Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@simonkato Ahoj!
Ja by som radšej lekára poslúchla,na tvojom mieste,zdravie je prednejšie ako peniaze,ale tak ty vieš tvoje telo.Držkám palčeky aby bolo tak akosi najviac želáš 😉 A čo sa týka bábätka nuž to čo dá štát len na neho minieš,na seba Ti neostane,myslím rodičovský príspevok,to jednorazové Ti čo to vypomôže,my sme zneho robili elektriku ,take na malého len čo som dastával pn-ku tak ztoho som kočík,postieľku a plienky,osušky,a všetko do pôrodnice si nakúpila čo som vedela že bude treba,a šatstvo smenašťastie mali ešte moje a po súrodencoch,tak len keď sme dakam išli k lekárovi a tak tak zo 2 kúpili nové a čo podostával do daru🙂Tak si ztoho nič nerob,pozdejšie zas menej bude treba kupovať,keď užbude všetko papať a začne si odvykať od plienok,tak Ti aj čoto ostane na seba🙂Tak,ťažšie sa bude zamestnávať v zime to takto v júni-septembri zvyknú brať ľudí.Ale tak závisí aj od toho aký máš odbor.Moc Ti prajem aby to tentokrát vyšlo,a písala si že že to spôsobil nejaký bacil a terza si už vyliečená?
@brumka Ahoj!
Želám Ti aby sa Ti tá čiaročka len zosilňovala,ja som dnes mala taký istý test,nuž preto ho sem ešte nedávam,verím,že bude silnieť,ja Tiež na svojom vidím,ale moc slabunko a je ružovkastá,nie biela,tak snáď neklame,ale tak ja mám do ms ešte 4dni,tak verím,že nepríde,hoc ak je test zlý,a druhý nepotvrdí,tak má ešte tento mesiac odpustené😀 ale budúci už nie,včera som špinila trošku,tak neviem prečo a dnes nič,a to len večer.Je mi to celé čudné,nezvykla som od 13-16dc krvácať slabo,a na 24dc špiniť.Nuž tak sná´d sa podarilo,prsia ma zatiaľ nebolia ako pred ms ani podbruško,len občas.A ty ako sa máš?
@zora256 dakujem jasom uz v 32DC dneska a vcerajsi test bol uplne biely a dneska uz cerveny pruzok 🙂 mam strasne zmiesane pocity, tesim sa aj sa bojim, prvetehu som odignorovala riziko ale teraz sa bojim aj porodu...a ako potom vselijake myslienky, a inac ma tyzden boli podbrusko ako pred kramamy tak sa bojim, prsia bolaia aje mi na zvracaniae a mam chut jest
@brumka Ahoj!
To Ti verím.Z pôrodu mám aj ja strach,ale túžba mať druhé bábo je väčšia😀,vydržíš neboj🙂A tak ja testovať budem,len ak naozaj nepríde,ja sa ešte nevytešujem,keďže naozaj je ledva vidno 2čiaročku,tak si to nechávam ešte len pre seba,a tak uvidím,hoc by som bola rada🙂A pažravosť aj u mňa vládne už som pribrala 2kg,čo umňa je nezvyčajné vlete zvyknem chudnúť a nevyjedať 😕 ,a občas mi je zpachov hrozne na grc,ako pri malom 😅 .A asi koľký týždeň je uteba možné,že si?2-3tt?A lekárovi si sa objednala,či ešte nie?Hoc do 5tt ešte na sone nie je vidno,ale z krvi vedia zistiť 😉 .Moc Ti držkám palčeky🙂
@brumka brumicek zo srdiecka gratulujem a drzim prsteky nech ciarocka silnie a drobcek pekne rastie moc sa s tebou tesim samozrejme zatial potichucky aby sme nic nezakrikli.
@zora256 na doktorov uz nemam chut davat minule sme posluchli a aj tak to nedopadlo dobre a bola to este aj ich vina.Ked to vide vide ked nie nic sa nedeje.Tak viem dako by sme vyzili keby sa drobcek narodil horsie by bolo obdobie tehotenstva lebo by som nemala ziaden prijem.Uvidime ako veci dopadnu a drzim aj tebe prsteky nech ciarocka pekne silnie a mrcha nech sa neopovazi prist.
@ataner81 ahoj maminka ja som k.o. od rana som behala po meste vybavovala draheho veci lebo on je v tomto chmulko svoje seky platila na socialke bolo no neviem kde mi hlava stoji.Teraz som dala varit cuketovi privarok a zarobila na fasirku.Este musim ist za kamkou do nemocnice slubila som ze ju dojdem pozriet.Chuda zo zapalu vajecnikou skoncila na operacnom stole so zrastami na tenkom creve ach nasi uzasny doktory.Zle mi je ked si len na nemocnicu pomyslim.Babatko zatial poslucha len bolo hladne ako vlk tak sme sa konecne napapali.Drahy tu uz planuje silvestra a ja zlatko moje my budeme pekne domka budes hladkat brusko a prihovarat sa mimi.Musi pomali aj pol roka do predu riesit v robote dovolenku tak sa vytesoval ze bude mat od silvestra pat dni.A ty mamminka ako co robi spunt?
@brumka brumka,to je super,som taka stastna,akoby som tie dve ciarky videla na mojom teste🙂)) kraaasa, to je parada... a este silno drzim palce,nech to krasne dotiahnete do stastneho narodenia zdraveho pokladu🙂))))))))))))))))))))) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 konecne dalsia tehulka a aj z radov nas snaziliek cakateliek,co som vas tu od zaciatku mojho pridania sa k tejto teme stretla🙂))) drzim palceky🙂))))

@ataner81 pozeram pozeram po zachnuti, asi ma vyhadzujes zo zoznamu 🙂))))))) len neviem najst kabel od mobilu