icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
6. sep 2012

@rohlicka No ja mam tie bolesti podbruska a buchty tiez 😒 No mne doki povedal na to tak - kazda zena vnima bolest individualne - niekto povie, ze mu nic nie je a niekoho to strasne boli - pritom sa jedna o tu istu bolest - tak isto rozdielne reaguju zeny aj pri porode - niekto uplne pohoda odrodi a niekto sa zvija ako v predsmrtnom krci. Je to aj zalezitost toho, aky mas prah bolesti. A este doki vravel, ze proste aj ked ja mu hovorim, ze mam bolesti, tak on nedokaze objektivne posudit moje subjektivne pocity - on nevie nakolko su velke - ze ci su normalne....Takze s bolestami v podbrusku sa neda nic robit. Lebo lieky nemozeme, maximalne nas mozu supnut do nemocky na pozorovanie ale to by bolo uplne zbytocne.

Inak ja uz nie som ista, ci klud na tie bolesti je najlepsi. Praveze mam pocit, ze ked sa viac setrim, tak tie bolesti su potom na druhy den vyraznejsie. Praveze ked viac chodim, mam pocit ze mi je lepsie. A bola som vcera na tom cvicku pre tehule - joga a ako som sa dnes rano zobudila, tak som nemala ziadne bolesti - mozno treba tu panvu trosku prekrvit, posilnit panvove dno, neviem...Mna napriklad strasne bolieva kostrc - takze mne cvicko treba ako sol. Inak mne to magnezko zatial doki neodporucal - ze az najskor od 4.mesiaca - on to dovtedy nechce predpisovat - netusim preco...

Inak malunke velmi podrastlo - supeeer 😀 😉 😉 A neboj ten jeden zeleny caj ho isto nespravil aktivnym - moje sa na kazdom sone takto skrucalo a mavalo. To je preto, ze tie plodiky nemaju radi sono - im to sposobuje nejaky hluk ci co - preto tie sona sa nemaju az tak casto robit. Tak sa teda drzkajte 😉

ataner81
6. sep 2012

@nikol44 ďalší smutný osud ☹ .Koľko máš rokov? Kedy si vlastne mala tú mrchu? To by si si mohla testnúť aj teraz 😉

deculko
6. sep 2012

Simi a Reny...obe si dve ciarky zasluzite...obom by som to priala najviac...ale vlastne vsetkym🙂)) dufam,ze ten september bude fakt plodny....tiez by som bola stastna... lebo to moje trvdohlave chlapca...neplati na nho ani to,ze vsetci bagristi,poziarnici chodia cikat na zachod ...ze nemaju plienky...

ataner81
6. sep 2012

@simonkato už nám to moja musí víjsť, iná možnosť nie je 😉

deculko
6. sep 2012

Reny som zvedava,ci fakt vydrzis netestovat🙂))))))))))))) kiez by to bolo teraz🙂)) a ci by sme ta my ostatne na to nenahovorili....

deculko
6. sep 2012

a Simi...mne teda to brusisko nechybalo,ked som porodila... lebo uz som v noci ani na posteli nevedela obratit,take som ho mala velke,hotova namaha to bola otocit sa na druhy bok....

ataner81
6. sep 2012

@deculko Evka skús opačnú metódu. Akože sa vzdaj. Povedz mu, že je ešte maličké miminko a tie nosia plienky, tak si ich môže nechať. No a pri niečom čo mal dovolené napríklad mohol pozerať rozprávky lebo už je veľký, tak mu to proste nedovol. veď je malé miminko a tie telku nepozerajú. Aj keď pôjdeš na WC ty, tak mu tiež povedz, že ty si už veľká, nenosíš plienky a chodíš na záchod ale on je malé miminko tak má plienky. Nie vyčítavo či pohŕdavo aby sa ti neurazil 😀

ataner81
6. sep 2012

@deculko Evka vydržím. Už žiadne biele testy. Do mrchy ešte ďaleko, takže zatiaľ ma to neláka

horseshoe
6. sep 2012

@deculko no uvidime, co poviem v 9.mesiaci na moje brusisko 😀 normalne sa mi to zda neuveritelne, ze mi narastie take velke 😀 a kolko si v tehu pribrala? bola si pred tehu chuducka alebo si mala par kil navyse?

nikol44
6. sep 2012

@ataner81 Veru smutný :( Ja mám 23 rokov. A je to tak že MS mi meškala cez dva týždne ale dva dni dozadu som dostala MS lenže dnes po MS ani stopy takže neviem ako si to vysvetliť ... ☹ Trvala dva dni a včera to bolo len také špinenie predtým nebola silná ..

