icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
29. aug 2012

@lumiva chilli milujem a trepem ho všade kde sa dá. Keby sa vďaka nemu otehotnelo, tak mám doma minimálne 20detí a čakám trojičky 😀 😀 😀

rohlicka
29. aug 2012

@leonetka dakujem za info - este musim vygooglit ja svoju stranku ... aby som pripadne potvrdila tvoje info alebo vyvratila 🙂 ale dakujem 🙂

ataner81
29. aug 2012

Babulky pre dnešok končím. O chvíľu príde polovička, tak sa jej chcem na plno venovať 😉 .Majte sa krásne a pa zajtra

jeackynka
29. aug 2012

@lumiva juj chilli ale ved to stipe,ja nie som moc na pikantne jedla,to si si davala normalne do jedla?

simonkato
29. aug 2012

@leonetka moja ja mam na tu regeneraciu a rychlejsiu tvorbu buniek Gin-Chia je to na prirodnej baze poradil a vlastne aj predal mi ich moj gyndos su aj na nete neviem ci sa daju kupit v lekarni.A mame od neho A Beta Care ja aj drahy pre mna obsahuju mnoho vitaminou co zena pre tehu potrebuje a pre draheho na rychlejsie spermie.mam pocit ze v maji som vdaka nim aj otehu.Tie druhe su sice drahsie ale je ich tam 100 a maju sa jest obden po jdnej tablete takze aj vydrzia.

lumiva
29. aug 2012

@jeackynka Nemusis to davat do varenia, ak nemate radi pikantne. Moj frajer nie je Europan, tak to dlabe vsade. Ja som si uz zvykla, ale inak som to jedla tak na surovo. Odhryzla som si kusocek a rychlo som ho prehltla. 😀

zvolsiinylogin
29. aug 2012

@ataner81 ahojki, mas na starosti tabulku? tak ja som 1 DC dnes...tak predsa ☹

leonetka
29. aug 2012

@simonkato jeeej, dakujem. o tom gin-chia som tusim pocula minuly vikend. kamoska o tom zrovna hovorila ako to podsuva muzovi do jedla. 🙂 ja ze to je len na spermie. 😀 a teda v akej forme to uzivas, ako tabletky? lebo mne sa zda, ze on - teda ak je to ono, ale spominali nejake "ci" - to uziva v prirodnej netabletkovej forme, vraj to ako mak vyzera. no idem poguglit 🙂 my este nesnazime, zatial hladam len tipy na rychle uzdravenie a zocelenie maternice 🙂

leonetka
29. aug 2012

@lumiva chili papricky? a myslis, ze sterilizovane feferony by tiez mohli byt? stiplave jak slak. mam ich plnu chladnicku, ak by boli prospesne na to co potrebujeme, tak ten ohen v ustach vydrzim. 🙂

simonkato
29. aug 2012

@leonetka my ich mame v tabletkovej forme su od firmy forever su na prirodnej baze tak dufam ze nam pomozu.To gin chia je na regeneraciu a kopu dalsich a to A beta care pomaha muzom aby mali rychlejsie spermie a pre zeny su tam dolezite vitaminy co telo potrebuje pre otehotnenie ale lahko to vygooglis a tam je o tom vela popisane.

kapokapo
29. aug 2012

@lumiva juchuuuu, gratulujem 🙂

lumiva
29. aug 2012

@leonetka Vsetko, co je cerstve je plne vitaminov. Vyskusaj, uvidis. Neviem ako je to so zavaranymi. 😉

brumka
30. aug 2012

ahojte babky, tak hcg stupa 🙂))) stale som z toho mimo zmesane pocity. co a ako a atk, tie co mate uz jedno dieta snad chapete

jeackynka
30. aug 2012

@brumka jeejo aj ja chcem taky pekny kolajnickovy testik,ja mam vzdy len take pokazene 😒 ano uplne ta chapem tymi dvomi ciarkami vsetko len zacina,samozrejme aj strach ako to vsetko dopadne ci bude mimi zdrave .......atd.je to strach na cely zivot,myslim ze aj budem mat take pocity ak sa tych // niekedy dozijem 😀

brumka
30. aug 2012

@jeackynka mas 2 deti preco by si nemohla mat 3 🙂 jasom si myslela ze nebudeme moct mat a vidis a teraz mam strach, zajtra sa objednam uz dokymu o tyzden. uz mam nevolnosti par dni

