o tom ked sme cakali na vysledky co by sme urobili a ked sme sa dozvedeli ze nieje dobre hned som sla do nemocnice kde si ma aj nechali.Dufam ze raz sa toho dockam ci skor alebo neskor ja si aj pockam ked sa inak nebude dat.Na to sa oplati veru cakat maly vonavy uzlicek statsia a dockame sa ho kazda snazilka najlepsie co najskor kazdej jednej to prajem je to ten najkrajsi pocit nosit drobceka pod srdieckom.