icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ludmilaka
19. sep 2012

@franica Ďakujem 😀 Pokojne začni po 3 mesiacoch, ak sa na to budeš cítiť. Rybí olej si dávam v kapsuliach, ale len každý druhý deň. Ja mám z tej japonskej ryby a je tam napísané, že chráni plod pred potratom. Dokimu som povedala, že ho konzumujem a on povedal, že stačí každý druhý deň. Už bude dobre, hlavne sa neboj 😉

zora256
19. sep 2012

@franica Ahoj!Tak veru aj to by malo signalizovať tehu,lenže lekár sa so mnou chce len rozprávať a malý ide somnou,keďže nebudem mať na koho nechať:-/tak vyšetrenie nie je aktuálne ale tá krv by ukázala🙂,kieby vzali bez poplatku.
@brumka Ahoj!Veru to čakanie:-/ale čo iné nám ostáva...A tebe kedy má dôjsť ms?

werusss
19. sep 2012

dobre ranko prajem kazdej...ako sa mate babenky?...ja si este dva dni uzivam volno a potom sup ho na tyzden do robotky...ale nastastie tento bude kratsi lebo som si vybrala dovcu na moje narodky nech ich mozem pekne oslavit s mojim drahym a nie so zakaznikmi z baru....🙂...dnes som sa chystala lenosit cely den no ako tak kukam tak budem cely den zehlit...ale nastastie zehlenie mozem a je to urcita forma relaxu pre mna...(pred telkou)...😀

horseshoe
19. sep 2012

@simonkato ahoj moja. ja viem, ze potrebujes vediet co najskor ci si tehulka alebo nie. ale kedze mas take divoke cykly a tento moze trvat aj cez 40dni, tak to teraz budes ocikavat kazdy den 2 tyzdne v kuse? zachvilu zbankrotujes len na tehu testikoch. preto ti radim ten odstup testikovania 2-3dni dodrzat. Inak mne najsilnejsie ciarky ukazal tehu test Mammatest. Ale spokojna som bola aj s Pepino Rapid Clear - mala som od nich aj ovulacane testy a nesklamali, praveze dopomohli mi otehotneniu 😉 Tak sa drzkaj. Paaa 😉

brumka
19. sep 2012

@zora256 mala by dakedy koncom mesiaca ale vobec neviem ci nebude rozbytiy cyklus po tom aborte, ale vtedy som krvacala ako pri mrche len 2 dni strasne vela. takze minuly cysklus som mala 35 tak uvidim dala som si termin 30.9

horseshoe
19. sep 2012

@ataner81 Drzime palceky na to dnesne sono, moja 😉 😉 😉 Zajtra hned podaj spravicku 😉

zora256
19. sep 2012

@brumka Ahoj!
Tak držkám palčeky ak sa snažíte aby vám to vyšlo 😉 .Mne zas by mal prísť od 24.9 do 4.10.keďže od vysadenia Duphastonu má ms doraziť v rozmedzí 10dní,a zakaždým mi prišla ináč...

franica
19. sep 2012

@ludmilaka ja sa na to už veľmi cítim, ale pre všeobecný pokoj ešte vyčkám..rozhodla som sa čakať 3 cykly aj po kyrete, čo mi vyjde na skoro 4 mesiace a potom to skúsime. Telesne, zdravotne, psychicky- všelijako sa na to už cítim, ba čo viac neviem sa dočkať 😀 , ale radšej v záujme toho, aby som mala pocit, že som spravila všetko pre to, aby to dobre dopadlo, tak ešte počkám, 3 mesiace to budú teraz o 10 dní, takže po ďalšej MS. A potom ktovie..dosť bude záležať aj na tom, na ktorej strane budem práve ovulovať- či na funkčnej či nie a aj tak či sa práve trafíme...to už neovplyvním, ale snaženie bude už omnoho lepšie ako vyčkávanie 🙂

franica
19. sep 2012

@zora256 bude všetko ok, netreba zbytočne stresovať hlavne, keď si polotehu 😀 Aj sestrička ti to povedala, takže kľud 😉

