Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 no proste to na teba len dolahlo - to sa stava...len nech ta to aj chytro opusti 😉 jej tak budes slavit?to je super!a narodky ja velmo rada oslavujem 😀 - ja totizto rada byvam na piedestale - darceky, gratulacie, torticka, oslava,... 😀 vek sa aj mne nebezpecne dviha ale to mas tak-nikto nemladne 😉 okrem toho dnes sa ten vek tehuliek strasne posuva nahor takze este mas casu dooost 😉
@ataner81 ked sa na nieco netesis...narodky a vecera,tak to dopadne dobre,bude ti v tie dni krasne... skus svoju mysel presunut s tehu na neurcito,nie na september... lebo september je tu a ty si napata v ocakavani.... a zmena nalady...to su hormony...mne strasne menia naladu... nemusi to byt len zmena hormonov pre mrsku,vsak aj pri tehu sa hormony menia... ja som svoje tehu odlozila myslou na neurcito...pride kedy ma prist... ani neviem,ktory den DC som.... chystam sa do prace... mam uz nakupene paru veci na oblecenie... maly bude mat narodky,kupujem darceky🙂 lebo ma meniny aj narodky blizko aj s Vianocami🙂)) ratam,kedy si pojdem nafarbit vlasy... aby som ich mala v praci pekne🙂 a mam nakupene tampony a vlozky,vsak mrska pride,nie.... tak to neriesim.. je taka mala sanca to ovplyvnit,ze je skoda mrhat cas trapenim sa... skus si precitat ten moj dlhocizny roman🙂 zatial na mna stale plati🙂))) zatial sa moje myslienky nezmenili🙂
@ataner81 este si hovorim,ze este takto pred rokom som ani nevedela,ci si druhe babo vobec budeme moct dovolit...byvali sme v garsonke... a akurat v septembri sme predali byt a kupili dvojku... v januari minuleho roka som sa strapiala,ze joj ako strasne chcem druhe a nemozem lebo nemame kde ho vychovavat...ake je to nespravodlive,lebo sme nemali moznost uveru...ani uver nam nechceli dat... ja na materskej a muz na dohodu... a co mame teraz? pracujeme na druhom poklade🙂)) ake je to stastie,ze na nom mozme pracovat🙂 ako waltea spominala....vyroba babatka je predsa romanticke obdobie,zacala som to takto vnimat aj ja🙂)) vsak tretie dietatko si uz dovolit nebudeme moct... hoci by som ho chcela... aj cely kopec deti by som si priala🙂)) takze ked mi je luto,ze tu vidim dalsiu tehu,hoci sa tesim s nou,tak ked to na mna pride,poviem si,ze este pred rokom a pol som sa mala horsie... a pred styrmi rokmi som este ani jedno babo nemala... a tuzila som strasne... a pred 5 rokmi som ani nemala mat babo s kym... a to tiez bolelo... tuzba je bolest.... tak sa netrapme tou tuzbou, ja som sa rozhodla,ze sa nebudem tyrat bolestou z tuzby,ze si pockam,ze nech pride kedy ma prist... a neboj ataner... aj ten kamienok zaberie🙂 treba tu mysel len uvolnit... povedz si,ze mas to 35-ky cas... oddial predlz ten termin zo septembra na neskor... a ked budes chciet,tak zavolaj🙂 tiez sem zavislacky chodim kazdy den🙂) budes mat dovcu a nevies co s casom,tak pridi 🙂 pomozes mi naucit mojho chlapa chodit na nocnik,mne sa to volajako nedari...zase mi trucuje,ze nechce... a ocikava mi koberec:( tvrdohlavec.... pocula som uz aj to,ze niekto cudzi by mal na nho vacsiu silu... vacsiu motivaciu by mu to vivolalo... a pojdeme sa pozriet na rohlickinu svadbu...🙂 😀 a potom budeme kocikovat spolu🙂))))
@ataner81 hlavu hore moja, dockas sa poviem ti kao som ja dopadla s narodkami tento rok, 3roky som ich planovala, odlozenu flasu som mala chcela som svoju prvu tortu ktoru som nemala ani na 15r ani na 18r :( zial 2 dni pred oslavou vsetci ochoreli, alebo mali vela prace v robote, tak manzel mi spravil taky vikendik s jednymi kamaratmi tak ma aspon takto milo prekvapili, tento rok som sa na ne fakt tesila ze si vykompenzujem stratene roky a oslavy a nic, ale doskala som sa fazulky 🙂 nelutujem tu oslavu, preplakala som par dni ale bude ina prilezitost a teraz peciem ja torty pre dcerku, kompenzujem si to na nej
