icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

hanya1
23. aug 2012

@lumiva no hej ale 2 testy boli negativne ☹

lumiva
23. aug 2012

@hanya1 Test nemusel zachytit HCG hormon v moci. Moja znama mala dva ci tri testy neg. Pozitivny test mala az dva tyzdne po termine mrchy. A bola tehotnica. To je velmi individualne.

lumiva
23. aug 2012

@hanya1 Kup si drahsi test s vyssou citlivostou a testuj rano.

hanya1
23. aug 2012

@lumiva no vsak uvidime ked mrcha nepride do utorka tak v stredu testnem znova mozno uz ukaze 😉

hanya1
23. aug 2012

@lumiva vsak ja som mala test 10 a testovala som rano a najlacnejsi tiez nebol😉

lumiva
23. aug 2012

@hanya1 Ja tiez musim pockat do terminu a este raz potom testnem.

hanya1
23. aug 2012

@lumiva budem ti drzat prsteky aby ti to vyslo 😉 a ono to vijde neboj nic

zora256
23. aug 2012

@lumiva Ahoj!
Tak to si mala super,ke´d Ti už vtedy ukázali testy tak skoro,mne aj citlivé ukázali až na 3týždeň meškania pri malom,len dúfam,že pri druhom mi to hne´d prvé dni meškania ukážu 😔 .A ako sa cítiš?
@kapokapo Ahoj!
Ďakujem🙂To som rada,že sa máš fajn,ani ja nič nestíham,ale neviem si nesadnúť sem trošku vždy keď malý spí😀 čo už som asi závislá na chatovaní😀Držkajte sa všetko dobré vám prajem obom🙂

silva317
24. aug 2012

@werusss No vidis, niekedy sa veci vyriesa same... 🙂 Len skoda tvojich nervov v tom case. On sa snazi rychlo-rychlo, aby tam nemusel ist 😀 😀 😀 Joj, neviem ako by reagoval moj, keby aj nas doki poslal. Asi podobne ako ten tvoj 🙂

franica
24. aug 2012

ahojteeee! Tak konečne niekto @lumiva!!! Som len veľmi opatrná, aby sme nič nezakríkli, ale vyzerá to veľmi pozitívne s tebou 🙂 Super, super, super, dúfam, že to sa to potvrdí, silno držím palce! A ešte stále vyzerá nádejne aj @hanya1...žeby sa to tu zase rozbehlo? A to ešte nie je ani september, na ktorý čakáme 😉
Ja síce čakám až na október, ale bolo super, keby mi cestu dovtedy dláždili stále nové tehuľky :- ) 🙂 🙂 Včera som mala také pomerne silné bolesti, podľa mňa ovu a aj mi to vychádza podľa dní. Až by som si spravila ovu test, keby to nebolo úplne zbatočné teraz 🙂 Tak len dúfam, že to takto ostane pomerne predvídateľné a pravidelné, aby som sa potom mala čím riadiť, lebo predtým som sa tým moc nezaoberala, ale to už neprichádza do úvahy pri vás 😀 😀 😀

veonka
24. aug 2012

@hanya1
@lumiva dievčence, držím palčeky nech vám to klapne, vyzerá to nádejne, tak tfuj tfuj 😵 . Ja som mala tiež pozitívny testík už pred meškaním mrchy, ešte mi aj doky vynadal, že prečo som si robila test, keď mi nemešká mrcha 🙄 ale to on asi nepochopí 😀 . No a ak vám môžem odporučiť tak najlepší je naozaj Mamatest 10, je oveľa citlivejší ako iné 10tkove testy, takže na ňom bola čiaročka vždy tmavšia ako na iných a pritom rovnako citlivých.

simonkato
24. aug 2012

@jeackynka ahoj moja si sa nam neozvala ako si vcera dopadla dufam ze nam napises len dobre spravy vsetky sme ti silno drzali prsty este aj na nohach.

typa
24. aug 2012

@leonetka tak boli sme cez satur. Prvý den sme boli v Havane - hotel Tryp Havana Libre - tam sme mali super veceru a kabaret. Druhy den sme mali prehladku Havany - tam sme mali obed v restike, muzeum rumu + ochutnavka. Boli sme vecer pozriet mafiansky bar v hotelu Ncioval - potom na cubanskej dize =) Treti den sme isli do Pinar del Rio - tabakova plantaž. Dalej plavba v jaskyni Cuava del Indio. Boli sme na kubanske mochito v bare, kde chodil Hamingway. A zase jazz vecer v bare.
No a na 4 den sme uz isli do letoviska Varedero - tam sme boli vo fabrike na vyrobu cigar+ pevnost El Morro. Byvali sme v hoteli IBEROSTAR LAGUNA AZUL - tam sme par dni oddychovali. Isli sme na katamaran, snorchlovat a atd. Bolo super. V Havene sme sa vozili na tych veteranoch. Paradica

lumiva
24. aug 2012

Babenky, ja vam dakujem za podporu a v kazdom pripade vas budem informovat. Zatial vsetko ok. Drzim palceky vsetkym. 😉

mabika
24. aug 2012

@lumiva aj ja drzim palce... som tu po 2 tyzdnoch a ziadne tehule, ak som dobre pozerala, tak sup sup, musi ti to vyjst 😉

ellis21
24. aug 2012

@hanya1 ahoj, no čo nové? mrcha nedošla? dúfam že nie 😉

hanya1
24. aug 2012

@ellis21 nie nedosla teplotka sa drzi pekne hore 37,2 a mrcha mala dojst uz vcera ale neprisla a ty?