ataner81
19. sep 2012

Ahojte dievčatká moje. Včera som písala, že sa ozvem až zajtra ale závislosť mi nedala a musela som nakuknúť aj dnes 😀 .O 12:40 mám usg a som strašne nervózna 😖 Veľmi sa bojím výsledkov aj keď si nechcem pripustiť, že budú zlé. V piatok idem zase na horm. profil a dohodnem sa so sestričkou na dátume konzultácie mojich výsledkov s doktorkou a na ďalšom postupe.
@dominika1516 ja mám príznaky tehu každý mesiac. Pre mňa je to signál, že mrchaňa určite príde 😠 Akurát tento mesiac ma nič nebolelo len mi bolo strašne zle a aj som vracala. No ako inak, tá sviňa prišla aj tak a ešte v takej sile, že som nestíhala vymienať tampóny ☹ 😠

simonkato
19. sep 2012

Ahojte dievcence no tak testik je biely este skusim zajtra urobit jeden z ranneho mocu a pak na to uz kaslem pockam do dalsieho piatku a ked do vtedy nepride mrcha behnem gyndosovi na vyvolavacku snad ju nebudem cakat do vianoc.Inak zohnala som u nas ten digitalny test sice bol drahsi 7,70€ ale o dost lacnejsi nez na nete ale ten ocikam az ked najdem na inom aspon naznak kolajniciek.A teraz mam daky ze babytest.
@horseshoe ja na tych testoch raz zbankrotujem len ked ta tuzba je taka silna a strach ze ked som nahodou tehu aby sme o drobceka neprisli.Tazko to chape osoba ktora nieco take nezazila nie ze by som ti to priala neprajem to ani najhorsiemu nepriatelovi.
@ataner81 neboj moja vsetko dobre dopadne a urcite nic nenajdu a aj ano tak len daku banalnu chybicku ktora sa rychlo odstrani a ty budes co nevidiet tehulka.Budem na teba moc mysliet.

ataner81
19. sep 2012

@simonkato ďakujem moja. Nikdy som sa nebála vyšetrení u gyndoša ale tento raz je to úplne iné. Dúfam, že jej vyšetrenie bude dôkladné a nebudem hotová za 3minúty aj s vyzlečením a oblečením ako predtým 😠 S tým tvojím testíkovaním ma to mrzí. Zbytočne si sa namotala ☹ . Ja po tých vašich skúsenostiach nebudem testovať skôr ako po 5dňovom meškaní. Urobím výnimku len ďalší mesiac a otestuje toho 12.10. keď má prísť mrcha lebo idem na ten zumba pobyt a samozrejme nechcem bábu ublížiť

simonkato
19. sep 2012

@ataner81 neviem akosi to nechapem naozaj tam na tych dvoch testoch duch je nedomyslela som si ho.prsia ma stale neskutocne bolia kazdu chvilku som na wc a to ani tolko vody nepijem podbrusko pobolieva.kurnik preco ma musi stale ta mrcha takto natahovat a moje telo mi vysielat priznaky ako keby som tehu som z toho na prasky sklamana neda sa nenamotat.Ale uz sa tym nebudem trapit je to pas toto bolo nase posledne snazilkovanie bud som tehu a ked nie no tak o rok o dva.nebudem sa s tym uz trapit a potom to mozno pride necakane. Neboj bude vsetko dobre poznam to tiez som mala minulu gyndosku pi... ale ze natotalku hrozne na peniaze ani sono nemala asi tolko.A teraz som s gyndosom velmi spokojna.A keby sa ti colkolvek nepacilo kludne znovu vymen mas na to pravo.A ze na vysetrenia musis tolko cakat hlupost ja ked som prestupovala urobil mi vsetko od zakladneho cez stery sono cytologiu.Neplatila som ani euro iba za prestum 7€.

