Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Dievčatká odbehnem do obchodu ale o 15minút som späť. Vy len pekne píšte nech mám po návrate čo čítať 😀
babulky dnes sa mam supeeer 😀 k mojmu dobremu psychickemu stavu urcite prispieva fakt, ze zajtra je uz piatok a potom viiikendos 😀 😉 a vy sa mi ako mate?
@ataner81 9 mesiacov ? tak to dosť dlho ☹ držím palce aby sa Ti to už konečne podarilo 🙂 a Dúfam, že aj mne sa to podarí čoskoro alebo dúfam, že sa to predsa len podarilo aj napriek tej dvojdňovej MS .
Jasné rada budem aj ja vo vašich tabuľkách a pevne verím, že v tej s tehuľkami 🙂 Dufam, že tam budeme čoskoro všetky snažilky 🙂
@horseshoe ahojky .. 🙂 som rada ze si pozitivne naladena 🙂 ja mam nejak castejsie nevolnosti - VEEEELKA hrcka v hrdle .. ale ta odborna sestra ktora mi vypisovala knizku poradila cmulacie tabletky - Rennie - dobre na nevolnosti 🙂
aj ja sa tesim vikendu .. podla lekara zajtra koncim 3 mesiac 🙂 cize sobotu som uz vo 4. 🙂 juchuuu tesim sa jak mala 🙂
@rohlicka ahojky 😉 no neboj, to je tymi hormonmi - ja som sa na rozhrani 3-4.mesiaca komplet vyhadzala - cela tvar a tiez tie nevolnosti ma kvarili. A aj teraz este, ale da sa...Tak snad tabletky trosku pomozu...A podbrusko ta pobolieva, ci nie?
Gratulujem k druhemu trimestriku 😀 😉 Kolko meria tvoje malicke? Snad uz aj nevolnosti prejdu a budeme si uz len uzivat. 😉 A krasny vikendik prajem 😉 😉
@ataner81 jaj mojko hrozne som zvedava ako to s tebou dopadne moc moc moc drzim prsteky nech to mas ten najkrajsi darcek k narodeninkam ved kto iny si ho viac zasluzi nez ty uz sa dost dlho trapis s tymi nepodarenymi pokazenymi testikmi tak verim ze tento mesiac bude uz konecne poriadny dvojciarkovi inak pojdem urobit bordel s tymi co ti ich predavaju takto nepekne na tebe chcu zarabat.Ja uz budem mat obedik navareny uz mi chyba z knozky posledna kapitola docitat este trosku povysavam a rozmyslam ze vybehnem kamku kuk do baru na kofcu boli sme narovnako tehotne uz jej zacina pekne vykukat brusko tak pojdem silno moc hladkat nech sa aj na mna nalepi to tehu brusinko.
@brumka brumicek moj este si tu neni ako si nam dopadla u doktora myslim na teba nech su to len dobre spravy ziaden kyret a aby ste mohli hned snazilkovat.
@rohlicka @horseshoe babenky aj ste vyskusali vtedy ten gastrotus ?
@nikol44 urob testík a uvidíš ako na tom si. Držím palce nech si v tehu tabulke. Hneď daj vedieť ako si dopadla 🙂 nech ťa tam môžem zaradiť 😉
@simonkato mojka najviac si to zaslúžiš ty. Po tých trápeniach, ktorými si prešla by som tebe najviac dopriala //test. 🙂 Ja som sa rozhodla netestovať. Už som to vravela aj Evke a teraz to vravím aj tebe. Som alergická na negatívne testy a začínam nenávidieť bielu, takže žiaden test. Mrcha nedôjde 10.9. a 19.9. idem na usg, takže ak do vtedy nepríde(čo nepríde), verdikt ako som na tom mi povie až doktorka
@horseshoe stazovala som sa lekarovi na bolest podbruska a šušky zvnutra ... a povedal ze na to je dobre "Magne B6" a ked to boli tak oddychovat - neprechadzat sa dalej a pod.
na poslednom sone malo drobatko 6,5cm 🙂 veeeeelmi aktivne ale ked tak spatne uvazujem mala som pod dlllhej dobe zeleny caj (klasika zalievany sypany) lebo priatel si ho robil a neodolala som mu 😀 a potom asi hodku na to kontrola . .a fakt sa tam vrtelo nonstop .. chudatko moje mala som potom vycitky ..
a vikendik chcem travit hore pupkom na gauci - maximalne zehlenie a navarit a zase hore pupkom 😎 😎 😎
@ataner81 to nam chces urobit ale ja ta uplne chapem ani ja nebudem testovat keby neprisla ale ona pride mam taky pocit nema byt z coho ten spuntik. Gyndos mi kazal aby som sa po mrche ukazala tak ak by neprisla a meskala ale dva tyzdne by som sla k nemu ze akosi nechodi a hotovo.Zasluzime si ich obe a nie len my ale kazda jedna zienka tu si to drobatko zasluzi ved my by sme im dali aj posledne tak ked niekto tam hore je nech to konecne tak zariadi aby bolo vsetko tak ako si prajeme.
@simonkato tak presne ako pises - nechcela som uz dalsiu chemiu do seba pchat, dost co som brala ten utrogestan... 😉 Pre mna bol najhorsi 7,8,9.tt - to som len prelezala v posteli. Sice od 12.tt obcas rano grcnem - ale mne grcanie nevadi - teda citim sa po nom ako znovuzrodena 😀 je mi potom uplne super od zaludka 😉 U mna sa to da zvladnut aj bez nejakych medikamentov 😉
@ataner81 mojko ja viem ze to jednoducho nevide nema ani poriadne z coho za prve a druhy hlavny dovod lebo to velmi chcem a zakon schvalnosti sa to nepodari cize budem len rada ked mrcha pride pekne na cas a upravi sa mi ten hlupi cyklus a nebudem s nim mat uz ake problemi.
@horseshoe nebojsa moja este ti bude brusinko aj zavadzat ale potom aj chybat aspon tak mi to kamoska hovorila ze normalne jej aj chybalo to brusisko 🙂

@nikol44 ahoj a vitaj medzi nami.Urob si zajtra ešte jeden test nech vieš na čom si. Niekomu tehu test ukáže pozitívny výsledok až po pár týždňoch 🙂
@simonkato to isté tvrdí moja polovička. Veď robíš na smeny a väčšinou si doma, tak sa o domácnosť staraj ty. Niekedy by som ho najradšej zaškrtila 😠. Ja na počudovanie nemám žiadne bolesti. Ešte ma aj prsia prestali bolieť. Kopec bieleho krémového hlienu a včera sa dokonca riadne naťahoval 😕 Nechápem to. Len nech to takto ďalej pokračuje a z vymyslenej tehule je ozajstná 😀