ellis21
30. aug 2012

Ahojte babulky, tak vidím, že jeden deň tu človek nieje a ďalšie maminky na svete 😀 Strašne sa z vás teším a hrozne držím palce aby to všetko dobre dopadlo. @brumka a ty sa neboj, zvládneš to. Začiatky sú ťažké ale ak máš dobrého muža a bude ti pomáhať tak čochvíľa bude aj ďalšie bábeno. Ja som pri prvej dcére myslela, že už ďalšie nikdy, že som unavená a nič nestíham. Pri druhom som zrazu mala kopec času aj na seba a teraz ak sa podarí aj tretie tak si ho naplno vychutnám. Ja sa len bojím trošku finančnej situácie ale snáď ak pán Boh dá aj tretie, tak nás nenechá len tak. 😉

brumka
30. aug 2012

@ellis21 muza mam perfektneho, pri prvej mi tak pomahal, aj pri porode bol dokym ma nedali do narkozy, a vsetko medzi tym povybavoval, a domasme sa striedali s uspavanim dcerka bola nespavec, v noci spala max 3-5h a cez den 3 takkto sme fungovali vyse roka 🙂

leonetka
30. aug 2012

@brumka jeejo, krasa ako tmavnu. 🙂 strasne sa tesim ze sa vam zadarilo 🙂 a chapem tvoj strach, toho sa uz asi celkom nezbavime. len sa ho snaz drzat trosku na uzde aby si si toto jedno z najkrajsich obdobi v zivote aj vychutnala.

brumka
30. aug 2012

@leonetka to urcitr som si povedala ze druhe tehu si vychutnam, prve som skoro cele prespala, tehu nevolnosti az do porodu, prve tehu som oznamila uz hned na zaciatku rodineteraz chceme do 3m ajit snad sa podari lebo uz som mala vtedy brusko 🙂

ellis21
30. aug 2012

@brumka no vidíš, tak nieje o čom. Len trošku možno bude problém či malá nebude žiarliť ale to sa vyrieši. Ja mám s tým problém do teraz, že dcéra má 10, žiarli na syna 5 . Ale zas ona už ide do puberty, tak stále je niečo 😀 😀 😀

brumka
30. aug 2012

@ellis21 tak u nas bude rozdiel 3 roky tak uvidim, moja ma take obdobie vzdoru ale deti ma rada 🙂

simonkato
30. aug 2012

@brumka jej brumicek moj krasne su tie kolajnicky ako pekne silneju 😀 😀 😀 aj ja chcem xi snad sa toho este dockam a nebudem na ne cakat dlho.Velmi ti to prajem davaj na vas pozor a mysli hlavne pozitivne babatko to potrebuje.

linddi
30. aug 2012

@brumka , gratulujem mojáááá 😵 😵 😵 😵 😵

veonka
30. aug 2012

@brumka gratulujeeeeeeeeeem 🙂 !!!!!!!!!!!!!!!!!! krásne čiaročky... prajem krásne tehulkovanie 😵

werusss
30. aug 2012

@brumka ...jeeeeeeeeej...ako pekne ti silnie druha ciarocka...tak gratulujem...sa velmi tesim...dodava mi to silu pokracovat v snazeni ked vidi nove tehulky..😉

ataner81
30. aug 2012

Ahojte ženušky. Tak mám za sebou 1hodinu na bežiacom páse a 2hodiny v bazéne. Som tak príjemne unavená a spokojná so sebou. @brumka brumíček je to jasné. Budeš dvojnásobná mamina 😀 @zvolsiinylogin no oficiálne nemám tabulku na starosti, akosi automaticky mi prischla 😀. Kedy neočakávaš mrchu?
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@julinka88 28.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zvolsiinylogin ...? ryby

lianka11
30. aug 2012

@brumka krasne Gratulujem,a všetko dobre prajem,a mne znova prišla:(( a ešte otazočka čo znamena 32 dc?

ataner81
30. aug 2012

@lianka11 32 deň cyklu. 1 den menštruácie je 1deň cyklu. Kedy nečakáš mrchu?

lianka11
30. aug 2012

aha ďakujem ,hm a znova 27.9 a len čakať a čakať..ale nevadi verim že to čoskoro pride 🙂 🙂

simonkato
30. aug 2012

@ataner81 zlatko zmen mi datum v tabulke na 20.9. lebo sak pred tym ake dlhe som mavala tie cykli takze urcite nebudu 28dnove lebo nahodou keby mi nechodila uz si viem predstavit ako by ste ma nahovarali na testik a ten budem robit az keby mrcha nedokvitla po tom 20tom.Som si to radsej takto vymslela 🙂