Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
inac uz neviem kto to tu chel robit statistiky a tak tak prvy mesiac som pila alchemilku
@rohlicka babulky tu radia piť grep do ovulky a po ovulke jesť ananás ale ja ho neznášam, tak tu na miesto neho dali tabletky lenže ja som si samozrejme ten názov nezapísala 😠 a teraz sa k nemu neviem dopátrať
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@julinka88 28.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby ...nevie datum mrsky,lebo berie alebo brala dufika...
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@brumka @lumiva prepáčte žienky ale nemilosrdne som vás vykopla z tabulky snažiliek 😉 . Už tam totiž nemáte čo hľadať 😀 😀 😀 😀
@simonkato áno presne, to naša koníková lekárôčka vedela 😉
@horseshoe mojka keď sa dostaneš na koník, prosím napíš mi názov tabletiek, ktoré sa jedia namiesto ananásu po ovulácii na lepšie uchytenie plodu-ďakujem 🙂
@ataner81 no krajsie si to uz ani nemohla napisat🙂 idem sa ja venovat polovicke a pokusit sa ho znasilnit lebo rano ma nezobudil prisiel hrozne unaveny ale uz je hore napapany a vyvaluje sa na posteli tak idem na neho nieco skusit.nech som aj ozajstna tehula nie len imaginarna.
cafte baby, este som vas cele neprecitala, ale postrehla som cerstve tehulky 🙂 @brumka @lumiva GRATULUJEEEM!!!Nech to pekne sliape aj dalej! 🙂
@rohlicka no kukla som do tej knihy a tam je fakt ten matovy caj v prvom trimestri ze vhodny. nevhodny je podla nich cierny a zeleny (kvoli kofeinu ci teinu). no a este tam vymenovali aj dalsie bylinkove co sa mozu. celkom ma to prekvapilo, bo som myslela, ze sa moc nemozu. alebo su zahranicne tehule odolnejsie 😀
baby neviete co je na lepsiu regeneraciu a posilnenie maternice?
Baby čo si myslíte o kombinácii utrogestan a clostilbegyt? zaberajú tieto lieky na úpravu ms a následne na otehu?

@ataner81 tak od 24.09 do 28.09 😉