Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte babulky 🙂 tak a mame tu nedelu 🙂 unava maximalna .. nic sa mi nechce - pradlo na zehlenie - pllllllllno 😀 kto mi pride pomoct ??? 😀 nakukujem tu ale asi si uzivate slniecko, kedze vikend je poslabsi na komentariky .. ale prajem peknu nedelu .. nas cakaju posledne pripravy - predsvadobny tyzden 🙂 a uz len 2x do prace a mam tyzden dovolenku - juchuuu 🙂
@rohlicka len si to pekne uzi 🙂 Ja si na to velmi dobre spominam. Vsetko som nechala na hotel,len saty a upravy pred svadbou som riesila. Manzel prisiel den pred sobasom k nam. My sme to vsetko brali tak v pohode. Boli sme sa na 2 hodiny prejst a pokecali sme si. A na druhy den sme sa velmi tesili. Co sa mi nepacilo som vypustala,cize na svadbu mam krasne spomienky.
Hlavne sa nicim netrap a zabavaj sa 🙂 Urcite to bude super. 😉
@horseshoe ono to nemusi byt antikou, aj som nemala zadne problemy a to som yvstriedala 6 preparatova skoncila som 2x pri jedno ma som spokojna, ja co mam okolie tak kamaratky nemali tiez problems otehtonenim alebo s niecim inym, ono to moze aj nemusi byt tym, ved 1000 ludi 1000 chuti. problem moze byt vtom aj nemusi a mne ani jeden lekar nenutil hak ja som si ju vybrala afakt mi pomohla, kazdy mesiac som 3 dni musela byt doma v posteli s bolestami a to nebolo bohvie co aj tvar amam teraz super, proste u mna jednotka a treba sledovat zdravotny stav. v mojom okoli su zeny co nemozu mat detia hak nebrali ale too moze byt mozno aj tou spodnou vodou alebo inde problem..
ahojte babky som tu na skok ako samate 🙂 ja super vcera som manzela spracovala ze ked a boji nech si da pozor, tak sme sa nechali uniest ze ak bysom mala plodne dni, tak mam aj desatorcata 🙂))))))))
@rohlicka tesim sa s tebou a brusko uz mas? ja som mala v 2mesiaci celkom slusne, saty mi museli povolovat 🙂
@depa vitaj medzi nami 🙂
@brumka Ja som bola tiez velmi spokojna. U nas to bolo tak, ako som uz spominala, ze som neplanovane treti krat otehotnela. Lekar ma vtedy velmi podrzal, stastlivo som porodila, rok a pol som kojila. Ako mi prisla prvy krat mrcha, tak som zacala rozmyslat, co urobime. Chcela som sterilizaciu, ale lekar ma presvedcil, ze vzhladom na moj vek (vtedy 25), to nie je dobry napad. Zdovodnil to tym, ze som mlada, ze sa mozno rozvediem alebo ovdoviem a budem si chciet zalozit novu rodinu. A dostala som HAK a brala som jedinu znacku za celych 11 rokov. Inak som nemavala ziadne problemy, pravidelnu mrchu, plet na tvari v pohode. A teraz? Hrozne volaco, ale hlavne, ze je tu baby. Takze slova dokyho sa naplnili. Planujeme dve babenka a potom uz mozno dame tu sterilku. Uvidime. Pekny den babenky.
@brumka No neuveris, ja som vcera dala dcere rifle č.27. Velmi ma tlacili na bruchu. Ja som chuda, vysoka, po detoch mi ale zostalo brucho. A popraskane mam velmi. Pribrala som 20 kg a vsetko som mala v bruchu. Porodila som 4 kg cvalikov a o mesiac som nosila veci ako pred tehotenstvom.
Ahojte dievcence moje tak ja som sa prave zobudila a pozeram ze kolko je hodin boli sme dneska ako vzdy u nasich na skvely obedik.Maminka nam aj napiekla take cesnakove buchticky sme si rozkazali takze jedna basen.Ale o 13sme prisli domov a mna zmohla hrozna unava a ci som nezaspala som zvedava co budem robit v noci.Keby bol aspon drahy doma ale ten ide na nocnu.vcera sme boli cely den na zahrade oberat hrozno a broskynky a pak sme to davali do suda bude palene keby tak uz na krstiny drobca aka by som bola rada.Ale z hrozienka sme si zobrali kopec stavicky tak pomalicky popijam mnam.Vcera vecer sme sa boli napapat v mojej byvalej praci a babenky ma volaju naspat ze nema kto robit co boli nove dve vyhodl jedna mala uraz a dalsej zacina skola.Uff som ostala v rozpakoch ale tak hovorim ze nech povedia majitelovi aby sa mi ozval.Tak som hrozne zvedava ci sa ozve lebo moc som sa s nim nemusela.Aspon by mi nebolo doma tak dlho a daka korunka by nam do toho konca oktobra pomohla. @ataner81 reni aka bola oslava?Dufam ze si sa pekne odreagovala a prisla na ine myslienky.Mrcha co dufam ze este nedorazila a ani nedorazi.
