Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babulky pre dnešok končím. O chvíľu príde polovička, tak sa jej chcem na plno venovať 😉 .Majte sa krásne a pa zajtra
@leonetka moja ja mam na tu regeneraciu a rychlejsiu tvorbu buniek Gin-Chia je to na prirodnej baze poradil a vlastne aj predal mi ich moj gyndos su aj na nete neviem ci sa daju kupit v lekarni.A mame od neho A Beta Care ja aj drahy pre mna obsahuju mnoho vitaminou co zena pre tehu potrebuje a pre draheho na rychlejsie spermie.mam pocit ze v maji som vdaka nim aj otehu.Tie druhe su sice drahsie ale je ich tam 100 a maju sa jest obden po jdnej tablete takze aj vydrzia.
@ataner81 ahojki, mas na starosti tabulku? tak ja som 1 DC dnes...tak predsa ☹
@simonkato jeeej, dakujem. o tom gin-chia som tusim pocula minuly vikend. kamoska o tom zrovna hovorila ako to podsuva muzovi do jedla. 🙂 ja ze to je len na spermie. 😀 a teda v akej forme to uzivas, ako tabletky? lebo mne sa zda, ze on - teda ak je to ono, ale spominali nejake "ci" - to uziva v prirodnej netabletkovej forme, vraj to ako mak vyzera. no idem poguglit 🙂 my este nesnazime, zatial hladam len tipy na rychle uzdravenie a zocelenie maternice 🙂
@leonetka my ich mame v tabletkovej forme su od firmy forever su na prirodnej baze tak dufam ze nam pomozu.To gin chia je na regeneraciu a kopu dalsich a to A beta care pomaha muzom aby mali rychlejsie spermie a pre zeny su tam dolezite vitaminy co telo potrebuje pre otehotnenie ale lahko to vygooglis a tam je o tom vela popisane.
@brumka jeejo aj ja chcem taky pekny kolajnickovy testik,ja mam vzdy len take pokazene 😒 ano uplne ta chapem tymi dvomi ciarkami vsetko len zacina,samozrejme aj strach ako to vsetko dopadne ci bude mimi zdrave .......atd.je to strach na cely zivot,myslim ze aj budem mat take pocity ak sa tych // niekedy dozijem 😀
Ahojte babulky, tak vidím, že jeden deň tu človek nieje a ďalšie maminky na svete 😀 Strašne sa z vás teším a hrozne držím palce aby to všetko dobre dopadlo. @brumka a ty sa neboj, zvládneš to. Začiatky sú ťažké ale ak máš dobrého muža a bude ti pomáhať tak čochvíľa bude aj ďalšie bábeno. Ja som pri prvej dcére myslela, že už ďalšie nikdy, že som unavená a nič nestíham. Pri druhom som zrazu mala kopec času aj na seba a teraz ak sa podarí aj tretie tak si ho naplno vychutnám. Ja sa len bojím trošku finančnej situácie ale snáď ak pán Boh dá aj tretie, tak nás nenechá len tak. 😉
Ahojte ženušky. Tak mám za sebou 1hodinu na bežiacom páse a 2hodiny v bazéne. Som tak príjemne unavená a spokojná so sebou. @brumka brumíček je to jasné. Budeš dvojnásobná mamina 😀 @zvolsiinylogin no oficiálne nemám tabulku na starosti, akosi automaticky mi prischla 😀. Kedy neočakávaš mrchu?
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@julinka88 28.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zvolsiinylogin ...? ryby
aha ďakujem ,hm a znova 27.9 a len čakať a čakať..ale nevadi verim že to čoskoro pride 🙂 🙂
@ataner81 zlatko zmen mi datum v tabulke na 20.9. lebo sak pred tym ake dlhe som mavala tie cykli takze urcite nebudu 28dnove lebo nahodou keby mi nechodila uz si viem predstavit ako by ste ma nahovarali na testik a ten budem robit az keby mrcha nedokvitla po tom 20tom.Som si to radsej takto vymslela 🙂

@lumiva chilli milujem a trepem ho všade kde sa dá. Keby sa vďaka nemu otehotnelo, tak mám doma minimálne 20detí a čakám trojičky 😀 😀 😀