icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
12. sep 2012

@ataner81 verim,ze si nedockava,ale uz sa tvoje veci riesia... super je,ze si uz bola dnes prvy krat na hormonalny profil...uz sa to pohlo...v niecom sa najde chybicka a spravi sa naprava... uvidis🙂 chce to velku trpezlivost,ale bude ok...tvoja doktorka urcite vie,ake mas cykly,kedy ovulku a tak,ze..... najskor ste sa o tom rozpravali... chce to strasne ten cas,ktory nam prekaza,ale inak sa to neda...bude dobre🙂 a mozno uplne coskoro🙂 ze je to za dverami🙂))

ataner81
12. sep 2012

@zora256 a.s. sú akciové spoločnosti
@brumka ešte som nepočula, že by sa niečo platilo za sono prsníkov. ja chodím 2x do roka. Vyšetrenie u gynekológa som odmietla, chodím k onkologičke na hmatové vyšetrenie a do nemocnice na sono.Objednanie trvá týždeň, dva aj keď najlepšie je prísť po menštruácii už si nepamätám ktorý deň

brumka
12. sep 2012

@ataner81 tak mne sa nechce ist do BA a uz som tam raz bola na onkologii, a toto vysetrenie moj nerobi... 15€ sa plati zato ze ma zoberu o tyzden inak maju "akoze" volne terminy az o rok...mne sa podarilo pre muza amoju alergologicu vybavit len ona neberie z ineho okresu. tak som ju aspon ukecala ze koli mne ho zoberie lebo v nasej uzasnej nemocnici mali terminy az o 11emesiacov ak zaplati kartu zdravia za 100€ tak z toho mu budu odcerpavat kredit..tak moj ich poslal dokelu...oni vedia co robia ako vytiahnut z ludi peniaze

ataner81
12. sep 2012

@deculko nerozprávali sme sa o tom, teda len zbežne. Povedala som jej ako dlho sa snažíme a že moja predchádzajúca lekárka na všetko srala 😠 a ona ma hneď poslala na horm. profil, podrobnejšie usg a na protilátky proti spermiám a mužíčka na spermiogram. podľa výsledkov sa bude postupovať ďalej

deculko
12. sep 2012

@ataner81 teraz som na tej stranke fertility citala,ze pri tom kotvicniku sa ma davat prestavka,mesiac brat a potom nie...alebo dva mesiace ano,potom nie...ale to iste vies...asi to je na tom pribalovom letaku...

zora256
12. sep 2012

@brumka Ahoj!
No to by bola katastrofa,mi ledva máme na jedlo a aj tá sa zvyšuje o 10 percent a ešte aj za nemocnice by sa platilo,no tak to by sme mohli rovno umrieť☹Ach jaj.
Prajem Ti aby si mala všetko ok,aby si nemusela do 40-tky chodiť s prisiami na vyšetrenia 😉

zora256
12. sep 2012

@ataner81 Ahoj!
Díky🙂 a prečo musíš k onkologičke chodiť,mala si nejaké podozrenie?

ataner81
12. sep 2012

@brumka jasné, problém malých miest 😠 . Tvoj gynekológ ti nerobí hmatové vyšetrenie? To som ešte nepočula že by to nejaký gynekológ nerobil

brumka
12. sep 2012

@zora256 dakujem ale to mam mat to preventivne sono po porode...snad vsetko ok lebo uz som bola pred 4 rokmi vtedy na onkologii, som sa strasne bala ael nastastie len cysticky
@ataner81 prva lekarka mi hmatoenerobila atento moj mi robil len raz... ale ja nejdem na hmatove ale na sono

drobca07
12. sep 2012

@ataner81 moja drahá hlásim 1DC tak ma pekne zase šupni k tebe tam dole do tabuľky či sa ti to páči alebo nie, ale som strašne rada, že ma dlho aspoň nenaťahovala - dnes som bola ráno 31DC.
Takže začíname odznova septembrová ovulka bude mať čo robiť s malými votrelcami 😀 😉 🙂
...jaj a najbližšia mrcha (ktorá už dúfam nebude) 12.10. (dala som si dlhší cyklus na 31DC)

brumka
12. sep 2012

@drobca07 to bude dobre 🙂 pozeram ze tento september bude naruzivy 🙂)))))

ataner81
12. sep 2012

@deculko Evička Gynastan pijem každý mesiac(teda teraz som mala počas dovči prestávku)a alchemilku som začala len dnes piť. Čajíkovať budem september, október a potom mesiac prestávka.
@zora256 v rodine máme rakovinu prsníka. Dosť sa toho bojím, tak chcem dôkladné vyšetrenie a to je najlepšie robiť u onkológa. ja sa istím aj každoročným sono, čo sa do 35 nemusí

