icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
4. sep 2012

@brumka Ahoj!
Ten plný mechúr treba na začiatku tehu,keďže drobec je malinkatý,aby ho bolo vidno,aj mne tak robil doky a aj vysvetlil prečo,takže to by malo byť všade tak ak sa robieva sono ešte so starším čierno-bielym prístrojom.Už keď sa sono robí cez brucho,a v 2 trimestri treba prázdny😀

simonkato
4. sep 2012

No uz je doma drahusik moj z prace netvaril sa nadsene ked som mu to oznamila ale ze sak aby som vyzistila co a ako objednala ho a ci je nutne aby tam siel aj osobne alebo bude stacit aby som tam doniesla ja jeho material.tento tyzden ma rannu na druhy nocnu neviem kedy ho tam dostanem a on nema urcene ze rana poobedna nocna ale ako im v robote vyhovuje kurnik ale sak ja ho tam dotiahnem ci dobrovolne alebo na silu 🙂

brumka
4. sep 2012

@zora256 mne to pravetze take sono s mechurom robila ta prva na preventivkach ked som chodila a aj som brala aj nebrqla hak proste ona to robi normalne, ked mi sla potvrdit tehu nevyzadovala ply a moj lekar nikdy tiez ani ako v tehu ani mimo

ataner81
4. sep 2012

@simonkato pekne a pomaly ho na to priprav. U urológa podstúpi aj vyšetrenie prostaty hmatom, no a potom spermiogram. Môžeš mu pri tom asistovať. ten môj tam išiel úplne dobrovoľne bez hlúpych rečí. On si totižto myslí, že chyba je v ňom a kvôli nemu sa nám tak dlho nedarí. Všetko zvaľuje na seba.

ataner81
4. sep 2012

@linddi 10minút a mali ste výsledky? To skúmali iba počet a pohyblivosť? A čo životaschopnosť?To predsa nemôžu zistiť za 10minút, to sa skôma aj niekoľko dní.My sme museli čakať týždeň a pol, potom poslali výsledky urológovi, ten mal zase dovolenku, takže výsledky stále nevieme. 😒

horseshoe
4. sep 2012

baby k tym sonam a plnemu mechuru - moderne sona nepotrebuju ziadny plny mechur - to tie predpotopne ano. mne nikdy nepovedal doki, ze mam prist s plnym mechurom. 😉 je to blud.

zora256
4. sep 2012

@deculko Ahoj!
Nuž to čo si písala,že druhé trvá dlhšie spraviť to by som už asi ani nechcela ak nestihnem do 30-tky,keďže si chcem ešte po cestovať svet,a rada by som mala skvôr druhé,ako sa nám nedarilo prvé,ja zas tak viem,že druhé len tým ide ťažiše ktoré mali prvé raz-dva,a tie čo mali prvé ťažšie tým sa skôr zadarí druhé a sú i také ktorým všetky na povel sa podaria,a sú také ktorým obe ťažšie sa daria...je to asi aj od životosprávy a aj od okoloa,od prostredia a genetiky.Veľa vecí vplýva na plodenie potomstva.A pekne si to napísal,že také neposlušné deculko 😀,nuž zrejem tá psychika,aj muž mňa dobiedza že načo vtomto svete ďalšie dieťa,a ja na neho,že nech nie je sebec,ale nak myslí na malého,aby nebol sám aby sa mal ským hrať,vyrastať rečniť,a po nás aby mal tu niekoho kto mu je tiež blíšií,než ktokoľvek na svete,z toho istého mäsa,krvi.Zreem nás to tlačí,mať aj v tejto dobe aspoň dvoje detí😀

brumka
4. sep 2012

@horseshoe super a zahadu si vyriesila, cize u mna zmena dokyho k modernejsej technike najlepsi krok 🙂 ako sa citis?

zora256
4. sep 2012

@brumka Ahoj!
Mne je to aj jedno,však vydržím,vyšetrenie keďže v poslednom čase keďže všetci pracujú,a len keď má muž poobdenú tak on je s drobcom kým ja cestujem ku gyndošovi a späť,na objednávku,keďže musím stíhať dôjsť domov pred odchodom muža do práce,ináč som ta vysedávala,kým som nemala malého.🙂A teraz aj tak len na preventívku pôjdem hoc dúfam,že už budúci mesiac , keď nepríde ms 😉 ,tak mi aj potvrdí,tehu😀

linddi
4. sep 2012

@ataner81 skúmal počet, tvar, pohyblivosť, a neviem čo ešte 😕 my sme boli sme boli u môjho gyn., ktorý spermiogram robí, nie u urológa, tam je to určite precíznejšie...
Vieš čo, ja som rada, že ten základ má v poriadku a keď sa nebude dariť a pošle nás k urológovi, tak pôjde aj tam... Jednoducho mi povedal, že spermie má v poriadku a dá sa z jeho výsledkov otehotnieť 😕

brumka
4. sep 2012

@zora256 moj manzel si musi brat paragraf alebo nadrabat pracu do noci zial on robi od rana do veera tak chodime po lekaroch vsetci traja. kiez by ti to potvrdil 🙂