Inak bavili ste sa na temu antika ja som ju tiez za mladeho veku brala ale 3roky bola som s nou velmi spokojna krasne prsia plet mrcha ako hodinky tri dni ziadne bolesti ale ta antika bola poriadne draha na mesiac som platila800sk cize myslim ze bola aj kvalitna uz si nespomeniem ako sa volala.Ale po tych troch rokoch sa mi zdala uz neunosne draha a skusila som dalsie tri no hnus bordel tak som sa na to pak vyprdla.A zase mrcha taka ze som sa po stene skriabala ale aspon mi zostala pravidelna.Ale ked si zoberiete stale si davame do tela akysi bordel v roznych formach strava vzduch voda vselijake lieky tak nech si clovek vyberie co kde je najvecsie zlo.Ved aj v prasku na pranie je tolko chemie v samponoch sprchacoch kremoch a pouzivame ich kazdy den.Je uz taka doba.
@brumka no ved jasne - ako som pisala niekomu HAK pomaha inemu nie. Ale uz ked sa nad tym zamyslis, ze do seba pchat umele hormony niekolko rokov - na tom neni nic dobreho ani zdrave. Tiez ked ti HAK vyriesi napr. problemy s pletou - to je len potlacenie problemu ako aj bolestiva mrcha...No ale urcite je to riesenie. Kazdopadne teraz je strasne vela nazorov vo svete, ktore su proti HAK a su to vsetko odborne nazory...Ale nikoho neodsudzujem, kto HAK berie - to je jasna vec rozhodnutie kazdej jednej z nas...
Inak my (ja+fazulka) sa mame dnes vcelku dobre - doobeda som mala sice nizky tlak, a tak mi bolo dost zle, ale uz je to ok 😉 Joooj a to velmi rada citam, ze ste vcera popracovali na babatku 😀 😀 😉 Prajem vam to moc 😉 😉 😉
@zora256 Ja sa mám dobre, nevoľnosti ako-tak ustúpili, ešte bývam unavená, ale to je asi normálne 🙂 Dnes bol krásny deň ,tak sme si ho s rodinkou nádherne užili 🙂
@brumka hehe brusko - uz som to tu spominala 😀 ja som mala brusko este pred otehotnenim take ako teraz 😀 cize cca 5 mesiac tehu vyzeram .. ale tak ma v podstate kazdy aj pozna.. 🙂 ale nastastie vahu si drzim ale mam pocit ze kusok mam viac nafunute brusko ale ked lezim tak ani fuka po naznaku bruska 😀
Chcem sa vam pochvalit zienky 🙂 dnes sa mi podarilo prerobit lanove nohavice na tehu nohavice 🙂 takze na jesen uz mam co nosit .. 😵 😵 😵
@mamkabeika Ahoj!
To je veru normálka to prejde v 2.trimestri:-)Budeš plná energie,ale len opatrne aj vtedy všetko z mierou🙂Ja som okopávala 😀 aj v 7 mesiaci ale tak som sa začala aj otvárať v 32tt,ale potom som sa šetrila a ešte som aj týždeň potiahla🙂čiže v 41tt som rodila🙂
Dobré ránko babuľky moje krásne 🙂 🙂 🙂 tak som tu opäť s vami po krásnej dovolenke 🙂 🙂 🙂 ako ste sa mi tu všetky mali?? ? 😉 @ataner81 okamžite si prosím všetky info!!!! 😉 😀 zapísali ste "iba" 41 strán odkedy som tu nebola tak mám čo doháňať 😀 tak šup šup všetky infošky som stašne zvedaváááááá 🙂
@julinka88 ahooj tak ako uz si bola u dokiho ? ja som vcera robila dalsi testik ze ci je to ozaj pravda a boli // a ta najkrajsia krasne zosilnela 😉
ahojte babulky ako as mate, tak mi sme sa s muzom rozpravali a to co sme keksikovali tak sme zisitili ze slovo davaj si pozor malo znamenat ze bude nezny, takze sme sa nepochopili, takze este neviem ci spracujem muzika na plodenie alebo nie
@horseshoe jasne, som rada ze ti je uz dobre, nezabudni vela vody pit 🙂
@lumiva jaj to si pekne stihla ja som nikdy nebola ani nebudem ale pred 3/4rokom som zacala chudnut cize ked dcerka mala 2 roky som konecne sa dostala na povodnu vahu a nizsie. ja som vyskovo malinka :(
@rohlicka, hej spominala, ja ked som bola v 5m mi vraveli ze ci kazdu chvilu rodim a v 9m mi vraveli ze urcite cakam dvojcata 🙂
Dobré ránko dievčatká moje. Dnes máme krásny dník však. Polovička išla po výsledky spermiogramu, tak som trochu nervózna s čím príde. Držte nám palce nech je všetko v poriadku.
