Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka ja plesnivé syry nemusím ale toto je výnimka. Robím to 2x do roka a stále iné chute.Teraz som si tam dala svoje milované feferónky, za pikantným sa idem zabiť 😀 😀 😀 😀 . To výročie si aj plánuje riadne užiť a to so všetkým, čo k tomu patrí 😉 😀 . Už len // testík ako darček a som najšťastnejšia na svete 🙂
@ataner81 no tak si to užite mi máme výročie 16.9, ale nám večera nehrozí alebo hrozí ale vo štvorici 🙂 aj valntína sme tak oslavovali. 🙂 Ale nevadí veď aj deti sú naše 🙂 No a do čoho nakladáš ten hermelín? Aj mňa to zaujalo ja milujem hermelím a aj chilli a feferónky si pestujem na balkóne a ako dlho to vydrží nahožené?
@ellis hermelín rozkrojím na polovici a natriem ho z dnu pretlačením cesnakom. Rozpolím feferónky, trošku olivového oleja a na to dám hermelín, pomačkám aby vyšla šťava z feferóniek a cesnak. Potom opäť pokračujem feferónkami, hermelínom, olejom, pomačkám atď. až kým nieje zaváraninová fľaša plná. Končím feferónkami a zalejem to ešte olejom. Po čase hermelín zmäkne a trošku sa nasaje olejom, takže olej doplním. Vraj to má vydržať v chladničke 10-12dní ale u nás to zmizne na 3deň, keď je to už hotové 😀
@ellis21 vyskúšaj, stojí to za to. Ja chodím do chladničky na to pozerať každú hodinu. Hihi ako keby som tým niečo urýchlila 😀 . A navyše je to dobrý, chutný, lacný a s láskou robený darček napr. na Vianoce. Robím to kamoškám ako darček a oni si to vždy spapajú na Silvestra ako jednohubky. Nevedia si to vynachváliť a každý rok to chcú.Podbruško ma vždy tak jemne pobolievalo týždeň pred mrchou a deň pred to bola už riadna bolesť. A teraz ma to tiež tak riadne bolí, cítim riadne tlaky(akoby kopanie z vnútra a naťahovanie)a ešte aj pichanie v strede 😖
@ellis21 Ahoj!
Tak slabá je,ale tak aj minulý mesiac bola slabá,nuž uvidím vo štvrtok aj tak musím k ženskému s dať predpísať lieky,keďže už od 12.9. ich musím brať a mám len na 2dni Duphaston,tak snáď spraví aj preventívku a budem múdrejšia,že prečo som mala krvácanie na 13dc až do 16dc slabé a potom od 25dc som špinila po večeroch až kým na 27dc včera nedorazila ms:-/.
@leonetka @brumka Tak som dievcence doma od dokyho. Vysetril ma, sono mi nerobil, ze by este nic nevidel. Povedal mi, ze musime cakat. O tyzden pojdem na kontrolu, ci to malilinke ustoji. Nemam ziadne silne krvacanie ani bolesti, dnez zostanem v posteli. No a na moju otazku, ci dostanem nejaku medicinu odpovedal: "Teraz je to uloha pre vase srdce a pre Boha." 😉
@lumiva Ahoj!
Potom sa ozvy som moc zvedavá,a držkám palčeky aby bolo všetko ok,aj ja som brala Duphaston ako to tu spomína
@leonetka a pritom som nekrvácala vôbec,ale že to posilní maternicu ,aby nedošlo k potratu.Ale možno že Ti dá niečo iné,som čítal medzi júlovkami 2011,niektoré tiež krvácali a brali niečo iné,ale tak lekár vie najlepšie,prajem Ti aby to čím skôr prešlo a drobček pekne rástol a držala sa🙂
@brumka Ahoj!
Tak prečo ideš?Či berieš nejaké lieky?Ja napríklad,by som i beztak musela pre Duphaston ísť,ale keďže ms došla,ale tak BOh ho vie prečo tak skoro a aj to krvácanie čo som mala na 13dc či naozaj bolo z cystičiek z vaječníkov,sa dozviem len na preventívke ak mi ju spraví toho 13.9. vo štvrtok tak budem múdrejšia.

@brumka Ok moja, ja sa idem okiepit trochu a idem k tomu dokymu. Ozvem sa hned ako sa mi bude dat.