icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
26. aug 2012

@lumiva vôbec sa nenechaj rozhodiť negatívnym testom, bol pokazený 😀 😉 . Vyhoď ho a nechaj si len ten pozitívny. Keď o pár dní testneš znovu, určite aj ten ďalší bude //

lumiva
26. aug 2012

@ataner81 To som povedala aj frajerovi, ze sme kupili zly test. 😀

ataner81
26. aug 2012

@lumiva mne tie sviňuchy v lekárni zatiaľ vždy predali pokazený test. Ešte raz a idem reklamovať 😀

lumiva
26. aug 2012

@ataner81 Zajtra pojdem do tej drogisky a poviem tej veducej, ze ak mi este raz predaju na figu test, tak tam nekupim ani jednu pampersku. Lebo inak mam ten obchod rada.

ataner81
26. aug 2012

@lumiva presne, v tej lekárni si nevážia potencionálnych zákazníkov.Veď my im tam budeme robiť tržby plienkami, krémikmi a neviem čím všetkým ešte a oni nám predajú pokazený test 😀

ataner81
26. aug 2012

@lumiva ty už máš detičky?

lumiva
26. aug 2012

@ataner81 No vsak tu tiez maju vsetko pre babenko. Nechapem ich. To je velmi zly marketingovy tah, predavat testy s negativnym vysledkom. 😀

lumiva
26. aug 2012

@ataner81 Zase mi to neukazuje do kelu? Mam tri kusky vydarene, ale teraz mam druheho muza a on velmi tuzi po babenku. Aj jeho rodina.

ataner81
26. aug 2012

@lumiva jasné už viem.Máš 3veľké deti. Stále si vás pletiem, je vás tu veľa 😉

simonkato
26. aug 2012

Ahojte dievcence moje zase je vikend a vas tu niet 🙂 ale ved vy sa zajtra polepsite.Ja chytam akusi paniku ze co zajtra idem na tu infektologiu po vysledky a pak k mojmu gyndosovi mam akysi vnutorny strach.Dnes som si aj poplakala mala som taky rozhovor s tatkom a tak mi prislo vsetkeho luto ze uz mohli byt veci uplne inak preco sa nas stale drzi ta smola.Stale sa deje nieco zle keby len zle su to take rany od zivota z ktorych sa clovek velmi tazko dostane ak sa aj dostane 😒 ale co zivot ide dalej ludia su na tom ovela horsie ako ja takze ziaden smutok ide sa dalej raz bude dobre aj nam a ved nam nieje najhorsie.
@ataner81 mne jedine co po mojich pokladikoch zostalo su pozitivne testiky aj po roku su na nom take kolajnice.Dufam ze mi este taky v lekarni predaju a neboj aj ty sa takych dockas kazda jedna z nas sa ich dockame 😵

simonkato
26. aug 2012

@lumiva moja nic si z toho negativneho testu nerob testovala si so zlou citlivostou najlepsie su 10tkove a ty si mala az 25kovi a myslim si ze preto bol negativny.Pockaj ked bude mrcha den dva meskat a testi znovu.Drzim prsteky !

ataner81
26. aug 2012

@simonkato ja viem mojka len ma tie predavačky-lekárničky hnevajú lebo jasne pýtam pozitívny test a oni mi vždy dajú ten negatívny. V septembri idem na nákup testov a mením ajlekárňu. Snáď v tej novej dostanem čo chcem 😀

ataner81
26. aug 2012

@simonkato víkendy sú na MK veľmi slabé. Každá si užíva krásne počasie a voľno len ja zase trčím v práci 😒

simonkato
26. aug 2012

@ataner81 moja velmi ti to prajem nech je september vas nech uz sa dockate toho vytuzeneho pokladiku budem vam hrozne drzat prsteky moc si to zasluzite si uzasna zienka davas tolko lasky cudzim detickam co su osudom skusane uz len koli tvojmu povolaniu by si si zasluzila po com tak hrozne tuzim po vlastnom babatku.Ked je teda boh a je spravodlivy tak nech ti do bruska zosle toho anjelika.Ja by som najradsej v dakej robote bola moja niekedy mi doma fasa prepina a chytam ponorku.A tvoja praca je velmi prospesna a urcite aj psychycky narocna.

werusss
26. aug 2012

@ataner81 ahoj,...ako si vas tu docitavam sledujem ze aj ty chodis do posilky....ja som tiez chcela skusit ten pilates len tu u nas to nie je....no skoda....ja som zase zacala po vyse roku a pol cvicit, tak si vies predstavit aka musim byt lemrava...sak sa mi kamarat a priatel smiali, ze nic nevladzem...ale ja im dokazem ze do pol roka budem mat vacsiu vydrz jak oni...toto ma strasne nabudilo...tak sa z toho vytesujem...🙂

waltea
26. aug 2012

Ahojte dievcata 🙂
Dlhsie som tu nebola, nejak vas nestiham citat, a uz vobec nie pisat...hrozne rychlo pisete 😀 😀

Nuz ja som dnes 16 DC, dnes prebehla ovu, ale kedze sme sa so starkym rano posekali, tak dnes nic z toho...vcera rano sice tutu mutu bolo, teoreticky by to malo stacit, no ale ved uvidime...ak nie, tak snad buduci mesiac...alebo ten dalsi 😅

@ataner81 tak na tvojom mieste by som vsetky tie testy isla reklamovat, ne je predsa mozne, ze vsetky su negativne !!! 😀 😉 ale mam tusaka, ze tento mesiac uz kupis pozitivny !! 😵

@simonkato nic sa neboj, zajtra vsetko bude v poriadku, ten strach je velakrat horsi ako samotna vec, ktorej sa bojime...tak ziadny strach a uuusmev 😉 drzim palceky !

