Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe ja strasne rada varim a hlavne ked to druhym chuti nechapem zeny ktore nevedia varit akoze neodsudzujem ich ale co je na tom tazke pre boha nahadzem tam co chladnicka a dom dal aby sa to dalo zjest ako tak pasovalo a hotovo.Aj ja mam rada klasicke jedla ale skusam aj rozne take co sa nejedia kazdy den raz chuti inokedy nie a niektore si drahy rozkaze aj kazdy tyzden 🙂 Bavilo by ma robit kucharku ale ked tatko silou mocou chcel cukrarku tak to tak aj dopadlo samozrejme ze ma zobrali aj kuchar casnik ale co uz do dnesneho dna to tatkovi stale vycitam a aspon sa umudril teraz nechava na chalanoch vyber skoly.
@simonkato mne sa skoro kazda znama smiala ze som varila doma dvojmo prirkmy a tak dcerke do 15m ze naco co nekupujem umele vyzivy v lekarni, ze ci sa mi chce a tak ze ich detom neochutene ejedla nechutia atak, ja rada teiez varim len neopznam kopu recepptou ale teis ma ked rodine chuti 🙂 tento vikend so napriklad zavarala leco
@brumka bože žiadne umeliny či polotovary. Nie nie, pekne si sama navaríš a vieš čo tam dávaš a z čoho to je. Aj tak tie umelé výživy sú neskutočne predražené a hnusné ble 😝
@simonkato aj ja milujem varenie a aj pečenie. Nie je nič ukľudňujúcejšie ako varenie. Len mi chýba umývačka riadu a nejaký sluha, čo po mne popratá lebo môj výkon a výsledok je dobrý ale tá spúšť čo po mne ostane..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@brumka mrzí ma, že som ťa na ten testík nahovorila ☹ Keby nie, tak sa takto netrápiš ☹
@horseshoe no neviem neviem, nevyzerá to dobre 😔
@ataner81 moja som hrozne rada ze drahy ma vysetrenia v poriadku a neboj tvoje uz niesu treba ved ty si tehulka volako na to zabudas 🙂 neboj mrcha nepride a ked aj nahodou ano tak posledna a hotovo som ti ju uriekla nech sa uz neopovazi chodit protiva jedna nechape ze sa zaobides aj bez nej.
@brumka tak to mas dobre tupe zname je najlepsie ked si malej varila doma aspon si do nej nepchala tolko chemie ja neuznavam tie umele prikrmi vyzivy najlepsie su tie co si doma urobis z ovocia ci zeleniny so zahradky.Moja ani ja neviem vsetko ale tak vygooglim a varim podla toho alebo kolko krat som volala mamine ze co a ako.A teraz ked ku mne pride bracho tak povie ze varim lepsie ako mamina a to uz je aka poklona 😀Bavila by ma aj taka praca len ked v tych restikach chcu len vyucenych a neviem s kolko rocnou praxou.
@ataner81 nech ta nic nemrzi lebo pridem do kosic a najdem si ta 🙂 ja by som i te n test urcite spravila mozno o 1 den neskor
ja som od narodenia malej vsetko varila, proste prisna v stravovani a cenovo to aj vyjde lacnejsie aviem co tam je, len zaberie trocha casu no a co, ja aj trojmo navarim ked treba 🙂, ja zeleninu kupujem zial nemame zahradku, ale aspon cibulku som mala na balkone namiesto pazitky, dcera ma 2,5 roka doteraz jej caj necukrim naco, pije cisty caj avodu 🙂 ale uz vymysla s dzusikmi ale vsetko doma
@ataner81 no hovor mi o tom dordeli ked som doma pekavala mamka po mne musela riady umyvat lebo ked clovek pecie no tolko toho pospiny nenavideli sme to aj na praxi ked sme mali vzdy jedna sluzbu pri umyvadle to bolo vzdycky frflania.Teraz ked varim umyvam si to pribezne aby toho nebolo vela lebo tiez pri tom kolabujem.Milacik neboj to len babo sa tam chce trosku poroztahovat poriadne sa uhniezdit preto ta boli brusko.
