Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
hm,drz sa brumka aj lumiva
volam sa eva....
ahojte prisli sme z pohoovosti a doktor ma zhukal ze co tu robim a bla bla, ze ci mi v meste nemame porodnicu, a potom ze on spotratom nic nespravi podla neho nekrvacama le spinim ale krvacam dost. ze na sone nic nieje z e mam ist svojmu lekarovi ze on s potratom nic nespravi, ze bud budem nebufdem krvacat a ze bud to je mimomaternicove alebo normalne alebo ziadne uz ale pekne ma zhukal ked sa pytal akyso mmala predtym porod a povedal ze neveri ze u nich som tak rodila potom ho muz na chodbe zhukaal. som rozhodnuta na kramaroch niikdy nerodim ani nepachnem na pohotovost
@brumka ...to su lekari na pohotovosti...☹...to im len vadi ze vobec niekto tam dosiel, tu u nas je to rovnake...ja s pohotovostou nemam dobre skusenosti...3 krat ma poslali domov so slepym crevom...az na 4 krat zisitili ze uz som v kritickom stave...skus zajtra zajst k svojmu dokimu....uvidis ze mozno sa to este da zachranit...drzim palceky...
@brumka je to tak na pohotovost si lekári asi chodia oddychnut,tak to vyzera,ked tam potom pride pacient,tak pozeraju na teba ze paneboze co otravujes,to nemozes vydrzat....bohuzial,je im jedno ci ide o zivot,hoci aj nenarodeneho dietata,ja viem je to tazke sa stym zmierit,zajjtra teda pekne pojdes k svojmu dokymu,snad sa k tebe bude lepsie spravat 😉
@brumka moja az mi je z toho zle akoze u nas su doktori idioti ale automaticky ked prides co i len so spinenim si ta v nemocke nechavaju teda ak suhlasis a pichaju do teba injekcie davaju dupaston a veci podobne s tymto som sa ja veru nestretla ja by som ho inaz zvozila ja som prisla aby ste mi pomohli a nie po mne vrieskali kreten!!!Drz sa zbehni zajtra svojmu dokimu naozaj este nemusi byt nic stratene.
@ataner81 ahoj moja konecne sme doma obed uff jedna basen vyborne take aj kazdy den masko sa rozpadalo domaci knedlik aj teraz sa mi slinky zbiehaju.Potom sme boli u znamich kamoska chcela saty poziciat na svadbu tak sme chlapom robili modnu prehliadku vybrala si tak som rada ze usetrila.Nakoniec sme boli este v obchode a na fajnovej zmrzlinke.Konecne domka a hned si vas pustam len mi je luto ake zle spravy sa tu dozvedam :(
@drobca ahoj Evicka tesi ma dalsia Evka do zbierky mam tri kamky co sa tak volaju takze na tvoje meno nezabudnem 🙂
@ataner81 ach jaj zienka na co mas hlavicku to nieje zdrave takto cely den na tom prezivat a vy tam nemate stravu ved ked deti jedia nemate aj vy vychovavatelia?No masko bolo veru fajnove a dostali sme aj na doma ale to uz drahy nabalil do prace ale mam take masko v mraznicke tatik polovnik ale uz malo chodi tak je to take vzacnejsie ´.Ja si myslim ze nieje lepsie a kvalitnejsie maso ako divina ved to je bio ozaj co to zviera len v hore zje 🙂 A ako je v praci ?Deticky posluchaju ?My cumime do sprav a vecerala som grepiky aj ked myslim ze ovulka asi uz bola dako mi zachutili a su zdrave aj na tlak aj ked s nim zatial problem nemam ale ak ho podedim po tatkovi a babke mam sa na co tesit uz mam po nich v genoch ze som ako oblina ale bacha na mna uz som schudla 2kg este takych 20kg a budem kocka ako na strednej ani neviem ako som tak mohla behom 6rokov pribrat dufam ze mi nebude ale trvat tych 6rokov schudnut.
