icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
11. sep 2012

@rohlicka joooj rohlicka naša tak teda si uži dovolenkové dni a hlavne svoj deň D!!! Držím palce, aby vám všetko vyšlo podľa želania od počasia až po zákusky, nech máte krásny deň. Už dopredu blahoželám a teším sa na fotky 🙂 Silno užívaj 🙂

dominika1516
11. sep 2012

@deculko Ano ano 6 mesiacov a vyslo to akurat ked sme to chceli vzdat na nejaky cas 😀

brumka
11. sep 2012

@rohlicka @simonkato jasom to pisat nechela ale uz ked ste to napisali, ale myslym si ze kaby bola ako ja ten pripad tak by jej aj meskala, ja som po tyzdnovom meskani o fazulku prisla :(

deculko
11. sep 2012

tiez si myslim skor,ze ataner teraz nemala to,co brumka... Reny neboj sa🙂 tebe ked sa zadari,donosis ho,lebo este sa nam vystrasis,ze sa ti nedari za to,ze sa fazulka nevie udrzat... neboj,veci sa uz pohli v tom smere,ze sa zistuje,co je vo veci.... a coskoro budes mat babenko,mozno uz na tie Vianoce,kiez by🙂) vsetky by sme si to priali🙂

deculko
11. sep 2012

Reny vyskusala som ti podarovat srdiecko...tam hore pri mene co je....uvidime,na co to vobec je...ci sa ti to niekde zobrazi🙂)) a ci sa mne zobrazi na podarovanie dalsie,alebo o com to srdiecko je🙂))a neboj,bude dobre,lebo raz musi byt dobre🙂

deculko
11. sep 2012

Simi aj tebe som podarovala srdiecko🙂 ked som sa odhlasila a prihlasila,tak som mala dalsie🙂

jeackynka
11. sep 2012

Tak mam takeho tusaka ze do rana dostanem mrchu,dnes ma otrasne bolelo brucho cely den,aj ked teraz ma uz prestalo,lenze ono ma to chyti zase to uz poznam ☹ ozaj vy co ste uz tehulky,tak vas normalne bolelo brucho ako na mrchu a potom ste ju aj tak nedostali? Presne taka ista bolest alebo nejaka ina,ach zase si chcem dat falosne nadeje 😔

simonkato
11. sep 2012

@deculko dakujem evicka ano srdiecko mi doslo si poklad potesilo ma je to take mile.Neviem ako je to s rencou ale taka silna mrchajzna sa mi nezda chudatko nase ale nebudeme ju chudatko nanic namotavat ma uz aj tak toho dost .

deculko
11. sep 2012

dalsie srdiecko sa mi pri mene zatial neobjavilo🙂

simonkato
11. sep 2012

@deculko to ti tie srdiecka niekto najskor musi poslat a ty ich posles dalej a ono to tak koluje a robi radost ja som poslala nasej @rohlicka nech ma krasny svadobny dnik a nadherne spomienky a ked budu drobcovi ukazovat foto budu mu hovorit ze uz bol s nimi v brusku 🙂

brumka
11. sep 2012

hehe aj mne niekto poslal 🙂 ja som poslala jedno @deculko na vyskusanie

zora256
11. sep 2012

@jeackynka Ahoj!
Ja som mala brutálne bolesti ako na ms a to aj cez 2 týždne a stále som behala na wc,že už došla a nič,vôbec ani som nešpinila,ale tak uvidíš už keď bude meškať na kedy nečakáš ms?

zora256
11. sep 2012

@simonkato Ahoj!Kedy sa @rohlicka vydáva?

drobca07
12. sep 2012

@zora256 naša @rohlicka má svoj deň D túto sobotu 🙂

deculko
12. sep 2012

@brumka dakujem brumka🙂
a to sa ti @simonkato zobrazilo,ze kto ti poslal srdiecko? lebo ja som si nic nikde nevsimla... nic mi nevypisalo...kebyze mi brumka nepovedala,tak neviem...

a @drobca07 ty co? uz ti meska? kedy testujes?🙂)))))))))) 🙂 🙂 alebo je to este normalne to meskanie... myslime na teba🙂

drobca07
12. sep 2012

ahojte moje krásne , ako sme sa vybúvali? 😉 ....ja dosť zle :( niečo na mňa asi lezie 😖 kýchala som celú noc, kašlem ako tuberák, hrdlo ma bolí ☹ a to nechápem ani z čoho, ved je ešte teplo, nič chladené nikdy nepijem.....fnuk.... dúfam, že ma to skoro prejde, idem si dáky čajík navariť hádam a pracovať dalej.... (alebo sa tváriť) 😅 😀 .....jaj a mrcha ešte nedorazila ale mám trošku také slabučké špinenie - také predmrchovské, tak dúfam, že už dorazí čo najskôr a nebude naťahovať..... 😕

drobca07
12. sep 2012

@deculko ťakžo povedať či mi mešká 😀 mne furt skáče ako chce.... (pozri príspevok vyššie)....ale určite dostanem cítim to....