@simonkato Simi oslava bola skvelá a to sa mi tak strašne nechcelo ísť. O 1nej som sa rozhodla urobiť si radosť a vyrazila som do Auparku na nákupy. Jasné, pusti ženskú do obchodou a minie celú výplatu 😀 😀 . Nechala som tam mailand ale čo, veď si zaslúžim 😉 😀 O 5tej do začalo. Najprv smutná správa, kamoške zomrel manžel. Bol veľmi chorý a viac menej sa s tým počítalo ale aj tak nás to zložilo a potom sa to rozbehlo. Až nás z baru vyháňali 😀 😀 😀 😀
@drobca07 no vítaj doma tehulienka naša budúca 😀 😀 Ako si sa mala? Blbá otázka čo. Máme nové tehulky @dominika1516 a @julinka88. Dúfam, že som na nikoho nezabudla. Ešte čakáme na potvrdenie od @nikol44
Ja som mala celý víkend počas dňa pokoj až večer začali jemné bolesti v pdbrušku a dnes od rána pichanie a tlaky tak bojim, bojim, že príde ☹
@dominika1516 a ty si nám neverila? Ty, ty, ty 😀 Keď ti tu na MK povieme, že si tehula, tak si 😀 😀 😀 Krásne tehulkovanie a tichučko, no v dobrom závidím 🙂
@ataner81 😉 ešte stále dočítávam, ešte som len na str. 125, myslím, že je tehuľka aj lumiva, či? a čo sa to tu dialo s našou brumkou??? 😖 dúfam, že už je všetko v poriadku ....
.....a bolo mi fantasticky, len táto realita teraz je 😠 ..... zajtra by mala doraziť mrcha , budem 29DC ale ešte som brala duphika tak som zvedavá kedy dorazí......aj keď by som bola najradšej keby už nedorazila, ale podbruško bolí, prsia mám boľavé a zväčšené hádam aj o číslo takže určite dorazí..... ☹ ...ale už sa snažím nejako neriešiť, tento mesiac som nerobila žiadny ovu test ani nič iné, proste som sa na všetko "vykašľala" .... už som nejako bola veľmi upätá na snažilkovanie takže odteraz mi je to jedno a ak to má prísť tak to príde.... 😉
...a ešte by si mi mohla hodiť tabuľku nech sa lepšie zorientujem 🙂 díkes
@ataner81 dakujeeem mojka no priznam ze neverila ale som rada ze ste mali pravdu a uz budem len a len verit 😉
snazilkuj sa pekne ze zachvilku aj ty budes vyradena z tabulky snaziliek 😉
@ataner81 tesim sa ze si sa odreagovala a pekne to oslavila 🙂 @drobca07 no ani sa nepytaj co je so nou, s babatka sme sa tesili 4,5 dna a potom som zacala spinit sli sme napohotovost som si vyckala 4h, ze ja niesom urgentna...no super a ze keby nieco mam prist, tak som prisla to zase 3h a dalsi doky ze preco som tu ze som mala ist do svojho bydliska, a ze co ma so mnou robit ked krvacam ze liekynato este niesu. a ze preco som mala sekciu a ked som mu povedal preco tak mi povedal ze si vymyslam ze u nich to byt nemohlo a potom si ho manzel na chodbe odchytil... prsote des a hroza, ale zaver, som opat snazilka
@drobca07 áno, áno aj lumiva je tehulka a @brumka bola ale mimi samo odišlo ☹ . Sme z toho všetky veľmi smutné, no našťastia sa sama vyčistila a netrebalo kyret.
Tak to je super. Takú dovči si zaslúžime všetky. Malo by to byť povinné a zo zákona dané 😉 😀 . Ja som tiež v júly vyhodila všetky testy a nič neriešim. Tiež som bola až priveľmi na to naviazaná a nervózna, tak je jasné že sa nedarilo. Držím palce aby mrchaňa neprišla. Máš nejaké príznaky?
@dominika1516 Kiežby si Domči mala pravdu. Už by bolo na čase presťahovať sa do ďalšej tabuľky 😀

@ataner81 ahojky moja neviem či sa možem k vam pridat iked sa snažim dlhšie ešte pred rokom som myslela po umelom že sa budem tešit ale marne rišla som o malinke v osmom tyždni a tak ešte som sa rozhodla že po dalšich troch neuspešnych prenosoch to ešte raz skusim uvidime no už ked ti pravdu poviem som už volako pesimisticka lebo neviem v čom je problem všetko robim ako doky kaže a nič takže uvidime.