Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Dobré ránko dievčatá. Dnes mám 24ku, tak sa vám môžem venovaťcelý deň 😉 . V piatok po tom zdriemnutí sa mi náladu zlepšila a večer som už bola stará dobrá ataner81 😀 . Boli sme v reštike na Hlavnej a dali sme si vynikajúce rebierka. Robia k nim božskú omáčku. K tomu chren, horčica, feferónky, baranie rohy, šúlok kukurice a chlebík. Mňamka neskutočná. Už sme tam raz na rebierka boli, tak sme išli na istotu. Nie je možné takú porciu zjesť ale snaha bola. Asi som sa prejedla lebo hneď po večeri mi prišlo zle a letela som na záchod. Našťastie som to v sebe udržala a rozdýchala tona vzduchu. Včera som bola u mamky navariť jej a už som ju tam aj počkala, preto som na koníku nebola. Inak bolesti som mala od pondelka a streda, štvrtok a piatok sa tie bolesti vystupňovali a boli také veľké ako pred mrchou, či dokonca počas nej. Včera bolesť ustúpila a bolo to len jemné pobolievanie a dnes absolútne nič.Bradavky mám ale nesmierne citlivé a bolestivé. Hold mrcha je za dverami ☹ . Ale nič to, už som s tým zmierená že príde.@deculko áno volajú ma Reny 🙂 , Renka, Renča, Renďa, Renčuš atď. Kľudne nás tak so Simonkou volaj, námsato páči. Ak budeš chcieť, prezraď nám svoje meno aj ty. Už po mene poznám 4kočky 🙂
@simonkato joj mojka ako vidím,v nálade sa striedame. Len sa tu kľudne posťažuj a necíť sa preto zle.My sme tu od toho, aby sme ti pomohli a podporili ťa. To, že tvojm životný príbeh nie je taký tragický ako osud iných ešte neznamená, že to budeš prežívať ľahšie. Niekto prežíva ťažko, že mu zomrel pes a niekto sa celkom vyrovná so smrťou blízkeho. Každý z nás je iný a rôzne veci prežívame po svojom. Teba trápi maličká a maličké. Vyplač sa, potráp sa, posťažuj a keď bude najhoršie, zbaľ veci a príď do KE ako radila @deculko. Síce prerábame a máme všade bordel, no pre kamošku sa miesto vždy nájde. A babule vôbec nevadí, že ste tiché a nesmelá, mne sa zase huba nezastaví a všade je ma plno, takže si výborne budeme rozumieť 😀 😀 😀
@simonkato Simi zabudla som ti napísať ako je to s tou zumbou. Ty sa moja vôbec netráp nad tým, či budeš stíhať, či sa naučíš kroky a či to zvládneš. Úprimne po prvej hodine budeš dosť mimo a bude sa ti zdať, že to nikdy nezvládneš ale nevzdávaj to. To tempo je vražedné 😀 . A pokiaľ nevieš kroky, či nevládzeš, tak proste spomaľ a tancuj si po svojom. Ja na zumbu chodím už 2,5 roka a stále určité pasáže neviem dostať do nôh a je mi to jedno. Nie som jediná. Je tam kopec mladých báb čo sú úplne mimo rytmu a o krokoch nemajú ani páru alebo sú tam 55ročné ženské ako moja mamka, takže o výskokoch či prudkých pohyboch nemôže byť ani reč ale nikomu to neprekáža. Nevieš, nestíhaš-zatvor oči a nechaj sa unášať hudbou. To nám tvrdí aj cvičiteľka. Dôležité je cítiť sa dobre a ak ti je dobre pri salse a ostatní cvičia merenge NO A. Máš odchádzať šťastná a nie uštvatá na smrť a vystresovaná z nejakej choreografie. Tak hor sa zbaliť tričko,tepláky, botasky, uterák a aspoň liter vody a vyraz si zatrsať 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte uz krvacama ko pri mrche :( a lekrr povedal ze tehotna niesom
@julinka88 skoro som na teba zabudla, BLAHOŽELÁM 😀 a si vyhodená z tabuľky snažiliek 😉
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran
Baby podpĺňajte mi údaje. Je tu niekto, kto tu nemá byť?