@ataner81 a este... ani ja nie som priamo veriaca...ale verim vo vyssiu moc..nieco existuje... a modlitba pomaha... boli krusne casy,ked som sa aj modlila... alebo.... chod do lesa...najdi si strom,ktory sa ti paci... objim ho a postav sa k nemu chrbtom... a nacerpi z neho energiu... tu silu... a za nu mu podakuj🙂))
este teraz tieto dni srsim energiou a optimizmom,este mam dobre hormony,okolo ovulky🙂ked sa mi zmenia na predmrskove,tak aj mne nalada klesne,ale tento mesiac uz necakam,uz na to kaslem,nebudem predsa stale cakat a cakat a ratat dni... ako minuli mesiac...tak ma tie moje priznaky zblbli a namotali... ty si ataner bola na dovce...vies ake silne priznaky tehu som citila? som si bola skoro ista,ze to bude tehu a houby...tak ma to namotalo... a nic,ze uz na to kaslem... tie posledne mesiace mam pocit,ze som si ich ani neuzila,len som ratala a cakala... konecne tento mesiac mam pocit,ze zijem uvolnene🙂 aj keksik si uzivam🙂 vyuzivam ovulku,to hej🙂) treba tomu dopomoct,ale je to mala sanca na uspech...neovplyvnim ju...tak sa tym netrapim a neriesim to🙂))
aj vy mate dievcata pri mene tu na MK take srdiecko? ze ho mozem darovat,ci co... viete co to je?
zase som vam tu popisala romany....ked to na mna pride....
recept na hermelin som si ulozila🙂))
a inak...v marci sme prerabali jadro,novu kupelnu... a na vani nam zacal odchadzat smalt...tak reklamujeme vanu JIKA... reklamacku nam uznali...ale zatial mi tvrdia,ze nove podmurovanie vane si mam hradit sama...tak to odo mna nekupia... ani obkladacky nemame,a to ich uz stiahli z predaja v SR...z Brna si ich musime doviest,ani zasielkovu sluzbu vyrobca nerobi... a tieto naklady si mame hradit sami? tak ma stvu,ze az...este im tam nabehnem,lebo dosial to slo cez muza a jeho kamosa,........... lenze ked mna namichnu,tak nech si ma nepraju...ja este budem musiet ist na dva dni k mojej mame zase spat...co je horor,tolko mi do maleho kafre...
Ahojte dievcatka moje konecne som od rana doma bola som u gyndosa mam zase dake vitaminky uz ani neviem naco ale asi na pecen chvala bohu ze su vsetky tie lieky na prirodnej baze.Bola som v meste s kamoskou na kavicku super sme pokecali dohodli sa ze asi budeme chodit na zumbicku.Kupila som si novu knizku Zena vplivneho muza za smiesnu cenu 4€ kamoska si kupila tiez jednu a pak vymenime ona ma asi lepsie o tom chalosovi co fetoval a rozpraval svoj pribeh aj v telke hral aj vcera v panelaku ten pokerovany jeho mama o nom napisala knihu tak sa tesim kedy mi ju pozicia tiez kupila lacno za 5€.Vecer ideme asi este na kofcu az nebude s polovickou moja ide zase na nocnu.
@ataner81 zlatko co to tu citam ma privadzas do depky tak si ma drzala nad vodou ty moja tehulka a dneska tu citam take ckarede riadky aj ja som dnes akasi posmutna u gyndosa sama tehulka v meste sama tehulka kocik male babo tak ma to bolelo tlacili sa mi slzy do oci.Pridem domov chytim sa s drahym strasne mi hovoril ako ma bude po nocnych budit jasne jasne hlavne ze mam asi plodne dni ale neriesim neverim ze budem tehu do toho 19oktobra je mi do placu kaslem na to mimi mozno o 3roky asi sa s tym zacnem zmierovat zamestnam sa chudnutim zdravou stravou hladanim prace asi si urobim aspon opatrovatelsky kurz vodicak aj ked srdiecko bude stale pistat po babu budem si viac bravat synovca.Uz takto nevladzem musim s tym nieco robit a hotovo.Vzchop sa uzi si krasnu romanticku vecer vies co by niektora za to dala poriadne si uzi maminu chodte niekam do prirody odregovat sa vypusti to zle zo seba zakric na celu horu vyplac sa dostat to zo seba nedus to v sebe uvidim bude dobre a nic nieje stratene ved my uz tehulkami sme a bodka!!!