@horseshoe Ahojte babenky!Nuž píšete o meškaniach,mne zvyklo chodiť na 56 dní a aj na 32,at´d nikdy nie rovnako a len z Hak chodila rovnako,hoc to nie je normálny ms len pseudomenštruácia,takže nikdynechodila vten istý deň,ani pri Duphastone nechodí vten istý deň:-/,a koľko testou som len tak vyhodila do koša,jednine za 5rokov mám 3 pozitívne testy odložené po synkovi🙂A preto by som už ento mesiac ak by tiež meškala netestoovala len po 10 dňoch meškania po dobratí Duphatonu,skôr užnie☹stačilo sklamaní,aj pri malom mi len na 3týždeň meškania ukázalo tie pozitívne testy aj to prvý slabšie,a tir druhé dve až 4dni po prvom pozitívnom teste.A vôbec neviem kedy som mala ovulku asi na 10dc keďže som mrchu mala nejak okolo 8.10. a rodila som 19.7.A test bol pozitívny 16.11.2010.a u dokiho som bola 22.11. a to som bola už v 5tt a 4dni aj sono fotečku mám z toho dňa🙂
@simonkato aj ja velmi rada varim. 😉 a hlavne rada varim pre druhych 😉 no podla mna sa mnohym zenam varit nechce alebo nemaju cas, alebo oboje 😉 Jasne, aj ja rada skusam nove jedla, ale tieto nase klasicke maju take caro a hlavne drahy ich zboznuje - on moc nie je na nejake novoty 😉
@dominika1516 ahojkyyy ešte som nebola idem až vo štvrtok tak snáď bude všetko o.k. mám trochu strach bo minulý rok nám nebilo srdiečko ☹ tak hadam konečne sa na nás usmeje šťastie.teda aj náš Filipko je naše zlato ale vieš.... 😀
@brumka nabuduce, ked pojdem do USA, tak vypytam od indianov Hopi taky specialny na mrchu 😀 lebo zatial mam od nich len ten klasicky - lapac snov. Hehe, si viem predstavit, akoby sa zatvarili, ale indiani su strasne mili a dobrosrdecni ludia, tak mozno by mi aj nieco fakt dobreho na tu mrchu poradili... 😉
To dietatko mi stale spinka normalne si odfukuje ako stary chlap keby tu uz tak moje male odfukovalo.Aj tohto cukrika beriem ako svojeho a je mi ho tak luto hned od malicka ma blby zivot inak to neviem nazvat tatko si nasiel inu o dva vchody dalej chrapun a maly ma z toho mis mas teraz bol u neho tyzden a je ako vymeneny.Chuda malicky moj toto si nezasluzi nechapem ze preco taky maju deti a vobec si ich nevazia a ked si ich aj spravia a potom povedie ze on ho nechcel :(
@simonkato to je tá nespravodlivosť 😠 😠 😠 Ľudia, ktorí si to nezaslúžia detičky majú a my čo by sme im dali posledné......... ☹ ☹ ☹ Raz to ale výjsť musí
@zora256 strašne sa teším z tých výsledkov. Keď mi príde mrcha(dúfam, že nepríde)tak 3-13-21DC idem na hormonálny profil a 19.9. na usg. Ešte majú prísť výsledky krvy na neznášanlivosť spermií.Po výsledkoch sa doktorka rozhodne čo ďalej
Ahojte babulky, tak som tu zas. Mala som veľa práce, začala škola a škôlka, tak je toho dosť. No mohli by ste aj mňa dať do tabuľky? Ja neočaqkávam mrchu 19.-20.9. No neviem. Od včerajška je mihrozne zle ale to mám asi niečo mzo žalúdkom, leboé by to bolo skoro.
@ataner81 mne na 30DC ukazalo ten co som dala foto ..
@horseshoe ˇDakujem🙂áno dôkazom to som,nuž ale len teraz viem,že prečo mávam taký cyklus,že to robí ten polycystický vaječník,a ktovie možno,že sa i podarilo aj druhé ale to je ešte ďaleko,kým to zistím🙂Zatiaľ sledujme tie ktoré tu majú termín testovania tento týždeň,ak by meškalo🙂Ja ich pekne asi zo 5kočiek 😉 A ty ako sa máš?A drobuliatko,ako sa Ti to blíži k 20tt veľa krát si spomeniem na pohyby drobca v brušu to je najkrajšie a soná počas celého tehulkovania🙂Dovtedy ani veľmi nezbadať,že sa v brušku niečo deje keby neboli soná🙂
@julinka88 chapem ta a verim ze vsetko bude v poriadku aj ked aj ja sa bojim u mna je to uplne prvykrat co vysli // tak tiez mam obavy co a ako bude hlavne nech je vsetko v poriadku .. ja pojdem niekedy na tyzden lebo nasla som tu lekarku o ktorej hovoria ze je dobra lenze tu chodi len 3x do tyzdna takze nic moc no ale vyskusam sa k nej zapisat snad ma zoberie..
@ataner81 uz som sa docitala ze je vsetko v pohode tak hor sa ty k lekarovi a tiez vyzdvihnut dobre vysledky a sup sup snazilkovat plodit a rodit 😉
@dominika1516 prosím ťa a má nejaké príznaky? ak áno kedy ti začali?
@ataner81 Ahoj!
Neboj určite vám to vyjde,a možno,že je to tak ako tu písali,že sa Ti len uhniezďuje,aj ja som tak bola mňa každú chvíľu hrozne bolelo podbrušku a mrcha nikde nebola aj som behala na wc,že už určite prišla a nič,a to som bola tehu a ešte ani testy neukazovali,bola som zrelá na psychiatriu nevedela som že čo sa somnou robí,ani ms ani testy neboli pozitívne až na 3týždeň meškania,čo už len sa ukludni a nemysli naň daj si vložku a robsa akoby nič,a auvidíš,časom 😉 ,ja som tiež už nemala nervy na čakanie a z vložkou som chodila pre prípad,ak by prišla,a pracovala som ďalej akoby nič.Viem je to hrozné keď bolí brucho a ms nikde,ale čo už také sú začiatky aj tehu🙂

@ataner81 to som vtedy spravili 6 testov a na jednom som mala /// pomali aj vyhybku... a teraz som robila testik koli tebe a aj koli @drobca07 ale nestihlasom ju pred dovcou