zora256
4. sep 2012

@ataner81 Ahoj!Môjmu mužovi skúmali len 1h po 6 dňoch abstinencie.tvomu po koľkých dňoch abstinencie kázali dať materiál?Nuž aj pohyblivosť,aj životaschopnosť skúmali a mal len 50ˇ% v roku 2010 u urológa.:-/A predca to bolo v januári a v októbri smesplodili malého😀,nič sa neboj aj vám sa podarí🙂

zora256
4. sep 2012

@brumka Ďakujem krásne🙂
Neboj bude všetko ok,aj u vás 😉 ver tomu,že hej🙂A ono sa Ti splní🙂

brumka
4. sep 2012

@zora256 dakujem, pre nase deti spravime vsetko. 😉

ataner81
4. sep 2012

@linddi tak to sú super správy. Určite ti IUI pomôže otehotnieť a toho 15.9. už budeš tehula 😀
@zora256 ten môj mal abstinovať 3-7 dní ale vraj najlepšie sú 4-5. My sme nesexíkovali 4dni tak, ako vy. Už ho musím dokopať ísť po tie výsledky lôebo na druhý týždeň idem k doktorke na profil a potrebujem tú správu o spermijkách 🙂

zora256
4. sep 2012

@horseshoe Práve o tom som písala,len k tým čierno-bielym treba plný mechúr,a ten môj doki má len taký,keďže v Šahách je primárom,a už pôrodnicu zavreli v 2009 roku,takže nemá na nový prístroj peniažky,keďže si doma spravil ambulanciu a bazén.Už je aj v dôchodovom veku,ale tak je fajn lekár,nemôžem si sťažovať 😉 a aj plný mechúr vydržím,len nak mi v októbri potvrdí tehu😀

brumka
4. sep 2012

@zora256 @horseshoe nieje ten cierno biley 2D a ten druhy 3D? lebo obydvaja moji doktory maju len ciernobiely. moj bol tiez primarom len porodnicu nam zrusili tak ma sukromnu prax v rodinnom dome. ved to je jedno ci plny alebo prazdny.

zora256
4. sep 2012

@brumka Veru,že sprvíme,aj modré zneba dáme,len nak sú šťastné 😉
@ataner81 Veľmi vám držkám alčeky aby ste mali všetko ok,a ak by ste boli podobne ako my,nič si ztoho nerob,ako vravievajú,niekedy aj motika vystrelí,ja som už nedúfala,a predca sa podarilo🙂A ako píšeš,skúsila by si IUI,a pri tom zákroku dávajú ak kvalitnú spermiu dnu,takže neboj podarí sa 😉 ,kiežby muži neboli takýlenivý a samoľúby,najmä ako aj môj je lev a aj sa tak správa...niekedy je smiešny,inokedy naštve 😀až ko sem-tam aj kopnem...kam sa patrí😀

zora256
4. sep 2012

@brumka Počuj a ty nechodíš,tiež do Šiah?Lebo aj môj má súkromnú ambulanciu v rodinnom dome😀A práve tom sa nevyznám farebný je asi 4D nie?A ak je áno,tak potom 2 a 3D sú tie čierno-biele.Tak na farebnom som nikdy nebola,lebo aj v Leviciach pítajú veľa aj 40eu-60eu podľa toho koľko fotiek a aké dlhé video sa robí+ objednanie sa nejakého lekára neviem meno na N.Aj ineternetovú stránku má ale neviem ju už.

horseshoe
4. sep 2012

@brumka hehe, no jo, treba zmenit dokiho s modernejsou technikou, ale aby si mu potom na tu techniku nedoplacala majlant 😀 lebo su taki spekulanti, ze zatoze ma modernu ordinacku, tak si pyta nehorazne penizky 😵

ale citim sa striedavo oblacno. napriklad dnes rano som zvracala z vody. to bol teda zazitok - rozlepim oci, napijem sa vody a zachvilu pod ho misu objimat 😖 Samozrejme,ze som mna vyslo len kopa zlce ☹ Ale potom mi hned bolo lepsie a mohla som zacat krasny den 😀 😉

brumka
4. sep 2012

@horseshoe tak doplacam mu ale da sa to lebo co som mala predtym mesiarku tej som za sono vzdy platila 7€ a co z toho nic, a u tohto platim za navstevu 1€ a 5€ za sono. mne tehu nevolnosti zmyzly v nedelu ako som zacala naplno krvacat :(
@zora256 nie, ja ani neviem kde su šahy. tak farebny 3d som myslela hnedy. aky este dalsi je neviem na 4D som nebola. ja som na 3D bola v gynfive v BA a platilasom asi 60-80€ nepamatam si, pol hodku sme boli v nutri s muzom cez 40fotiek a dvd k tomu + vysetrenie. ja chodim do malaciek, predtym som chodila do Ba

ataner81
4. sep 2012

@zora256 ďakujem moja. Pevne verím, že výsledky budú dobré a nič nám nebude brániť v otehotnení 🙂

deculko
4. sep 2012

@ataner81 supi posli muza po vysledky,vies,ze sme zvedave aj my? asi nemal doteraz cas...