brumka
12. sep 2012

dobre ranko zienky, dneska som rozbyta, keksik nebol :( tatik prisiel asi o druhej rano z prace a kym sme vstali uz siel do prace :(
@drobca07 to nevyzera dobre na dake prechladnutie :(
@deculko za malo 🙂 aj mne dake pribudlo od anonyma 🙂

drobca07
12. sep 2012

@brumka juj zlatko, tak to máte ťažké keď mm tak veľa pracuje ☹ to vám nezávidím teda....ale neboj sa zachvíľku prídu chladné noci aj dni a budeme sa k sebe všetci viac "túliť" a pri pečení vianočných dobrôt si už budeme hladkať brušká s mimi 😉 🙂

brumka
12. sep 2012

@drobca07 hej vela pracuje, ked ja som bez prijmu, RD nieje nic moc a pozicky asi mame vsetky.... ve evadi tento mesiac beriem pozvolna 🙂

horseshoe
12. sep 2012

@rohlicka moja, uzite si vas jedinecny svadobny dnik ako sa patri 😉 😉 😉 prajem vam, nech vam svadbicka dopadne presne podla predstav a do vasho spolocneho zivota predovsetkym vela lasocky a porozumenia a kopec, kopec detiiii 😀 😀 😀 😉 😉 Uz teraz sa tesime na vase svadobne fotocky 😉 😉 😉

horseshoe
12. sep 2012

@jeackynka ahojcek. ano, mna bolelo brucho presne ako na mrchu a nedostala som ju 😉

horseshoe
12. sep 2012

@drobca07 moj manzel chytil presne to, co mas ty a ja zase od neho - ale u mna to nastastie az tak neprepuklo - chvalabohu, lebo inak chudak fazulka...Nejaka chripka je vo vzduchu - kopec chorych okolo mna, ma sa aj ochladit, takze ani sa necudujem...uvar si cajik s medom a citronom, paralen a zalez pod perinu 😉

deculko
12. sep 2012

@brumka aj mne tak muz dlho pracuje...aj dnes tak pride neskoro ☹ , vcera sme mali sviatok,lebo prisiel domov o19 tej🙂 ale v pondelok dosiel o 22.30... a presne...rano ide pred 7/ mou z domu... v zime potom mame tata doma dlhsie,lebo v stavbarcine ako vodar nema v zime vela prace....teraz sa stavia...pred zimou..

brumka
12. sep 2012

@deculko tak mi to mame celorocne, cez leto je viac prec lebo si cez vikendy privyraba na stavbe, jadra a tak, len tento rok nerobi

ataner81
12. sep 2012

Ahojte dievčatká moje krásne. Dnes som sa dobre vyspala, najedla, išla na odber krvy kvôli hormonálnemu profilu a už sa vám môžem na plno venovať 🙂 .Dnes je to s mojou mrchou už o niečo lepšie. Už nie je taká silná a nejdú už zo mňa kusy. Akurát mi je trochu zle od žalúdka a mierne krče mám ale to je normálka. @franica @brumka ja som oficiálne mala dostať mrchu 7.9.ale moja mrcha nie je presná ako hodinky a v podstate mám cyklus 27-32dní, takže nemeškala a prišla v posledný deň tohto rozhrania ☹ .Tehu to určite nebolo. Ale už na to kašlem, je tu nový mesiac a keďže som charakter a kamoška, ktorá nedovolí aby tí druhí trpeli, tak ti tu pred všetkým @franica Zuzanka naša sľubujem, že budem snažilkovať až sa mi bude zo zadku pariť 😀 😀 😀 . Nemôžem predsa dovoliť aby budúca tehulienka trpela kvôli mne 😉
@deculko jej Evička ďakujem krásne za srdiečko. Vždy som sa divila o akom srdiečku to všetci hovoríte. Ako sa to posiela?Aj ja chcem rozdávať radosť 😀

ataner81
12. sep 2012

@deculko my máme to isté aj keď tn môj robí aj cez zimu lebo prestavuje sa po celý rok. Voľno má akurát 2týždne cez Vianoce(neplatené samozrejme 😠 )

brumka
12. sep 2012

@ataner81 som rada ze ti je lepsie ja nechapem tie moje cykly ako zacali byt pravidelne zrazu su dake divne 24, 28,27,37,29,35, mrcha vzdy 5 dnova len pri tom dlhom cykle bola 7 dnova...normalne nechapem...pripada mi to ze mam kratky a dlhy cyklus

ataner81
12. sep 2012

@brumka ja som kedysi mala cyklus 27-42 a mrcha trvala 5dní. Potom som mala rok pravidelný 28dňový cyklus a mrcha trvala 4dni a teraz mi to zase skáče od 27-32 a mrcha je 3dňová(teda 4 ale prvý a posledný deň iba špiním a aj to len pol dňa)

horseshoe
12. sep 2012

@brumka kdesi som citala o tych kratkych a dlhych cykloch, ze jeden vajecnik nepracuje dobre - to su tie dlhe cykly. tusim som to videla na http://www.fertility.sk/

ja som si to zacala tiez namyslat, lebo som mala pocit,ze sa mi striedaju tie cykly ako tebe. hmmm....