@horseshoe ach odlahlo mi normalne som mala o vas s bublinkou strach ci ste v poriadku takto ma ty tu zena plasis 🙂 som rada ze ste si boli rosku oddychnut.
dva dni som nestihala konika a uz tu pisem romany🙂 ale uz mam dietatko hore🙂)) tak papa 🙂) a hlavu hore ataner,uz zajtra ti bude lepsie...
Tak som si pekne podriemkala, zbaštila jeden chlebík, dala si trošku čokoládky a hneď je mi veselšie
@deculko to srdiečko by zaujímalo aj mňa 🙂 . V odvykaní od nočníka začínam mať prax. Veď už nejaký ten čas robím s detičkami 😀 . Kedykoľvek budeš potrebovať, pribehnem a pomôžem 😀 😉 A s tým kočíkovaním rátam. Nemáme to ďaleko od seba 😀
@simonkato júj moja asi mám prebytok hormónov tak sa mi nejak nahromadili v hlave a spravili šarapatu. Ale najedla som sa a tak všetky hormóny putujú do žalúdka a hneď mi je veselšie 😀 😀 😀 Tá depka je riadna sviňa. takto mi pokaziť pol dňa. Že sa nehanbí prísť uprostred skvelej nálady 😀 Ale má smolu. Úspešne ju porážam a večer to budem mať vyhraté 😉
@ataner81 hned sa mi to krajsie cita ze uz sa citis lepsie u nas zacalo prsat ble ale nech to rychlo prejde aspom kriky som stihla postrihat a volala kamoska ze vecer vyrazame do ulic tesim zase uklujeme dake plany a snad dohodneme tu zumbu ona tam uz chodila a ja sa bojim ze budem nemehlo a budu sa na mne smiat 🙂Ja idem akurat papat snazim sa jest vela ale v malych davkach a castejsie a normalne nevladzem ale ze tak to ma byt musim jest aj ked mi nechuti lebo ked je clovek hladny zje pomaly raz tolko po kial to krv roznese po celom tele.Strasne som zvedava ci dam nieco dole 🙂)) A kam idete na vecer dufam ze na nieco mnamkove 🙂
Od obeda som lezala v posteli, o 16.00 som vybehla s malou oproti do C&A dnes maju -25%. Nieco sme nakupili do skoly. Zajtra zase bude chciet ist aj Misko. A teraz uz zase lezim, dostala som chut na kesu oriesky. Tak som poslala malu. Inak hrajem pred nimi divadlo. Nevedia, ze som tehotna. Vcera sme im povedali, ze sme boli v nemocnici, lebo som sa nemohla vyka... A dnes sibuta som si pozerala v Libre knihu o tehotenstve. A mala ma videla. Co uz. 🙂
@lumiva ahoj,tak ked silno nekrvacas len spinis to je dobre,ja som zacala vtedy krvacat vela hned som vedela ze to nemoze fazulka ustat,tymi dvomi ciarkami vsetko len zacina strach az do konca aby bolo vsetko v poriadku,inak ja uz zacinam akosi rezignovat,meriam si BT aby som vedela kedy mam ovulku,ale tento mesiac som z toho akasi zmagorena,asi z toho duphastonu mi to divno skace tie teploty.
@jeackynka Dneska, ked som bola u doktora, tak mi povedal, ze je to bud alebo. Ze musime pockat ci sa udrzi alebo odide. A este mi povedal, ze vsak mate tri deti. Ja mu na to, ze by som este chcela aspon jedno. A povedala som to svojmu frajerovi a on na to, ze mala si mu povedat, ze mas uz tri deti, ale to je ina firma. 😀 On velmi tuzi po vlastnom. Uz to vyslepicil aj rodine. A teraz toto. Ale tak snad to bude dobre.
jeee to je kraaasa ,len tak dalej nech to v tejto skupine pokracuje🙂)))) aj my chcemeeeee🙂))) ze dievcata🙂)) aj my sa dockame vsetky, verim tomu🙂))) aj nasa ataner sa docka a aj simonka sa docka🙂)))))vsetky odtialto🙂
@ataner81 nevolaju ta antaner Reny? mame jednu znamu,ktoru takto volaju,celkom pekne pomenovanie Reny🙂))moji chlapci si teraz doma skusobne meraju teplotu 😀 😀 😀 maly objavil teplomery,tak cely nadseny caka na to dvojite pipnutie a krici s tatom,ze "pipi pipa🙂)) podarene,ja som si aspon stihla nohy oholit🙂)) 😀 😀 😀 😀 a upila som dva deci pivka a uz mi je veselo,mne tak malo staci🙂)) zajta mam muzika zas cely den v robote🙂)) ked mi bude maly cez obed spat,tak sa ozvem
a nebojte sa Reny aj Simi🙂))aj my budeme tehu🙂))))))))))))))))))))))))))))))
@ataner81 Ahoj!