@simonkato deťom vozia stravu z jedálne a my dostávame stravné lístky 😒 . Lenže za tie sa nemáš kde najesť a aj tak smola lebo od detí odísť nemôžeš(a vraj máme polhodinovú prestávku na obed hahaha ). Deti sú po večeri, okúpané, prečítaná rozprávka a teraz ležia na izbách a ešte sa rozprávajú. Myslím, že sú spokojné 🙂 . Už sa tešia na školu ale menej ako vychovávateľky 😀 . Dve kilá dole? No tak to je paráda. Musím sa aj ja začať pravidelne stravovať a hlavne jesť každé 2hodiny. Už som tak 1mesiac vydržala a išlo dole 5kíl. No potom som sa vrátila k starým zvykom jesť veľmi nepravidelne a len max.2x za deň a išlo to späť 😒
@horseshoe ale urcite u mamicky jej je najlepsie 🙂No sa nam to tu trosku nezdalo ze nasa poradkyna sa nam tu akosi dlho neukazovala ale mysleli sme ze ste sli asi na daku dofcu s drahym a ze ty sa nam ozves 🙂Ako sa inak citis co tehu nevolnosti uz sa vytratili ci ta este trapia?
@brumka bozinku moja, co to zase preboha citam? 😕 😢 😢 😢 Spinenie, krv a este k tomu debilny doktor na pohotovosti? 😠 😠 😠 Moja, musis byt teraz hlavne silna - mnoho tehotenstiev sa zacina roznym spinenim ci krvou a dopadnu dobre - ver tomu, ze ty patris medzi ne. Strasne ti drzim palce, nech sa fazulka udrzi. Pohotovostni doktori su masiari - ich zavery si nevsimaj - pockaj si na vysetrenie u svojho dokiho. Myslim na teba... 😉 😉 😉
@ataner81 presne take stravovanie som mala aj ja ze dva krat za den ale tak ze piate cez deviate.Musis papat aj ked si neni hladna lebo ked je clovek hladny do kym to prejde celym krvnym obehom zjes aj tri krat tolko ako by si mala.Dufam ze mi to vydrzi ked som teraz doma tak sa to v celku da.To je dobre na prd ze vy tam nemate zabezpecenu teplu stravu.A co takto si nieco objednat ale zase to niesu moc zdrave jedla ako taka pizza mnam sak ale ked tie zle jedla su take mnamkove a akoze tie zdrave niekedy take blivajzi 😝 A co je to 2kg ked je nadvaha minimalne tych 22kg som jak maly slon a uz sa to ani mne nepaci a nechapem ze kedy ako ale tak nervy stres cokinky prestala fajcit pit kaveju a je to tu plus 12kg tak nech idu dole aspon tie.Aj gyndos mi kazal schudnut ze tak sa mi aj lepsie podari otehu a potom nebudem mat take komplikacie pocas tehu.A musim sa este na tu zumbicku prinitit a ritkou vrtet a draheho budem castejsie znasilnovat ved pri keksiku sa chudne najlepsie 😀 😀 😀
@simonkato zaludocne nevolnosti mam stale - ale prevazne iba rano - po prebudeni vlci hlad spojeny s natahovanim na grcku, pokial sa rychlo nenajem a ked sa naranajkujem, tak zase tazko od zaludka, ale uz to netrva tak dlho - predychavam a na ranajky vzdy radsej mensie porcie a da sa to 😉 Ale pobolievanie podbruska a buchty rozneho druhu mavam stale - neviem dokedy to bude trvat - dokimu ked to poviem, tak sa nikdy netvari nadsene... 😒
Zase mam brutalne zhorsenie pleti - ako v puberte a strasne mi padaju vlasy - ale to uz od zaciatku tehu 😒 Skoncim plesata nabeton 😠 Akoze nepodstatne vzhladove trapenia mam - ja viem, ale tie tehu hormony mi sposobuju caste vykyvy nalad a ked sa este pozriem na seba do zrkadla, je mi do placu 😒 Ale viem, ze toto su malichernosti - no ale povedz to mojim hormonom 😀