ataner81
26. aug 2012

@simonkato júúúúj toľko chvály na moju osobu......budem namyslená 😀 😀 😀 😀 . Ďakujem moja, som presvedčená, že september je môj mesiac a že to víde. Ako som vyššie písala, už teraz sa považujem za tehotnú a tak sa aj správam.
Verím, že tí anjelikovia sa čoskoro dostanú do našich brušiek a my budeme na Vianoce ležať pod stromčekom s misou koláčov na veľkom bruchu a ládovať sa nimi osto šesť.
A dnes mám výnimočne dobrú službu. Decká pozerajú Fantagiro takže môžem v kľude koníkovať 😀 😀 😀
@werusss so mnou je to tiež bieda aj keď ja mám za sebou "iba"2 mesačnú prestávku. Na pilates nedám dopustiť. Pekne sa mi spevnilo telo a cvičia sa tam aj cviky podľa Mojžišovej, takže maximálna spokojnosť 🙂

ataner81
26. aug 2012

@waltea keby mi vrátili peniaze za všetky zlé testy, tak letím na Maledivy 😀 😀 😀 😀

jeackynka
26. aug 2012

@lumiva no jasne 25 kovy test ti urcite nic neukaze,musis su pytat len 10kove tie 25 ja ani nekupujem,ten ti ukaze az keby si bola pomaly v druhom mesiaci 😀 a je dobre ze uz jeden pozitivny bol,to je velka sanca,ved tie testy zachytavaju tehotenske hormony,takze falosny by nemal byt 😉

simonkato
26. aug 2012

@ataner81 moja ziadna chvala len sama pravda.Pre mna budu vianoce dost tazke teda az nebudem tehulka lebo moja malicka by vtedy oslavovala prvy rocik ake krasne vianoce to mohli byt.Som hlupa stale si hovorim a rozmyslam nad vecami co mohli byt neviem sa od toho odputat tak hrozne to stale boli necitim vobec ulavu vnutro mi stale trha na kusi .
@waltea mozno by bolo lepsie keby nieco zistili a aby to dali do poriadku lebo keby pridem o dalsie babo uz to asi nerozdycham.

waltea
26. aug 2012

@ataner81 no mala by si to skusit 😀 😀 a velmi ti prajem pozitivny september, ja som v septembri pred 2 rokmi otehotnela, rodila som v juni, a to bola parada 😵 😵 😵 hned mozes chodit s babatkom von, ziadne sopliky, dlhe dni a kratke noci, taka pohodicka...aj ja chcem dalsie babo v lete !!!! 😅 😅 😅

Jaj baby, ma motivujete k cviceniu...ja sa k tomu odhodlavam uz niekolko mesiacov, a stale sa neviem k nicomu dokopat 😝 ale ked vidim, ze vy cvicite, tak musim aj ja zacat !!! 😅

waltea
26. aug 2012

@simonkato to ma mrzi, a chapem, je to tazke, niektore veci nikdy neprestanu boliet, len sa s nimi musime naucit zit 😔 😔 drzim ti palceky moja, nech sa na vas uz konecne usmeje slniecko...a ja verim, ze to bude coskoro... 😉

werusss
26. aug 2012

@ataner81 ...uz som uvazovala ze si kupim knihu alebo dvd s tym pilatesom...ale skusim este pokukat tu na okoli ci to niekde nie je...🙂

simonkato
26. aug 2012

@waltea co by som za to dala keby boli tvoje slova pravdive snad sa aj my dockame a nebude to dlho trvat.

ataner81
26. aug 2012

@werusss skús pozrieť aj pilates v nemocniciach. Je to taká ľahšia forma pod dohľadom fyzioterapeutky
@waltea mne je jedno kedy budem rodiť len nech už to je tu 😀 . Ja by som bola veľmi šťastná keby mi to teraz vyšlo. To by som bola tehula v zime a to je super. Nemám rada leto a horúčavy zle znášam, takže toto by bol pre mňa bonus navyše

lumiva
26. aug 2012

@waltea Ja mam tiez chalanov narodenych jun a jul. Odporucam. Ziadne perinky, fusaky... 🙂

ataner81
26. aug 2012

@simonkato simi teraz je rad na nás.Už to prichádza, ver mi 😉

waltea
26. aug 2012

@ataner81 ano urcite, hlavne nech sa babatko narodi a je zdrave, v podstate je jedno, kedy 🙂 ale keeeeeby..... 😀 keby som si mohla vybrat, tak chcem v lete...ale bohuzial, tieto veci sa moc vyberat nedaju, takze budem vdacna aj za december 😀 😀

@lumiva presne, ja mam prveho v januari, hned v porodnici dostal sopliky, takze prvy mesiac vkuse som len odsavala, takmer sa nam zadusil, kedze take male drobce nevedia dychat pusinkou...okrem toho mesiac vkuse doma, lebo vonku mraz, vietor, hmla...a ja na prasky total z toho 😝 a pri druhom....jaaj, cele dni vonku hned po prichode z porodnice, prve sople az po polroku, celkovo je zdravsi...no ale ako hovorim, budem vdacna aj za december 😅

simonkato
26. aug 2012

@ataner81 zlatko vsetko by som za to dala keby boli vase slova pravdive ale mam aj hrozny strach ja by som uz asi nezvladla dalsiu stratu nemala by som mysliet na zle nikdy som ani nechcela ale teraz si so mnou podvedomie robi co chce.Stale si hovorim ze ved sa nemam az tak zle su omnoho horsie veci ako sa stali mne .Raz snad bude dobre musi.

lumiva
26. aug 2012

@waltea Pravdaze, je to jedno. Dcerku mam oktobrovu. Ale teraz je to lepsie. My sa nejako cez zimu premotame. A od maja nam budu spavat babenka vonku na dvore.