icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

dominika1516
5. sep 2012

@deculko ani nevies ako velmi si to zelam aby nedosla ale mam vsetky priznaky bolesti v podbrusku citlive prsia a krize ma bolia tak ze konec dokonca neviem co to ma byt ale aj ksichtik sa mi vyhadzal a moja naj kamoska je zachodova misa bo chodim cikat castejsie jak jest hehe 😀 .. aj ked velmi chcem babatko a snazime sa o neho pol roka tak ak sa zadarilo tak nevybralo si najlepsi cas lebo sme s priatelom prisli o pracu ale mame kde byvat on dostane velmi slusne odstupne a povedal ze ak je babo tak zoberie hoc jaku robotu takze nemal by byt problem a babatko chceme takze iz len cakat ci dojde mrchana ci ee 😀

brumka
5. sep 2012

@zora256 tak zle to nieje, ved do BA do mame 15min dialnicou aspon mi, to s oou pohotovostou kto to ma sledovat ze len do 18tt potom do BA v BA su zase 3 porodnccice, uz Kramare som vyhodila zo zoznamu tak uvazujem do buducna Antolsku.

brumka
5. sep 2012

@mamkabeika jejjjjjjjjjjjjj nadhera 🙂 aspon sa na vas vsetkych budem kochat ako by boli moje vlastne 🙂

deculko
5. sep 2012

@dominika1516 zelam ti babenko🙂)) veci okolo sa dajako vyriesia,aj ked to nebude najlahsie🙂 priznaky mas slubne,ale tie vedia taaak zblbnut,ze az.... tak len cakat...cakame s tebou🙂

deculko
5. sep 2012

@horseshoe to ja viem,ze robi len to co mi jemu...ze kupe tata...ale je to take mile,ked mu tam pcha hracky,ze sa tam tato spolu s tymi hrackami do vane nezmesti🙂)))) ten vodny mlyn atd.....🙂)

dominika1516
5. sep 2012

@deculko dakujeeem dufam ze sa vsetko na dobre obrati a bude aj babatko aj priatel mat pracu aby sme sa mali dobre no a dufam aj ze tie priznaky ostanu tak jak su a nespiknu sa s mrchou dam vam vediet co a jak ale budem potrebovat vseeetky prsteky 😉

zora256
5. sep 2012

@horseshoe Ahoj!
To neviem nemyslím si že by malo súvis z ms,ja som mala každý mesiac v iný deň cyklu a vracať som len raz vracala,a bolesti som mávala nieedy aj celý ms a inokedy len prvý deň a bola i taká mrcha ke´d ma nič nebolelo,a aj intenzita krvácania je vždy iná,tak ja ani neviem povedať tak pribežne akú mrchu mávam,ke´dže vždy je iná a v iný deň cyklu:-/A tehu nevolnosti boli dni keď zom grcla 2x za ráno a bol deň keď a pobede a večer by iba občas bývalo na grc,ale nevracala som večer ani raz.To je aj od pachov,ja som nemohla na veľkú potrebu bez toho aby som negrcala po nej☹...A chladnička len zo zadržaním dychu som mohla vyberať z nej jedlo...ach jaj,kiežby ma to sem-tam už trápilo😀

zora256
5. sep 2012

@brumka Ahoj!
Tu možno nájdeš diskusiu kto rodil v Antolskej a aj v ďalšej že aké sú názori na lekárov a pôrodnicu.Ja som si tu tak odsledovala Lučenec a levice a vybrala si Levice a neľutujem,keďže v Lučenci si ženy poležia bez pomoci k pôrodu aj 5-6 dní,kým im dajúniečo aby už rodili,tie ktoré sú potermíne a natrápia sa,hrozné ako to popísali a aj moje známe si vôbec ten pôrod nepamätajú jak krásny zážitok ale ako horor...
Tak kukni,či nie je aj o tých v ba písané skúsenosti a rozhodni sa podľa toho🙂

ataner81
5. sep 2012

Ahojte ženušky moje zlaté. Posilku a plávanie mám za sebou, teraz varím a potom si už len budem ležkať a koníkovať sa 😀
@mamkabeika júj to je krásne babulko 🙂 . nech je zdravučké a rastie do krásy
@deculko ahoj Evka. My sa s tými blbými nálada nejako striedame. Dúfam, že ťa to už prešlo a dnes je svet pre teba krajší. ja mám akúsi vynikajúcu náladu pár dní pred mrchou. Nerozumiem tomu, už som mala mať depky 😀
@dominika1516 držím palce nech nepríde a najneskôr v piatok tu chceme vidieť tvoj // testík 😉

brumka
5. sep 2012

@zora256 kamaratka rodila v lucenci a co som pocula asi nikdy viac, ja mam par znamych co rodili v kazdej nemocnici u nas a kazda si chvalila ale ja som sa okaslala 5x z 5 navstev a uz nikdy viac, vybavim si dakeho porodnika co ma pekne osleduje, ale hlavne musim otehotniet. zajtra uvidim co povie lekar snad nam neda mesiac a viac abstinenciu

zora256
5. sep 2012

@brumka Ahoj!
Moc držkám palčeky aby sa vám čoskoro podarilo bábätko,a verím,že si ok 😉 .Ja som zvedavá čo mi zajtra povie lekár pri sone brucha a vaječníkov,že z čoho som na 13dc krvácala do 16dc slabo a potom špinila od 25dc do 27dc a ms prišla na 27dc.:-/Pevne verím,že to mi len cystičky z vaječníkov prskli🙂Lebo tie bránili ovulácií.A veru Lučenec by som nechcela ani za svet,to ak by som nemohla do levíc tak by som do Štiavnice šla len tú máme na 100km:-/ tú veľmi chvália.

