icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

hanya1
29. aug 2012

@ataner81 tak od 24.09 do 28.09 😉

rohlicka
29. aug 2012

@ataner81 akych tabletiek ? 🙂

brumka
29. aug 2012

@lumiva gratulujem 🙂
dakujem bablky, kazdej jednej, by som vas tu kazdu musela vypisat jednotlivo 🙂 radcej to nespravim abysom dakomu nezabudla podakovat nahodou 🙂 som tu len na skok, dalsi testik robim asi v piatok

brumka
29. aug 2012

inac uz neviem kto to tu chel robit statistiky a tak tak prvy mesiac som pila alchemilku

simonkato
29. aug 2012

@ataner81 to vedela nasa @horseshoe ako sa tie tabletky volaju ale akosi sa neoziva dufam ze je s nimi vsetko v poriadku.

ataner81
29. aug 2012

@rohlicka babulky tu radia piť grep do ovulky a po ovulke jesť ananás ale ja ho neznášam, tak tu na miesto neho dali tabletky lenže ja som si samozrejme ten názov nezapísala 😠 a teraz sa k nemu neviem dopátrať
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@julinka88 28.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby ...nevie datum mrsky,lebo berie alebo brala dufika...
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev

rohlicka
29. aug 2012

@brumka cize alchemilka dopomohla ? .. na 90% som sa dopocula ze akonahle zeny pili alchemilku na precistenie a upravu cyklu a podporu otehotnenia .. aj otehotneli 🙂

brumka
29. aug 2012

@rohlicka jasom ju pila max 10 dni mozno menej nikdy v zivote osom ju nepila takze u mna mono aj ano 🙂

ataner81
29. aug 2012

@brumka @lumiva prepáčte žienky ale nemilosrdne som vás vykopla z tabulky snažiliek 😉 . Už tam totiž nemáte čo hľadať 😀 😀 😀 😀
@simonkato áno presne, to naša koníková lekárôčka vedela 😉
@horseshoe mojka keď sa dostaneš na koník, prosím napíš mi názov tabletiek, ktoré sa jedia namiesto ananásu po ovulácii na lepšie uchytenie plodu-ďakujem 🙂

rohlicka
29. aug 2012

@ataner81 nieco som nasla ale over si ci je to to spravne co myslela @horseshoe :
Bromelaín je proteolitický enzým získavaný z ananásu

ataner81
29. aug 2012

@rohlicka si poklad, ďakujem
Práve som si pozrela čo to je a je to prípravok na chudnutie ale aj tak ďakujem

brumka
29. aug 2012

@ataner81 snad sa tam nevratim nie zeby mi s vami nebolo dobre a inac skus alchemilku 🙂

simonkato
29. aug 2012

@ataner81 normalne sa o nich bojim u nej nieje normalne aby sa tu aspon raz za den neukazala snad je ozaj len zavalena pracovnymi povinostami.@horseshoe halooooo mlada pani ozvite sa nam.

ataner81
29. aug 2012

@brumka pijem gynastan. To nestačí?

ataner81
29. aug 2012

@simonkato simi nestraš. Určite je naša mamina v poriadku le je buď na dovči alebo má veľa práce alebo sa jej pokazil počítač 😉

simonkato
29. aug 2012

@ataner81 ale ved ona sa nam urcite coskoro ozve vie ze sa tu o nu strachujeme ked sa neoziva a este sa bude na nas smiat teda na mne ako som stresovala 🙂

ataner81
29. aug 2012

@simonkato my sa nestresujeme lebo sme tehule, my máme len mierne obavy z jej neprítomnosti 😀

simonkato
29. aug 2012

@ataner81 no krajsie si to uz ani nemohla napisat🙂 idem sa ja venovat polovicke a pokusit sa ho znasilnit lebo rano ma nezobudil prisiel hrozne unaveny ale uz je hore napapany a vyvaluje sa na posteli tak idem na neho nieco skusit.nech som aj ozajstna tehula nie len imaginarna.

brumka
29. aug 2012

@ataner81 gynastan to je tusim s alchemilkou ze, myslym ze staci 🙂
kazdu chvilu chodim pozerat na testa ta druha ciaka je pekne vidno, uz som si myslela ze sa mi sniva alebo som ju ocami vypalila. idem off, mam pracu, zajtra tu budem ako na koni.

ataner81
29. aug 2012

@simonkato choď choď, ten môj má ešte 3hodiny čas kým sa na neho vrhnem 😀

leonetka
29. aug 2012

cafte baby, este som vas cele neprecitala, ale postrehla som cerstve tehulky 🙂 @brumka @lumiva GRATULUJEEEM!!!Nech to pekne sliape aj dalej! 🙂
@rohlicka no kukla som do tej knihy a tam je fakt ten matovy caj v prvom trimestri ze vhodny. nevhodny je podla nich cierny a zeleny (kvoli kofeinu ci teinu). no a este tam vymenovali aj dalsie bylinkove co sa mozu. celkom ma to prekvapilo, bo som myslela, ze sa moc nemozu. alebo su zahranicne tehule odolnejsie 😀

jeackynka
29. aug 2012

@brumka a ta alchemika sa ma pit cely cyklus,alebo len pred ovulkou?a kolko krat denne?

sanchez81
29. aug 2012

@ataner81 Stále vás tu sledujem aspoň jedným očkom a bavili ste sa tu o tehu týždňoch a o tom ako sa to počíta. Tak aby ste mali v tom jasno, pridávam múdru tabuľku 😉

leonetka
29. aug 2012

@ataner81 namiesto ananasu - ak myslis na lepsie uhniezdenie, mozes bromelain v tabletkach, 300-500mg 2x denne. 😉

leonetka
29. aug 2012

baby neviete co je na lepsiu regeneraciu a posilnenie maternice?

kubkomatko
29. aug 2012

Baby čo si myslíte o kombinácii utrogestan a clostilbegyt? zaberajú tieto lieky na úpravu ms a následne na otehu?

brumka
29. aug 2012

@jeackynka len do ovu, jasom pila 2x denne. podla toho aky mam slaby test som musela mat posunuu ovu lebo cvtedy som mala sex za 2t len 1x cize som len nedavno otehotnela

leonetka
29. aug 2012

@typa dakujem pekne za popis dovolenky, muselo tam byt uzasne. obavam sa vsak, ze moj muz bude chciet cely cas len lezat pod palmou. tak asi nam je aj skoda na kubu ist 😀 no ved uvidime...

ataner81
29. aug 2012

@leonetka ďakujem. Čo sa týka tabletiek, tak to ti nepomôžem ale z byliniek je dobré používať rozmarín.

lumiva
29. aug 2012

@ataner81 Ja som velmi ananas nejedla tento mesiac, viac som jedla chilli.