deculko
6. sep 2012

@horseshoe rok pred tehu som este mala 59...ale mesiac pred tehu 69.... este viem,ze na poslednej poradni u svojho gynekologa som v 8 mesiaci mala 89...potom ma uz na poradnach v porodnici nevazili.... a pre istotu som sa nevazila ani ja, naco si robit taky horor... po dvoch rokoch som potom mala opat tych 71.... take 2 kilka viac ako pred tehu.... ale mozno este niekedy najdem v sebe tu volu,aby som bola aspon na 65... telo vyzera krajsie.... predsa som kusok pri sebe...lenze sladke je moja zavislost... mozno este niekedy:0))po druhom tehu...teraz by to bolo zbytocne..🙂

ataner81
6. sep 2012

@nikol44 tak ak máš test, sprav si ho. Ak mrcha trvala kratšie či bola slabšia môžeš byť tehulka 🙂 . tak šup, šup ocikať test

nikol44
6. sep 2012

@ataner81 Nemám testík ☹ A momentálne som v práci tak ak stihnem dnes kúpiť keď pôjdem z práce tak ráno ocikám ak nie tak kúpim zajtra 🙂 Neviem sa dočkať uufffffffff to svitla taká nová nádej pre mňa tak som zvedavá 🙂

horseshoe
6. sep 2012

@deculko hihi, no pekne si narastla v tehu 😀 😀 😀 ale podla mna na to pribratie velmi vplyvaju hormony a tiez zadrziavanie vody - ja rano vazim skoro o kilo menej ako vecer. ja sladkemu sice moc neholdujem,ale velmi lubim slane veci, masko a rozne cerstve peciva a chlebik 😀
No nevedno kam pojde rucicka vahy pri mne 😀 moja mamina pribrala v tehu 25kil - furt sa napchavala rozkami 😀 Ale najdolezitejsie je, aby sme boli zdrave - to je podstata 😉

zora256
6. sep 2012

@brumka
@ataner81 Ahojte babulky!
Tak po preventívke,mám ešte väčší stres,ale verím,že bude všetko ok 😵 ,musí...
Jeden vaječník pravý mám až 63mm x neviem už koľko proste dupľovaný od cýst,takže ak do 2cyklov s Duphastonom a z vitamínom B1 neotehotniem,musím ísť na operačku z laparkou odstrániť aspoň polovicu vaječníka,aby som mala hormóny v rovnováhe,keďže ten vaječník produkuje nadmierne mnošstvo,a preto krvácam hoc kedy☹A aj bolieva...
Pevne verím,že ľavý bude dosť produktívny tento cyklus a zadarí sa,keďže zrejme preto som mávala ms len každý druhý mesiac,čiže aj ovulka je len tak,čiže z týchto dvoch mesiacv musí sa buď teraz alebo budúci zadariť,a verím,že to bude ešte tento mesiac,a operačka nech počká kým deti nebudú väčšie,proste škôlkári,aspoň aby ľahšie sa vedeli prispôsobiť k starým rodičom proste aby vydržali 5dní bezomňa☹Musím sa naladiť na pozitívnu vlnu a modliť sa znovu k svätým,ako vtom čase nechať to tak...veď keď človek nemyslí nato a nezaoberá sa stým,tak to príed ľahšie,ako keď nato myslí stále.
@simonkato Ahoj!
Ako fajn,že máš takú možnosť lacno nakúpiť knihy a ešte aj čas čítať,závidím ale vdobrom,ja akosi nemám čas čítať a moc rada čítam,knihy,najmä tie zo 16.storočia paničky so zlými chlapi😀Ale tak mám doma dvoje kníh z knižnice a akosi tu vysedávam,ak by som tu nesedela tka by som čítala alebo spala😀,lebo tak porobené by som aj mala veci v domácnosti🙂

simonkato
6. sep 2012

@deculko reny ti dobre radi skus na neho taku taktiku ja budem mat na druhy tyzden na starosti synovca dufam ze ho naucim povedat ako sa vola tiez je hrozne tvrdohlavy vidim na nom ze by to aj chcel povedal ale ako keby sa bal a zatne sa a nic s nim nehne musim zjednavat o cucu ja som po novom uz sisa alebo ima.
@anater81 veru bolo by uz nacase aby to nam to vislo a do uspesneho konca a najlepsie nech sa to podari kazdej jednej z nas co tu sme 🙂

ataner81
6. sep 2012

@zora256 tak to nie sú dobré správy ale moja nič nie je stratené. Teraz sa sústreď na úspešné snažilkovanie a ostatné veci vypusti z hlavy
@nikol44 kúp si ho dnes, nech vieme už zajtra na čom si 😀 😀 😀 😀

ataner81
6. sep 2012

@simonkato no už musíme zmeniť naše vymyslené tehu na reálne lebo nám z toho po čase šibne 😀 😀 😀 😀

nikol44
6. sep 2012

@ataner81 Dúfam, že budem stíhať .. neviem totižto dokedy je otvorená lekáreň ☹ No robím do 17:30 ale tak asi si odbehnem z práce ešte hádam ma nik nebude hľadať zatiaľ 🙂

deculko
6. sep 2012

hej Simi a Reny,zvazujem tu metodu,volaco na nho vymyslim...prisposobim...lebo rozpravku zakazovat nechcem... ale na nieco pridem.... nieco trefne,co mu bude sediet...