Tak potom nič,ale dnes je vraj magický mesiac vraj sa nazýva dnes 31.8.2012 modrým mesiacom,vraj čo si dnes želáme sa nám splní dvojmo,vraj má dvojitú silu dnes,preto je magický mesiac,tak ak si hore kukni na mesiac a želaj si 😉 čítala som v Magickej žene🙂
@deculko Ahoj!
Kuk vyšie som písala ataner,že si treba želať,a splní sa dvojmo,preto si treba aj uvážiť,čo si želáme dnes🙂pri mesiačku😀 ale tak čo tam potom,že budeme čakať dvojčatá😀 hlavné je že budeme mať detičky zdravé a vporiadku,a dve muchy jednou ranou😀DD,potom by bolo veselo,nenudila by som sa vôbec,hoc ani teraz sa nenudím,ale už by som nikdy viac nechcela mať ďalšie bábo,mala by som hne´d dokopy 3 malé deti🙂a žiadne trápenie kvôli vaječníkom a nepravidelnej ms,by ma už viac netrápilo 😔
Dievcatka moje ja zas trpim nespavostou a chytila ma taka depka ze az hrozne ma boli srdiecko ale tak strasne mne ho stale trha na kusy a naozaj mam pocit ze ma to skor boli viac uz chapem zlatko @ataner81 ako sa ti z minuty na minuty zmenila nalada @zira256 a do kelu u nas ten blby mesiac neni asi vidiet pobehala som do kazdej izby na balkon a niet ho asi je zamracene lebo prsalo @deculko si poklad ked na nas s renatkou takto pekne myslis ja to babo doprajem skor jej viac ako ja si ho zasluzi mozno som nan neni pripravena a ten hore to vie zatial asi co ja nie revem ze ani cez slzy poriadne nevidim ach jaj kurnik preco ja preco tak hrozne by som chela vediet ze preco na to nedostanem odpoved nikdy a nikdy sa s tym ani nezmierim :(
Dievčence moc Ďakujem modlím sa nech je všetko v poriadku a samozrejme budem sledovať ako vás tu ubúda držkám palčeky 😀
@lumiva ja mam tento mesiac nejako rozhadzane hormony,asi to sposobilo to neuspesne tehu,lebo BT som mala stale zvysenu aj pocas toho krvacania,vlastne to bola uz mrcha az neskor mi zacala klesat a teraz ked mam mat akoze ovulku tak zase mi len pomalicky stupa nie ze odrazu nejaky vyskok,ale po troske,tak tomu nerozumiem,ale myslim ze ovulka uz prebehla lebo som citila bolesti brucha,tak uvidim,ja si tiez meriam poctivo BT presne rano v tu istu hodinu a zapisujem.
@simonkato verim,ze ti je dnes lepsie ako vcera, slzy a plac robia zazraky,esteze nemam cas sem teraz pisat,lebo by som vam zase napisala roman o mojej nepeknej zivotnej skusenosti...kazda z nas si nieco v zivote odskala a niektore si to odskakujete akurat teraz... 😢 ono je to smutne obdobie,ale za tym pride to krajsie🙂)) a nieco nam to do zivota da...tu pokoru... vdaku a stastie... za vsetko co mame🙂 bude lepsie simi aj Reny🙂 nevadi vam,ze vam tak hovorim? normalne mi to samo vislo teraz nie z ust ale s klavesnic🙂))))))))))
papa idem von este s bratrancami,zajtra abo dnes vecer uz idu prec...a ideme s braskom a jeho zenou na prechadzku,muza mam v praci... neviem,ci sa ovladnem a nevyzalujem sa bratovi a svagrinej ako mi niekedy moja mama zavari...lebo je to aktualne a este ma ta jej veta stale mrzi... a aktualne je necikanie do nocnika a nevzatie do skolky ale k babke dat maleho...a to nam nevonia...ani mojmu muzovi ani mne... :( tak idem vonku...tiez ma oputila vcerajsia dobra nalada... asi sa skoncila ovulka....co sme stihli to sme stihli,viac ovplyvnit nemozeme,tak sa tym netrapim....no vidite,aj tak som sa rozpisala...aj s pokazenou klvaesnicou uz viem rychlo pisat🙂))
tak papa,ked mi maly cez obed zaspi,tak sa ozvem🙂 drzte sa

@brumka aj moj konecne dnes uz spi.... neboj,bolesti pod bruskom su ok.... 🙂