horseshoe
19. sep 2012

@simonkato moja, viem co si prezila a uplne chapem tvoje pocity a strach, aj ked ja som si takym niecim nepresla. Len som ti chcela poradit, ako sa tu snazim radit aj inym kockam. Urcite som to nemyslela v zlom 😉

ataner81
19. sep 2012

@simonkato no ja som veľmi zvedavá na prístup lekára. Usg mi bude robiť niekto iný, nie moja doktorka, tak uvidím. Popýtam sa aj na krvácanie a stery. Keď už tam budem, nech mi všetko urobí. Nechápem prečo som taká vystresovaná, veď vo februári bolo všetko v poriadku. Aj keď to vyšetrenie stálo za hovno 😠

simonkato
19. sep 2012

@ataner81 aha nieco si uz spomynala myslim si ze to bude dobry odbornik ked sa specializuje viac menej na to sono takze budes v dobrych rukach a nemas sa coho bat.Tak sa pekne ukludni robis zle len sama sebe ked sa tak stresujes.
@horseshoe mojko ja som rada za tvoje rady a ze ma drzim ako tak pri zemi len som ti to chcela vysvetlit aj z mojho pohladu.najradsej by som zasla gyndosovi na krv a nech zisi hcg z nej a mam pokoj a viem na com som.Len zase sa bojim nech ma nesprdne ze nam kazal pockat ze mi to poriadne ani nemeska atd atd.

horseshoe
19. sep 2012

@simonkato Tak ak mas fakt taku potrebu nutne ist na tu krv, povedz gyndosovi, ze nechapes preco, ze ste sa nesnazili -muselo sa pritrafit nechtiac a ze ti meska mrcha, je ti zle, atd. Ze mas pocit, ze si vtom, nech ti zoberie krv.

ataner81
19. sep 2012

@simonkato ja viem moja ale ono sa to nejako nedá. Veď to určite poznáš. Kľudná budem o 14:00 keď to budem mať za sebou 😉

ataner81
19. sep 2012

Idem sa osprchovať a letím na usg. Majte sa krásne papa 🙂

brumka
19. sep 2012

@ataner81 drzim palceky 🙂 neboj vsetko bude ok 🙂

ludmilaka
19. sep 2012

@franica Zlatko, to vôbec nie je tak, že môžeš otehu len každý druhý mesiac, teda keď ovuluješ z funkčného vajcovodu. Niekedy áno, ale u mňa sa stalo to, že zdravý vajcovod prebral funkciu a ovulovala som každý mesiac. Prišiel na to doktor a videla som na sone ako to prebieha...

dorekapa
19. sep 2012

babky,je to pravda,ze e lepsie sa milovat kazdy druhy den,ze tie spermie su kvalitnejsie na oplodnenie..mne sa zda,ze ak sa milujeme rano a vecer,ze je to take uz silene..polavili a myslim,ze je to lepsie..uvolnenejsie,nepocitame plodne dni,ovulaciu..proste je to uvolnene neplanovane

dorekapa
19. sep 2012

hmmm ja si tiez kupujem kazdy mesiac testik..ze co ak nahodou som..a stale nic

franica
19. sep 2012

@ludmilaka viem aj o takejto možnosti a viem, že šanca na otehotnenie je viac ako 50%, ale to už je individuálne, že ako sa s tým telo vysporiada...aj môj doki mi vravel, že to možné je, ale že je to skôr kategória zázrakov...tak ty si predsa len akýsi zázrak 😉 Veď keď začneme opäť so snažením, tak uvidíme či a ako rýchlo sa zadarí, radšej sa nádejám opatrne 🙂

ellis21
19. sep 2012

Ahojte dievčence´, no ja mám dnes dostať mrchu. Už ma začína pobolievať brucho ani nie tak brucho ako pravý vaječník a bradavky mám hrozne bolavé a dokonca aj nejaký vítok. No nemám s toho dobrý pocit. Ešte otázočka, neviete ako je to s krčkom pri mrche a počas tehotenstva?