brumka
5. sep 2012

@zora256 takze zajjtra budeme spolu u dokyho 🙂

ataner81
5. sep 2012

@zora256 držím palce na to vyšetrenie. Určite dopadne dobre a to špinenie nič neznamenalo 🙂

zora256
5. sep 2012

@brumka Veru ja idem na 9h a ty?Budem na teba myslieť dnes tu večer už nebudem aby som sa vyspala hne´d po uprataní,potom ako malého uložím:-/
@ataner81 Nuž špinenie možná,ale to krvácanie na 13dc až do 16dc si neviem vysvetliť,že prečo som krvácala akoby som mala slabú ms,bez kúskov.

zora256
5. sep 2012

@brumka
@ataner81 A ďakujem vám baby,ste milé🙂 určite nič vážne 😉 ,nuž len nak mi lekár vie povedať,že čo to bolo,a kiežby povedal,že mám bez cystičiek vaječníky a rastúci folikul,by som bola šťastná 😉

brumka
5. sep 2012

@zora256 ja tam idem az na 11:45 lepsie casy uz volne nemal

ataner81
5. sep 2012

@zora256 určite to bude dobré. Hneď daj vedieť ako si dopadla 🙂

zora256
5. sep 2012

@ataner81 Ahoj!
Hneď ako uložím malého zajtra dám vedieť🙂Tak baby majte sa mi krásne do zajtra pobedia prajem krásny dník aj dobrú noc na dnes,a krásne ráno zajtra a doobedie🙂

deculko
5. sep 2012

vsetky nam dajte vediet,co vam doktor povedal🙂 kiez by sme tu mali dalsie testiky...
vyzera to tak,ze moj maly chodi cez obed spat na striedacku...vcera ano,dnes nie.... po riti dostene,ked bude vyvadzat tak ako v pondelok...

zora256
5. sep 2012

@brumka To nevadí,hlavné je že sa dostaneš tam ešte zajtra🙂Mne je najlepšie len tak na 9h keďže zvykne lekár meškať a je pomalý min.až o 10h som sa dostala dnu,a to som tiež bola na 9h objednaná a ešteže som ledva stihla autobus o 10:20hKeďže potom už len na 12:30h ide bus a až na 13:30h by som bola doma a to neviem kde by bol malý keď muž chodí o 13:00h do práce:-/A tam objednať sa len na celú hodinu dá.Tak budem na teba myslieť držkám palčeky 😵

zora256
5. sep 2012

@deculko Ahoj!
Môj dnes už veľa mrnčal atk o pol 12 už spal a to sme vstávali až o pol 9h a včera až o 13h zaspal tak dnes už bude čoskoro hore:-/ a vnoci tu ešte do 22h bude vyvádzať a musím sa vyspať už o pol 6 ráno vstávam,lebo už o 6 idem na bus ide o štvrť na 7.aby som došla na pol 8 do šiah a ku starkej zatiaľ keďže potom už len o trištvte na 9 ide bus a dôjde len na pol 10h to je už pozde:-/Tak mám stresy kvôli prebaleniu a obliekaniu maláho ako muž zvládne a malý 😔 ,veľmi dúfam,že sa ani jendému nič nestane,lebo pri mužovi sa aj na reve,lebo môj chlap je niekedy jak veľké decko,pohodlný...

dominika1516
5. sep 2012

@ataner81 dakujeeeem 😉 .. najneskor do piatku ak nedojde tak spravim testik a oznamim vysledok a dufam ze bude pozitivny ale ak dojde mrcha tak sme sa s priatelom dohodli ze dame pauzu od snazilkovania lebo sa chceme prestahovat a najst novu pracu a tak cize vsetko zavisi od toho ci dojde mrcha alebo nie ale ak nie tak budem ako brcha stastna 😉

stansn
5. sep 2012

my sme sa snazili od konca marca a 16.7.2012 sme mali na teste dve ciarky 🙂) drzim palce vsetkym 🙂

rohlicka
5. sep 2012

@stansn gratulujeme 🙂 chces sa pridat do nasej tehu tabulky ? 🙂

brumka
5. sep 2012

juj babky, nasla som si zabavku na odreagovanie, skusam sit na stroji ako samouk, a celkom dobre mi to ide, este batiku kupit a skusat 🙂

rohlicka
5. sep 2012

@brumka aj ja som tak zacala ako samouk kabelky .. :-P a pomalicky slo aj ine .. bytove doplnky, saty a pod je to super vec, ked si samostatne lubovolnu farbu druh a pod. vie vyrobit sama 🙂 drzim palce aby sa ti to darilo a pacilo nadalej .. ja sa tesim na PN a matersku a konecne budem mat opat na to cas 🙂 apon si myslim 😀

brumka
5. sep 2012

@rohlicka ak nebudes mat take sidlo ako ja tak cas budes mat 🙂 jasom nemala ani na jedlo ani spanok ked mi v noci spala 3-5h a cez den 3 🙂 ja chcem skor historicke kostymy, ked krajcirky su drahe a nieco sa naucit 🙂

rohlicka
5. sep 2012

@brumka zacnes jednoduchymi vecami aby ti to prislo pod ruku .. a casom budes sikovnejsia nez krajcirky 🙂 drzim palceky .. pekny konicek budes mat - historicke kostymy 🙂

stansn
5. sep 2012

@rohlicka chcem sa pridat do tabulky, ako to urobim?

rohlicka
5. sep 2012

Ahojte ženušky - mame ďalšiu tehulku 🙂 do partie ... vitaj @stansn 😎

@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013 - ak chceš upresni aj činske znamenie 🙂