ataner81
12. sep 2012

@drobca07 no moja tak to ma tá tvoja mrcha riadne nas...a 😠Podo mnou už nemal nikto byť. 😠Tento mesiac asi obe zoderieme našich mužíčkov hi, hi. Ja som to sľúbila našej Zuzanke @franica
@deculko 13.9. rak
@kaprkapr 14.9. rak
@sabaka 15.9 panna
@ellis21 19-20.9 váhy
@simonkato 20.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran
@lianka11 27.9. vodnar
@linddi 28.9. baran
@brumka 29-30.9. kozorožec
@nikol44 3.10. býk
@werusss 4.10. váhy
@waltea 5.10. vodnar
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna
@drobca07 12.10. baran

deculko
12. sep 2012

@drobca07 ale ,a ty sa kolko snazis... teba si nepamatam...ananer viem,sabaka viem,ze tam je to dlhsie...akurat sme to minule spominali,ze otehulkuvaju tu tie,ktore su tu kratko a tie co su dlhsie,tu zostavaju,...

deculko
12. sep 2012

ja tu svoju mrsku uz tento mesiac taaaak nechcem dostat.... ☹ uz nech sme tehulkami,prosim prosim prosim...

brumka
12. sep 2012

Babky ja tento mesiac tu mrchu normalne cakam, tento mesiac sa nesnazime 🙂
@franica ty si zuzanka???? jej mi mame po sebe meniny 🙂

drobca07
12. sep 2012

@deculko my sa snažíme od januára, takže už tiež dosť... 😒
@ataner81 12.10. - to je tá čo už nepríde 😉 😀

ataner81
12. sep 2012

@brumka ty si Dadka teda Darinka?
@drobca07 a ty si Ivanka?

deculko
12. sep 2012

normalne rozmyslam,co mam robit poobede,kam mam ist... tato nam pride az po 20tej...taku mam naladu,ze sa doma osalim... mala som ist s kamoskou von,ale ochorel jej vcera syncek...tak nic z toho...normalne zvazujem,ze zavolam Reny na zmrzlinu,co ty na to? ak by aj nie,tak mozno pojdeme s malym dneska do mesta...k fontane... nech sa maly vysali a mne nech den rychlejsie zbehne... tie hormony si so mnou robia co chcu....

drobca07
12. sep 2012

@ataner81 áno som Ivana 🙂 ako si to len uhádla 😀

brumka
12. sep 2012

@ataner81 ano pekne si trafila 🙂 jasom skleroza len reba si pamatam menom @drobca07 sedi pri kalendari a vesti z gule 🙂

deculko
12. sep 2012

mozme si pridat do tabulky nase prave mena,mali by sme zmenu v tabulke,ktora sa stale len frustrujuco meni dokola,....az je nam z nej zle...nech nam zmena v tabulke prinesie zmenu v tom,ze sa nam bude poriadne rychlo zmensovat🙂

ataner81
12. sep 2012

@drobca07 máš to na fotečke z dovči-tvoje a mužíčkove mená v piesku 😉
@deculko no a s týmto nápadom si nemohla prísť pred pol hodinou? Dokelu Evička, už som zlanárila muža na veľký nákup v Hypertescu ale ten nápad so zmrzkou nezahadzuj. Tento mesiac ho určite zrealizujeme 😀
@brumka no máme tu Dominiku, Simonku, Eriku, Ivanku, Dadku, Evku, Zuzanku, Táničku, Nikol a mňa 😀. Ostatné dievky neviem, či sa volajú tak ako majú nick

ataner81
12. sep 2012

@brumka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
12. sep 2012

A zabudla som na Elenku a Lindu a Katku

drobca07
12. sep 2012

@ataner81 veď som si myslela, že si to tam objavila, preto som tam dala 😀 šikulka naša 😉 😎

ataner81
12. sep 2012

@drobca07 a moje "veštenie"je prezradené 😀 😀 😀 😀

ataner81
12. sep 2012

@deculko pýtala som sa muža, či náhodou nepozná toho tvojho a vraj nie. Z vodárov pozná iba toho, čo pre nich pracuje a ten má 20ročnú dcéru

drobca07
12. sep 2012

Kočky teraz ma tak napadlo ak ste niektorá na FB a máte záujem si ma pridať za "priateľku" tak ma nájdete pod menom
Ivana Maličká Maríková 😉 🙂 bola by som veľmi rada 🙂

deculko
12. sep 2012

@ataner81 Reny vobec nevadi,niekedy nabuduce,mne je nejak tak vselijako behom tejto pol hodiny...nie ziadne tehu priznaky... len sa citim tak rozhadzane ... neviem to opisat... tak mnou lomcuju hormony mrskove abo co... strasne emocialne napatie... v tak cudnom rozpolozeni som ze az... asi idem po daco sladke... moja zavislost strasna... esteze nepriberam,ze stojijm na svojej vahe..tych 71 kil,co sa az cudujem pri tom mnozstve sladkeho co spasem...a potom ze odolat... to je velka odvykacka,ktoru sa mi raz po porode podarilo splnit,ale od vtedy uz zatial nie...