ataner81
19. sep 2012

Tak babule už som späť. Doktor bol veľmi milý a ochotný mi všetko vysvetliť. Plne sa mi venoval 20minút čo som bola prekvapená lebo vonku čakali ďalšie pacientky. Má podozrenie na PCO, no nebol si istý. Vravela som mu, že sa mi to nezdá lebo MS je pravidelná, ovulácia prebieha(teda podľa testov, bolesti a hlienu). Musím počkať na výsledky horm. profilu a tým sa to buď potvrdí alebo vyvráti. Popýtala som sa ho čo konkrétne táto diagnóza znamená, ako sa lieči a či je možné otehotnieť. Uistil ma, že otehotnieť môžem v pohode len to dlhšie trvá a tehu môže byť rizikové ☹ . Liečba je jednoduchá a netrvá dlho. Mám sa ale ukľudniť lebo nič nie je isté a veselo snažilkovať ďalej. Inak nevytváram protilátky proti spermiám a prvé výsledky z 3DC sú v normále. Mám z toho také zmiešané pocity. Výsledky sa dozviem najskôr v polovici októbra, takže dlhé, dlhé čakanie. Ach jaj 😒 @franica vidíš Zuzka moje pocity boli na mieste. Cítila som a cítim, že je niečo v neporiadku aj keď je to len drobnosť. Preto si myslím, že ani tento cyklus nebude úspešný ale november-december to istí 😉

ataner81
19. sep 2012

@kaprkapr ozvi sa nám moja, nech vieme či si našla na testíku //
@sabaka sabakuška kedy neočakávaš ďalšiu mrchu nech aktualizujem tabuľku?

deculko
19. sep 2012

ahoj Reny,aj ja konikujem, zavislost🙂 myslela som na teba,ze ako sa mas...ako usg... ber to zatial tak,ze je to zatial podozrenie na PCO... ze nie je to iste... musim pozriet co to PCO je...
maly mi spi,comu sa velmi tesim,nech je poobede vyspaty...nech nevystraja...lebo u dokotrky alergo doobedu dost vyvadzal...hlavne cestou v buse...az som sa hanbila... jak sa ludia vtedy na teba kukaju,ze ake mas nevychovane dieta... ti ludia su hrozni... viem,ze si ich nemam vsimat,ale ked tak cumia,co moj maly vyvadza,ze reve a sadne si na zem... nastastie sa to nestava casto...

franica
19. sep 2012

@ataner81 Renatka tak si teda späť- priznám sa, to PCO som musela googliť...neviem stále presne, čo všetko to obnáša, ale hlavné je, že doki povedal, že otehotnieť kľudne môžeš a to je veľmi dôležité a ked pridá aj nejakú liečbu, tak by sa už malo dvojmo zadariť a super, že ostatné výsledky máte zatiaľ dobré. Trochu mi znie ironicky to, že môžeš otehotnieť, len to môže trvať dlhšie, lebo my už dobre vieme, že ste nezačali so snažilkovaním včera 😖 Veľmi dobré ale je, že sa ti toľko venoval a určite si dáva záležať a takto spolu onedho dosiahnete vytúžený výsledok 😉 Jediná škoda je, že tie ženské predtuchy sa vždy nejako naplnia 😠 Takže je rad na predtuche zvanej November 😉

ataner81
19. sep 2012

@deculko kašli na ľudí. Neznášam takých mudrlantov 😠 Vôbec nevedia aké je tvoje dieťa či čo mu je a už analyzujú matku ako zle ho vychovala 😠 . Ja som už voči tomu imúnna. Tvoj malý je hotový anjelik voči našim deťom. Keby si zažila ten rev, hádzanie sa o zem, trieskanie hlavy o múr, pľutie na teba, nadávky, bitie cudzích ľudí, behanie a vešanie sa po všetkom čo sa dá........teraz sa už len usmievam, keď vídím zúfalú, vystresovanú ženu, ktorá sa trápi pohľadmi a rečami cudzích ľudí pre svoje malé dieťa lebo je trošku neposlušné 🙂 😉
SPCO je syndróm polycystických ovárií-vysvetľím o 2hodinky 😉