Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@deculko no mojko pri prvom sme si povedali ze od noveho roka si nebudeme davat pozor a v marci som uz bola tehulka a to sme si nedavali len pozor ziadne ratanie plodnych neplodnych dni.A pri druhom sme si nedavali pozor od februara a intenzivne snazenie v maji a vtedy som ostala aj tehu.Ale teraz to mam az moc v hlave ale neverim ze by som mala tolko stastia aby sa nam do toho 19.oktobra mimi podarilo.Som tehotna znie to uzasne a ked to bude raz pravda bude to este lepsie a krajsie 🙂
@ataner81 jaj tehulka moja ale sak vytok je normalny kedze si tehula a to s tym opuchanim tiez som to niekedy mala ale akosi to preslo same od seba mozno mi nieco skodilo.Takze v tom ti moc neporadim.
@typa @simonkato tomu sa dievčence hovorí pozitívne myslenie. 😀 Jednoznačne špinenie signalizuje uhniezďovanie a to že nám nie je zle znamená, že sme vo veľmi skorom štádiu tehu 😀 😀 😀
@hanya1 ale nie,to ma mrzí. Ale je tu šťastný september, tak hlavu hore. Veď sa aj tak snažíte len 2mesiac nie. Kedy neočakávaš ďalšiu mrchu?
Babulky mali ste niektorá 2dni po sebe pozitívny ovulačný test? Kedy vlastne tá ovula prebehla, ako to mám brať?
ja som mala len take tie ovu testy,ze v prvy den bola ta jedna ciarka slabsia a na druhy den uz silnejsia... tusim horseshoe pisala,ze ovu test napovie len zvysenie hormonu ale ci skutocne ovulka prebehne a kedy presne,,to nepovie...
@simonkato @deculko ja na tie testy kašlem už od júna ale po dovolenke som objavila 4 testy, tak som ich ocikala 😀 a 2dni po sebe bola testovacia čiarka silnejšia ako kontrolná. Tento mesiac je všetko divné. Aj hlienu som mala neskutočne veľa. Nikdy predtým ho nebolo toľko. Veď som menili 4x za deň nohavičky. Sexíku si po dovči užívame každý druhý deň(alebo 3 ak som v nočnej) 🙂 , tak sme to ......nepoužijem negatívne slovo.....vystihli 🙂
@ataner81 no ved ti pisem ze uz si tehulka o tom niet pochyb.Inak aj ja som akasi divna po tom kyrete mrcha 4dni ale taka uff nestacila som vlosky menit a bala sa ist niekam na dlhsie ako pol hodky.A teraz 8DC a ja zacinam citit vajecniky a mam hroznu chut na sex len drahy je na nocnych ale slubil ze ma rano zobudi ked nebudoc unaveny.Chudacik uz druhy tyzden taha nocne tak uz ani neviem co to keksik je lebo taha este k tomu 12ky pol dna prespi a pak neni ani kedy keksikovat budeme musiet dobehnut zameskane 😀
seruste! Trochu nestíham, ale prečítala som si vás a čo to nevidím?! @brumka je to TAM!!!!!!! Jupííííí jupííííí jéééé jééééé 😀 😀 😀 😀 😀 Parádička, vidno, že september je za dverami. Ja sa už ani neobávam, ja ti rovno silno a vrúcne gratulujem!!
@hanya1 a ty nám nesmúť- ak si dobre pamätám si hovorila, že snažilkujete dosť krátko, takže toje v pohode, vyjde vám to čoskoro. Nemohlo to byť hneď, to by z toho dlhšie snažilky šľak trafil 😝
a @ellis21mne sa tvoj prípad zdá byť veľmi nádejný...nebudeme predbiehať, ale doki-nedoki, ak príznaky nezavádzajú, tak čoskoro si môžeš nájsť ducha podobný brumkinmu 🙂

@ellis21 nestiham, co to mas? som nepochopila, ja budem musiet skocit na interne, posledne 2 mesiace mi je zle v aute a pomoze mi muzova medicina borovicka