@simonkato no veď toto. ja som zase jedla strašne málo a len občas, takže telo je zvyknuté na šetriaci režim a tak sa na mňa všetko hneď nalepí. Ale dosť! Je tu môj milovaný september a keď nevíde to tehu(čo bohužiaľ tento mesiac určite nevíde lebo príznaky mrchy sú jednoznačné ☹ ), tak víde chudnutie. Ja som taký zvláštny druh človeka lebo mne nezdravé veci moc nechutia a v lete keď jem kopec ovocia a zeleniny, tak vždy priberiem no a cez zimu zase schudnem aby som to cez Vianoce mohla zase nabrať atď 😀 Strašný kolobeh. Zajtra po nočnej idem behať a plávať, takže aktivita bude a keď drahý nebude veľmi unavený, tak si dám aj večernú posteľnú aktivitu 😀 . Tú ja mám najradšej. Keby sa z nej naozaj chudlo, som ako laňka 😀
@horseshoe moja nic si z toho nerob ja som neni ani tehu ale plet mam no katastrofa ani ked som bola v puberte nemala som taky problem uz neviem co by som si na tu tvar dala aby som jej pomohla vzdy zaberie len na chvilku.A o vlasoch no spytaj sa mojeho draheho ten ma ine nervy vsade su 😝 na to mi uz vobec nic nepomaha.neboj pomalicky sa ti to zlepsi a budes si tehulkovanie uzivat a potom maleho drobca 😀
@rohlicka juuuj krasne 3D fotecky moja 😉 😉 😉 usmievam sa od ucha k uchu ked na ne pozeram a citam tie pozitivne slovka ohladom zdravicka tvojej fazulky. 😉 😉 😉 Supeeer. 😀 Tak uz vies, co to bude pravdepodobne? 😀 A citam, ze namiesto dievcatka, ktore si si myslela, to bude chlapciatko 🙂 I ked nastopro to iste neni, to je jasne. Ale tak u chlapcov to byva viac iste - pipik je viac neodskriepitelny ako pisula 😉 Na pohlavi nezalezi - hlavne, ze je male zdravucke 😉 Tak teda nech len pekne dale rastiete do krasy - obaja 😀 😉
A ako sa inak mas?
skoda ze tu take smutne veci citam brumka, verim,ze to dopadne dobre,doktori su aj tak povacsinou ...taki akych si stretla... a hlavne na pohotovosti... drzte sa...a ked nie teraz...tak ten dalsi krat ti to brumka vyjde a bude vsetko ok
@horseshoeno tak tosme radi, že si sa na nás nevykašlala a že si si krásne užívala 😀 . Tak to má byť tehulienka naša 😉 Nechápala som tvojej bolesti buchty ale dnes mám také čosi aj ja. Je to z vnútra akoby v nej a také tlaky, či pichanie(neviem to opísať ale je to pre mňa nové a nezvyčajné.Podbruško prestalo včera bolieť ale aby som sa nenudila, mám bolesti v buchte 😒
Baby čo používate na pleť? Ja mám starý overený recept, ktorý mi vždy zaberie keď mám pleť ako pubertiak pred mrchou. Je od jednej babky 80ročnej no podla pleti svieža 50tnička
@simonkato no moja a nie si ty tiez uz nahodou tehu? 😀 😉 Tak aj ty mas taketo problemiky s pletou a vlasmi 😒 No je to niekedy na zufanie, ale mas pravdu - nejdem to riesit - najdolezitejsie je zdravie a vsetko ostatne su nepodstatne blbosti. 😉 A mozno sa to aj casom zlepsi a ked nie, tak sa nezblaznim 😉

@deculko tak veru clovek by ani nepomyslel ake je komplikovane splodit a donosit babo,ale to je myslim aj touto uponahlanou dobou,same stresy zla zivotosprava,je toho fakt vela,ved statistiky hovoria za vsetko,kedysi sa neriesili taketo veci ako neplodnost,teraz aj vela muzov ma problemy....je to veru na prd.... 😠