icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

lumiva
31. aug 2012

@brumka Ok moja, ja sa idem okiepit trochu a idem k tomu dokymu. Ozvem sa hned ako sa mi bude dat.

leonetka
31. aug 2012

@lumiva 4tt to si este malicka tehulka 🙂 co sa tyka spinenia, radsej ist aj zbytocne ako vobec aby si to clovek potom neskor nevycital. som zvedava, co ti na to povie doki. mozno ti predpise duphaston. mne ho supol automaticky po prvom spineni (uplne malinkatom mimochodom).

brumka
31. aug 2012

caute kocky, tak 6.9 idem ku gyndakovi. pozeram ze som tu dneska sama dokonca ani @ataner81 tu nieje

ellis21
31. aug 2012

Čaute, až teraz som sa dostala na MK, mám dosť roboty a teraz riešime aj prefinancovanie hypotéky a kúpu domčeka, tak mám plnú hlavu hovadín. Konečne ide víkend. @zora256 ako ti pokračuje mrcha? ja som mala len jeden deň 😎

ataner81
31. aug 2012

@brumka tu som moja len hneď z nočnej som išla plávať, potom na nákup, nakladala som hermelín, varila kurča na smotane a chystala francúzske na zajtrajšie zapečenie. Ale už je hotovo a ja mám do večera padla 😀

ataner81
31. aug 2012

@ellis21 a @zora256 čo tak testík dievčatá?Toto vyzerá na tehu 😉

brumka
31. aug 2012

@ataner81 ja periem navarene mam, ale idemem poobede plavat. by som chcela vediet ako chuti ten hermelin 🙂

ellis21
31. aug 2012

@ataner81 ja som bola v pondelok u dokyho ale nič nevidel a krv mi nebral, tak neviem na čom som a bojím sa spraviť test lebo stále mám nádej a bojím sa že budem sklamaná. Ďalšia mrcha má prísť okolo 20.9. tak neviem či nepočkám ešte. 😒

ataner81
31. aug 2012

@ellis21 nie nie nepočkáš, šup spraviť testík 😉
@brumka aj ja periem 🙂 . večer ideme s polovičkou na večeru. V utorok sme mali výročie, tak si to chceme trošku užiť 🙂 . Tento hermelín som nakladala do olivového oleja a je s cesnakom a feferónkami. Odleží sa pár dní a je fantastický 🙂. mňam

brumka
31. aug 2012

@ataner81 musim skusit hermelin som nikdy nejedla. uzite si vyrocie, mi sme mali 8.8 🙂

ataner81
31. aug 2012

@brumka ja plesnivé syry nemusím ale toto je výnimka. Robím to 2x do roka a stále iné chute.Teraz som si tam dala svoje milované feferónky, za pikantným sa idem zabiť 😀 😀 😀 😀 . To výročie si aj plánuje riadne užiť a to so všetkým, čo k tomu patrí 😉 😀 . Už len // testík ako darček a som najšťastnejšia na svete 🙂

brumka
31. aug 2012

@ataner81 tak mi kazde vyrocie pekne doma pri vinku ale tak ked budu deti vadsie tak aj vecera bude 🙂

ataner81
31. aug 2012

@brumka ja verím, že toto bolo naše posledné výročie vo dvojici 🙂

ellis21
31. aug 2012

@ataner81 no tak si to užite mi máme výročie 16.9, ale nám večera nehrozí alebo hrozí ale vo štvorici 🙂 aj valntína sme tak oslavovali. 🙂 Ale nevadí veď aj deti sú naše 🙂 No a do čoho nakladáš ten hermelín? Aj mňa to zaujalo ja milujem hermelím a aj chilli a feferónky si pestujem na balkóne a ako dlho to vydrží nahožené?

ataner81
31. aug 2012

@brumka bolelo ťa podbruško ako pred ms než si zistila, že si tehu?

brumka
31. aug 2012

@ataner81 anobolelo ale aj minuly mesiac

ataner81
31. aug 2012

@ellis hermelín rozkrojím na polovici a natriem ho z dnu pretlačením cesnakom. Rozpolím feferónky, trošku olivového oleja a na to dám hermelín, pomačkám aby vyšla šťava z feferóniek a cesnak. Potom opäť pokračujem feferónkami, hermelínom, olejom, pomačkám atď. až kým nieje zaváraninová fľaša plná. Končím feferónkami a zalejem to ešte olejom. Po čase hermelín zmäkne a trošku sa nasaje olejom, takže olej doplním. Vraj to má vydržať v chladničke 10-12dní ale u nás to zmizne na 3deň, keď je to už hotové 😀

ataner81
31. aug 2012

@brumka bola to rovnaká bolesť ako pred mrchou alebo trošku iná? Ja mám od včera tlaky v podbrušku a pichanie. U mňa je to normálny príznak príchodu mrchy a stále mám takéto bolesti už týždeň pred mrchou tak klesám na duchu, že to vyšlo ☹