horseshoe
6. sep 2012

@zora256 joj, moja, ja pevne verim, ze babenko sa vam napriek nepriazni vajecnika podari aj bez tej laparoskopie 😉 😉 😉 Neboj, hlavne mysli pozitivne, modli sa - psychika ma na telo velky vplyv. Aj ja si myslim, ze ked tomu nechas volny priebeh, tak sa skor zadari 😉
Mne hovoril jeden doki, ze robil na oddeleni, kde lezia sami stari ludia a tych stale cosi pobolieva a podchvilou si kazdy z nich pytal nejaky utlmujuci liek. Ze kolkokrat im do zily tiekol len nejaky obycajny roztok - ziadny liek a oni ze pan doktor, ako ohromne sa citime - uz nas nic neboli. Cize psychika je potvora - treba ju osalit 😉
Drzkam palceky 😉 😉 😉

deculko
6. sep 2012

no Zori... tak nech si tehu.... take spravy nepotesia od doktora....
a Reny pokusitelka🙂)) kiez by som ta mohla pokusat tento mesiac,ci odolas tehu testu....ale verim,ze biely vidiet netuzis...to uz ani ja...
mas vobec doma nejaky test? ja jeden doma mam...

zora256
6. sep 2012

@ataner81 Ahoj!
Práveže snažilkovanie treba vypustiť z hlavy a len si keksík užívať bez sústredenia naň,malý sa nám tak podaril,keď sme už na to nemysleli,len ten jeden mesiac som na to nemyslela,a vtedy sa podarilo 😉 .Len kiežby moje myšlienky zaberalo niečo iného...Budem musieť niečo robiť,počas voľných chvíľ,ale čo?asi začnem cvičiť,len tak pre kondičku,lebo tak chudnúť mi netreba😀

deculko
6. sep 2012

ahojte dievcata,maly mi vstal🙂) papa zatial🙂

zora256
6. sep 2012

@deculko Ahoj!Veru nepotešia,keď mi dal len 2 mesiace na oehotnenie,kiežby to bolo na želanie...:-/
A tých testov ja mám v rezerve až 9ks.Pre istotu,kiežby ukázali //,o mesiac,by som bola najšťastnejšia na svete,keby som nemusela ešte tento,a budúci rok ísť na operačku...ale keby som tie bolesti vydržala ešte zo 3roky minimum.A najmä keby som otehotnela,lebo počas tehu vaječníky sa vypnú a tak ani cysty nerastú,a aj hormóny ustanú.A snáď by sa celé pozastavilo a možno by to všetko ustalo na nejaký čas,lebo to len teraz začalo viac pracovať,akosi,vlani my to lekár pri preventívke po pôrode 6týždňov zistil,dovtedy som o tom ani nevedela,predošlý lekár mi otom nehovoril,a ja že len hormóny nemám v rovnováhe,a teraz toto.A to mám už od 11rokov s ms ťažkosti,a pekne dlho to vydržalo,tak snáď tehu by mi prospelo,na nejaký čas.

horseshoe
6. sep 2012

babulky a nemal dneska nas brumkacik @brumka nahodou kontrolu u dokiho ci bude treba kyret alebo nie? Dufam, ze je ok a coskoro nam napise dobre spravicky. Tak sa nam ozvi co najskor. Drzime palce 😉

ataner81
6. sep 2012

@deculko Evička tá telka bola len príklad. Nájdi niečo čo ho vystihuje a nebude to zákaz, len si si to premyslela a zistila si, že také veci bábätká nemožu. Že mu to dovolíš až keď bude veľký chlapec a v žiadnom prípade nepoľavuj. Určite sa ťa bude snažiť presvedčiť, že je už veľký a tak sa ho snaž navigovať na ten nočník ale tak aby to akože bol jeho nápad 😉 Držím palce. U mňa to už 2x zabralo. Nemám žiaden test už od júla. V auguste som si mrchou bola istá a teraz bude usg namiesto testu 😉
@zora256 tak tak. Vymysli si nejakú aktivitu, sexík si užívaj a všetko bude v najlepšom poriadku. Držím palce.
@nikol44 kolegynky to určite pochopia ak si odbehneš 🙂

ataner81
6. sep 2012

@horseshoe áno mala kontrolu. Všetky jej držíme palce a napäto očakávame výsledok

nikol44
6. sep 2012

@ataner81 Práveže ja som tu sama takže tu nemá kto ostať ☹ Ale nejako to vymyslím 🙂

brumka
6. sep 2012

ahojte babulky, @ataner81 @rohlicka @zora256 @horseshoe @simonkato tak vsetko ok kyret netreba, ale som nahnevana asmutna post 2 mesiace priom je vsetko ok, jmusim cakat kym odkrvacam ze uz viac ako tyzden ak budem ma ist k nemu. odporucil mi femibion. povedal som muzovi ze nemame sa pokusat o babo 2m ale kaslem nato ze to sa odporuca pri kyrete a on ze nie, tak sme sa povadili. takze vsetko je zle, polrocne snazenie je v cudu, uz si mozem novu pracu asi hladat a tak. co som sa s dokym bavila vyzera to ze babo vypadlo zo mna v nedelu ked som najviac krvacala, smutne je to ze som ho videla na papieri :(
@nikol44 vitaj 🙂