Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@deculko Ano ano 6 mesiacov a vyslo to akurat ked sme to chceli vzdat na nejaky cas 😀
tiez si myslim skor,ze ataner teraz nemala to,co brumka... Reny neboj sa🙂 tebe ked sa zadari,donosis ho,lebo este sa nam vystrasis,ze sa ti nedari za to,ze sa fazulka nevie udrzat... neboj,veci sa uz pohli v tom smere,ze sa zistuje,co je vo veci.... a coskoro budes mat babenko,mozno uz na tie Vianoce,kiez by🙂) vsetky by sme si to priali🙂
Reny vyskusala som ti podarovat srdiecko...tam hore pri mene co je....uvidime,na co to vobec je...ci sa ti to niekde zobrazi🙂)) a ci sa mne zobrazi na podarovanie dalsie,alebo o com to srdiecko je🙂))a neboj,bude dobre,lebo raz musi byt dobre🙂
Simi aj tebe som podarovala srdiecko🙂 ked som sa odhlasila a prihlasila,tak som mala dalsie🙂
Tak mam takeho tusaka ze do rana dostanem mrchu,dnes ma otrasne bolelo brucho cely den,aj ked teraz ma uz prestalo,lenze ono ma to chyti zase to uz poznam ☹ ozaj vy co ste uz tehulky,tak vas normalne bolelo brucho ako na mrchu a potom ste ju aj tak nedostali? Presne taka ista bolest alebo nejaka ina,ach zase si chcem dat falosne nadeje 😔
dalsie srdiecko sa mi pri mene zatial neobjavilo🙂
ahojte moje krásne , ako sme sa vybúvali? 😉 ....ja dosť zle :( niečo na mňa asi lezie 😖 kýchala som celú noc, kašlem ako tuberák, hrdlo ma bolí ☹ a to nechápem ani z čoho, ved je ešte teplo, nič chladené nikdy nepijem.....fnuk.... dúfam, že ma to skoro prejde, idem si dáky čajík navariť hádam a pracovať dalej.... (alebo sa tváriť) 😅 😀 .....jaj a mrcha ešte nedorazila ale mám trošku také slabučké špinenie - také predmrchovské, tak dúfam, že už dorazí čo najskôr a nebude naťahovať..... 😕
@rohlicka moja, uzite si vas jedinecny svadobny dnik ako sa patri 😉 😉 😉 prajem vam, nech vam svadbicka dopadne presne podla predstav a do vasho spolocneho zivota predovsetkym vela lasocky a porozumenia a kopec, kopec detiiii 😀 😀 😀 😉 😉 Uz teraz sa tesime na vase svadobne fotocky 😉 😉 😉
@drobca07 moj manzel chytil presne to, co mas ty a ja zase od neho - ale u mna to nastastie az tak neprepuklo - chvalabohu, lebo inak chudak fazulka...Nejaka chripka je vo vzduchu - kopec chorych okolo mna, ma sa aj ochladit, takze ani sa necudujem...uvar si cajik s medom a citronom, paralen a zalez pod perinu 😉
@brumka aj mne tak muz dlho pracuje...aj dnes tak pride neskoro ☹ , vcera sme mali sviatok,lebo prisiel domov o19 tej🙂 ale v pondelok dosiel o 22.30... a presne...rano ide pred 7/ mou z domu... v zime potom mame tata doma dlhsie,lebo v stavbarcine ako vodar nema v zime vela prace....teraz sa stavia...pred zimou..
Ahojte dievčatká moje krásne. Dnes som sa dobre vyspala, najedla, išla na odber krvy kvôli hormonálnemu profilu a už sa vám môžem na plno venovať 🙂 .Dnes je to s mojou mrchou už o niečo lepšie. Už nie je taká silná a nejdú už zo mňa kusy. Akurát mi je trochu zle od žalúdka a mierne krče mám ale to je normálka. @franica @brumka ja som oficiálne mala dostať mrchu 7.9.ale moja mrcha nie je presná ako hodinky a v podstate mám cyklus 27-32dní, takže nemeškala a prišla v posledný deň tohto rozhrania ☹ .Tehu to určite nebolo. Ale už na to kašlem, je tu nový mesiac a keďže som charakter a kamoška, ktorá nedovolí aby tí druhí trpeli, tak ti tu pred všetkým @franica Zuzanka naša sľubujem, že budem snažilkovať až sa mi bude zo zadku pariť 😀 😀 😀 . Nemôžem predsa dovoliť aby budúca tehulienka trpela kvôli mne 😉
@deculko jej Evička ďakujem krásne za srdiečko. Vždy som sa divila o akom srdiečku to všetci hovoríte. Ako sa to posiela?Aj ja chcem rozdávať radosť 😀
@brumka kdesi som citala o tych kratkych a dlhych cykloch, ze jeden vajecnik nepracuje dobre - to su tie dlhe cykly. tusim som to videla na http://www.fertility.sk/
ja som si to zacala tiez namyslat, lebo som mala pocit,ze sa mi striedaju tie cykly ako tebe. hmmm....

@rohlicka joooj rohlicka naša tak teda si uži dovolenkové dni a hlavne svoj deň D!!! Držím palce, aby vám všetko vyšlo podľa želania od počasia až po zákusky, nech máte krásny deň. Už dopredu blahoželám a teším sa na fotky 🙂 Silno užívaj 🙂