ellis21
31. aug 2012

@ataner81 super, ďakuje idem to dnes vyskúšať, ako som to čítala, tak som začala slintať na klávesnicu. A nezúfa, to že ťa bolí podbruško ešte nič neznamená. Nemysli na to a určite to dobre dopadne, keď nie teraz tak budúci mesiac 😉

ataner81
31. aug 2012

@ellis21 vyskúšaj, stojí to za to. Ja chodím do chladničky na to pozerať každú hodinu. Hihi ako keby som tým niečo urýchlila 😀 . A navyše je to dobrý, chutný, lacný a s láskou robený darček napr. na Vianoce. Robím to kamoškám ako darček a oni si to vždy spapajú na Silvestra ako jednohubky. Nevedia si to vynachváliť a každý rok to chcú.Podbruško ma vždy tak jemne pobolievalo týždeň pred mrchou a deň pred to bola už riadna bolesť. A teraz ma to tiež tak riadne bolí, cítim riadne tlaky(akoby kopanie z vnútra a naťahovanie)a ešte aj pichanie v strede 😖

brumka
31. aug 2012

@ataner81 myslym ze teraz tieto dva mesiace to je taka ista bolest ale ustupila len ma boli brusko coho sa trocha bojim :( juj mala konecne spi normalne horor

zora256
31. aug 2012

@ellis21 Ahoj!
Tak slabá je,ale tak aj minulý mesiac bola slabá,nuž uvidím vo štvrtok aj tak musím k ženskému s dať predpísať lieky,keďže už od 12.9. ich musím brať a mám len na 2dni Duphaston,tak snáď spraví aj preventívku a budem múdrejšia,že prečo som mala krvácanie na 13dc až do 16dc slabé a potom od 25dc som špinila po večeroch až kým na 27dc včera nedorazila ms:-/.

lumiva
31. aug 2012

@leonetka @brumka Tak som dievcence doma od dokyho. Vysetril ma, sono mi nerobil, ze by este nic nevidel. Povedal mi, ze musime cakat. O tyzden pojdem na kontrolu, ci to malilinke ustoji. Nemam ziadne silne krvacanie ani bolesti, dnez zostanem v posteli. No a na moju otazku, ci dostanem nejaku medicinu odpovedal: "Teraz je to uloha pre vase srdce a pre Boha." 😉

zora256
31. aug 2012

@lumiva Ahoj!
Potom sa ozvy som moc zvedavá,a držkám palčeky aby bolo všetko ok,aj ja som brala Duphaston ako to tu spomína
@leonetka a pritom som nekrvácala vôbec,ale že to posilní maternicu ,aby nedošlo k potratu.Ale možno že Ti dá niečo iné,som čítal medzi júlovkami 2011,niektoré tiež krvácali a brali niečo iné,ale tak lekár vie najlepšie,prajem Ti aby to čím skôr prešlo a drobček pekne rástol a držala sa🙂

brumka
31. aug 2012

@lumiva vau, to je medicinska odpoved 🙄 tak uz len cas a advat si pozor, to ako moje prve tehu, ja tiez necakam ze nieco na sone doktor uvidi ani krv mi urcite nezoberie lebo idem poobede k nemu

zora256
31. aug 2012

@lumiva Ahoj!
ak moc držkám palčeky aby bolo všetko ok 😉 ,a o týždeň aby si videla drobčiatko fazuľku maličkú v poriadku🙂

lumiva
31. aug 2012

@jeackynka Som na tom rovnako ako ty. Tiez si musim pockat, ci to vyjde alebo nie.

zora256
31. aug 2012

@brumka Ahoj!
Tak prečo ideš?Či berieš nejaké lieky?Ja napríklad,by som i beztak musela pre Duphaston ísť,ale keďže ms došla,ale tak BOh ho vie prečo tak skoro a aj to krvácanie čo som mala na 13dc či naozaj bolo z cystičiek z vaječníkov,sa dozviem len na preventívke ak mi ju spraví toho 13.9. vo štvrtok tak budem múdrejšia.

zora256
31. aug 2012

@lumiva Neboj vyjde vám to,neboj🙂papaj vitamíny,a ovocie,zelninku a mäsko aby si nebola chudokrvná🙂A ležkaj vykladaj nohy a len na wc a pre jedlo a vodu choď 😉 A nechaj sa mužom obskakovať🙂

brumka
31. aug 2012

@zora256 idem pre istotu ci je vsetko v poriadku, minule tehu mi takto na zaciatku zistili cystu na vajecniku velkosti paste tak preto, a aj popytat sa na veci, nech mi pozrie jazvu, povedal ze budem pozorovana na poslednej prehliadke