@mamkabeika jasi pozeram spravu mama tam napisane potrat :( na sone ani vak nic nieje vidno
@brumka lekar to povedal na zaklade HCG? ci sliznice?Lebo pri prvom mi v 5tt tehu v maternici ani uzv zospodu nevideli
@mamkabeika na zaklade oboch ze hcg malo byt aspon 100 a viac a ultrazvuk nic nevidel :( a teraz krvacam uz normalnou krvou
@ataner81 mam ist zajtra gynekologovi ale objednana som na stvrtok uvidim co a ako :( keby mi mozno dali skor lieky
@brumka drz sa, budeme na teba mysliet 😢
Našla som chybu 😉. @linddi nie je ona tehula?
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@linddi 31.8. baran
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran
@lianka11 27.9. vodnar
dobre ranko zienky -- mrzi ma @brumka ze sa musis takto teraz trapit 😒 ,, ked uz krasne || kolajnicky tam boli .. 😠
ale ked jeden mesiac je uz uspesny a nahodou odijde babenko .. dalsi mas tutovku .. drzim palceky .. coskoro kazda bude mat svoje vytuzene babenko .. 😵 😵 😵
včerajsi 3D ultrazvuk bol uzasny .. sice sa mu nechcelo velmi ukazovat a spinkalo .. ale tesili sme sa ze vsetko je vporiadku .. pridavam svoju fotecku - nase male miminko (skoro 6cm)
Baby prosim vás neviete mi niektorá poradiť ako mám teraz dobrať posledný mesiac duphaston viem že mi kázal ho aj ked budem tehu dobrať ale ako normálne ako keby som dostala???alebo mu mam asi brnknúť???
Ja mam tak 2x za den taky hnedy vytok, taky bordel mi vyjde.
@brumka ahoj... juuuj,velmi ma to mrzi, a viem, ze akekolvek slova utechy nepomozu... dolezite ale je ze si otehotnela, ja som mala MA v novembri, potom 3 mesiace pauza, v marci sme zacali znova skusat a od maja som tehu a vsetko je zatial v poriadku.... tak ti posielam vela pozitivnej energie...
@brumka je mi to luto viem co prezivas,nedavno som to zazila,ale uppkojovala som sa tym ze asi by babinko nebolo v poriadku,ked si to tak priroda vyziadala,aspon tak mi to lekar vysvetlil,ze tento mesiac by mohol byt uspesnejsi,ovela rychlejsie sa to uchyti po takychto samopotratoch,lebo telo je uz akoby nastartovane,len horsie ze poriadne neviem ani kedy mam ovulku dnes som 18DC tak asi uz bola.
@jeackynka Presne tak, mne to takto isto povedal lekar. Bud alebo. Je pravda, ze to vajicko alebo spermia je slabe, tak sa prestane vyvijat. Myslim, ze lepsie ked to odide takto skoro, v podstate stratime len par dni cyklu, ako by sa to malo vyvijat s nejakym defektom a potratili by sme neskor alebo predcasne porodili. 😉
@lumiva ja viem ze vela deticiek sa podari takto udrzat a su zdrave ale poznam aj taky pripad moja dobra kamoska to mala od prveho mesiaca lezala v nemocke s nohami vyse hlavy,stale len potratit a potratit a lekari fo nej pchali kadeco ze udrzat a udrzat,nakoniec to ustali do siedmeho mesiaca,ale chlapcek sa narodil s roznymi poskodeniami,navzdy bude na voziku to ma uz 18 rokov,tak neviem ci je toto to ci by som chcela,takto to skor clovek ozelie,viem je to krute,ale aspon vieme ze sme schopne este otehotniet,aj moj partner povedal no aspon viem ze aj ja som plodny 🙂

@brumka ahoj moja, tak to mi je hrozne luto a to viem o com hovorim ☹ sama som presa MA v novembri, v 8tt som zacala spinit, len take 2 kvapky .... Potom sa este snazili to podrzat, tyzden som bola doma a brala duphaston a zial plod sa nevyvijal, musela som ist na kyret... takze ti strasne drzim palce, viem ake takze je to cakanie....ale kamaratka mala to iste a o 3 tyzdne rodi, takze nadej umiera posledna.... kedy mas ist na kontrolu?