mne tento cyklus zase boli podbrusko....ale to ma bolelo aj minuly mesiac a nic,akurat co ma to namotalo...takze na to kaslem....zaujmave je,ze predtym som si nevsimla,zeby ma podbrusko pobolievalo uz tyzden pred mrskou... asi som to brala za prirodzene a nevnimala to...

holky,ja mam take nervy z tej reklamacky vane...ledva sme sa zmohli na prerabku jadra,musime reklamovat vanu,a obkladacky na nove podmurovanie nemame,v obchode uz ich nemaju,musime ojbednavat z Brna ale oni nerobia zasielkovu sluzbu,lebo su obkladacky krehke... ponukli nam,ze nam ich sofer tie obklady dovezie do BA...tam mam brata...ale vyjde ta cena tak ako nova vana... takmer...75 eur len za nove obklady s cestou... a to este podmurovat...vsak skrachujeme... pri reklamacii nam nechchu preplatit naklady,ktore nam vznikli chybnym vyrobkom JIKA.... pisem znacku vane,lebo mam nervy...zato,ze sme kupili blbu vanu sa nam to tak predrazuje... ma porazi.... vsak ledva existujeme z mesiaca na mesiac a prerabku jadra sme si vzali na dlh....k hypoteke...ze raz na 30 rokov mame pokoj.... a teraz toto...

horseshoe
4. sep 2012

@zora256 heh, ved aj moj ma ciernobiely a ziadny plny mechur netreba. podla mna kazdy ma ciernobiely s vynimkou tych co robia 3D a 4D. To nebude o farebnom rozliseni, ale o tom, kedy si ten doki zbudoval to sono - ked to bolo este v roku Pane, tak sa necudujem. Ale stary doki su v podstate dobry, lebo maju vela skusenosti a tak sa obcas ako pises aj oplati vydrzat ten plny mechur 😀 😉

zora256
4. sep 2012

@brumka Ahoj§
Tak Šahy sú na strednom slovensku na juhu pri hraniciach maďarska.Tak aj tam sa rušila pôrodnica?Ani som nevedela.Ja tú ekonomiku nechápem,prečo práve pôrodnice rušia a nie nejaké továrne:-/A lekári prečo od chádzajú pre nízky plat,a nemajú srdce nato aby pomáhali ľuďom...
@ataner81 Ahoj!
Určite to tak bude 😉 Držkaj sa🙂

zora256
4. sep 2012

@horseshoe Ahoj!
presne tak🙂Ja vydržím,len nak je všetko ok 😉 A aj ty sa nám držkaj čoskoro aj nevolnosti zmyznú a už budeš čoskor cítiť motýlie krídelká🙂Idem baby malého mám hore,pápá,vnoci prídem,okolo 22h🙂

brumka
4. sep 2012

@zora256 u nas zrusili porodnicu ale nemocnicu spravili A.S. cize musis kupit registracnu kartu za 2€ potom este platit za objednanie tusim 1€ a kto chce nadstandard tak karty zdravia, nehorazne sumy, a pohotovost pre tehotne maju do 18tt a ja som teraz sla do ba na pohotovost a tam ma odbili ze si mam ist tam, no super, kto to ma rozlisovat kde a kedy kam ist :( ked som mala rodit sme mali 2 pripady zo zahoria 1 porodili na chirgii u nas na pohotovosti a potom sanitkou do Ba a jedny na zastavke muz, si odrodil dieta. je to dialnicou 15min alee aj tak chyba

horseshoe
4. sep 2012

@brumka no ja platim u mojho 8Eur, ale oplati sa, bo je to dobry doktor. tiez som predtym mala masiarku. Joj, tak asi nieco pravdy bude na tych tehu nevolnostiach ze ked su, tak babenko sa ma k svetu a zije. No ja mavam hlavne ranne nevolnosti, potom sa to vacsinou zlepsuje. Ale napriklad vcera mi bolo zle aj rano aj vecer. Neviem od coho to zavisi. A uz mi tie nevolnosti ani tak nevadia - som si tak zvykla na to. A ked nahodou ze aj grcnem, tak aspon sa potom citim konecne dobre 😉
A ty inak ako sa mavas, moja? Uz je lepsie?

brumka
4. sep 2012

@horseshoe hej uz lepsie, srdiecko prestava boliet, este mrchujem a cakam do stvrtka na kontrolu u dokyho, snad nebude treba kyret auvidime co povie, on je stara skola. asi som sa dost precistila, lebo v nedelu zo mna sli kusky . dake suchare alebo daky keks si skusala na tie nevolnosti? dako drobnost zjest?

horseshoe
4. sep 2012

@zora256 no nechcem byt skeptik, ale mam pocit, ze tie nevolnosti u mna nezmiznu 😀 To je taka intuicia - citenie, ze jednoducho ja takto citlivo reagujem na hormony a bude to cele tehu. Ved uz mi mali zmiznut a nic. Ale na motylie kridelka sa velmi tesim 😀 😉 Ale potom ked sa zmenia na riadne kopance v spojeni s mojim citlivym zaludkom - neviem, neviem, ako to dopadne 😀 😉 S nasou zachodou misou uz teraz vytvaram silne puto 😀