ellis21
24. aug 2012

@hanya1 no mne prišla včera stačila mi na celý deň jedna vložka, v noci vložka čistá a dnes len intímka. už tretiu noc sa budím ako mi je zle od žalúdka a dnes mi je už od rána. Nebolí ma ani podbruško ako ma bolievalo pri krámoch a bradavky sa mi zväčšili aj raz toľko ako som mala. Myslím tie dvorce ako keď som kojila deti. V pondelok idem doktorovi lebo asi mám aj nejakú mikozu. Nechápem to. No držím ti palce.

hanya1
24. aug 2012

@ellis21 a preco hned mykozu?mozno sa aj tebe zadarilo 😉

ellis21
24. aug 2012

@hanya1 neviem, lebo pred včerom som mala dosť silný výtok a potom ten jednodňový menzes. Nebudem vyhadzovať peniaze už na testy. Pôjdem radšej k dokimu. No teraz som skoro odpadla keď som si zbadala tie prsia. Hlavne tie dvorce ako sa mi horozne roztiahli 😀 A ty si teraz nerobila test?

werusss
24. aug 2012

@silva317 ..hehe...no veru...muzi su na to dost haklivy...ale ked treba tak treba....slubil mi ze tento tyzden pojde...tak som zvedava....🙂

hanya1
24. aug 2012

@ellis21 nie ja si budem robit az v stredu aj ja mam take roztiahnute tie prsia ale neviem to porovnat lebo tehotna som este nebola a ani som este nikdy nekojila ale tie brdavky mam urcite vacsie 😉

ellis21
24. aug 2012

@hanya1 no veď práve, oni mi ostali väčšie po dvoch deťoch ale teraz sú raz také. Aj ma pobolievajú, taký pocit mám ako by mi zavadzali ako keby som cítila ako rastú. Veď práve, že ja to viem porovnať a je to podozrivé 😀 😀 Uvidím čo mi povie doktor. Užijem si víkendík, lebo s toho pozorovania mi už šibe.

hanya1
24. aug 2012

@ellis21 presne tak aj ja hovorim ze uzijem si vikend a pondelok utorok sa uvidi co bude 😀

ellis21
24. aug 2012

@hanya1 no som veľmi zvedavá. Ja sa prihlásim až v utorok lebo net doma mi nejako hapruje a v utorok budem v práce. No dám vedieť ale nádeje si už radšej nerobím. A dúfam, že tebe tá potvora nepríde a bude všetko ok. 😀

jeackynka
24. aug 2012

Ahojte babulky,moc som sem teraz nechodila,lepsie povedane aj som co to pocitala o vas,len sa mi akosi nechcelo odpisovat,vsetkym vam dakujem za povzbudive slova a drzanie palcekov,ale asi to nestacilo,lebo fazulka sa neudrzala,vcera to doky potvrdil,teraz som taka smutna,ale co uz ideme dalej,nastastie sa pekne samo vsetko vycistilo,takze hned mi doky kazal ze tento mesiac sa mam intenzivne snazit,ze by to mohlo opat vyst,nemam cakat .tak uvidime ako to bude,inak gratulujem novej tehulke
@lumiva a nadejnej tehulke
@hanya1 drzim silno palceky a dufam ze sa skoro pripojim termin mojej (ne)ocakavanej mrchy je 13.9.

hanya1
24. aug 2012

@jeackynka no ahoj moja to mi je luto sa mi to nechce ani verit 😠 ale nevadi tento mesiac sa zasnazilkujes viacej a ono to vyjde 🙂 budem ti drzat palceky aj na nohach ked bude treba 😀

deculko
24. aug 2012

@jeackynka mrzi ma to velmi, mas ale velku sancu na dalsi cyklus,tak hlavu hore,bude to dobre,drzime palce

franica
24. aug 2012

@jeackynka ach jooo, no škoda, ale nesmúť, vidíš, že vám to vyšlo a teraz so zvýšenou šancou to vyjde znova! Spravila si všetko, čo si mohla, asi sa to stalo z nejaké ho dôvodu- možno sa uchytilo práve v zlom období pred ms či dačo...ale telo poučené a najbližší mesiac sa prilepí a už sa neodlepí, uvidíš 😉

horseshoe
24. aug 2012

@jeackynka mojka, len som tu tak nakukla narychlo, lebo mam teraz vela robotky. A vidim, ze zla spravicka tu je ohladom babenka ☹ ☹ ☹ To mi je strasne luto, ze sa nakoniec neudrzalo 😢 Ale tak ako pise @franica a ine dievcata - asi to tak malo byt - bol tam nejaky dovod, preco sa fazulka neudrzala a lepsie teraz v rannom stadiu akoby sa to malo stat v pokrocilejsom tehu 😉 A super, ze sa ti telo same vycistilo a nemusis na kyret, lebo kym by sa ti potom vsetko zahojilo, tak by to len oddialilo dalsie snazilkovanie 😉 A este mate aj odporucanie od dokiho - ze sa treba hned snazit ostosest 🙂 tak dufam, ze si jeho rady vezmete k srdcu a riadne sa tento mesiac posnazite 😉 😉 😉 lebo sanca na uspesne otehu je v tvojom pripade teraz velka 😉